Нинова: Борисов излъга, че оттегля Истанбулската конвенция

Борисов излъга, че оттегля Истанбулската конвенция, докато не се постигне консенсус, правителството да вземе решение, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов излъга, че оттегля Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй като темата е основно ЗА, или ПРОТИВ така наречената Истанбулска конвенция... Борисов много добре знае, че ако се осмели да послуша западните си господари и да постави Истанбулската конвенция на дневен ред, моментално ЩЕ ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ.Затова той ще протака до безкрай и всеки ден хей така ще се джавкат и ще се дърлят до безкрай той и неговите "опоненти",колкото да поддържат някаква интрига и да има повод ние коментиращите в ДИР-а и в други сайтове да се плюем помежду си...

Борисов тази тактика на безкрайното протакане я е усвоил от американците, нали е техен ученик. Те така разпалват в някоя част на света военни конфликти и те траят десетки години и няма изгледи тези военни конфликти въобще някога да свършат...примери бол : Ливан,Сомалия,ИраК,Афганистан, Либия, Сирия...

Отново сипе лъжи за да заслужи прозвището си. Нищо, че лъже, а иначе няма да е на светло в медиите.

Нали сте МЪЖЕ , разберете се по мъжки! ХА ХА!!!

Нинова е права. Носът на Пинокио е по малък от този на Борисов. Сега, ако приемат оставката на Жаблянов, мутренската диктатура на Буда гранатометчика ще получи нова присъда от международен съд.

БСП никога няма да се съгласи с ратификацията на конвенцията, защо обичат да си бият и тормозят жените, а НИНОВА да насилва и мъже и жени.

Чета по-долу гневните реплики за това, че К.Нинова предупреждава за ИК.Знам,че те са писани от тролове-гейове и лизбийки, и все пак ми става мъчно - за промитите мозъци.Ами ако утре ни предупредят, че ще ни кастрират, пак ли така ще реагирате.Защото не ви е предупредил господаря ви, а друг.

Каква конвенция, какви 5лв! И да я подпшем, нищо няма да се промени. От Брюксел ще пращат вдяка година доклади, както го правят и сега за напредъка ни. А ние " напредваме" със скоростта на ранен охльов.

За 5 лв. ли си?

Няма и век от както избиха милиони за чистотата на расата, сега обратен завой и мозъчен инжинеринг на децата в посока "равенство".

Лъжкинята вика дръжте лъжеца....Започнало е да лъха на злокобност от самия образ на тоя мутант, аууу, направо ми настръхват косите. Коментарите за нея са напълно излишни. Образно казано тя вече е невидима за много от нас, а по-лошо от това за когото и да било няма. Въздух,прозрачност,невидимаааа....

ОТТЕГЛЯНЕ на Конвенцията и демонтаж ма джендър-организациите!

КОЙ да й затвори устата на бясната маст.я ? Няма ли кой да й изкара кирливите ризи на бял свят, безсрамница...

иска да бие когато стане "голяма".

КУрни, иръпшанка мила, с арогантност и подлост до добро не се стига. Сега Позитано е една номенклатурна - олигархична креатура. Това сте вие.

Присмял се хърбел на щърбел.

Мъжкото момиче се появи... Лъжеца вика дръжте крадеца? Скрийте се! Страх от Бога нямате ли? И аз не съм съгласен с някои от нещата от конвенцията,но не желая от сутрин до вечер само това да дрянкат само и само да влязат в полизрението на медиите без да си плащат.

Че имали по-голям майстор в лъжите от вас, неуважаема???

Миналата седмица питала главния прокурор и той мълчи . . . И вече световен скандал как някой не отговаря 3 дена на съветничка и говорител номер 1 на президента! Аз по едно дело питам и вече 6 месеца мълчи и като гледам още 6 ще мълчи.

Ах колко сте изгладнелиии. И озлобели. Кучета червени !

Едните гладни, другите преяли, ...

Аман от социалистически простотии! Ама наистина стига вече, оставете хората на мира да си печелят и пътуват. Стига сте искали да ни управлявате!!

Браво бе моме ,здраво държиш.И приватизацията разбираш и политиката.Ама нещо все ти се изплъзва премиерското кресло.Защото е само едно..

Нинова мачка в името на кариерата си , ни народ е интересува ни истина ....важен реитинга

Дайте думата на Нинова да говори за тази Истанбулска конвенция, трябва да разберем какво разбира тя от нея и защо е против ! Тя винаги е против на инат, от завист и злоба ! Голяма гадина !

интригантка

Не са се отказали от ИК нито ЕС, нито ББ, нито хранените му хора. Сега ще има всу по-мощни "дискусии", едни определения кой "дебил", кой по-голям "дебил", какво "няма", какво не сме разбрали, кой ни подвел, .... бля, бля, бля - до пълен "консенсус"

Какво лошо има да се разглежда в комисии ? Нека се гледа и се взема правилно решение ! Нека се говори, за да разберат хората истината ! Нинова и Елена се чудят с кого да се заядат и кого да излъжат ! Вие от БСП сте престъпници и сте за затвора ! Крайно време е вашата партия да се забрани !

Не забравяй да забраниш и ГРОБ, защото там има повече комундета, отколкото в БСП, а мутрата се доказа като най-антибългарският премиер!

Всички българи сме по наследство комунисти, защото всеки от нас е имал в рода си баба или дядо комунист ! В ГЕРБ са добрите, отговорните и работните, а в БСП са преватизаторите, крадците и измамниците ! Това е истината !

Истината се разбра. Късно е либе за китка!

Точно съм три пъти гласувала за герб с надежда за промяна,но само увеличение на сметки ,лекарства,никаква борба с битовата престъпност,първи по смъртност,затова ли ви избираме.Ненавиждам бсп и тая не може да ми повлияе ,но съм убедена заради текстовете,,онези малко членове, НЕ н ИК.Не посягайте на семейните ценности.Курни се опитва да яхне недоволството,стига да им позволите.Разочаровани сме,с ваз умряха надеждите за нещо по добро

в You Tube ...срещу децата...Работата става сериозна и то в световен мащаб...И всички тези организации са се впрегнали в тази сатанинска дейност.../сексуално обучение на децата от 0-ва възраст...Този филм трябва да се разпространи в нета...ГЛЕДАЙТЕ ГО И ВИЖТЕ КАКВО НИ ЧАКА...НЕ на ИК!

Излъжи го и ти , това го можеш !

Против всякакво насилия съм! Независимо дали домашно или на улицата, дали мъж бие жена си и детето, или те него. И за това трябва действащо да е сегашното законодателство, а не некакви Истанбулски мурафети да ни дават указания. А като видя пък някъде замесен т.нар. "Български хелзинкски комитет" веднага ми става ясно, че става дума за някаква гнусна измама и далавера :

Напишете в ютюб "войната срещу децата". Гледайте и вийте.

Гледах видеото. Потресен съм! Дано повече хора го гледат и всички заедно да се опълчим срещу джендър-идеологията, която налагат на нашите деца още от детската градина! Истанбулската конвенция е ракетата-носител на тази извратеност.

Разпространете го - чрез фейсбук, мейли и всички възможни електронни средства!!! Как иначе мислите, че ще го видят повече хора?!

Виееме за това ,че искате да ни посегнете на децата,ама вие ще виеете за власта. Само ни направете този номер,ще ви проклиняме докато сте живи,до девето

не е СПОМЕНАЛ в ТВ-дебатите по ИК организацията GREVIO....Която има невероятни правомощия и чиито членове са с депутатски имунитет. НИКОЙ не е изяснил на публиката, че тази организация може да ОТНЕМА деца от родителите им, когато прецени, че не ги възпитават правилно. КАКВО СТАВА С ТЕЗИ ДЕЦА ИК НЕ КАЗВА. В Норвегия и Швеция практиката е да ги дават за отглеждане в ЕДНОПОЛОВИ СЕМЕЙСТВА. А от страната ще могат ли да ги извеждат? Не се знае...М/у другото-в Германия глобяват родителите, ако детето пропусне два часа по джендър обучение.../ако не се плати глобата-затвор/ ТОВА ВСИЧКОТО У НАС НЕ БИВА ДА СЕ ДОПУСНЕ!

Разбира се - трябва да е като у нас в Россия. Да се възпитава единствено желание към Боярищник, така че независимо децата дали няма какво да ядат, ако пийнат една бутилочка, да се чувстват щастливи и обичани. Същото важи за жените. Тогава боят започва да им харесва. Така е у нас в Россия и искаме да наложим този манталитет и на Задунайска Губерния (Болхария).

много глупаво

Ех какво си ми джендърче глуповато...,

посещението в държавата на "световния агресор" САЩ,госпожа/другарката се нахвърли и на ДАНС и на гл.прокурор,що не им изпълнявали исканията.След нея естественно залая и вярната им кучка Ленчето.Тези побеснели другарки не знаят ли че от 28 г. чл.1 от Конституцията е заличен и не е вече партия-държава.

Алоу,ще те освежа коя партия е на власт

Възможно е Ист.Кон. да събере доста от изчезващите гласове за Курни, а Боко Боко да загуби много от сигурните досега! Тоя Ислямски парцал явно ще стане изборна урна.

Климактериумът не прощава.Даже на видни представителки на нежния пол.

Другарката ЛЪЖА. Дъщеря й - Йончева - малката лъжичка

ОТТЕГЛЯНЕ на Конвенцията и демонтаж на Джендър-НПО!

НПО са се активирали в последните дни. За жалост Нинова е права.

Не знам Борисов дали се страхува, от опозицията, и БСП в частност, но ако не денонсира подписа под тази конвенция, ще получи убийствен шамар от неговите гласоподаватели, те пак, ще гласуват, но не, за него.

Г-жа Лъжа да говори за лъжи вж яко гнусно даже за синьо- червен парцал като нея...

Госпожа Лъжаааааааааа...

Не само че не е джендър г-жа НИНОВА,но и има повече ТОПКИ от Тиквата!!!! Напред г-жа НИНОВА!!! Мачкай джендърите от ГЕРБ!!!!

КурНи е третополова отвсякъде- каруцарски език, склонност към насилие над мъже и склонност към кражби в особено големи размери

защото досега никой мъж не е подал оплакване срещу нея, но уплаха може и да е причинила поне на един

лопата Нинова да каже първо чий дири при Косттов, защо като купи Техноимпекс се прехвърли при БСП, защо я увмолни Станишев - ами за корупция, която въртеше заедно с Пеевски, къде завърши и сега къде работи синът ѝ - при американците в най-престижната американска банка ха-ха.

За Курни Истанбулската е по важна от въздуха и водата. Толкова труд хвърли за да раздели българското общество и да опита да привлече някой друг процент. Конвенция за защита на жени и деца от насилие! С Дявола ще се съюзи Крушовица заради няколко гласа. Впрочем тя отдавна слугува на Кремълския Луцифер...

са се съюзили защитниците на Истамбулската конвенция - хем ЛЪЖАТ, че ще пазят жените от насилие, хем целят да докопат децата на джендър практики да ги учат. И двете неща са омразни на Господа

Всички гледат към Бойко: алчността му или манията му да бъде харесван от всички. Всеки може да прочете ИК и да види за каква изродщина става въпрос. Свързаха я с невинен предлог като "насилие над жените", за да не изглежда толкова вългардно.

"Борисов излъга...." - най-краткият виц. Че кога Тиквата не лъже? С прискърбие ще отбележа, че ние имаме най-тъпият премиер в Европа. Прост, нагъл и безочлив, пълен дилетант в която и да е област на живота. Грешка - в лъжите и кражбите на пари от фондове, пътища и саниране, Боко Тъпото е шампион. Може да е прост, но е успял простак - успял материалист, той духовни ценности няма. Но като всеки простак и Боко Тъпото е суеверен, ходи на църква и се моли Началникът да му прости ежедневните грехове. Началник, вземи по-скоро при себе си този божи раб, зовящ се Боко Тъпото!

При умния Съсел крадяхте на воля. Сега е глад и виете на умряло.

Ми то Боко и съсела са едно и също, все джендъри. Капиш?

Борисов има поставена задача от Брюксел и гледа да я изпълни. Главно действащо лице в това отношение е Цветан Цветанов. Очевидно и единият и другият не се интересуват от нагласите в българското общество. Цветанов всеки божи ден ходи по два пъти при "патриотите" да ги агитира. Гледам, доста помия се излива срещу Нинова и Президента. Доколкото ми е известно и единият и другият са против Конвенцията. По тая логика излиза, че плюещите са за Конвенцията.

Един е госпоТ боК и Цвъко Цифката е неговия пророк !!!

Герб са факири,ще скарат патриотите,,те вече започнаха,,Волене ще станете като Радан,тъкмо започнаха да ви харесват и Герб ще ви изхрускат като прасето ПУРКО,,ВЕЧНО НЕ СЕ НАЯЛИ,, А ПРИЕМЕТЕ ЛИ ПАРЦАЛА,НИЕ ЩЕ ВИ СМАЖЕМ,НИЩО ,ЧД НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ

Госпожа Лъжа с голямата уста, лъже, маже, не подбира и устата й не спира!

Ако "Госпожа Лъжа" ще се състезава с Господин Измамника (бб - с малки букви!) заради Идиотската конвенция, бъди сигурен, че госпожата ще има повече привърженици.

То е ясно че накрая ще я приемат без да ни питат много много. Проблемите си остават за нас както винаги.

Всеки, който е против ратифицирането на ИК е добре дошъл в лагера на разумните. Слава Богу, такива са повечето българи! Само 16% от хората одобряват Истанбулския парцал, защото вярват на продажниците, които искат да го прокарат.