Експерт: Жечо Станков ще е следващият енергиен министър

Зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков ще заеме поста на Теменужка Петкова, прогнозира енергийният експерт Васко Начев в интервю по БНР.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Жечо Станков ще е следващият енергиен министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващият крадец. За няколко месеца ще стане минерални. Какво му трябва на човека...........паарииии

Този "експерт", вместо да говори глупости , да обясни защо само токът на Американските централи няма да се търгува на енергийната борса. Да обясни защо Теменужка - тази Крали Марко в женски дрехи не направи това добро на българските граждани ?

Уважаеми редактори на ДИР, Това което сте поставили в края на новината, трябваше да поставите в самото начало. Така щяхте да спестите много време на читателите.

МОЩНА ЗАРЯ за над 30 хиледи озари току що бугаския хотел Мираж МУТРИТЕ от СИК празнуват назначението на новия си енергиен министьр

Коментарът на темата от Шлемов е точно по темата. От този коментар разбирате кой е СОБСТВЕНИК и на ПИРИН и на ЧЕЗ. Не са нито Цеко ,нито Гинка!!!! Пуснете го хората да разберат кой е и защо получаваме у нас от скоро 510 лв. мин. заплата и в Русия 276 лв. мин. заплата. И кой притежава 80 % от частния капитал у нас.

Е вече дигам ръце просто незная какво да коментирам. Този "експерт" по енергетика изкара лицето Т. Петкова почти борец против някакви грозни сили в енергетиката. Глупост след глупост нито има либерализиран пазар за електроенергия или природен газ в БГ, няма готовност да се построй АЕЦ Белене след 10г. и причините не са тези който се представят, не се знае какво става след края на 2019 г. - 1г. и 10 м. с доставките на природния газ в БГ, още по интересно с МИ 1 и МИ3 както и арбитражите в Швейцария и САЩ за млр. евра, закъснения с удължаването на 6 блок на АЕЦ К и проблемите с управлението на РАО и ОЯГ, заемите на БЕХ и т.н.ИЗВОД ПЪЛНА КАША В БГ ЕНЕРГЕТИКАТА след 9 г. ГЕРБ. А идеята за министър на лицето Жечко е още по добра. Твърди се че имал 10 г. опит в оперативната енергетика е как като е раоден 1982 г. следователно 2000 г. завършва средно образование , 2006 г. се дипломира вероятно а от 2011 е общински съветник а от 2013 зам. минисър. Сигурно имат предвид стажа на родителите му но това е друг въпрос. Давайте .........

Защо ли си мисля, че ББ и ДП купуват ЧЕЗ...

С Теменужка, Гинка и Жечо ни чакат добри времена.

Нито тока ще стане по-редовен,нито сметките ще паднат !Не очаквайте такова нещо,като потребител !Въобще !Ама въобще !

Енергото във Варна вече е "Енерго Север ".Заваляха първите оплаквания от новото Енерго във Варна преди дни-надписали сметка на пенсионерка,която живее в чужд апартамент.

Ta да попитам, че не зная. Този "експерт" учил ли е енергетика, завършил ли е енергетика, работил ли е в енергетиката на експлоатационна длъжност? И ако не е въобще има ли някакво значение какви ги плещи "експерта"?Чини ми се, че е поредната калинка назначена за "експерт"?

Иконмист специалист по ВИРТУАЛНИ ГАЗОпроводи за досТавка на ГАЗ Баша му евопеиски шампион БОРЧЕ близьк до групировката СИК

Докато ни занимаваха с анадолската(не ,че не е важна)по всички медии са подготвяли тази СКАНДАЛНА сделка.

Опита на гербавото БУШОНЧЕ в Енергетиката се свежда до това че баша му има 2 малки ГАЗстанци вьв БУРГАС и зарежда няколко обекта до близки до власта Колкото до Университета в Регенсбург тои НЕ Е ТЕХНИЧЕСКИ У-т там се изучав Теология Право Медицина Икономка НИШО ОБЩО С ЕНЕРГЕТИКА ТОПЛОТЕХНИКА Електротехника с две думи ГЕРБАВА КАЛИНКА

Жечо е подходяш за прикриване на далаверите на ББ.Енергетиката в ръцете на стрина Гана от горнонанадолнище.КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ СОБСТВЕНИК???ОФШОРНА ФИРМА ,А ЗАД НЕЯ???????

пудел от кариерата, дето се вика...

Стягане на редиците и укрепване на коалицията с ОП по точно с Валери Симеонов,които бе поставил въпроса още в началото.Нали знаете принципа ,,Преди да назначиш трябва да знаеш как да го свалиш"-мемоарите на Живков. Интересно кой ще е новия изпълнителен директор на НЕК там е заровено кучето,защото площадката на Белене е под тяхно ръководство и охрана.Енергетиката е в основата на кариерата на Борисов да напомням ли връзката с президент Първанов?

Гинка Върбакова от Пазарджик ще е новата министърка на енергетиката!

Ще изгонят още двама Министри докато ГЕРБ падне от власт . Има още Две чезета в България за купуване .

Каквито калинките на мутропожарникара,такива и "експертите"...

ако Кремъл го одобри.

Хайде най накрая вземете че решете боко с Кремъл ли е или с козяк и меркел:))))Кога не ви отърва Кремъл е необходимия виновник нали..

следваме логиката на интересите в енергетиката.

Лайното мирише ужасно. Прототипа на Гинка Върбакова е описан от Илф и Петров в 12те стола в образа на зиц президента на компанията "Рога и копита", който трябвало да отговаря на едно единствено условие, да е съгласен да лежи в затвора, ако се наложи. Гинкее, кой се крие във върбака зад тебе?

Не е важно къде е завършил, а какви ги върши!!! Много пишман "експерти" са назначени из министерствата да свършат определена политическа поръчка щото едни наши хора да усвоят едни пари, меко казано.

Ха, преди години падна първото правителство на ГЕРБ точно заради тока. Сега, години по-късно, народа е по-безинтересован отвсякога. Нищо вече не може да предизвика у него неодобрение или други емоции. Просто на никой не му пука. В България е надвиснала сянката на абсолютното безвремие. Пие се ракия, бият се жени, бият се мъже, убиват се старци, по пътя е война...А министрите? Помните ли, преди години беше модерно да продадеш фирмата си на малцинствен представител, особено ако е с натрупани задължения? Сега е модерно да си назначиш министър, той да изпълни нечия поръчка и после да си подаде оставката. Защото както от малцинствен представител не можеш да търсиш нищо, така и от министър еднодневка. Аз не съм вярвал, че когато и да било ще ударим такова дъно. Даже и то ни се струва някак недостатъчно, та с всички сили се окопаваме още и още и още. Жалко!

Бех сигурен на 100%, че ОРЕШАРСКи Е ВИНОВЕН

По-големи глупости не бях чул!Значи Нужка сама си подава оставка, Боко я приема и враговете на родината са ни виновни?!?И "който трябва да е знаел за зделката е знаел" -в това не се съмняваме!Ех, кратуни,кратуни.....

Прекрасен анализ за Зделката.

Тоя тиквеник знае ли какво е ток и от къде минава? Едва ли ! Но важното е че е от ГЕРБ-Калинките! Те всичките им министри са събрани от улицата и като че ли нарочно не разбиращи от това което работят,тоест седят в министрествата! Секретно бюро в сянка им дава задачите и дърпа конците!

Шайка престъпници, сега ще си пуснете ПРските калинки да обикалят медиите и да уговарят как други са виновни за това и как едновремено е много добре случващото се за България. Крадлива пасмина - смрад!

Експертът е пропуснал да каже, колко процента е Придобил Винету. Иначе добре замазва КРАЖБАТА на ГЕРБ

Значи Борисов е зависим и работи против България и слушка ,някой от Изток или Запад !!! Кой управлява България ?????