US посланикът в Русия се изкъпа в ледени води и обу валенки

Американският посланик в Русия Джон Хънтсман участва в традиционните къпания за Кръщение Господне.

Обратно в новината

Коментари - US посланикът в Русия се изкъпа в ледени води и обу валенки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!А догодина да дойде да се хване на мъжкото хоро в Калофер и жена му да тренира за нестинарка!

Мдаааа, видяла жабата вола, па решила и тя.

Тоз да не се е объркал нещо? Потапя се в ледените руски води. А последните хамерикански посланици в България се разнасяха по гей паради всяка година. Сега българските американофили ще са раздвоени. Тъжна новина за световната демокрация.

после мамашките защо се озъртаха за някой твърд ганювски

Какво да правят горките дипломати, като върховния им вожд с оранжевата перука е луд за връзване? И те трябва да се правят на луди за да си запазят хляба.

Сега в духа на Истанбулската конвенция 3 пол и новата Американска политика на СОФТ ПАУРА (МЕКАТА СИЛА )Тръмп смята да го ОЖЕНИ за Руския поп-певец Дима Билан а после да си осиновят 2 надарени таджикистанчета пущуни-2013 Американския посланик в ИСТАНБУЛ -Чарлз Хънтър се ОЖЕНИ-омъжи за своя приятел ТУРСКИ ПОП-певец на сватбена церемония край Босфора

и тя си вдигнала лапата.

Край, този вече трябва да го сменят, абсолютно доказателство,че Путин вече го е вербувал.

Сигурно са му казали че понамирисва, та е решил да се изкъпе.

Само дето на клипа му се прекъсна временно връзката с главния мозък,и негов подчинен му подава ръка да излезе,и веднага му подава чаша топъл чай. Глезльо.

Браво! Така се прави!

адмирации! то русский да се изкъпе трезвен си е новина за първа страница!

Колкото и да им изглежда чудно на някои, САЩ и Русия не са толкова различни. Още Сталин е строял сгради в прословутата сталинска архитектура (не знам дали няма стил "Сталин"?), която е имала за цел да конкурира американските небостъргачи. Гледал съм даже документалния филм "Новая Москва", в която се показват грандоманските архитектурни идеи на грузинския диктатор. Между другото, подобни идеи е имал и Адолф Хитлер, за когото архитектурата е била дори едно от неговите хобита ако щете, увлечения. Да не се отклонявам от темата, но за Хитлер също се знае, че е обичал американски филми, и в частност е гледал "Мики Маус". Така и Русия. Всички копират от САЩ.

Посланиците на САЩ в Русия ги сменят често , тъй като те започват доста бързо да се натурализират, тоест приемат начина на живота в Русия. Например, американски журналист Майкл Бом известен с участието си в различни политически шоу на руско телевизии подал документи на руско гражданство и отскоро докарал родителите си в Москва. Говори,че му хареса в Русия. Колкото да е странно това звучи на недоброжелателите на Русия.

Стивън Сегал от много години вече е с руско гражданство дадено му лично на офицялна церемония от Путин. Има школа за бойни искуства и е преподавател. Не случайно напоследък го атакуват някакви измислени патки че ги е бил изнасилвал преди 20 години и се опитват да го разорят

ЖЕРАР ДЕПАРДИЙО СЪЩО!!!

съпругата му е рускиня.

Ами то дядо ми казваше,че от където е жената от там е и родата.

Стивън СЕГАЛ (ШАГАЛ)е УКРАИНСКИ евреин .

В един или друг момент, те ще се разберат (Щатите и Русия). За да се разбереш с някой обаче, трябва да застанеш срещу него. Лице в лице. Когато обаче само стърчи един задник (на борисов) никой не му обръща внимание, защото не го вижда. Ако обаче по някаква случайност го види, най-много да му тегли една патка!

Този посланник е човек на Путин!

Не се пише посланник, а посланик. Защо соросоидите сте така отчайващо неграмотни, не знам. Сорос по начало си харесва утайките на обществото, затова плаща на такива неграмотници като теб!

Ваше превъзходителство г-н посланик имам само една забележка: Традицията е българска.

Да живее руско-американската дружба! Ура, товарищи!

То и аз си вземам леден душ сутринта, голяма чудо.

Какво ми цъкате минуси на евтините си компютърчета бе, въшки?!

Гушна ли букета този масон ?

...като си прекалил с ракията...

ДеДоВиЯ

а бе, я смени лафа, не можеш ли да измислиш нещо по-оригинално. За каквото и да стане дума ти се таз ракия.

този и мечка ще пребори само и само да вдигне народа срещу Путин

Това руснаците го правят сигурно от столетия и после Някой да пита имат ли топки.Имат топки здрави и нека американеца го разбере!Северна традиция да види-Супер!

Топки имат, ама не им става от наследствено хронично пиянство. Факт.

соросоид.факт!!!!!!!!!!!!!!!

Те топки може и да имат, обаче при тия температури всеки ще си смени пола! Инструментът ти се свива и се прибира в перинеума!

Не може така уважаемият посланик да се къпе в студена вода -това е много съмнително и ще трябва да даде показания пред сенатска комисия!Видяхме ,че и Путин се къпа и беше с такива подозрителни валенки!

А, не, тов. Путин беше облякъл кожух на голо и кожени ботуши като някоя магистралка, хихи

Шило

Няма лошо. Уважава традициите на домакините.

Равни и на тяхна земя. Сега да видя руския посланик качен на бик по време на родео и ще се съглася, че могат да си мерят пишките !

хаха -вярно е .

"Студеното време не го уплаши и Хънтсман, останал по шорти, се потопи три пъти в ледените води, каквато е руската традиция на Богоявление. Примера му последваха и други американски дипломати.Пред журналисти Хънтсман каза, че това е "незабравим опит", "велика руска традиция"." малко се притеснявам за здравето на господина, защото сега ще бъде подхванат от джендърастките медии, че е мачист (ходи гол до кръста) и подражател (агент) на путин, което е най-страшното престъпление, което един човек може да се сети да направи. после ще го обявят за популист, десен радикал, който се показва гол, за да прилъстява невинните жените от движението #me too.... просто ужасно... тотално нетолерантно и антиджендърско!

Голям герой няма що. Като е мъж трябва да го прави,ако е третополов еврогей не.

на-голям процент от населението гейовете са в Русия. Факт.

И Путин обърнал резбата, Медведев му е любовник.

ХЪНТСМАН Е БИЛ 2 ГОДИНИ И МОРМОНСКИ МИСИОНЕР В ДЖУНГЛИТЕ НА АЗИЯ ... И В БГ ГИ ИМАТЕ ВЪРВИШ СИ ЗНАЧИ В СОФИЙСКАТА ДЖУНГЛА И ГЛЕДАШ ДВЕ МОМЧЕТА В КОСТЮМЧЕТА И ВРАТОВРЪЗКИ ТИ ПРЕДЛАГАТ БИБЛИЯ :))) ... ТОВА ПРАВИ ОТ МОРМОНИТЕ ДОБРИ ТЪРГОВЦИ :)) :))

Ати ква мислиш е била екс посланичката в Сърбия -Мери Брус УОРЛИК жена на онава влечуго щатския посланик Дж.Уорлик.Мери Брус Уорлик родена в Порт Морсби -най-големия град на ПАПУА Нова Гвиния в семейство на ЦРУ шпиони дегизирани като Евангелисти-баптиски проповедници .ЦЕЛТА е проучване намиране и ДОБИВ на ЗЛАТНИ находища в девствените джунгли на ПАПУА благодарение на шпионската им дейност BHP Billiton(ГЛЕНКОР) разработва 1 от най-големите ЗЛАТНИ находища в света .По времето на посланичеството на Мери във Београд сенатор Дик Чейни ПРАВИ опити да придобие ЗЛАТНО медната мина в Српския БОР за която се доказва че крие най-големи съдържания ЗЛАТО на 1тон скална маса официално се води м-у 2 и 4 грама но истината че съдържа над 25-30грама но Руските служби провалят сделката и мина отива при руски олигарх

А ся де! Питя ще трябва да измисли нещо ново-като на пример да скочи без парашут.

Просто е със самочувствие човекът,посланик на голяма държава. Ако нашият посланик я свърши същата,не ми се мисли,какво ще му се случи.

Сигурно в някоя част на американския посланник има пъхнат реотан. Да го топли под леда

Реотанът е руски. Много удобен за американците

Епигони. И какво сега, да не очакват Путин да заколи пуйка за деня на благодарността ? Мина то времето, когато Русия подражаваше на САЩ. Сега, както виждаме, САЩ се мъчат да не паднат по-долу от Русия.

Горките кравари подражават на ВеликиЯ Путин

Комплексираните американци искат да покажат, че и те могат като батко Путин :)

Не, просто показаха на батя ти Путя, дето се е въобразил на Богатир-Супермен-Батмен-Уондър уомън взети заедно, че и другите го могат.

Разбира се, че и други го могат. Но е ед0но, когато го правиш защото си източно-православен християнин и това е отколешна традиция на твоята общност и съвсем друго и да го покажеш че можеш. Второто прилича на безсмислените им америкоски надяждания с люти чушки например или хот-дог.

Ако след това не е пил водка от ведро не му се зачита.

Сигурно тренира човека за губернатор на АЛЯСКА

ДИР БГ ЩЕ ИМА ЛИ ДНЕС ЕДНА СТАТИЯ ЗА МУТРЕТО БОЧКО ИЛИ ПОНЕ 3-ТЕ ПАТРИОТКИ ??? ... ЗА ВСИЧКО ДРУГО ПИШЕТЕ - НЕ И ЗА ЖИВОТА И ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ :)))

Два дни няма новина за Путин, така че първо той, после другите. Даже вече се притесних, че няма новина за Путин. Странно е. Наскоро не е ли яздил мечки?

Дядовото детройче, ако имаш проблем ,а виждам ,че имаш ходи на психолог, При Путин ако идеш и ти топне тимбарата у ледените води, си готов. Избора е твой

поkаза на руските дебиле че единтвенното им предимство е отнето -мизеря глад, mракобесен путински регим- но ние сме герои -не варват....

Браво! Изглежда пич, сигурно знае да пие. Остава да се научи да свири на балалайка.

Топнал се американския посланик три пъти съгласно руската традиция по Богоявление. Няма лошо, но традицията е да се лови християнския кръст, но къде там в Русия да я спазват. Да беше дошъл в България да види истинска традиция, а не комунистическа простотия.

Джендърите да не гледат.

Сега е ред на Тръмп да го изджуркам

Путин като го насапунисаш ,аз ще го изплакна

защо ли се занимава с тези евтини комуняги?

ЩОТО ИМА ЗАВОДИ В РУСИЯ И ХЪНТСМАН КОРПОРЕЙШЪН - ТАТКО МИЛИАРДЕР МОРМОН ... А ТОЙ Е В БОРДА НА ФОРД И КАТЕПИЛАР И ТЕ ИМАТ ЗАВОДИ В РУСИЯ :))

Браво щом спазва православните традиции ха сега да се покръсти и стане православен християнин !

Чудесна традиция и е хубаво,че посланикът я е уважил.

На американеца сигурно са монтирали ел. реотан под леда, да му топли водата

Бойко дали би се топнал в ледената дупка ???

Ха, Бойко е изобретил водата а след това и леда. Бойко се мушка под леда и излиза 20км по натам.

Трудна работа Боцето много надебеля и затлъстя. Сигурно от суджуците и луканките ... Не може да влезе в ледената дупка

Лъжа! Това е дегизирания Путин! Само той, и единствено той е дотолкова мъж, щото да се потопи там. Това е соросоидна реклама - американец не може да се потопи в студена вода, те са свикнали да се къпят с топла вода!

КЕФИ МЕ КАК ГО ГЛЕДА ЖЕНА МУ СЛЕД КЪПАНЕТО - ПОДВИГА :)) ... С ПОГЛЕД НА КУГЪРКА ГОТОВА ДА ГО ИЗНАСИЛИ НА МЯСТО :))

И ТЯ Е МОРМОНКА .. :))

ДЕТРОЙТ-е, ти си най-тъпото копеле, което някога съм срещал, всеки твой пост чупи тъпомера отново и отново. Евала ти правя!!!

ТЕ МОРМОНКИТЕ .. ТИХАТА ВОДА Е НАЙ ДЪЛБОКА - КАТО РАЗПУСНЕ РУСИТЕ КОСИ И РОДЕО :))

Леле ще се смачкате от злоба и омраза бе, соросодомитски нищожества!