Моделът ”Септември”: затова нямат доверие на България

Такава е реалността в България: мафиотски групи не само владеят части от територията на страната, но и се радват на чадър отгоре.

Обратно в новината

Коментари - Моделът ”Септември”: затова нямат доверие на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Септемрие е цвете в сравнение с Варна, дори към настоящият момент се иззипват 200 милиона в сметките на Хидристрой за да оправи Варна, а той ни оправя вече десетки години и нищо не е оправено напротив по лошо става.Такова оправяне е положеният асфалт след Аспарухов мост посока Бургас.

Ние не искаме да сме разграден двор, но нямаме нищо против да си пътуваме в раградения двор на Европа ...

какъвто народът-такива са и кметовете му независимо от коя партия са!обратно също е вярно-каквито са кметовете такъв е и народът,те все пак не са паднали от марс а са едни от нас!

българинът си брани корупцията и организираната престъпност така както кучето не си дава бълхите! икономика която се гради на еврофондове на напуснали и напускащи българия граждани ,монополи,картели,лобита е аутсаидер на глинени крака!

вземи парите и бягай - продавайте всичко българи и бягайте бързо от това тресавище последвайте децата си и оставете герб да се наслаждават на военната унищона страна бълхария

"Септември ще бъде май", но дали ще я има "обрулената" бай-тошова Б-Я?

едно мижаво кметче на една махала окрало 13 милиона вади 250 000 лева гаранция колко ще извади боико като крадът неговите хора по 90 милиарда лева на година да го духат бедните в бг

е липса на модел. Лъвът е псе, когато го мъчат краста и бълхи, хиените са му окупирали леговището, а той се продава за мършав кокал, вместо да се опомни. Кой е виновен за слабостта на самоубиеца!

Всъщност Моделът е "Ноември" (1989) Този модел представлява модифицирана Перестройка, в която, за разлика от Горбачовата, осъществяващите Перестройката от управляващата партия и нейният "железен" юмрук - ДС, се маскираха като бизнесмени и членове на други партии и като такива отново контролират цялата държава. Помним Схемата - червени куфарчета с пари - бизнес между фирмите, създадени с тези пари - мутри за премахване на конкуренцията им - фалиране на предприятия и изкупуването им на безценица - пълен икономически контрол над държавата. А чрез техни собствени политици и партии, както и с купени такива, осъществяват политическия контрол над държавата. А който не слуша или се цепи от колектива, мислейки си, че е голямата работа, бива ликвидиран, обикновено показно - за назидание. Този модел включва местни велможи, които заместват местните секретари и пълномощници на БКП, които на времето колеха и бесеха, както сега правят местните феодали.

Браво Гошко!наи сетне един пишещ тук да каже,че царят е гол!това което пишеш е толкова очевадно за българия,че дори ще ти избоде очите,само сегашното статуквко на саморазпадналата се бкп и неините партиниини бизнес партии се правят на слепи!докога европа ще ни посочва ,че сме посткомунисическа бедняшка колиба проядена от корупция и организирана престъпност?

Всъщност "Модел Септември"няма. Моделът е"ГЕРБ". Моделът е на трима,с извън нормено тегло.Работи отлично.Девизът е-"Вземай,прибирай,бий или подкупвай". "Моделът"е еманация на обвързаности,лобита,олигархия,мафия и корупция.Но и използване на чисто криминални методи,така добре познати на една персона от Триото."Септември"е една крайно малка брънка от"Системата".Човекът гърми,поради лична алчност.Ако чинно си беше снасял лептата за по-нагоре,изобщо нямаше да се разбере за този модел.

глуповато и наивно е да се сочи моделът септември е патент само и единствено на герб!за корупцията и организираната престъпност във държавната и местната власт са виновни всички партии образували се от саморазпадналата бкп и дс(бсп.дпс,дост,обединени патриоти,герб,сдс,ндсв и тн) и то се саморазпадна само заради другарите от ссср.трябва кардинална промяна на държавното устроиство,конституцията и съдебната система.но затова нужна помощ от държави като сащ,германия,великобритания,холандия със криминалисти по измами(изборни,фалшиви документи и тн) и логистика за спавяне с проблемът!

За всеки от нас е безкрайно ясно кой е пък чадъра, опънат над ГЕРБ. Той се казва ЕС. ЕС действа на принципа "копелета, но наши". ГЕРБ им е изключително удобен политически. Послушни, сервилни, каквото заръча Брюксел, ГЕРБ изпълнява моментално. Ще приемат Конвенцията 100%. Без капка срам от нас. Ще ни наводнят с новодошли. Задължили са правителството да финансира от бюджета НПО, сред тях са "Ам. за България" БХК и "Отв. общество". Към 70 млн. само за 2018. Плащаме от джоба си за да ни облъчват. 600 млн. само за 2018 за "социално включване на уязвими групи"!!! От нашите джобове. Ние сме колония на Брюксел и САЩ, ГЕРБ е техен проект. Не обвинявайте ГЕРБ, а техните ментори и модератори.

Има доста истина в този пост,само че ЕС далече,а тука е марионетката Герб,чиято глава трябва да се смаже,като на отровна змия!

При това мафиотско управление, какъв да е чадъра....мафиотски!

за такива съдът тук не е ефикасен,само разстрел и конфискуване на всякакво имущество от мизерните им роднини !!!!

Трудно е на Д ВЕЛЕ да произнесе истината...Разграбващият България модел ГЕРБ !! никой не плюе слугите публично.

Рачев добре, че са го арестували, а да видим ще го осъдят ли ефективно или той ще ни осъди в международният съд за нанесени морални щети! Такова нещо се е случвало многократно у нас и то от най-изявени престъпници! Додето корумпираната Темида, онази със завързаните очи и дълбоки джобове, продължава да раздава "правосъдие" според финансовите възможности на подсъдимите всички ще СТРАДАМЕ! Да не мислите, че Тетка и Цвинокио ще направят нещо за ефективен закон срещу корупцията сред най-висшите етажи на ВЛАСТТА? НИКОГА! Та това значи да се самоарестуват, самообвинят, самоосъдят и кога ще стане? Ма НИКОГА! Ще имитират дейност за пред ЕС и ще измислят стотици вратички да им се разминат очевадните грабежи!

BG няма място в шенген Tова означава да напълним с дрога европа докато тези правителства от прехода все още са във власта и ги търпим Hе ни трябва шенген Bлезем ли богатите ще станат по богати а бедните по бедни затова да ги изхвърлим на изборите и да потърсим нови хора неучаствали в прехода Bсички знаем че със стари курви оркестър не се прави

Да заменим старите бокови курви с неговите нови курви. Слави вече ги готви.

Разбира се,че на българите не им трябва Шенген! Борисов и мутрите около него лобират за Шенген, за да могат безпрепятствено да си правят контрабандата с цигари и амфетамини! Шенген е нужен само на престъпниците!Редовия българин може свободно да обикаля из Европа и нищо не го спира!

Този модел разпространи метастази в цялата държава - кметства, областни управи, министерства, ведомства и т.н. По-кратко казано - моделът ГЕРБ.

си имат модераторка, която скрива коментарите, за да е политически удобна. Каква е разликата с проститутката?

даа модераторката е циганката на станишев жена му дето открадна 800 000 евро и излезе невинна ето това е нашето правосъдие а в същото време крадеца от германия с които заедно крадяха е в затвора

А ти си трол на Шорош.

Сигурен съм 100%, че народът не харесва модела ГЕРБ и всичките кметове, и при избори навсякъде има една 100%-това ФАЛШИФИКАЦИЯ,КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ С ОГРОМНИТЕ КРАЖБИ И ПАРИ ОТ ЕВРОПА И ДАНЪЦИТЕ НА ХОРАТА! Не знам кой ще ги спре тези лакомии? Може би хората или Господ???

Цялата държава е такава. Нрка спецпрокуратурата да нахлуе така и в именията на депутатите, там където июа таела Министерство на веселието. Да провери Цвтанов, Йончева, Дончев, за които по новините се изказаха за офшорки и фирми на роднини. Аз съм от Септември. Неоправдавам кмета, ако се докаже, че е виновен, но той е единстяеният, който прави нещо за града. Краде е то е нормално в България. Всички политци крадат и дават поръчки на свои близки. Всички 240 в Народното събрание са се облагодетелствали от позицията си и с за линч

Сигурен съм 100%, че народът не харесва модела ГЕРБ и всичките кметове, и при избори навсякъде има една 100%-това ФАЛШИФИКАЦИЯ,КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ С ОГРОМНИТЕ КРАЖБИ И ПАРИ ОТ ЕВРОПА И ДАНЪЦИТЕ НА ХОРАТА! Не знам кой ще ги спре тези лакомии? Може би хората или Господ???

... че сте едни заблудени и подкупени от вашия кмет хора, които наливате обилно вода в мелницата на Герб, а би трябвало да се осъзнаете и да спрете лакомията на тези бандити! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!

Лайняр, който написал статията и тези, които я публикуват дават храна за надигане на севернокойска комуноидна сган в България.

, който е написал този коментар е дебил - съшият, като тиквата начело!

Заради тези модели, на България и е нужен нов Народен съд повече от всякога.

Моделът не е Септември, а този модел е повсеместен в цялата държава, нарича се капитализъм. Който и да е кмет на областен град се разстреля без съд и присъда, няма да е грешка.

на "разстрел без съд и присъда" как се нарича - Комунизъм или Фашизъм? Или викаш то е едно и също?

Нали сме идеалисти?

Много точен материал, но тази чума не е само в населените места, а е обхванала цялата държава. Септември е едно ниво, Хасково и Добрич по-високото, а оградатана границата, Банско, магистралите и санирането са проявление на високото ниво. И това е само видимата част на айсберга, а какво още се скрива, мале мила....

Добре че е "Дойче веле", та да се каже и пише истината !

Къв модел "Септември", кви пет лева, драги дами и господа? Има и модел "Хасково", модел "Добрич", модел "който и да е град в БГ"...Или накратко казано "Модел BG", а по-точно "Модел ГЕРБ"...Въобще "Модел за подражание"...А после ревове, сълзи и сополи "Ма те не ни обичат", "ма те нарочно го правят", "комунистите, ДС, КГБ, ГРУ, ЦРУ, ФБР, Ми 5 и 6, Мосад, Секуритате...виновни", а онез, дето дърпат конците на всичко това си седят на овластените столове, сладко си похапват суджук и фъстъци, сръбват си "виски" и френско бело винце и се подхилват и радват, че народът им е с душа на уфсъ...И всичко това се обобщава с една фраза: "политическа и икономическа МАФИЯ..." с доказан престъпник начело...

"Моделът Септември"е същият,като моделите София,Пловдив,Варна,Бургас,напр. Различни са мащабите на корупцията. Всеки ГЕРБ кмет е лично подбран и одобрен от моделът Цветанов.Който по принцип е много устат,но по този случай,упорито мълчи.Даже отиде да се моли на закуската на Тръмп.И да "награди"с презокеанска разходка,трима негови отличници-верни касиери на Партията. Според мен,поредният гейт Рачев,не е планиран.Кметът май е сгазил лука-прибирал е за него си по-голям от допустимия %,отпуснат му отгоре.За това и изгърмя.

Забравил е да отчете някой процент на Боце или Цецо Цървула, затова го нагазиха така скоростно. И дтига с тая рекордна гаранция- прокуратурата иска за много по-дребни престъпления задържане под стража, а тука задържане не е искано. Т.е.- това което ни дължиш, те пускаме навън да ни го върнеш с лихвите, натам ти знаеш как да се оправиш с делата.

Ако и при Московски изкарат,че шейната е неизправна,теренът е неизгладен,снегът е пречка и...хиляди доводи за да се оневини любимеца на Бойко, който е за затвор заради убийството на клетото детенце,което с нищо не е виновно, че баща му през работно време, след обеден запой, без предпазни средства и незаконно, извън трасето е решил да извърши престъпление! Напълно заслужава съпругата му да го напусне,да го осъди , но и да не го прави прокурора трябва да го направи! Ако ли не Господ ще го накаже и всички негови защитници тоже!!!

За тази наистина трагедия,просто забрави.Случаят ще бъде надлежно закрит.Човекът не е бил никак трезвен,напротив.Шейната е била"подарък"от известен пловдивски бизнесмен с процъфтяващ бизнес в транспорта.Никакви неравности-алкохолът е проблемът.И "моделът"-който в случая,погубва едно невинно детенце.

Моделът "Септември" е като модела "Банкя гейт". Вържете Попа, че да е мирно селото!

Какъв Шенген? Каква Европа? Булгаристан е доказал че мястото им е в Африка или Близкия Изто

Парите които ни даде Кмета ще ги дадем като дарение да си плати гаранцията от 250000 лв.Така както Цветанов даде парите на тъщата да Му купи 6-те апартамента."Хитро"по герберски.Блажени са вярващите.И,рано и ли късно ще има нов гл.прокурор.

Българите сме такива от памти века. Спомнете си за законите на Крум, рязал глави, ръце, езици и изкоренил лозята. Направете си сметка какво племе сме от крадци, убийци, лъжци и алкохолици

А сега деца една задачка -ако кмет на община с 25000 жители е платил 250000 лв гаранция колко ще плати кметицата на София с 2 млн жители?

Как да сметна гаранцията ? Ще питам шефа в Банкя

Даааа.. Тка се прави ВСИЧКО вече в Бойковия..... БЪЛГАРИЯ Я НЯМА ВЕЧЕ!!!

До кога блажено ще си спим като си мислим, че като не вземаме страна в една разправия то тя ще ни отмине без да ни засегне, а на практика се оказва, че точно това траене ни е изиграло лоша шега и са се подиграли тези, които е трябвало да осъдим или вкараме в затвора. И ако искаме поне децата ни да живеят по-добре трябва да се сложи край на това безобразно крадене от прости мутри, защото те са страхливи като мишки, но виждат, че няма кой да скочи срещу тях и затова се държат толкова нагло. Има ли сила която може да спре гърците като скочат на протести..... и виждат, че няма възможности да се реализират техните искания и пак крещят и се бият, а после изведнъж се намира начин да се удовлетворят исканията ми.... нали уж щяха да гният в мизерия???-Така беше казал Борисов, а май ние като мълчалива сган си ни набутват още повече в блатото!

Но това е чудовищно!Кмет на заплата вади от раз 250 хиляди лева и притежава секретни документи на ДАНС!?Откъде ги има двете неща?

ама нещо станаха доста разкритията, но нищо не се случва, защото ние сме мишки и си траем, ама мрънкаме под сурдинка или на масата с чашка ракия: суджуци, баджанаци, Пазарджик, Септември, Ценко Чоков

Няма значение политическата принадлежност, това е възпитание да служиш на хората които са те избрали за кмет. Не е лошо да се проверят всички кметове с фирми, защото има вероятност за връзки на кметовете с фирми от други райони да си менкат поръчките като колеги

Ами, те почти всички кметове са гробари от ОПГ ГРОБ, иначе няма значение политическата принадлежност.

Съседната беловска община е същата. Да обърнат внимание и на нея. Омръзна ни от местни феодали.

;Септември ще бъде май.....; Не съм го измислил аз,а другарите. Майка ни жална на народа дебилен.

Неграмотнико,това е цитат от гениалното произведение на великият Гео Милев!

точно с подкрепата на такива олигофрени, ако предпочиташ - дебили, като теб България изостава от модерния свят с години. А, това, че с високата си заплата или там каквото печелиш, не можеш да си покажеш носа от селската си кочина(това е само метафора) и да видиш къде е отишъл света е твой и само твой проблем.

Такива "модели" имаше, има и ще има до тогава до когато в България няма действаща съдебна систевма.

Клоаката джендърчета от ГЕРБ-трябваше да покажат борба с корупцията!?:))))) ...ко показаха? :)))))

показаха точно това, в което превърнаха България - КЛОАКА, за съжаление.

постепенно се разкрива, А НА ПИРИН КАКВО СТАВА? ОФШОРКА ПОЛУЧАВА КАТО ПОДАРЪК ПЛАНИНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЪС СПЕЦИАЛНОТО РЕШЕНИЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО.

Моделът "град Септември" е герберастки моде и е приложени повсеместно в България. е кметът на град Долна баня, за два мандата дигна два хотел, построи няколко апартамента и никой не го закача, защото е председател на ГЕРБ в града и пръв приятел на Цецо Шестте апартамента.

Модела не е на ГЕРБ, а на тези дето управляваха преди тях - дори и господ да слезе все ще има такива Юди. Виждаш прашинката в очите на този отсреща, а не виждаш гредата в твоите очи - апартаментите на Цвъки видя, а имуществото, което кака Корни е присвоила от Държавата сигурно за над 60 апартамента не виждаш.

Цвъки, ти не си ли в Америката? Нищо ли не откраднахте с Фандъчката, бургаския кмет и останалите дето ги водеше на плюсканицата с Тръмп. Срещата ти с него на четири очи ли беше?

Дебилче гробарско, ти 250 хиляди лева само за гаранция и секретни документи на ДАНС на разположение на разложенито гробарско животно, назцначено от ГРОБ за кмет за прашинка ли го смяташ? Е, за такива като теб, ще гледаме Шенген през крив макарон и ще ни сравняват с африканска държава.

след като няма твърди санкции от страна на Брюксел е съвсем логично да смятаме,че нашата мафия се издържа и задължава към тяхната хищническа мафия.

Моделът Септември: затова нямат доверие на България Моделът Пеевски,Доган и т.н. , това са националните модели на свръх корупция,съчетана със свръхбезнаказаност. А моделът Септември е просто производна на горния модел.

А тоя "чадър отгоре"----няма цвят! Герберски калинки и суджуци, червени мобифони, продажни царедворци, сини идиоти(макроикономисти)...... Когато победи комунистическата революция, Народния съд от 40-те ще ви се види дететска забава!:))))))