Шефът на ВТБ: Санкциите на САЩ са обявяване на война

Андрей Костин, президент на руската банка ВТБ предупреди за "реална заплаха от избухване на военен конфликт в Европа".

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ВТБ: Санкциите на САЩ са обявяване на война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР-ниците пак си показаха мръсната муцуна на руско-съветски мекерета. Тя много прилича на мутрата на онзи съветски номенклатурчик от снимката. А цензурата, по начина по който я правят те е смешна - все някой е прочел това, дето съм писал. Е, малко е обидно за "велики сили" като Русия и Сев. Корея, ама те такова заслужават. И поне да бях теглил една майна на Путьо и путьовците та да не ме е ад за загубеното време.

да снабдява Ким Чен с оръжие и горива и му помага да се дръвчи на САЩ! Нормално е да има санкции и за тях.

А аз пък си кепевам само рускоа бира и руски пелмени от магазините Бельозка. Ай, тъпи хамериканци, кога ще забраните Берьозките в Бълхария. Ажте си ГМО-тата и се плодете идиоти.

уволни тоя банкер, който не знае, че санкциите помагат на руската икономика и скоро тя ще стане номер едно на света.

аз вече си купувам само руски стоки. най-вече нафта

Крайно време беше някой отговорен руски фактор да го каже, войни са избухвали и за много по-малко. Не си съгласен с политиката на дадена трана, обявяваш и санкции, за да не и обявиш война... Дотук добре, обаче ако тези санкции непрекъснато ескалират, ако възползвайки се от доминиращото си икономическо положение си позволяваш империалистическата наглост да държиш сметка на трети страни и да ги включваш в санкциите ако проявят неподчинението да не се включат в тях, да преследваш всяка компания която има повече от няколко процента дял в "противниковата" икономика... ами какво друго освен обявяване на война е това?! Русия търпи и може да изтърпи доста, но всяка държава има праг на издържливост и рано или късно, ако някой не озапти американския империализъм (да точно за такива практики се отнася тази дума) войната ще избухне... Всъщност единственото което я спира в момента е страха от ядреното оръжие, войните в миналото са избухвали при далеч, далеч по-малък икономически натиск...

плямпат т.н. "неофициални" идеолози-глашатаи/дугин, васерман, етс./ на кремъл - евразийска империя от лисабон до владивосток, панславянска ос под егидата на масакава,... и сЕ подобни миротворчески послания, та как да не шамаросат подобни наглеции, санкции до дупка !!!

Това какво общо има с официалната руска политика? А санкциите могат само да втвърдят руската позиция и да доведат на власт някои като Дугин или най-малкото да засилят позициите на тези от култе на Кремъл които клонят към подобни виждания

колкото и да пишеш глупости не можеш да оневиниш един режим както и да очерниш най-демократичния строй до момента създаден от ЕСи НАТО

Wow, по-тролски не можа ли да се изкажеш?:)

който не работи не трябва да яде-затова руснаците само пият

Булдозите на П......кин се разбесняха!

Я ... руският Делян пеевски!

Сигурно е че после Европа няма да я има.52070

Защо се вълнувате толкова не мога да разбера: един банкер нещо е казал, ако Хампарцумян го коментира може да е интересно, ама така... САЩ с тези санкции и заплахи и в ООН искат да командват зависимите държави, но има и някои наистина суверенни страни, при които тези лостове не работят. Целият бяс на САЩ е именно затова, че не успяват да си инсталират свои хранени хора на ръководни позиции. Ние обаче не сме заплашени от санкции, защото ни привикват премиерите на инструктаж, а ако не са разбрали пращат Маккейн

Ако си прав , този пияница защо реве ?

Булгаристан дебили третополови

Не са спрели да воюват Нападнаха Грузия, Украйна, Сирия Окупираха Приднедтровието Наследниците на Чингиз хан са си варвари с атомни оръжия.,,

Две войни в Чечня

Авганистан, Източна Европа и тн и тн.........

Кви икономически санкции бълнува тоя малоумник, никой не иска да си има вземане даване с тия руски бандити и мошеници! Как ще ги накараш насила! Плюхте на Америка, плюхне на Англия, не ги зачитате за нищо, обявихте ги за врагове, сега ривете, не искали да търгуват с вас! Ами как ще ги накарате, насила? Ривети, а га ядохте кифтетата, га гепихте Крим и нападнахте най-подло Украйна, ни ривахте! Никой не ви ще тъпако, правиш се на олигофрен или си такъв!

То се вижда кой е олигофрен... Обяснявам като за олигофрени: има известна разлика между нежелание за делови отношения и икономически санкции при които имаш наглостта да въвличаш и държиш отговорни трети страни. Разбрахте ли олиго и неговите френдове?

Руснаците пак ги сърбят ръцете да се сбият с някого.

Мчи те, освен да се бият и да крадат чуждото, кво друго могат да правят! Цялата им история е такава, лъжи, войни, кражби, убийства, бандитизъм!

Включително и войната през 1878г. на Балканите!

А като ни крадохте от КТБ с помощта на подкупните ни управници, не бе ли война?!?

На простата кагебишка пръчка В каПутин Намеси се в изборите на САЩ и сега расииката ще го духа...

Войните вече бошува в света и дори в Европа г-н банкер Костин - Афганистан, Сирия, Либия, Ирак и Украйна. Водят се и други по-тихи войни, като тази за налагане на ГМО. Или пък икономическите и валутните войни. На санкции, мита, субсидии,... и силово налагане на търговски споразумения. Бушува и война за богати пазари, където САЩ, Русия, Франция... да продават скъпите си оръжия. От горещите войни печелят само производителите на оръжия и вие банкерите. Обикновените хора и военните са губещи, тъй като войните носят загуби раруха и загуби в жива сила и техника. Последиците са пенсионирани войници инвалиди и побъркани, които са в тежест на обществото дълги години след това. И изискват скъпоструващи грижи.

Кажете го това на другаря Путин!Другарю ЗКПЧ!Ние(от електората на БСП,ДПС)ще ви подкрепим!

ПЪРВО - започнете с КРАВАРИТЕ !

Не познавам силна държава да напусне териториите си с мир !

И малка също - щом е държава, бие се до смърт. Само дупедавците се предават без бой !

Няма да има война. ГЕРБ ще ратифицира конвенцията и ще се отдадем на Ердоганя без кръвопролитие

базата си в Севастопол как смятахте, че ще стане, като в Грузия, влязохте с танковете и сте там. Санкциите си имат срок, до излизането на Русия от Украйна.Действайте.

Руската армия никога не е напускала Крим. Тя си е там още от разпада на СССР и е договорена, както и специалният статут на Крим. Украйна ако излизаше като е влезнала в СССР, трябваше да е на 6-8 държави! Както и да се оспорва законно ли подарен Крим от украинеца Хрушчов.

вярваш ли си.?Не беше само Крим а провал на планът Украйна -плацдарм ,както унижението с изритването на ФАЩ от Бл.Изток , какта и завземането от РФ на Арктика и контрол върху северният морски пъти още доста ще има.А санкциите -дай боже да продължат повече както казват вътрешнит производители.

Теоритически войната беше обявена с превземането на Крим

ква война бе ... нема да има война докато не ги джендарваме. После децата като в Норвегия. Полсе че ви направиме деца(гмо). След постистината дойде ред на постчовека. Но щом постистината е другото име на лъжата, какво е другото име на постчовека? И ето, роди се "новият" човек: Без държава, без нация, без памет, без история, без корени, без индивидуалност, без самоличност, без нравственост, без Вяра, без Бог. Безполов, надполов, свръхполов. Разчовечен, хуманоид, post-human. Мутант.

Содом и Гомор. Вървим стремително към свършека си.

руснаците като видят дебелия и все война им се привижда

:) На парада идваш ли? Или пак да плащам?

Че защо война . Санкците са едно добро дело към Русия . Запада помага на Русия да може да развия собствена икономика а този война та война .

На жужи чак до сливиците, почти както на Мелания в събота вечер. Ше видите на 02.02 къФ мурзилките рев ще има ;)

Стига бе ! Този се плаши от санкциите - паникьор !!!

Ами наложете им и вие санкции и всичко ще е О.К. Спрете да изнасяте за САЩ върхови технологии, коли, телевизори, хладилници, електроника, дрехи, храни, блокирайте всички американски влогове във руски банки, спрете да изнасяте газ и петрол за САЩ и янките ще ви се молят коленопреклонно да ги отмените.

Тъй като САЩ нищо непроизвеждат и внасят всичко изброено на 99 % от Азия и останалият свят те нищо не могат да продадат в РФ.И въпреки това странното е че Русия ВНАСЯ от САЩ : стоки услуги в размер на 0,00 долара ,но ИЗНАСЯ за САЩ: СТОКИ за 57 млрд.долара годишно .Най смешното беше че руски танкери доставнт компресона газ от Ямал СПК за САЩ коит ощяха зда уморт от смях Реудси с изземването на ЕС пазар щойто за Газпрмо скочи до 40 %.САЩ са едни усмивки от старите ленти.

Санкции могат да се налагат не само върху вноса, но и върху износа. САЩ изнасят за Русия модерни технологии за проучване на нефт и газ - 3D моделиране, сеизмика, свръхкомпютри и т.н и т.н. Изнасят оборудване за сондиране. Та всяка страна е уязвима на санкции и всяка страна, която налага санкции на друга страна също страда от това. Не е това пътят. И не е това начинът, не могат да спрат Русия. САЩ не можаха Куба да спрат, не можаха Иран да спрат, не можаха Сев. Корея да спрат, та Русия ! И България не можаха да спрат - 70-те и 80-те години колко ни мъчеха с вноса на електронни компоненти, имаше специална комисия - КОКОМ. И какво - нищо, пак си развихме компютърната промишленост ! Чак когато ни окупираха, чак тогава я закриха. Но Русия не могат да я окупират. Та затова няма да я спрат.

САЩ не изнасян НИЩО за РУСИЯ .ФАКТ ОТ 2003Г.Просто няма какво да изнася.Дори русия сама разработва и вече добива нефт и газ сорт Арктика със собствени технологии, и постри градове за церлта отвъд полярният кръг.Засъжалението на американстите ибритански компании които бяха накази от собствените си държави и изолирани от тази дейност.Късно е .

Некои съобръжения по международното положение: Попитали един украински войник защо обстрелват Домбас след като той е украински? Защото там има руски войски отговорил той. А защо тогава не обстрелвате Крим ? Защото там наистина има руски войски - отговорил войникът. Преди години САЩ обявиха , че Садам е най-голямата заплаха за човечеството и го нападнаха под предлог, че има химическо оръжие, въпреки че но много добре знаеха, че той го беше унищожил. Днес САЩ обявяват Ким за най-голямата заплаха за човечеството, но не го нападат, защото много добре знаят, че той наистина има ядрено оръжие.

Защото дебелия е достатъчно луд да взриви Корейския полуостров, което ще срине световната икономика, и ще гладуваме всички.

Шило

Голямо оправдание. С две думи, и ножа и хляба са в ръцете на Ким?

Край на плоските телевизори, край на новите телефони. Ще се стигне до ужасното положение някои хора да не могат да си сменят телефона всяка година. Какво ще правим!

Важното е че Крим наш.

в Европа сите гейове че се насерат аок нещо ...а Дончо че им помогне у шестък

Не ЩЕ! А вече Ни помагат! Плебейският гняв на откровеният глупак Костин и неистовият страх на руската олигархия от американски санкции са очевидни!А гейовете в Русия са същият процент от обществото колкото е процента в Европа и останалият свят!Но алкохолиците,наркоманите и процента на хората определящи се за бедни в Русия е мнооооооооооооооого по голям отколкото у нас в България!А за развитите страни в Европа е още по голям!

А и дебили има и в САЩ, гълтат капсули за съдомиялни, нищо че не са бедни.

НАТО не въвежда оръжия в Европа, а взима мерки за себе си в рамките на съюзните държави в Европа срещу налудничавите ви планове за Трета Римска Империя.

Костин американците трябва да цепят басма на руските тарикати и да им се кланят доземи, че са благоволили да ги навестят.

на кравите Путин няма да цепи басма ..мина тва време...пък и чичката Си мое да им фърли едно копринено ласо ))))

даже на снимка да видиш кравар (не прости хлра разбира се) трябва да се обеси! всички негативно е от тях

Ок, ходи обеси някоя снимка, а после вземи та и себе си. :)

Аз гледам какво прави Бойко. Щом се среща с Макаров, значи Борисов се преорентира към Русия. Това е добре за България

Демек "ако не търгувате с нас ще ви нападнем". Що го слушате тъпия банкер, ясно че са го хванали след запой журналята. Русия, за разлика от САЩ, не се упралява от банкери. Представям си ако бяха толкова зависими от парите колкото краварите, и непрекъснато правеха войни от страх, че ще им рухне икономиката, когато и печатането на хартийки със знак $ не е достатъчно да ги успокои.

НЕГЪРСКИТЕ ТРОЛОВЕ СА СЕ АКТИВИРАЛИ :)) ... ТАКА ДЕ - В АМЕРИКА ЦВЕТНИТЕ СА 51%, А БЕЛИТЕ СМЕ САМО 49% :))

Американците сами се унищожават, няма необходимост от война. А Русия и Китай са много по-силни от САЩ ЗАЕДНО И ПО ОТДЕЛНО.

хайде изака се , сега да се обършеш и се загащвай .

чакам с нетърпение тази война - за да се ликвидира краварията завинаги!!! и това ще беде възмездие за убите в Ирак 1.5 милиона жители на тази страна . 17 год а Авганистан и 40 пъти увиличение на наркотиците !!!! само за това трябва да затрие завинаги от картата на света

Ако Америка изчезне, ще изчезне и прогреса на цивилизацията, защото нищо в услуга на бита и хората не е произлезло от колхозния добитък, само алкохолизъм и оръжия!

Защото си неграмотен драги. Обсебен си от телевизията и социалните мрежи и си мислиш, че това е живота. Парадоксалното в написаното от теб е, че много повече смъртоносни оръжия всъшност са произлезли от Америка, отколкото от цяла Европа вкупом.

я нещо ...да ни светнеш кво са измислили краварите че не е сещаме ...и велкият им В-2 даже е 70 годшно издание на немския Хортен...смешник...краварите НИЩО не могат сами да измислят и историята го е доказала

Аз отивам на Карибите, вие си се изчиствайте.

Иван от Москва - тъп си русофилистико като Иванушка Глупака. В една такава война няма да има победители. Включително и тъпата ти кратуна ще бъде изпепелена. Ама то червеногъз русофилистик разбира ли?

явно руските тролове вече не се и мъчат да пишат на български :)))) нервите не издържат :)))

толкова през просото го подкараха, че се чудя, дали ще изкарат до края на месеца.

Дай нещо друго, че ставаш скучен и не интересен :))))

Казва се "безинтересен", куха колхозна лейко! :)

Адска сган! Толкин е гений, Мордор съществува!

За това Бойко постоянно се среща с руския посланник. По-рано беше заблуден и прибягваше нощем до американското посолство. Но разбра, че там го будалкат и се насочи към руския посланник. Това е добре за България

... освен когато не ...

е как няма да търси Макаров след изказването на банкра

руските ВКС като шкембе у плет та джилеза за вторични суровини фърчат, ама ич да не ви е насърце.

Нима имате нещо против Воздушно-Комичните Сили на товарищ Путин?

руските банкери дали са си купили памперси че доста банки вече заминаха та и петролния фонд

с новый год до днес фалираха пет русские банки. изглежда и на втб е дошъл реда, та костин реве!

Ти си истински патриот на България!!!!!!!!!!! новый год дойде, а българин пак няма пари :) Само да попитам, ти си нещо хубаво направи ли за своя държава??? Помогна ри на някой? Даде ли поне 1 лев за бездомни деца, за старци,... ти си велик тук в форума. За държава си неща направи ли????????

Както се вижда от статията, "той" със сигурност е направил нещо повече за България, отколкото ти за Россия! Когато фактите говорят, дори и холопите трябва да млъкнат!

ха..ха..ха..ха..ха..

Да, глупако, платил си е данъците! :)))

иди домой , крепостнико! кочината магуча се нужде от тебе! защо си се домъкнал в ес??

Гледам, че на български пендели не хареса истина. :)) Пеалите винаги ще бъдите пеали.

научи български език бе сивушкин

Пендел ти си по-добре учи руски.

Май ти е свършил бояришника.

санкциите не работят затова тоя реве...

БАХТИ ЖАЛКАТА ИСТОРИЯ СМЕ В АМЕРИКА - ЩОМ ВЪВЕДОХМЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ МИТА НА ВНОСНИ ПЕРАЛНИ МАШИНИ И СОЛАРНИ ПАНЕЛИ :)) ПОНЕЖЕ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В САЩ ГУБЕЛИ ПАЗАРА ... ЗАГИВАМЕ БАВНО :))

На сиганмахалеси у ваше село откога му викате Америка? Хахахаха!

ВОЙНАТА НА ПЕРАЛНИТЕ ... ДОНАЛД ДЪК УДАРИ И ЗАВОДИТЕ ЗА ПЕРАЛНИ СИМЕНС В МЕКСИКО :))

нищо не помага трол :) всички разбраха дори руснаците вече си пищят открито

Санкциите не работят и трябва да бъдат премахнати

Хубава, хорошая тема сте пуснали ! Ну, ай стига спали в американское посолство. Давайте больше коментари. Само 5-6 человека ли сте на работа. За какво вам плащат ?!

Браво! Смея се с глас ----ха ха ха

Баси жалкия колхозник.

Санкциите не работят и трябва да бъдат премахнати