Ново министерство за Северозапада искат от РБ

Коалиция от партии Реформаторски блок - Глас народен настоява за спешна среща с премиера Бойко Борисов с цел обсъждане на мерки за Северозападна България.

Обратно в новината

Коментари - Ново министерство за Северозапада искат от РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре Бе!!! Дайте ни Министерството на Икономиката!!! Свършиха ни парите!!! Дайте ни фонд и програма КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ + 60 милиона евро да си разпределяме!!! Приятели гласувайте за нас, че на Лукарски жена му огладня и избяга в Америка да си търси богаташ, и той горкичкият е в депресия. Дайте ни поне един малък фонд от 40 милиона лева, та да жената на Лукарски - Ива Лукарска да организира с фи рмата си отново семинари от по 6 000€ под егидата на министерството оглавявано от съпруга й Лукарски. Дайте бе!!! Ходи ни се и на нас по широкия свят за народна сметка. Гласувайте за нас!!!

Нова година без Дунавско хоро е една гола вода!

че то този район още при др.Живков беше слабо развит и приемаха студенти с предимство и задължен да работи там ,по разпределение-дано нещо се съживи,но..уви,същото беше положението и със Североизточна България-Търговище,Разград,Силистра

пацка объркал си се нещо .Знаеш ли колко предприятия имаше там и работеха и изобщо не е бил изостанал отвори някой друг учебник и прочети преди да пишеш глупости

Защо не го направиха, когато бяха във властта, а пръснаха 500-те млн., които Орешарски беше отделил за развитие на района.

нали тогава спряха парите от ЕС,кражби,от БСП

!!!!

И плевенчани са към Северозапада !Жителите на Ловеч също !Така е !В Бяла Слатина са към този район,към Кнежа също.

Границата на Северозапада е река Искър!

И на северозападния говор е там границата !Аз съм от Варна и говоря доста меко !

Да спасяваме търтеите от собствените им мързел и селяния. А всеки ден не искат ли и по 1 кило черен хайвер и бутилка вино? Да се хващат да работят или да се отделят, да видим как Румъния ще вземе територия от 99% мързеливи селски дебили.

Нещо си пристрастен, май...

Ти си глупак и говориш глупости.

Кой каквото е заслужил! Тридесет години гласуват само за комунистите. Всички тартори на БКП/БСП след 10.ноември са от северозападналия край ?!?

А министерство на Дунав мост 2?

крушката си имала опашкаааа хахахаха седерасти гладни

абе,убавецо ,нале всички обещавахте ,че моста при видин ще съживи региона ?!моста го има ,региона умира,що така ?!сега тунел ви притрябвал,тъпи политици,на друго място е заровено кучето !!!

Регионът умира, защото не става да лежиш и да падат пари от небето.

Половин София е с будните хора от Северозапада мяукащ пигмей.

Тия ора не са добре и ще требе да е от радиацията. Какво министерство ,какви 5лв, вие не бачкате сега и Министерство тражите. На това министерство от фонда за безработни ли, ще се отделят средства за заплатите и. Ако искате Пичдемон грабвайте Миката и с сърповете и косите към тъдява;софето; дохождайте- чакаме ви

за нас радиацията,за вас парите.

на дружбата - Северозапада с Кабо Верде

но ако може аз да съм министърът!

Проблемът е налице - нехармонично развитие на регионите вследствие глупава централна политика. А пък потърпевшите, хората по места, нямат механизми за коригиращо обратно въздействие към централни и местни управляващи. Глухотата на управлението към ранните предупреждения е основният проблем на Северозапада. И на другите посоки - също.

Зеления от кметуването си в Плевен си направи магазин във Виена. Та така... Гласувайте за такива, после що сме зле...

другарю Зеленогорски, ами вие нали сте плевенчанин, Плевен защо го няма във вашата програма? КАто кмет 3 мандата какво направихте за града? - 0! Кръгла дупка!

А аз искам министерство на североизтока! Джендеризмът в РБ...!

че исфалто ни са ядье, ни риваха, а са риват че нема исфалто, немат и местенца по държавни учрежденца ;)

Капитализъм. Важен е личният интерес. Оттам тези структурни деформации.

Абе костюм, а що си забрайл министерство на туризма в Северозапада бе? Как можа начи?

Когато над Дунав се мръкне и сънен Балканът заспи, отново в полетата бойни пожарът на бунта гори. Отново вървят септемврийци... За всеки загинал герой те мрачно проклинат: "Убийци! Ний пак ви зовеме на бой!" Ний искаме пак свободата, земята и нашия труд, че ние твориме благата със сърпа и тежкия чук. А тихият вятър отнася гласа на прикрития враг и глуха закана оглася селото и димния град. Кълнем се в смъртта ви, другари, и в всеки загинал герой, че скоро часът ще удари, часът на съветския строй! Червеното слънце ще грейне във всички бедняшки сърца и в новия кървав септември кълнем се ще бием врага!

Връх на идиотизма!

го тоя! Разпространява човеконенавистна идеология, забранено от НК! Айде, че ще ти изстине столчето...

ша има да мечтайш... Ама нанай! Свърши тая... Айде, бега в СК! да прокопсаш !

И какво ще направи новото министерство, освен че ще усвоява средства? Парите за интеграция не отиват по предназначение. Работни места - реални няма. Със средствата за създаване на временни работни места на практика се купуват избиратели. Напълно подивяло население, на ръба на оцеляването с множество вредни пороци.

СИВ стана причина. Или по-точно затриването на СИВ затри заводите . . .

и не само в северозапада.Тия си мислят,че само при тях е така.

За всяко нещо си има и причина. За СЗ една от причините е, че всичките им местни управи и кметова са от БСП, а те промяна не искаха. Когато се направи градската реституция, те се противяха до последно, а чрез нея се даде възможност на хора да започнат частен бизнес. Когато се ликвидираха общинските търговии и обществено хранене, също против. Когато започна приватизацията, също против. Е как да почнат предприемчивите частен бизнес? Да го карат цял живот по комунистически ли?

.. най-точната диагноза за цирея, завладял северозапада!

Ново министерство означава, много допълнителни разходи хвърлени на вятъра, имайки предвид, че тези пари могат да се инвестират в нещо полезно за развитието на Северозапада. Едва ли сегашните министерства са толкоз натоварени, че да не могат да вършат същата работа...или пак залъгваме горките хорица от Северозапада, ами те не са тъпи и имат ум в главите, за да преценят, че паки никой нищо не прави за тях. Моя съвет е Хора не се отказвайте от мечтите си и бъдете по-настоятелни в протестите....Успех!

Какво министерство искаш бе плужек .Прокуратурата да подхване Плевнелиев и Лиляна Павлова за наложения геноцид на северозапада и лишаването му от средства за регионално развитие и въпросите ще се решат.

Плевнята явно яко та а продънил, та ривеш още. Поне 5 копейки изкара ли?

Ааййдяяя тоя деградант,пак изпълзя/от гардероба със скелетите...

След топ приоритетите - на Цеко концесийката(подарък),на баба ти Меркел конвенцията и инвестициите в Кабо Верде....мооооже и да се преосмисли политиката за северозапада...евентуално в ГЕРБ 4

ИТ секторът генерира 4% от БВП и си няма министерство Туризмът генерира 3,3% от БВП и си има . . . .

ма как бееее....с тези световно известни ски и морски курорти....та нали сме окопирали всички челни места според ББ...как само 3 процента

Олющеногорски.Та то Северозапада нали ще се присъединява към Румъния.

времето дойдете на власт и Ваньо Костов стане пак министър-председател,си правете ако щете и три министерства,поотделно за Видин,Враца и Монтана.

абе чауш , оди си направи днк проба за да си потвърдиш че деда ти е бил гъжва от анадола ...................

а ние от северозапада не искаме да имаме нищо общо с идиоти на сороска издръжка,и нека тия от рб да вървят на макя си между краката,аман от боклучари

... Зеленогорски, ако можеше правителството и "чиповете" да смени на тия "умни" глави от Северозапада, който до скоро категорично АСФАЛТ НЕ ЯДЯХА, ама отскоро спешно го искат както наркоман трева!

а може ли ако ти го фукна между бузките ти да проядеш не асфалт ами северозападен чип 25 см,аман от умници серящи още на двора при липса на тоалетна,а иначе акълии

ХАХАХАХАХАХАХА кои бяха тия? И аз искам кривата в затвора където и у мястото.