Мая Манолова с 62% одобрение, настига президента

Омбудсманът се оказва най-одобряваната фигура от хората в България, според проучване на Изследователски център "Тренд".

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова с 62% одобрение, настига президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готова за премиер. Срамота. Две жени да спасяват България - Корни и Мая. Добре президента е мъж поне. То от много бабаитлък до там я докарахме.

И тук заглавието е едно , а целта друга. Мая Манолова - чиста проба популизъм. Не че сегашната и позицияи позволява нещо друго. С подкрепата си на ИК си подаде заявката за местенце в Европарламента.

От години и пишем за отмяна на мракобесният УБДХ, действущоще от годините на концлагерите в България!Нищо!!! Писали сме за заговорническото споразумение между ЧСИ и Камарата на ЧСИ да събират преимуществено съдебните такси, а не публичните изпълнители, както е реда!Покана за "законна" корупция.Нищо!!! Занимава се с дреболии.

ВСС и Камарата

Шменти капели......

Заглавието е за Мая Манолова и накрая-бам, ИК.

Най-одобряван е президента Радев с 63%, следва Манолова - 62%. Къде в класацията са Бойко и Цецо, дето все се правят на много велики? Одобрението за работата на третото правителство на Бойко Борисов е 32%, а неодобрението е 59%!!!!!!! Към Бойко Борисов положително отношение имат... 42%. Защо тези цифри не ги пише в новината!? Може би щото не представят Герб в добра светлина?! Това явно е разбирането за обективност тук!!!!!

Браво на Мая Манолова. Премиерът-вожд ще си изяде ушите от яд, че той ги няма тези 62% одобрение от проучване на Изследователски център "Тренд".

Жената, която каза в аулата на Софийския университет "Св.Климент Охридски": "Време е да си признаем , че близо 40% е домашното насилие и трябва да ратифицираме Истанбулската конвенция". Това означава всеки ден по улиците да виждаме бити, куцащи насинени и превързани жени! Къде ги бре другарко? Манолова, която нагло лъжеше, за да се подмаже на посланика на Великобритания няма как да бъде одобрявана с 65% при условие, че народът с 85% не одобрява тази Истанбулска конвенция! Или идиоти помнят колкото кокошка или тази статистика е долна манипулация.

Най-одобряван е Президента Радев с 63%, а Манолова го догонва с 62%. Това едва ли е новина? Когато нещо работи, не го пипай! Стара истина. Какво правим обаче с премиера-дето-не-Яде-суджук и парламента, които ни грабят ежедневно и имат съответно 21 и 19%. Не е верно, че три пъти печелят избори. Народа 2 пъти ги гони, а господарите им все ни ги връщат. Пак ще ги гоним, докато и господарите им разберат, че тия индивиди са минус дори за себе си.

Сестра Галева успешно провежда президенстската си кампания, използвайки поста на омбудсман! С дивия си популизъм навреди предимно на бедните хора, представяйки го, че ги защитава. Скоро ще и сърбат попарата и други...

Когато човек разбере,че живота е много кратък и всеки момент може да се завърти на 360градуса,се променя към по добро. и на други беше изпратено послание ,но така и нищо не разбраха. Мая е умна, има дар слово ,остави депутатстването и сега е полезна много повече на хората

TIREX

назначеният от сащ ,доста семпъл човечец основно да лобира за американски таралясници послушен и сервилен...доста услужлив ..

Браво, Мая!!! Ти си надеждата на българския народ!!! "Моето мъжко момиче никак не се шегува: ако обича - обича, ако ревнува - ревнува. Аз не умея да бъда толкова категоричен. Моята строга присъда е моето мъжко момиче. То мълчаливо подрежда моите мъжки ризи, моите мъжки надежди, моите мъжки капризи. Яростен или усмихнат, никога безразличен - бавно и светло прониквам в моето мъжко момиче. Ако случайно побегна - винаги пак ще ме връща осъществената в него моя истинска същност. Весела и узряла тя към света наднича, скрита във женското тяло на моето мъжко момиче. музика: Найден Андреев текст: Недялко Йорданов изпълнява: Стефан Данаилов"

Тандема: Радев - президент и Мая Манолова-министър председател би бил най-успешния от 28 години насам и би ни отлепил от дъното, за което ни лепнаха "демократите". На някои пишещи искам да кажа, че тя и без грим си върши работата съвестно и компетентно, а президента не чете речи, той като способен и умен човек ги произнася.

РЕЙТИНГ,КОГАТО НЕ УПРАВЛЯВАШ!!! КОГАТО ИМАШ ДОБРИЯТ ШАНС ДА СИ САМО"КОРЕКТИВ"! В МОМЕНТА В КОЙТО СТАНАТ УПРАВЛЯВАЩИ,ТЕЗИ ДВАМАТА, ЩЕ ИМ СЕ СРИНЕ И РЕЙТИНГА,В КОГОТО ВПРОЧЕМ НЕ ВЯРВАМ!

Поведението на Манолова в рамките на БСП беше отблъскващо. С такова чувство посрещнах началото на мандата й като омбутсман. Всичко е относително у нас, успехът - също. Все пак тя досега е успешна като омбутсман. Оказа се прагматична дама и освободена от политическата хватка, успява да докара въпросите до възможните за длъжността предели. Не се съмнявам, че ще се върне в БСП, а не ме се иска да виждам предишната личност отново.

Способна жена, бих гласувал за нея за президент. Само някой да я научи да се гримира, иначе нямам забележки.

Шегуваш се, нали!ЧСИ-тата още я проклинат,фалшбизнесмените-също!

Гримът и е като работата.

Толкова много конкретни постижения на Манолова цитирахте, че не мога да намеря ни едно. Така трябва да се работи. Да виждаш проблемите, да ги посочваш, да бръмчиш по телевизиите, да участваш в протести и . . . да не правиш нищо! Дела, дела и само думи!

Мая дойде от недолюбвана от мен партия ,но не може да и се отрече ,че именно тя облече в смисъл институцията на омбудсмана ,преди нея това беше една куха служба ,която не вършеше абсолютно нищо ,за малкото време откакто зае поста тази жена свърши в пъти повече от колкото предшествениците си , за длъжниците ,за премахването на незаконните арбитражни съдилища ,за миньорите ,за некоректните работодатели и т.н.,не е случайно ,че рейтинга и е толкова висок ,не бих я сравнявал с президента защото работят в съвсем различни сфери ,някой тук я искат за премиер ,президент ,шеф на БСП ,не тази жена е попаднала на точното си място .

Мая - премиер!!!

Мая- президент!

Мая е много готина и е ПИЧ !

Удавник и за лайняна сламка се хваща!

за шлифера на боко да не се хващаме повече.

Президент - гола вода Министър претседател - виц...смех Прокурор - тарикат Народно събрание - ...селска кръчма в стил "Хъшове", демек "Ти ми дай на мене митницата в Русе, па ме остай" Мая Манолово поне има наистина някаква свършена работа. То просто позицията и е такава че освен да свършиш работа друго не можеш да направиш.

митницата в русе , заедно с Хъшовете не е уместно! най- малкото.

Това е цитат от "Хъшове". Каквито сме ние такива са ни и "революционерите". Познай защо вече близо 150 години тъпчем на едно място. Просто защото сме такива.

Влизаш в Гугъл и виждаш,че и предишните президенти Първанов и Плевнелиев бяха с най-високи рейтинги от всички политици! И не защото са най-добри политици, а защото Президентската институция не взема решения за нищо касаещо хората. И моля ви! Кога Румен Радев стана политик, след като по-миналата година се пенсонира от армията ни, която е деполитизирана. Румен Радев все още се учи да чете речи, а Мая Манолова е утвърде политик и може да говори и действа самостоятелно. Тя е лидер, а не Президента.

един пожарникар и едн агуменка станаха БАШ политици?!? Един военен пилот поне има доста повече капацитет от онези двамцата на куп! Що са праите зорлем на хахави?!

Защо се излагаш? Роско Чехълчето имаше катастрофален рейтинг в края на мандата си. Определено е най-жалкия пРЕЗИДЕНТ, който сме имали досега. А за Радев можеш да говориш, когато постигнеш 1/100 от това, което е направил той. Качи се в боен самолет и се ПОВОЗИ 10 минути. Като кацнеш и спреш да отделяш телесни течности, ще разбереш какво съм ти написал.

Майчето как такситата отказаха да я качат, като побягна от протестиращите при Орешарски! Беше напълнила гащите, буквално! Та тоя лифтинг не ми го пробувайте!

сериозно ли..

БСП чрез президента и мая Манолова отново ще докопа властта на следващите избори! Мая поне някаква работа върши напоследък,докато президента говори само неща,които да се харесват на простолюдието в България,а както знаем,то е основната съставна част от народа ни... БСП отново ще управлява за ужас на всички ни,лошото е,че и ГЕРБ нищо не правят за хората за да имат одобрението им,а само мислят,как да ни дерат! ГЕРБ одра народа!!!

стабилен рейтинг. С истинска работа! Колкото и да е малко хората оценяват! Защото нищо не може да стане изведнъж с магическата пръчка, но трябва от някъде да се започне! А като се започне ...капка по капка вир....

Президента Росен Плевнелиев също имаше 60% одобрение. Предишния омбудсман, също беше с най-висок рейтинг след него! Манолова и Радев се ''издигат''само в очите на слепите!

плевньо да е имал 60 % ..цялата партия герб не може да събере толкова! Те ако можеха..ехее отдавна да сме с едноличен диктатор на власт!

ша я друсам кат текезарска слива...

Колкото и негативен по природа да е българинът, той стои здраво на краката си и винаги може да прецени обективно когато някой си върши съвестно и отговорно работата, за която плаща данъкоплатецът. Не случайно изпитва неприязън и отвращение към клати.....в парламента и в съдебната система.

виж в ТЕРМИНАЛ 3 за Кошлуков

ВИЕ ТВА ЧИСЛАТА ЗА НИЩО ГИ НЯМАТЕ ВЕ, ЖУРНАЛЯ СОЦИО- И ДРУГИ ЛОЗИ! ТУК ИМА И ХОРА НА ТОЧНИТЕ НАУКИ, СМЕЕМ ВИ СЕ! ТИЯ РЕАЛНИ РЕЙТИНГИ ЗАЩО ГИ УМНОЖАВАТЕ ПО 3, ЧЕ И ПО 4? мИСЛИТЕ ,Ч Е НИ БАЛАМОСВАТЕ? аМА НИЕ БОРАВИМ МНОГО ПО- ДОБРЕ ОТ ВАС С ЧИСЛАТА, НЕГРАМОТНИЦИ!

на две магарета слама не можеш да разделиш ама с числа боравел.

знаеш аз кво мога бе? Аз мога да боравя и на майка ти с...

като се има пред вид, че допитванрто не е правено по села и паланки, каквито вече са и много областни центрове за съжаление, рейтинга може да е и занижен. Ти наясно ли си за мизерията в провинцията и за смешните реални заплати, па и имотен балон надуват на хората за капак и някой скоро ще обере гнева при пукането му. При заплати от 600 лева свястно жилище отива към 100 бона в някакви измислени областни центрове западнали до немай-къде, че и растат цените с месеци. Не ща да съм в играта на управлението като знам какво ще стане.

Голяма злоба и завист ги гони герберите!Те докато потъват към дъното , като ютии , БСП лидери се изкачват в рейтинга!И по зле ще стане за ГЕРБ - ще ги подгони и новия прокурор за зулумите им !Цацата е умряла рибка!

както са наели Жаблянов сега той пък може да обере овации от по-крайните социалисти, от антифашистите и даже да изпревари доста от оядените гербери и националистически лукови лидери баничар-патриотари.

тр да гласуват оставката и на онова говедо, дето обиди народа с 80% дебили!

СИ КАЧВА РЕЙТИНГА,ТО ПРОЦЕНТЪТ НА ДЕБИЛИТЕ В БГ НЕ Е 80, А ГО Е НАДХВЪРЛИЛ!!! ДОКОГА С ТАЗИ МАНТРА: БСП ИЛИ ГЕРБ?! РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ТЕ НЕ СА АЛТЕРАНТИВА ЕДНИ НА ДРУГИ!

Това е най сладката работа да си омбудсман.Правиш се,че си много загрижен за хората,а всъщност никой не ти обръща внимание защото си никой.Затова Бойко Борисов те назначи на този пост,че беше много устата,а и на теб не ти се занимаваше с партийни работи.Какво си направила,че да ти се вдига рейтинга? Дали помогна да се вдигне тавана на пенсиите,дали падна цената на ток,вода и т.н.Само цъка и се заканва и народът и вярва.Ами като сме прости защо да не ни прави на балъци.

Стига с тия пенсии - тая държава не се състои само от пенсионери! И как точно омбудсмана ще свали цените на тока и парното? Мая направи много - подхвана и банките и ЧСИ и работодателите дето не си плащат и още много други! Да е жива и здрава да продължава така!

сериозно ли..подхвана на Галеви оная работа.

за работа с бухалки си има мутри и герб.

Манолова е два пъти по-ерудирана и интеигентна от Румен Радев. Всеки вижда,че Манолова говори ясно , точно и открито, а Радев чете неща които се пишат от десетките му съветници. На практика Румен Радев няма собствено мнение, за разлика от винаги ясно изразяващета се Мая Манолова. Друг е въпросът ,че ОТ ПРЕЗИДЕНТА И ОМБУТСМАНА, КОИТО И ДА СА ТЕ, АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ЗАВИСИ. Могат да си говорят каквото си искат, без да носят ни най-малка отгворност за каквото и да било. Просто такива са законите и конституцията на България.

ти да не си сляпо куче? кога си виждал Президента да чете от листче като други?!? Като нищо не зависи от него, що цвъко пъпешов подскача от известно време и не си намира място ,а? Що му пари постоянно под дупарата?!?

Тя отдавна и надминала всички - президент , министър председател, народни представители и чистача в институцията която оглавява

ПРИПОМНЯМ, ЧЕ К'СТЕНДИЛСКАТА УФЦА НАТИСКАШЕ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ДЖЕНДЪРИТЕ!УУУУУУУУУУУУУУУУУ!

Много способна жена. Време е да застане начело на БСП и да я направаи истинска партия, че сега столетницата на нищо не прилича.

Мая направо е за премиер. Никакво губене на време в партия и в парламент. Държавата загива с месеци вече, не с години. Корни за сега се справя с партийните проблеми, а и в парламента е доста серт. Друг въпрос е как ще се сработят ама добре поне президент имаме мъж, че става иначе интересно. Женски колектив не е лесна работа. Относно сработването - народа решава. Ако има съгласни Мая да се пробва да възстанови България от мутренските феодални остатъци аз съм за. Режим на гласуване с + и - моля.

Манолова е яростен защитник на Истанбулската конвенция. Не го забравяйте!!! Тя беше готова да подпише смъртната присъда на нацията ни!! Не и вярвайте!!

ТОЙ САМО НИ ЯПРОБУТВА ИНАЧЕ Е НЕВИНЕН,А?

АКО ИСКА ДА ГО ЗАДМИНЕ ВЕДНАГА ДА ПРЕДЛОЖИ ВРЪЩАНЕ НА СТАРИЯ ПЕНСИОНЕН ЗАКОН С ГОДИНИТЕ КАКТО СИ БЯХА ПО КАТЕГОРИИ И З НАЙ ДОБРИ ГОДИНИ. КОЙТО ГО НАПРАВИ ЩЕ ИМА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГЛАСОВЕ.

навремето банките осигуряваха служителите си на макс за някое време, а например в пощи, транспорт, общини, фирми, кооперации хора на същата заплата и длъжност бяха осигурявани някак си , според заплатата - сега банкаджийски служители вземат пенсия на макс, а другите по 200 лева. Реално приноса им за държавата е еднакъв. Пенсия трябва да се дава за целия принос, а особено трябва да се гледа последните 10 години, когато никой те не ще на работа да не свалят пенсията. Сега точно това става.

Tези рейтинги се правят ако те показват по телевизията и ти дават трибyна и подходяща светлина. Няма начин някой да те знае ако не те покажат, значи са нагласени. Шоу. Ей Борисов като клекна на Пеевски, вече не го нарича тиква, а Пеевски си откри лафки по цялата земя българска. Ей така се прави рейтинг- с медии и с пари. А вие вярвайте и пишете. Като дойдат комунистите ще е само кражби и разруха, каквото и да се говори.

Манолова си върши работата 1000 пъти по-добре от фъфлещата карикатура на предшествееника си!За визията да не говорим...все пак ,човек сеюоценява по делата му... А г-н Радев е истинско БИНГО ,в досегашната 30-годишна ,,демократична" история на България ,като ПРЕЗИДЕНТ ! Пожелавам им дългогодишни,още по-големи успехи в името на България и нейните граждани !!!

имаш предвид?!

Типична разработка на ЦРУ. Повишавайки рейтинга на омбудсмана за да се намали влиянието на високия рейтинг на президента! ЦВИНОКИО изпълнява добре нарежданията дадени му на Закуската ! СВИНОКИО номерата ти няма да минат ! Ти разбираш само от АПАРТАМЕНТИ ! "ТЪЩАТА" този път напразно е инвестирала парите си ! Остават ти само четири месеца. Ако си "инвестирал" на Зелени бряг , като главния инвеститор Тиквоний, разберете се кой в коя "килия" ще бъде !

опитва да прави неща. не е като предишния льольо Пенчев, който само фъфлеше и мънкаше!

НО НЕВИНАГИ СЕ ПРЕБОРВА ДО КРАЙ,КАКТО С ЧСИ-ТАТА,С БАНКИТЕ И ПР. ИГРАЕ СИ НЕЙНАТА ИГРА, НЕ Е СЪВСЕМ ИСКРЕНА, МАКАР,ЧЕ СЕ ОПИТВА...А С КОНВЕНЦИЯТА СИ ВКАРА АВТОГОЛ!!!

г-жо Манолова кво ще им се случи на мутрите ако те направим премиерка? Рейтинга е маловажен. Той тиквун точно с голям рейтинг докара страната ди там, че Турция може да ни затрие за 12 часа и то докато се тупа с кюрди и сирийци едновременно, ей така за тренировка на трета одринска орда (армия по български ще рече), щото те сега седят и гледат кво става по анадола и сигурно не ги свърта.

какви са тези кухи рейтинги на смешни хора?? или аз наистина не съм разбрал българите...

Какво направи,освен,че само приказва,и влиза в мини2

да вземе бухалката по сикаджийски ли?

КЗП съди 9 дружества за кредити....Настъпва директно мутри. малко ли е?

И аз я одобрявам.Но едана птичка пролет не прави. С какво да се заеме,като то вече нищо не е както трябва. На първо време със здравната КАЦА без дъно и с Бедстващите Държавни Железници и работещите там.

но той и Левски беше една птичка ама за 10 години след началото на дейността му България в крайна сметка възкръсна след 500 години робство. Мая - премиерка.

Хей, наивници, Това което прави Мая се нарича ПОПУЛИЗЪМ!!! Запознати ли сте с промените в ГПК които "уж" щели да защитят длъжниците от съдия-изпълнителите? Ами, те увеличиха правата им, бре наивници. Обезмисля се т.н. несеквестируемост на доходите, ако въобще схващате за какво иде реч. Последния хаос в Търговския регистър дойде пак от активността на Мая. Като бизнесът почне да бяга и да се изнася, прогонен от такива като Манолова ще и ядете тогава "джанката". Без стабилен бизнес не се прави социална политика. Набийте си го това в дървените комунистически кратуни! Хайде, цъкайте минуси и запомнете за "джанката"

Като се изнесе бизнеса -друг ще дойде.Природата не търпи празно.Ако не дойде -ще се изнесе популацията!Мая си е супер за поста -просто да не очакваш,но е приятна изненада!

бизнес=мутри на никой не му е притрябвал такъв бизнес! Да се изнасят и да идват нормални бизнесмени на тяхно място! Евала на Мая ако е прогонила от България дори една мутра!

Ама изобщо не си прав! Популизмът не плаши мутрите. Популизмът се създава от мутрите и гони нормалния бизнес. Мутрите се гонят със закони и тяхното спазване, унищожаване на корупцията и създаване на условия за развитие на бизнес, който си плаща данъците и дава работни места. С лакардиите на Манолова, която се носи на вълната на народното недоволство се унищожава нормалния бизнес климат. И "джанката", винаги трябва да мислите за "джанката"

Малък и среден бизнес не остана. Големия е подчинен на властта и еврокелипира. Това е резулат от мутренското членство в ЕС, от което народа нищо не усети, а само мутрите крадат.

популизъм -няма,ама никак!