Втората тръба на ”Турски поток” ще е по европейските норми

Ще спазим напълно изискванията на Брюксел и на Третия енергиен пакет при реализацията на втората тръба на "Турски поток".

Обратно в новината

Коментари - Втората тръба на ”Турски поток” ще е по европейските норми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трийте, смрадливи лайнари, стойте на амбразурата да пазите цървула от банкя

много правилно решениъе трıбата да мине през турсия,тя иска ремонт,пазене от тероризıм и стопанисване ,която турсия изпıлнява отлишно .

"....Той не съобщи кои точно европейски компании ще строят и експлоатират газопровода, който би трябвало да премине през България, Сърбия, Унгария и да стигне до Австрия. ....":))))))) ..... Затуй ли на простия ---цяла сутрин му шибат инжекции в тлъстата трътка?!:)))))))

Втората тръба ще мине през Турция Гърция Македония и ГАЗОВИЯ ХЪБ ще бъде в Сърбия запомни го и не драскай

Тръбата ще излиза във Варна при газоразпределителят Балкан!Тазпутинпром обещава да спазва европейските правила и закони при транспорта и продажбата на газ във Европа!За какво се прави Путин на обиден на България и на Европа?Желю Бойчев и Таско Ерменков тези истински ,,българи милеещи за интересите на Русия и Газпутинпром ще си сложат черни бикини заради решението на господаря им да спазва правилата и да плаща такси на България!

Само след като бъде натрит носа на ББ, затова че спря Южен поток, Белене и Бургас-Александрополис.

И още нещо... за две тръби до Турция 7 милиарда,а за една до България изчисляваха 9 милиарда евро!Като трябваше да вземем и ,, братски заем от Газпутинпром за ,,братски лихви и фактически да финансираме проекта и да изпращаме заема тридесет години като след този срок можеше и да получим,а можело и да не получим някяква такса транзит! Това си беше заробване и добре,че беше Макейн да ни спаси от поредното руско заробване!Макар,че не се знае дали този даробващ кредит от Газпром не е взет фиктивно и сега да ке изплаща ефективно на руската енергийна мафия!

всички страни които копат петрол са бедни - русия, венецуела, арабските страни. тези които пренасят петрол също не са добре - украина например - ха ах ха. с дребните комисионни от петрол идва една зависимост и нездрав интерес от руснаците, и нездраво влияние коеот пречи да се развиват другите области. русия и българия са известни с лошото си правораздаване. нашите вместо да го оправят - цацаров конкретно се среща с руския главен прокурор чаика. честно казано, ако газа ни заобикаля ще ни заобиколят и руските хибридни воини, и руските корупциионно вляяние, а когато те ни заобиколят ще почнат да идват повече инвеститори, технологични компании, автомобилостроене - те вече и почнаха да идват.

Един руски класик е казал: " не читайте до обеда советских газет ". Човек веднага се сеща колко е актуално това изказване като прочете твоето клипово бълнуване. Сега вече нездравословно четене на западните вестници. Предизвикат киселини и леко мозъчно смущение.

А какво става с азербанджанския газ?

Добре е, седи си и чака, но няма как и кой да го пренесе.

Нашата работа стана ,,тука има ,тука няма;; Докато лудия се налудува,Ердоган спечели. Мангалите ви врътнаха.

Кога VW ще се продава от независими дистрибутори, а не от Порше из България и Европа? За автомобили няма ли да им "Трети дистрибуционен" пакет?

От картата най ме кефи това, че Крим е с кафяв,, цвят !?

А при нас за Южен поток защо увъртаха и до последно не се съгласиха да ги спазят същите тези условия, които сега ще спазват напълно при турците!?

около едни шлемаджии и въобще се правеха на неразбрали за Третия енергиен пакет на ЕК.

Как си ред ставаш ти мужиците да разрешат на някакви цървули от изтока и те ,,да си муат,, газта у тяхната тръба?

,,презрени българи може да бъде заглавие на пост,а ,,презряно руско псе не може?

Тръбата не само няма да премине през България но и няма да достига и да нашия бряг. За хъб.... само мечти. И ЕС и Русия ни ненавиждат. Защо ли?

Теб може и да те презират. Но съм сигурен, че руснаците ни обичат. Хората имам предвид, при управниците им е друго. За европейците не съм много сигурен че ни обичат. Търпят ни.

че майкя ти е рускиня.

Щото сме мого,,убави,, ба и ни завиждат!

Няма отде да мине. А за ненавиждането, взаимно е.

Пр

Сега остава и западноевропейските газопреносни компании да започнат да спазват този "трети енергиен пакет", понеже засега от ЕК на тях им дават "изключения", т.е. те няма нужда да спазват тези закони! Нещо като западните спортисти, които имат право да взимат стероиди легално, понеже международната антидопингова комисия им е дала "изключения", тъй като били болнави, и се нуждаели от допинг за "лечение"!

на руския падишах.

Ами може да има тръба до турско-гръцската граница захранвана с руска газ.Който иска да купува да си прави каквито закони иска според ЕС и да си купува който не да преминава на кюмюр.Не е писано нищо в статията за следното-Турция НЕ транзитира газ тя купува на едната си граница и продава на другата така че във фактурите ще има и усмивка от султана !!!

най-после ще си седнат на трите точки.

Путин към Меркел: Е какво решихте на газ ли продължавате или на дърва защото сме много богати и на дърва !!!! та не се знае кой на какво ще сяда !

С други думи строят тръбата до Турция от там нататък този който я прави да спазва каквито си иска норми и да прекарва всякаква газ, така поне аз разбирам статията.

Ще клекнат, къде ще ходят. Добре, че не се прецакахме с Южен поток.

буахахахаххаха веселяк....Ще "клекнат" както "клекнаха" със северн поток1 /вече го има на 100% запълнен/и северен потокл 2 който се строи и някак си Газпром има 46 % от пазарният дял ЕС.А ние унас ще си имаме лунен хъб БУРКАН БАРДОН

много напреднал. Чак до Щралзунд стигнал /на книга/.

Не че нещо , но къде точно клякат я прочети статията, че строежа на сушата от тази страна ще е от европейски подизпълнители и друг ще плаща, а не руснаци тоест от Турция нататък да я прави който иска.

Това е като жена по европейски - всички ползват!

от другата стран на средизмно море, булката на най-малкия брат е обща. Традиция батенце :/.

т.е. ще бъде строен по норми, а не от пияни руснаци които с рулетка не могат да боравят. Добре че са швейцарците (страна без излаз на море), които да им построят подводната част от този поток.

Глупоста ако имаше криле щеше да лети, а ти вероятно с нея.

не дава да и никнат криле.

абе тоя виц се изтърка вече.Не можели то ва онова а всичко си проават където си поискат въпреки напъните на мафията от брюкселски зелкИ.То и САЩ щяха да изземват пазара на ЕС, а се оказа че внасят руски компресиран газ с руски танкери от Ямал СПГ.

на една дамаджана имаше надпис - Ямал.

Нямам думи

абе вие продължавате да будалкате хората в ЕС и особено в България със залъгалки.

Може ли някой да обясни европейските норми, по какво се отличават от руските норми за газопренасянето?

Европейските норми са най-демократичните норми. Голема работа е Европата.

от руските. Щото третират еднакво проблема за газоснабдяване на различните държави в ЕС. А туй пречи на сепаративните договори с Русия.

пийни един препарат за почистване на вани ! . ще ти просветне с правилата

По руските - имаш си тръба, използвай си я как знаеш. По европейските - имаш си тръба, длъжен си да пуснеш сички желаещи да я ползват как си знаят.

е на ниво 18 век.

ей ви Азия, копайте си безспир..нема кой от ЕС да ви пречи.

По европейските норми собственикът на тръбата трябва да осигури възможност и други производители на газ да я ползват за превоз, срещу заплащане, естествено. Това бъркаше във здравето на ГАЗПРОМ.

А някой да ги е спрял да строят тръба. Или им се иска да ползват безплатно строено от друг и газа да е безплатен ако може и те да го продават на някой друг.

Ти може да си купиш апартамент , но и други ще могат да го ползват , естествено срещу заплащане. По друг начин казано. Ти можеш да ожениш, но и други ще могат да ползват жена ти, естествено срещу заплащане. :)

крие "нормите" в Швейцария.

всичко ще спазят. по корем ще лазат - само за царица парица.

През България ще мине На Най

ти се дупиш за центове бе гьотверен

гусин руски благородник - за копейки дет не ни требват.

А ти си надупен по рождение бе сопол.