Земетресение със сила 8,2 удари Аляска

Земетресение с магнитут 8,2 удари край брега на Аляска, издадено е предупреждение за цунами.

Обратно в новината

Коментари - Земетресение със сила 8,2 удари Аляска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русия се носят слухове за 2 изчезнали руски ядрени подводници тази сутрин.

явно си се надрискал,смени пустия памперс чиче че осмради гарата

не мисля,че там се намират наши сънародници и това ме задължава да ви кажа НАЗДРАВЕ !

това - антизлобар изобщо не ти върви винаги си бил злобна хлебарка :)))

уважаеми джендърчета, какво ще кажете за светлата демокрация. Нали трябваше да бъдем щастливи и весели и да закопаем в гроба мръсния комунизъм. ...... А не мога и да си обясня защо онези отгоре писаха доста отдавна " две трети от човечеството ще измре от глад и болести", нали правиме светла демокрация.

дали си такова нищожество да избиеш 2/3 от хората само за да докажеш че си прав??

Аз не съм джендър но съм щастлив и весел. Просто работя и живея добре. Не съм смешен трол като теб.

Човек притежава истински (и въобще) само онова, за което се бори и отстоява! Така че с тези претенции, че някой бил казал, обещал, а ти не си доволен и се чувстваш измамен, само те праща в групата на шийпъл (стадото овце)!

БЪРКАШ, НЕ ДВЕ ТРЕТИ, А НАСЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН МИЛИАРД. ТОВА Е МРЪСНАТА ПОЛИТИКА, КОЯТО ПРОПОВЯДВАТ АНГЛО - САКСОНЦИТЕ. ТЕХНИТЕ СОРОСОИДНИ ТУРОЛЕЙКОВЦИ ЩЕ СЕ НА АКАТ ОТ ЩАСТИЕ. СПОКОЙНО ТОВА КОЕТО АКАТЕ ЩЕ ГО ЛАПАТЕ.

ЕДИНСТВЕНИЯТ МИ НАСЛЕДНИК Е КОБАЛТ - 60, КОЙТО В 11:14 ЧАСА НА 23.01.2018 Г. ПОЗНА, ЧЕ РУСИЯ ШПИОНИРА САЩ, РУСИЯ ИСТРЕЛВА ТОРПЕДО "СТАТУС-6". ТО ТАКА СТАВАТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА. МЕЖДУ ДРУГОТО, НАПОМНЯТ НА САЩ, ЧЕ ЗА АЛЯСКА ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ОЩЕ.

Тутманик пише магнитут.

Мите, Митеее - магнитуД! Какво казваш в множествено число? Магнитути? бахахахаха Във втори клас ни учиха да правим проверки, когато не сме сигурни коя буквичка трябва да напишем. Вас не са ли?

Удряш в Сирия, удряш в Ирак, Авганистан, Украйна, Египет, Алжир, Либия, Сърбия . . . . Все някога и все някой ще те удари и теб . . . Да се надяваме, че Господ се завръща и ще унищожи Сатаната !

Джуджето - Сатана е в Россия и няма никаква нужда Господ да го унищожава - достатъчно е да си пробва свинщините върху собственото му население. На крепостните му орки и без това им харесва :)

Това е вече наистина много силно. Всяка следваща степен по Рихтер бе 10 пъти по-силна от предната. Бе на някакъв логаритъм от 10. Само че очевидно е в океана, а не в населен регион. Въпреки това трябва да се следи както казват за цунами. Най-силното засечено земетресение е било в Чили - 9.5 по Рихтер. Май по тукашни изисквания сградите се правят да издържат 7-ма степен по Рихтер.

1977г. във Вранча беше 7,2 по Рихтер...но да не случва все пак.

И природата ще продължи срещу античовеците от алчния САЩ, премахнете ХАРП докато не е късно. Никой от света няма да плаче за вас.

А дано цунамито да удари източното крайбрежие на Империята на злото. Жалко че Москва не е там.

леко чиче че памперса се напълни,да не тръгне из гащите

САМО ЧЕРВЕНА БЕЗМОЗЪЧНА ФЕКАЛИЯ МОЖЕ ДА ПИШЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ.

слабичко,другия път 10 по рихтер

Става все по-напечено , вулкани , земетресения, все по-силни и по-начесто. Дано не се стигне до положението , за което има навсякъде останали следи - тектонични плочи застинали напреко на земята.

Хайде и Йелоустон е наред и да се приключва.

Йелоустоун ако гръмне ще го отнесем всички, така че по-добре не.

Така или иначе го отнасяме, нека и ТЕ веднъж го отнесат.

Още Слава Севрюкова - за нея Ванга е казвала, че е на по-високо ниво и от самата нея е казала, че сериозните катаклизми започват 2018 година. Казала е, ако може да се вярва на Нанев, че 2018-2025 година е първия етап от тези катаклизми. Всички българи, които са в чужбина трябва да се върнат до този период. После и да искат няма да могат. Казала е че българите, които са напуснали родината си един ден горчиво ще съжаляват и България ще стане Швейцария на Балканите, че и повече.

Ами не е ли по-добре да отидем да живеем в истинската Швейцария, дето е на Алпите?

Не съм съгласна. Истинската Швейцария не е България. България е моята родина, мястото където господ ме е поставил, значи тук е моят живот...

В Чикаго ще трябва да започнат да мислят за изтегляне оттам. Севрюкова е имало най-вече тях и тези в Англия предвид. Също и северозападна Европа.

Западното крайбрежие и въобще всички крайбрежни райони.