ГЕРБ с три мотива за оставката на Жаблянов. Той: Слабоумие

Мнозинството в парламента отхвърли искането на БСП дебатът за оставката на Валери Жаблянов като зам.-председател да отпадне. Депутатите от ДПС напуснаха залата.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ с три мотива за оставката на Жаблянов. Той: Слабоумие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Владимир Тошев от ГЕРБ: "Ако това, което чухме в продължение на 25 минути тук, не е комунистическа тирада и болшевизация на БСП и Валери Жаблянов не е дървена комунистическа глава, аз се извинявам. Не псувам, но ако това е псувня, се извинявам. Искам да ви кажа защо го казах. Моят баща е лежал 22 месеца в Белене, осъден от дядото, бащата или чичото на Жаблянов. 6 вола, 4 коня и 62 овци е продал дядо ми, за да откупи баща ми от Белене, за да излезе баща ми жив и да ме има мен на този свят Как ли се е чувствал другарят Тошев / чийто баща лежал 22 месеца в Белене, осъден от дядото, бащата или чичото на Жаблянов/ , когато е бил кандидат-кмет от БСП?! И когато е стоял редом до Миков и Първанов с шал с надпис "Първанов"?! Как се е чувствала дървената му комунистическа глава?!

типично компанзе от компартията. комунгутанът си вдигнал двете лапи на снимката, като че ли тъкмо е скочил от клона. не искаме да плащаме държавни заплати на такива комунопитеци. вън от парламента!

този комунопитек не трябва да бъде в парламента и да представлява българските избиратели. вън от парламента! да си рецитира болшевишките тиради вкъщи

Снимките на Жабокреров и ЕРДОГАН една до друга са достатъчно краснречиви. Браво на ДИРа.

Имам съсед вече на преклонна възраст. През 50-те години крал овце из балкана и го пратили в Белене за превъзпитание. След промените го реабилитираха и му дадоха някакви пари. Такива са сигурно половината от новите ни активни борци.

Владко, дядо ти да те беше продал и теб като младо агне, че като дърт овен и за чеверме не ставаш.

Гн Тошев, кажете защо е лежал в Белене, вашият баща!

Какво си вдигнал ръчички бе комунистическо чучуло .Не ни размахвай ръчички да не ти паднат пръстетата, нещастна мутро. Не повишавай тон защото много ще има да патиш. Куковицата колкото и да те брани сте АУТ за хората и народа.Нито Радев ,нито Путин ще ви помогне .МАХАЙ СЕ .........

Не "слабоумие", а МАЛОУМИЕ от Ваша страна дРУГАРИ! Всяка ЖАБА трябва да си знае гьола, другарю Жаб....., а не да жестикулира от тази трибуна!

Хора бдете!!! тези комундели и отроците им няма никога да разберат що е това човечност, демокрация. Те са живели с огромни привилегии 45г. , в "името на народа" са трепали невинни хора. Произхода им е от най нисшата среда- селяни, цървули, озверени гольовци, мързели и несретници. Потомците са им същите - алчни копел.ета Тях не можеш да ги превъзпиташ. Преди 15-20 г. имаше един момент в който трябваше да се забрани със закон пропагандирането на комунистическия режим от периода 44-89, така както е забранен нацисткия в Г-я. И понеже това не стана, ето сега резултата от това.

Затова има морал. Като някой от ГЕРБ сгафи веднага подава оставка. Като някой от БСП сгафи всички другари го защитават. Мисля, че е ясно кои са морални и как БСП са само за келепира и няма да пуснат кокала. Защитават се защото са се оплели в далаверки и ако изхвълят някой той ще се разприказва.

ако се махнат фашистите и комунистите от НС няма да остане никой.

Оставката е и за нарушение на действащия ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН, Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. , където несправедливите присъди на Народния съд са изброени сред престъпленията на комунистическия режим. Т.н. Народен съд е образуван и действувал в нарушение на Конституцията и Наказателния кодекс. Това веднага отхвърля една от тезите на комунистите, че сред многото невинни жертви на Народния съд е имало и виновни лица. Но както констатира и Конституционният съд присъдите на Народния съд не могат да се окачествят като съдебни актове. С други думи, няма осъдени от т.н. Народен съд и няма доказани престъпления. Има само невинни жертви, някои от които са разстреляни, а други са измъчвани в комунистическите лагери и затвори. И всичко това се извършва под непосредствения диктат на окупаторите от СССР, защото не може да се говори за независим съд в една окупирана държава. Но основната вина е на партията на българските комунисти, главен организатор и извършител на този погром.

Дрън, дрън! За нарушение на закон се налага наказание, но в нито един български закон няма наказание "оставка". Така, че излишно си се мъчил да пишеш тая тирада и да се правиш на юрист. Щракай си на клавиатурата по други теми - надявам се, все в някоя област може и да си компетентен. Всъщност, знам ли и аз, май Цецо Ухото не прави подбор на троловете, а им плаща за всеки тъп пост, който не е срещу ПП Гроб...

Ако ти плащат комунягите е добре,но ако не ти плащат ти трябва психиатър.

Съд ,забрана и Лустрация за другарите!!

Този нагъл,високомерен надут пуяк ще си намери майстора!Помнете,че всичко се връща тъпкано!Господ да ни е на помощ,ако тези червени кхмери се докопат до властта!Хора БДЕТЕ!

Този другар, който си позволява по комунистически /разбирай най-просташки/ начин да обижда и напада лично парламентаристи от управляващата партия, трябва да бъде издухан не само от зам. председателското място, но и от Парламента. Наистина трябва спешно да се криминализират изказвани във възхвала на болшевишкия комунизъм, властвал у нас и нанесъл безброй поражения не само върху развитието на страната, върху живота, имуществото и достойнството на милиони българи , но и опитващ се да възроди тази ужасна практика и да възкачи отново простаците на власт за да погубват още и още човешки съдби и да дърпат България към пропастта.

За най-голямо съжаление меренето на "наденички" в почти всеки парламент след промените е единственото нещо, което занимава политическите сили. От време на време изпускат по някоя миризливка за замазване подсещане на обонянието ни - като образование, здравеопазване и социални грижи, но вече ще станат 30 години, а тези основни въпроси на българина, са натъпкани в немитите тоалетни на властниците. Приказки, смучене, лапкане, наортачване на трапеза - това се "подвизите" на съвременния политик...

Жаблянов прибързал с определението на договора с Македония. Тпърва ще се види че от него нищо няма да излезе освен потупване по рамото.

"...няма правни аргументи за исканата оставка ...". Абе, какви правни аргументи, какви 5 лева искате, когато УПРАВЛЯВАТ МУТРИТЕ?! Заместник министър председателят на България може да ръси глупост след глупост. Чак от Брюксел ни направиха забележка заради неговите простотии.И, нищо! Защо никой не му поиска оставката, след като излага страната пред света? Ами защото мотото на мутрите е "власт на всяка цена"! А без патериците си, в лицето на пишман националистите, губят цялата далавера, наречена "ВЛАСТ"!

Трябваше да има народен съд и след десети ноември, та сега комунистите и техните отрочета да знаят какво е да иубият баща ти и да те интернират без право на образование и дори на труд!

Тогава Борисов щеше да загази. Нали още е член на БКП. И във възродителния процес е участвал лично.

Аз нямам нищо против да загази и Борисов и Цветанов, и Цецка Цачева!

Отстраняването му е НАПЪЛНО НЕЗАКОННО НЕСЪОБРАЗЕНО С ПРАВИЛНИКА НА НС. Това е чиста проба отмъщение В СТИЛ ЦВЦВЕТАНОВ. Освен това е политическо преследване. За думите си Жаблянов заслужаваше укор, порицание, силна критика, а ако някой се чувства засегнат даже да го съди. ГЕРБ си го вкараха. ГЕРБ си ИЗПУСНА НЕРВИТЕ.

И кога и къде прочете правилника на НС, бе другарко? Всички комуняги ли сте слабоумни или само ти и Жаборняков?

Наци гербарски трол ами има го в нета. Или ти не читател, само писател? Но за да не напрягаш да четеш и мислиш, може да се отстрани от председателско място човек нарушил Правилника. Мнението на Жаблянов е частно-партиен въпрос а не въпрос на НС. Да се ядат по между си за Нар. съд. Но той не е в Правилника на НС.

Днес е ден, който следва да се запомни. В България нямаш право на мнение. Трябва да мислиш като герберите. Това е пълзящ фашизъм. Всичко в името на народа, против народа. Това е тяхното мото.

Всъшност не, както виждам ти си казваш меннието свободно. Съден ли си не, нали знаеш че ако искаш могат да те намерят и после по-кумонистически до последно децата ти да не могат да намерят къде да учат и така нататъка. Но не, казваш си каквото искаш и никой не ти пречи. Но когато си обществена личност има норми които трябва да се спазват и тзи мухлясъл БСП-ар ги пристъпи. Чувал ли си някой от ГЕРБ да казва нещо против ястребинчетата и тн., не и няма да чуеш, защото това което е престъпление си е такова, за това и се махат такива умствени дегенерати от ръководни длъжности.

колко е убил, какво е окрал?

Е, и какво следва. Нищо. Страсбург пак ще осъди България, но няма да плаща нито Боко, нито Цецо, а българския народ.

герберастко-седерасткия садизъм, пък и отгоре на всичко като им дава власт. Прост народ заслужава да е мачкан.

Фашизирането на народното събрание е факт.Да живее фюрера Цецо тъпото

ТА КОМУНИСТИТЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ОТ 1944 ДО ДНЕС , но този строй е наистина висшата форма на фашизма ,прочети Д-р Желев там научно ти е обяснено за такива селски тарикати като теб ! При комунизма диващените са още по-големи ,но досега ги замазвахте като крадецът постоянно викаше ,дръжте крадеца !

о голяма диващина от ГЕРБ няма. Свидетели сме на пълзящ фашизъм. Всичко което правят е в името на народа, против народа!!!!!

"Другарки и другари, социалисти и антифашисти. Българската десница е готова във всеки момент да се фашизира, но никога да се демократизира." Ма, другарю Жаблянов, да не би под "българската десница" да имаш предвид ГЕРБ?!;) Ако визираш тях - объркАл си се, другарю - не са "десница", освен ако под това не трябва да разбираме - "дясното крило" на Партията-майка!;)

Кеееееф! Браво Марешки!

Владимир Тошев e завършил военно училище, а всички знаем, че минаваш страхотна проверка дали си верен на партията още на входа. Да не се прави на ощипан, а да се засрами. Едно време комунистите дето така услужливо е забравил колко са го бутали напред поне от трибуната на Народното събрание не са лъгали. Тези се замозабравиха. И нещо друго. Нека някой живял в онези времена да си спомни можеше ли да притежаваш 6 вола не знам си колко десетки овце и т.н. Айде стига вече сме си измисляли.

влизащи в Българския парламент са завършили вишу и имат научни степени, но това не ги прави източник на историческата истина.

Ако баща му на тоя пуяк Владимир Тошев е бил някакъв фактор застрашаващ властта и сигурността, достоен за споменаване в Народното събрание 70 години по-късно, дали овцете на баща му щяха да го спасят. Вие как мислите?

И кой щеше да го приеме във военно училище? Неблагодарна измет са всички офицери от резерва, които са завършили военни училища за сметка на народа и минаха в позициите на върли защитници на партията, осъществяваща най-големия геноцид срещу този народ.

"6 вола, 4 коня и 62 овци е продал дядо ми, за да откупи баща ми от Белене, за да излезе баща ми жив и да ме има мен на този свят, допълни той. Владо, Владо, аз пък мисля, че дядо ти е направил грешката на живота си...

Колкото и да триете постинги вече и на малките деца е ясна тази проста истина - Комунизма е висшата форма на фашизма. Всички престъпления на фашизма са доразвити и издигнати до нови комунистически висини. Затова и комунизма трябва да се нареди там където му е мястото на лавицата на историята - редом до фашизма и тероризма.

Глупостта ти ще бъде завинаги.

АБСОЛЮТНО ВЯРНО И ТОЧНО !

Полковникът от запаса Владимир Тошев, председател на Общински съвет Видин, е роден на 3 юни 1955 г. във видинското село Воднянци. Завършил е Висшето военно артилерийско училище Панайот Волов в Шумен, специалност Зенитна артилерия. - Нямах нужда да се занимавам с политика, но преди пет години ме номинираха като председател на Областния съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, от БСП за кандидат-кмет. Приех, защото обичам Видин и нашия край, това е емоционалната причина да помогна, колкото мога.

защото помни историческата истина. Може на някои да им е мъчно, но комунистите доведоха развитието на България до исторически колапс. Да търсим работна ръка, защото нямаме собственост и доходи, а комунистите да живеят и учат на запад.

комунист и коза наяждане нямат

и стефкината глупост е вечна.

Просто Стефка непрекъснато е гладна.

Бай Ганьо - ...всички са МАСКАРИ. КАК ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ МРЪДНАХМЕ НА ЙОТА. Сега става ясно защо след Освобождението от турско сме повикали чужденци да ни управляват!

щом не уйдисвате на цара освободител..сега вече тук има руски партии и работата се решава с номиниране отвътре.

Защо при БСП НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА.зАЩОТО КАТО РЪКОПЛЯСКАТ И НЯКОЙ НАРЕЖДА - СТОП И ДВЕТЕ ИМ РЪЦЕ СА ПРАЗНИ

На практика Народния съд прекратява клането на българи от българи. Да припомним, че хобито на много царски офицери е било да режат глави срещу заплащане. По 50 000 лева на глава. Жертвите им са били борци от Съпротивата, съюзници на Антихитлеристката коалиция от САЩ, СССР и Англия. А България е била съюзник на, по-късно самоубилия се, Хитлер.

хобито на БКП също е било чрез мними овчарчета, носещи хляб на нелегални преди 9-ти да ги отстрелват. За след 9-ти има достатъчно в историята.

Днес българският парламент погреба истината и демокрацията !Жалко ...Народният съд не си е свършил работата .

По-точно проф. Цанков и ЗЗД не са си свършили работата с националните проруски предатели.

Даже и един невинен човек да убиеш,ти си вече УБИЕЦ. Комунистите са убили хиляди БЪЛГАРИ.Накрая според комунистите убитите са РЕПРЕСИРАНИ,когато се отнася за тях.Е ДРУГАРИ, СЕЛСКИТЕ ВИ НОМЕРА ПРОСТО НЯМА ДА МИНАТ..

са убивани? Знаеш ли защо? Защото управляват убийци и престъпници - както в онези години преди 9 септември. Пак ще има Народен съд. А приматите без разсъдък като теб, ще трябва да работят, за да станат хора.

нацисткото разузнаване в почивнтата вила в Жабокрек. Известно ли ти е, че там е била печатана фалшива валута на балканските страни, че там е имало складове с оръжие, дрехи, храни и боеприпаси на Вермахта? И че в сражението няма невинно убити германци? Германците са дали отпор и са получили заслуженото. Както ще го получат и новите фашизоиди и защитници на престъпленията на нацизма. Внимавай какви лъжи ръсиш и на чия страна си, защото за глупост и неграмотност няма извинение.

И някой би ти повярвал? ;) Както излиза и Бойко лъже за дядо си. И Цецка Цачева за дядо си. Има в интернет информация.

ПРЕДЛАГАМ ДРУГАРИТЕ ОТ БСП ДА НАПОМНЯТ ВСЕКИ ПЪТ НА САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ БИВШИ ТЕХНИ КОЛЕГИ ОТ БКП И БСП!!! ВЪПРОСНИЯТ ТОШЕВ Е БИВШО ДОСКОРОШНО КОМУНИСТИЧЕСКО МЕКЕРЕ, ПОДОБНО НА ОСТАНАЛИТЕ НЕГОВИ ВОЖДОВЕ!!! Като видя, че няма да стане кмет на Видин от БСП - задоволи се с по-тарикатска длъжност: ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ!!!

Айде малко по-полека. Ако ги нямаше ГЕРБ щеше да има някой друг, който да им попречи. И то със сигурност ПО-УСПЕШНО.

Някак странно ми се вижда за призивите за помиряване на Западните балкани, да се забравят старите вражди и териториални претенции и да гледат в бъдещето,а не в историята, след като ние в самата България правим точно обратно на това за което призоваваме, на това аз казвам двоен аршин или лицемерие.

"Владимир Тошев от ГЕРБ" разправя, че баща му лежал в Белене, родата му била репресирана... СЪЩИЯТ ТОЗИ ТОШЕВ ПОСЛЕ ЗАВЪРШВА ВИСШЕ ВОЕННО УЧИЛИШЕ И ДЪЛГИ ГОДИНИ РАБОТИ РЪКА ЗА РЪКА С БСП!!!! ИЛИ НЕЩО БЪРКАМ???

когато някой е видял отвътре калните ви номера и е напуснал кочината ви. Важно е човек да може да мисли със собствената си глава, а не с партийни клишета.

"и Валери Жаблянов не е дървена комунистическа глава" ..... - истинските мотиви на индианците!Тези "интелигентни", "образовани" оратори ни управляват.Води ни Светата Истина - вожда на народа!

А бе депесето и вие не знаете какво искате. Ама като лека жена така за всеки случай един от 25 см да си го имате така под ръка.

Все още има хора, които са решили, че е напълно възможно за 4 месеца да се съберат доказателства, да се изслушат страните и да и издадат тежки присъди на 10000 човека. Не нужно да си много умен за да проумееш, че самата продуктивност на Народния съд ви показва, че ТОВА НЕ Е БИЛО СЪД А САМОРАЗПРАВА. Без почивен ден да са работили всеки ден са били осъждани по над 80 човека от които по 20 на смърт. Откъде време да се види дали няма фалшиви документи, дали няма набеждаване? Просто съм изумен, че НЯКОЙ В 21 ВЕК МОЖЕ ДА СМЯТА ТОВА ЗА ПРАВОСЪДИЕ.

Това е много далече от реалната цифра, която се движи между 20 и 30 хиляди човека !!! разбира се, тя е супер неудобна за комунистите..

1 милиард е реалната.Г-н реален, удобно, за съвременните апартчици и номенклатурчици!

Прав е чавека ,"СЛАБОУМИЕ" това е болестта на лумпените тъпи ,които още членуват в тази окървавена партия и гласуват за нея ,равносилно да гласуваш за нацисти и фашисти ! Май няма държава ,която да спазва и изпълнява законите ,Бойкоооо !

Бойко Акбар!!!

Отново му чета изказването и буквално виждам един партизанин, един борец против фашизма, който току що е слязъл от гората... Този човек нито е виждал българското общество преди Девети спетември 1944 година, нито знае историята ни. Това е един мракобесник, който си въобразява, че говори като Георги Димитров пред съда в Лайпциг. В същото време са минало 75 години от онова време. Жаблянов буквално се е самозабравил. Тонът му е анахроничен на всичко случило се. Той поражда национална вражда, каквато никой не желае. Той дава повод на други хора да извадят лозунги, които са също толкова нежелателни и неприемливи. Полудял ли е? Само вижте какви слагат на най- високи държавни постове! Нинова??

А аз прочетох твоето изказване и това не повод да искам отнемане на българското ти гражданство или незачитане на трудовия ти стаж преди 1989 година за определяне на пенсията ти.