Градски автобус се запали в движение в София

Автобус от столичния "Градски транспорт" се е запалил в движение на бул. "Цариградско шосе", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Градски автобус се запали в движение в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И един 413 стар и зелен за малко не се запали. Започнаха да излизат пушеци докато се движеше, точно под мен. Беше близо до старата телевизиона кула. Шофьора каза огледа под капака и каза, че ще се опита да стигне до последната спирка, ако запуши отново ще ни свали.

Това ще да е "повишеното качество на услугата", с което основание направиха билета 1,60 лв. Допълнително отопление на открит огън за студените зимни дни.

Отделно с решение на админситративният съд тази цената трябваше да бъде премаханата и да се върне старата. Фандъкова в едно интервю каза, че щели да се съобразят със съда - няма такова нещо и до днес.

Крайно време е махант Карат С от тази линия. Абсурдно е такива малки автобуси да обсужват тази линия. Консерва 1000 очичики. Заради тези извращения се качих отново на колата

автобус 204 е опасен от много време, и през лятото, и през зимата, не знам фирмата, която представляват, но пускат малки коли в пикови часове, сутрин и вечер, хората вътре припадат, натъпкани, едва дишат, няма климатик, прозорци липсват, или не се отварят, докато не умре вътре някой няма да се обърне внимание!

Черен ден за дойчевелето и сие. Кола паднала от мост, запален автобус, а жертви - няма ! Няма на какво да се зарадва !

Мерцедесите Ситаро и Конекто движещи се по тая линия са здрави и сравнително нови машини, но и те искат поддръжка.

Тъй де не е важно лекарят да те лекува ... важното е да го има .

кака ви фандурка и бай ви Вуда те ще кажат: ама няма за кого!? ами тогава за никого

Добре че са добрите общинари на ГЕРБ, че са спасили хората

От автобус - на основен спонсор на гроб ?

Бомба сме. Работим с плам.

Цялата София е в ръцете на Фандъкова,квартал "Редута "също !!!Така е !

Линията е частна и зле потдържана.

Да, така е. Както е казал един колега чакат да изтекат договорите на частните превозвачи и съответно последните не им пука с какво превозват хората, стига да върви... Някой знае ли кога изтичат договорите с Карат С?

Ако ИД все още не е поела отговорност значи имат пръст руските хакери...а може и комбинирана акция да е, част от хибвидната война дет се казва

За лев и шестдесет ст. - толкоз! ПС: Трябва ГТ да се направи безплатен, както е в много други столици. Така ще се решат много проблеми с паркирането и замърсяването на въздуха. И без това всичко е платено с нашите данъци!

В колко столици си се возил на безплатен градски транспорт ? И кой ще плаща за да се возиш безплатно ?

3евзек

Като спаднат замърсяването и броят на раковите и респираторните болести, ще е напълно възможно бюджетът на МЗ да задели пари за вече осигурената превенция.

Например в Талин. Откъде пари - да махнат пиявиците в СКГТ на високи постове с по 10 хил. лв. заплати и спокойно ще може да се осъществи!

Купуваме боклуци, дори и да са марка Мерцедес. На 8 декември се запали 306 до Орлов Мост, сега пък 204. Освен закупуването обаче, се изисква да има осигурена качествена поддръжка и ремонт. Когато са осигурени средства само за комисионни и подкупи, така се получава.

Автобусите ги е купувал Софиянски! Нито Боко нито Фандъчката са купували нови. В началото на тази година Фандъчката купи 50 стари рециклирани от Турция. Е толкоз. Да сте живи и здрави в Адския транспорт!

Пълни глупости. Белите ман-ове майка ти ли ги купи? Какво е качеството им е друга тема.

Понеже спряха парното и топлата вода при нас,решиха да ни сгреят в автобуса..

Ама, отвратителни са! Август месец три седмици бяхме без топла вода за да ремонтират трасето, а сега посред зима авария!

Е са е момента да изгонат директора на автотранспорта С.М. Фандъкова действай, ние сме зад тебе.

ако си шофьор, трабва да знаеш, че 204, 306 са линии на Карет С.......на доизживяване ,защото общината чака да свърши договора, не го е подновила, та доста автобуси ще се палят по тези линии......

А уфчината зорлем иска да си прибере линията с аморизираните автобуси от герберския спонсор ??? Я питай боко за по- силно бело .