Кремъл превръща в празник президентските избори в Русия

Кремъл е поставил на регионалните власти в Русия задачата да превърнат в празник президентските избори, разкрива източник, близък до администрацията на Путин.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл превръща в празник президентските избори в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видео Итоги правления Путина - Это должен знать каждый. От началото на управлението болниците са намалели с 2 пъти. Фонда сами на един харвардски университет е 4 пъти повече, отколкото бюджета на цялото образование в Русия.Рушащите се домове са станали 2 пъти повече и още и още.

виждаш ли... значи рационализации. с по-малко пари пак вършат никаква работа :))))

Може и още рационализации, например по един път на 2 дни да ядат. Така и по малко пари ще дават за тоалетна хартия.

Хайде стига с тези прозападни агитки.

Това е истината и такива са фактите. Много ясно че не се харесват на вас путинистите, ама нейсе.

МЯЗА НА СОЦ ИЗБОРИ. ДЖУДЖЕТО Е ПРЕВЪРТЯЛО. ОТВРАТ.

Народа гладува, ама за преизбирането на кагеббеца чекист вор и престъпник винаги ще е голям празник.

ако не е тоталитаризъм, популизъм и комунизъм в най-чиста форма...

каждому по бутилка водка - путинка и по килограм сал а тоже и хлеб-чернии ! ето приказ - виполняите!!

Хмм, започва да понамирисва на ревизия на Григорианския календар! Година 65 от рождението на Путин! Путине наш, ти който си навсякъде! Да се свети твоето име, да дойде твоето царство, да бъде твоята воля както в Русия, тъй и в България! Това днес е молитвата и символ-веруюто на всеки русофил, от пеленаче до Стефан Данаилов!

путин акбар

Много вярно! Той напоследък само с такива общува - дано да е само вербално!

Край на газовите кризи. Защото: Щатните Щатски тролове газ пикаят.

на русофилската дивотия тук кога ще има?! Русия още след края на ВСВ вижда, че номерата й на Балканите няма да минат, и сама се отказва да се занимава с България. Чугунените тикви тук обаче не щат и да се откажат от мечтите си за 16-а съветска република. Отврат.

Каквото и да направи БАТЮШКАТА ЦАРЬ все е хубаво... Само, че ПРОПАГАДНАТА МАШИНА на ДИКТАТУРАТА не може да промени РЕАЛНОСТТА. А РЕАЛНОСТТА за това КОЛКО ЖЕЛАН е ПУТИН се вижда от няколко много прости примера. ЖЕНА Му ГО ПАРЯСА !!!ДЪЩЕРИТЕ Му НЕ ИСКАТ И ДА ЧУЯТ ЗА ТАТКОВИНАТА СИ !!! Доскоро приятелски и братски народи и страни като УКРАИНА, ГРУЗИЯ, че дори КАЗАХСТАН и БЕЛАРУС.....вече изграждат НАЦИОНАЛНАТА СИ ИДЕНТИЧНОСТ и оформят ГРАЖДАНСКОТО СИ ОБЩЕСТВО на АНТИРУСКА АНТИ СЪВЕТСКА АНТИ ПУТИНСКА АНТИ КаГеБистка основа !!!! В КАЗАХСТАН вече ЗАМЕНЯТ КИРИЛИЦАТА С ЛАТИНИЦА точно по тази причина. Нещо НЕМИСЛИМО ПРЕДИ ПУТИН !!!!

Украйна, Грузия, Казахстан и Беларус не са приятелски народи, а насилствено покорени народи.

не променят фактите!

Ахахаххаха Украйна била насилствено превзета. Чувал ли си за Киевска русь това е едно от местата от които тръгва Русия ;)

Изборите руснаците ги правят с краката си. Справка тукашните РУСКИНИ, които колкото и да говорят каква хубава станала била Русия при Путин, и с топ не можеш ги накара да се приберат в Русия, пък и съпруг и деца да заведат там да си отживеят в Путинския РАЙ......

Така е било винаги... Наготово е по-лесно. Простичко казано, в село, нападнато от международни бандити преди 70 години, полуизгоряло-никой не иска да живее. Хората обаче постепенно си го възстановяват, строят нови къщи, става по-красиво... Времената на европейските бандити ще се забравят, както и избягалите родоотстъпници. Русия е на верния път!

Нещо да кажеш за завръщащите се българи в просперираща по западен модел България? Нещо не ги виждам да са се затирили да се връщат дори когато работата им на запад е само да мият чинии и клозети та само питам.

къде и кога чу някой да твърди, че България е просперираща, че и по западен модел! Добре е да се позоваваш на истината.

у нас празника започва след изборите ,но само за богоизбраните !

за коронацията на царя се организират народни тържества. И се раздава водка на корем. ... Извинете нещо сгреших, то не било коронация на царя, а "избори" за президент.

тия се побъркаха. почнаха с раздаването на кебапчета и то официално. После що били на това дередже. Няма да мислиш трезво на избори, а ще пируваш и танцуваш. Хората са казали - който се смее преди закуска, ще плаче на вечеря. Опичайте си акъла ей. Не се хващайте на тези евтини популистки номера.

Ленин, Сталин, ПУТИН! Да живее!