ЕС отряза Нетаняху, няма да последва Тръмп за Ерусалим

ЕС няма да последва САЩ в решението за преместването на американското посолство от Тел Авив в Ерусалим, заяви Федерика Могерини.

Обратно в новината

Коментари - ЕС отряза Нетаняху, няма да последва Тръмп за Ерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МОГЕРИНИ ВЕЧЕ СИ ОТИВА ОТ ПОЛИТИКАТА !! НЕ И СИМПАТИЗИРАМ ВЪОБЩЕ! НО СЕГА ЩЕ СТАНЕ СЪВСЕМ ЯСНО, ЧЕ ЕВРЕИТЕ МЕСТЯТ ФИГУРИТЕ НА СВЕТОВНИЯ ШАХ !!!!

На фона на обичайната им тъпотия в ЕС понякога проблясва искрица разум.

Американците ще ви смачкат. Кой сте вие бе ? Ерусалим си е столица на Израел ! САЩ, Великобритания и Израел водят хорото. Както го нагласят така ще бъде.

Изброените от теб образувания на държавички вече не свирят в окрестъра и нямат думата поради човеконенавистническата си и злокобна външна политика - изместени са от Русия, Китай, Иран и др. държави. Така че, не реви толкоз страшно - никого не плашиш.

Много важно като "ЕС е отрязал Нетаняху". Има и други държави, някои в ЕС, други извън ЕС, които ще се установят в Ерусалим. И ще стават все повече. Никой не е задължен, нито пък е насила, в крайна сметка. Ерусалим ще бъде възстановен като столица на Израел. И не виждам какво лаят някои против това. Това агресия ли е? Нападение срещу невинни хора ли е? Не е. По-скоро има риск от нападения и агресия на мюсюлманите. И лаене на всички БЕЗСИЛНИ кучета по света, които вярват на теориите за световна конспирация и ги взимат като повод да мразят евреите (да, по света има много проблеми, но да се клеветят евреите като виновни за всички тях, съответно ОПРАВДАВАЙКИ всички останали- номера просто няма да мине, някои наистина си заслужават проблемите!). Така или иначе Ерусалим ще бъде столица на Израел. Исляма ще бъде изхвърлен от там и ще се разпадне като система и религия (това не го казвам аз, казват го много хора, които са били мюсюлмани, но са напуснали исляма и са станали христиани- и те много добре знаят защо). Джамията Ал Акса ще бъде разрушена и на нейно място ще бъде построен Третия храм. И НИКОЙ не е в състояние да спре това. Нито пък е някаква заплаха за тези, които вият тук из форума и по света, напротив, резултата от всичко това ще е добър. И не, не се притеснявайте за антихриста, той няма да е там, четете и изследвайте Новия завет на оригиналния му старогръцки език, там не това се има предвид...

Точно Антихристът ще бъде коронясан в Третия храм, недей да заблуждаваш. Пише си го в Свещеното Писание "човекът на греха, синът на погибелта". Три години и половина ще продължи царуването му. Баш по сатанински си ги смесил лъжа и истина, мизерабъл.

Натегняха Натаняху.

Тел Афиф пък щял да си остане столица на СаЩ.

Натрътняхуй не може да манипулира целия свят, само един оранжев шут, който е обрязан и скоро ще сложи ярмолката на перуката си.

Магарини, много си проста! Хубаво е,че дните ви са преброени!Чичо Тръмп ще ви види сметката!

Става с пари ако не става с пари става с много пари и ако не става с много пари значи малко си дал "персийска мъдрост"

Ето че ЕС не се управлява от САЩ, а се управлява от глобалистите! Вече е доказано черно на бяло!

айде да си споделим Рим като обща столица, а?

че съдбата на ЕС зависи от такива "лидери" като тази женица.

Разбира се, че войната в Сирия не е свършила, както отбелязва Магарица и то е само защото ЕС начело с Камерун, Оланд и Меркел подкрепиха финансово и морално "бунтовниците" наляха маса оръжие и пари в джихадистите. Нама смисъл сега да се правят на ощипани, а да си носят отговорностите и последствията. Както и през втората световна война и сега в съюз със САЩ се погрижиха да отцепят големи територии, за да се настанят трайно и да продължават да ровят в кошера и да дестабилизират района.

Новината търпи развитие, но ДИР спестява някой новини, та затова се получава информационна какафония. Иначе казано, Вашингтон вече си промени позицията днес следобед, като заяви, че спорът за столицата засяга само изрелците и палестинците. По този начин те промениха вече своята позиция - и нищо чудно, защото Арабската Лига на своя среща вчера заяви, че ще наложи икономически санкции на САЩ, като спре всякаква търговия с тях. Не спестявайте новини, ДИР !!

Тази жена се изплю на алаброса на оранжевия шут от белия дом.

могерини се е изказала чисто по дясно-популистки и антисемитски. питам се, дали не е малко скрита фашистка?

Защо пишеш глупости? Знаеш ли изобщо що е фашизъм? Явно НЕ! Хайде информирай се малко и после давай "компетентни" мнения!

тази дама могерини трябва само да му покаже една снимка на онзи "чичко с мустачките", и този нетаняхо, ще си тръгне пеш за израел!!;))

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Нещо става! ЕС срещу САЩ и Израел! Какво може да се случи на тази? Да бъде обвинена, че е нападнала сексуално някой камериер в хотела!

Точно попадение. Чифутските им номера са безчет. И такьв номер могат да погодят.

...или Hетаняху да се оплаче,че някоя камериерка го е нападнала сексуално...

Италианката Могерини ме кефи, пляска и мурзилки и американци.

ти евреите към кои от двете споменати от теб групи ги слагаш?

Към краварите.

Това е най-простия начин да изпрати още няколко милиона бежанци в ЕС...

Браво Фдерика!!!!Добре, че имаш топки....да не си взела на БХ?????....Адски тъпо да цъфнеш след 20г да посочиш кой е зад гърба ти и да излаеш настървено....Ама яла баба йоргу....

И кой е зад гърба и ? Сорос ли ? :)))

МУ,ГЪРБЪТ МУ....ТОЙ е дошъл след 22 години......и лае....аман от сороски педали дето и да четат не могат.Ама то как иначе.

2014 г. се запознах в Хайдарабад, Индия с палестински IT специалист. Хайдарабад е 12 млн. град, където Бил Гейтс ходи 2 пъти годишно. В София още не е бил. Палестинецът ми разказа, че за да отиде до работното си място в Ерусалим, преминава два пъти стената, където го унижават 3 часа всеки ден. Офисът му е на 400 метра от дома. За да замине в чужбина, трябва да попълни декларация, че няма да говори за политика. Това го нямаше и в НРБ на Тодор Живков, уважаеми поддръжници на Израел. P.S.: Има движение на еврейски и ирански журналисти - хеви-метъл за мир. Подписали са се над 20 хиляди човека - евреи и перси, обичащи тежък рок. Няма да чуем за това движение. На нас ни трябват полуграмотни тъпанари като Нетаняху и Тръмп.:(

Начи тоя подписал декларация и после говори? Май те е взел за голям шаран

че този ще да е бил някой еврейски палестинец.

Недей да лъжеш. Бил съм в Израел и неприятните процедури са за всички. А подписването на декларация е евтина измишльотина. Но ако не му харесва да върви в някоя арабска страна. Там са много хуманни. Лично аз при бай тошо не можех да се преместя без да навредя на членове на моето семейство. А да се преместя можех само в нарушение на зако а.

И къде се премести, тъпо парче? :) В десния ми крачол или е в нарушение на закона?

Те затова хората казаха Брекзит !!!

заради кое ?

Ти за кое питаш?

ЕС е доминирана от Германия финансово , но Германия не е доминираща в световната политика. Всичките им политически решения са половинчати и не работят !!!

ЕС въпреки,чедържи почти цялаЕвропа е слабасъюз. В момента,в който каже,че подкрепя Израел цяла Европа ще бъде залята от протести,безредици и терористични актове от арабите. И ЕС не може да го предотврати,политиците в Европа я направиха слаба.

Могерини ще се окаже много слаб комисар - откакто встъпи в длъжност външната политика на ЕС не постига никакви резултати. И за Сирия пак ще се окаже в грешка. Преговорите за Сирия няма да се водят в Женева и Сирия ще се превърне в една бивша Югославия. И за най-голямо съжаление външната политика на Европа няма да е част от тези преговори. И прав е чешкия президент в оценката си за ЕС, много е прав. За съжаление ние сме част от един съюз ръководен от тесногърди лицемери с неясна сексуална ориентация.

Така досега!!!Но се забелязва и изправяне на гърба, че и ръмжене....А това трябва да направи Германия и Франция основно....

тия изкуфелници взеха да се усещат най после.

"Страхлив ЕС подкрепя палестински терористи" - по-добре не бил могъл да го кажа от чешкият президент.

Изводът е, че скоро някой ще замест г- жа Могерини и въпросът ще се уреди- тоя е дошъл само да и го напомни. Бързо е тръгнал да обикаля всички тъй като в Америка се иска Трумп да бъде разпитван за неговите изказвания по отношение на жените и гаче му пари под краката- статия в норвежкият интернет.

Разбира се, щях да се изненадам ако ЕС беше подкрепил САЩ и Израел! ЕС подкрепя предимно Путин и Ердоган. Сега за благодарност дали няма да има нови атаки с камиони и коли по улиците на Европа. Но това няма нищо общо, важното е че столицата на Израел все пак си е Ерусалим! Няма връщане назад.

столицата на израел е тел авив и така ще си остане!!!!!!!!!!!

ЗАПАДА ФЛИРТУВА С АРАБСКИТЕ СТРАНИ. ИЗРАЕЛ НЯМА ПЕТРОЛ. МОЖЕ ДА ИМА ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ, НО ПЕТРОЛА Е КЪДЕ ПО ВАЖЕН ОТ ТОВА. ПРИЯТНО МИ Е ДА ЧЕТА, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ПОЗСРЕПЯТ РЕШИТЕЛНОСТА НА ТРЪМП ДА РЕШИ ТОЯ ВЪПРОС КАТО НОВИЯТ АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ. НАЛИ СИ СПОМНЯТЕ, КАК ТОЙ У РАЗВЪРЗАЛ ГОРДИЕВИЯТ ВЪЗЕЛ, КАТО МУ Е Е..БАЛ МАМАТА. РАЗСЯКЪЛ ГО Е.

става лошо място за живеене! Пари и власт са убийците на мира!Както е знайно, кой каквото и да ти говори, знай, че винаги става дума за пари!

евреите за пари и жените си продават ...на бг царе .

Защо не се лекуваш? Страдаш от силна фиксация и страхова невроза. Потърси психиатър, не са ти виновни евреите нито еврейките, а разбърканите ти мисли и мизерията.

Браво на кака Федерика!!! Нека сега комунягите и русофилите да се нервират много, но и да влязат в час и да разберат, че не ''чичко им Дони'' и не ''чичко им Путин'' казват и нареждат, кой къде да си го мести...!!!:):)

Сега се премести при ДСБ, после при БКП и си се "кротни" в ГЕРБ или пак се върни в БСП. Партиите прибират всякакви, стига те да слушкат. Ще се уредиш, сигурен съм!

От снимката!!! Нетаняху: Говори ги тези на малкия Бенямин! Могерини: Кой, аз?!

... бенджамин... франклин, стоенчо...

висарион, йосиф, яков, илич, шаломов...

ЕС може само да гледа как се развиват събитията, даже и нещо да се разисква в Женева други ще решават от тук нататък.

След някой и друг ден, ще кажат на ЕС да се съобрази със САЩ. Нетаняху е уверен в това. Той лично дойде, за да го разпореди. Еврейския съюз ще изпълни. Същото е и по въпроса за Сирия и влиянието на Иран в тази страна. За това и Нетаняху спомена. Проблема на евреите в момента не е Сирия, а Иран.

Друг отговор не съм и очаквал от тази малоумна женица. ЕС е поставен под тежка зависимост от арабите - то затова е и този прием на бежанци и тяхното толериране.

Изявление за наивници!!!

Този се опитва да командва ЕС от Ерусалим.Браво на Могреини.

дано да е искренна ,че лицемерието им е пословично !