Вучич в Косово: Мир за всяко сръбско и албанско семейство!

4 дни след убийството в Косовска Митровица на опозиционния политик Оливер Иванович президентът на Сърбия Вучич отиде на лобното му място и положи там венец.

Обратно в новината

Коментари - Вучич в Косово: Мир за всяко сръбско и албанско семейство! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

навремето прадядо ни от Албания е отишъл да работи в Беломорска тракия... кво знаят тукашните старобългари

Това вече не е Вучич, а прероден евроатлантик...слабата у позиция в пожеланията се дължи на факта...членството на Сърбия в Ес...омагиосън е от Ес.

Проблемите на балканите са от срещата на две религии. Тези проблеми не могат да се решат никога. Винаги ще има кой да ги подклажда. Тази среща на религии се случва вече и в Европа и там също и берат плодовете.

Kосово винаги е било и ще бъде сръбско, както Тракия и Добруджа са български.

А преди сърбите да се заселят там през 9-ти век на кого е било?

Накара ме да се замисля. Според мен, било е на същите, на които са били и българските земи, преди Аспарух да си разръчка място за юртите... може би, не съм историк.

Мир ще има, САМО когато арабите - албанци, косовци бъдат изгонени от Косово или избити.

албанците - араби?:))) А сърбите - уругвайци? кога?

България по времето на Костов даде коридор на агресора НАТО. Турция и Гърция като стари членове на НАТО не разрешиха. Такя България окървави ръцете си срещу православен съсед, нападнат точно на Великден. Бяха убити 2 800 души от които 482 деца. Бяха хвърлени 15 тона обеднен уран, но уран. Числото на онкоболните в Сърбия е увеличено 6 пъти. След това като добри подмазвачи , едни от първите признахме джихадисткото Косово и така предадохме българите в Македония, оставени на произвола на АОК. Тя от своя страна беше създадена от отявлени главорези, чеченци, талибани и албанци, обучени от ЦРУ. Създаде се от тогавашния директор на ЦРУ, Джорж Тенет, по баща Тенети, албанец. Сега българското правителство разреши на тези убийци да създадат консулство в Несебър. Това представляваме българите, винаги измекяри на някого. Само, че при комунизма имахме изключителна армия, а в момента сме със смъкнати гащи, затова гърците блокират КПП-тата на нашата, но не и на турската граница.

Като си със смъкнати гащи, с вазелина как си, добре ли си се запасил?

Какво като сърбите са православни? Те си заслужиха бомбардировките. Друг е въпроса, че новосъздадената държава Косово е опасно място.

Тези, които убиха Оливер Иванович са същите, които преди 18 години по същит начин убиваха мюсюлмани и християни, а после инсценираха, че всяка една от страните е убивала другата страна. Същите, които стреляха по мирните хора в Киев, а уж властта го правила.Същите, който стрелят навсякъде, за да има напрежение и управляеми революции - аналитичните служби на така нареченият Запад.

Но не е достатъчно да се каже. Някой, натоварен с отговорности за този регион, трябва да вземе адекватни мерки. И тези мерки не са някакъв необозрим връх на мисловната дейност на човечеството. Мирът на Балканите се крепи над сто години -някои имат интерес да го наричат диктатура... Аз не се притеснявам. Светът се глобализира, което значи, че една победа в глобалния свят, автоматично щв стане победа над света на агресията и унищожаването на човешки съдби. Кой ме възпита в човеколюбие ли? Простичко е -една човеколюбива и миролюбива социална система, която шепа вреслви олигарси наричат с най долни епитети, плащат на маса лумпени да врещят по тяхна команда и т.н. Светът, обаче бавно, както всеки исторически процес, върви и ще върви към развитие.

Сърбите от време оно имат топки - когато нашите прадеди са въртели дудуци на султана - ония са се вдигнали и са извоювали свобода още в началото на 19 в. От тях е тръгнала и приказката "видиш ли бугарина с кого другарува - заложи на противника" и те така ...

тия пачи, бе? ВИНАГИ СА БИТИ ОТ БУГАРИТЕ! И СА СИ ВДИГАЛИ ТОПКИТЕ , ЗА ДА БЯГАТ ОТ БУГАРИТЕ, РОДООТСТЪПНИКО! НЕ ОБРЪЩАЙ ДЕДИТЕ НИ В ГРОБОВЕТЕ!

Никори при СССР, те не бяха типичната соц. държава, подчинена на Москва. Нейните граждани свободно създаваха БВП из Европа и уреждаха живота си като градина. Задник под наем никога не са давали -нямат си предател за министър-председател. С каквито ние можем много да се хвалим. Не зная от къде да почнем, но и Димитров е достатъчен, а днес, няма да го обсъждам, да не ви обиждам.

Този Вучич ме разочарова. Не знам дали Сърбия има достатъчно силна армия, за да си върне Косово, но да пожелаеш мир на всяко албанско семейство е слаба позиция - все пак те повечето са престъпници.

Нтелигентен е човека не е дошло още времето да мачкат трафикантите

Ти, покрепяш Хитлер или си против него ??? Щото тоя, май го плюят всички... Разни идиоти може кажат че той е направил турското робство.

Подкрепям го - по негово време в Германия са се построили 2500 църкви, а само за две години са се създали 6 милиона работни места.

уби го # европата! вън #европата от балканите!

Този пък къде се е изтипосал в чужда държава... Албанците да взимат Косово, ние - Македония и да се приключва въпросът. На подлите сърби и гърци така им се пада.

Нещастник! Президентът на Сърбия е отишъл да подкрепи сънародниците си в сръбската област Косово, незаконно окупирана от терористи под закрилата на НАТО.

и анадолците да идват тук и да приключват мъките ...

МРЪСНИКО! ПОДЛЕЦ!

Млади приятели, Българи. Не забравяйте, че сърбите с подкрепата на руснаците ни отнеха Македония. Разделиха ни и настроиха Македонците против нас. Сега им се връща със Косово. Но ние с македонците сме на път да се обединим като един народ, което е нормално. Езика ни е един! А сърбите нека си го получат!

езикът ни не е много различен

Въобще не е различен!

Не ни трябват чукари, за които е пролята толкова много българска кръв! Стига! Не щем чукари и шиптъри! Цигани си имаме достатъчно, не ни трябват повече!

Сърбите ни отнеха Македония благодарение на предателската авантюристична политика на Кобурга и със силата на Антантата - основно сегашните ни братя Франция и Англия. Прецедентът Косово може някой ден да се обърне срещу нас и затова само идиот и предател може да злорадства. А дали ще се обединим с македонците, ще разбереш щом се събудиш...

Не лъжи! Георги Димитров твоя идол комунист подписва за Македония. Стига с руската пропаганда!

Ти като къкъв се обръшаш към българите с това име "jhonys", платен нещастнико?

ПО ТЕЗИ НАШИ ЗЕМИ, СЪРБИТЕ ЗАСЕЛИХА СЪРБИ И ЖЕСТОКО УБИВАХА ВСЕКИ, НАРЕКЪЛ СЕ БЪЛГАРИН. ЗАТОВА ОТ ТАМ ИДВАТ ДНЕС ТАКИВА АНТИБЪЛГАРСКИ ГЛАСОВЕ. А истинските македонци-българи се смразяват от страх.

Ние официално признахме държавата им (първи в света), признахме езика им (който си е български -в Чипровци говорят много по изкилифинчен диалект, а в кърджалийско, дори българският се губи между баирите) и т. н. С други думи, ние официално утвърдихме разделянето на българския народ на две държави. Кой очакваш да ни обедини? Тръмп? Путин? Ще има да чакаш!

Мир по американски!

Преди да се пожелае мир и спокойктвие на всяко албанско семейство би трябвало да се знае дали те искат мир и спокойствие. За сега не са го доказали и няма да го докажат никога.

браво, всички започнаха да се учат от боико борисов ;)

В какво да се учат от ББ ? Сръбския Президент има топки. Дори и синът си е завел. Това е един истински смел човек. И в какво го сравняваш с нашия п..... ?

но първо намерете убиеца и го опечете бавно

Няма как да го намерят