Откриха кабинети за Бърза помощ в Босилеград

В Босилеград бяха открити нови кабинети на Бърза помощ, оборудвани с дарения от САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Откриха кабинети за Бърза помощ в Босилеград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърбетата го измислиха накрая от кумува срама!Добре ,че са мигрантите за които трябва линейка и оборудване,то иначе за националните малцинствата откъде ще дойде помощ?А за болните с хроничните заболявания кво правим,за тежко болните с нужда от специализирана помощ?

Всичко е много хубаво и точно на празника на св.Николай Чудотворец е супер добра новина!Само се питам кой ще кара линейката и ще има ли и лекари,защото те и заплати трябва да получават/най бедната община/,а и не само за прегледи от бърза помощ,но и за специлизирани!Но въпреки това е добро начало!

Ами честито Босилеград!Много хубава новина!Българските лекари които бяха арестувани и изгонени и благодарение шума който се вдигна до небесата,всъщност допринесоха това да се случи,иначе можеше пак да ви подминат!Всяко зло за добро!Не знаех,че има и мигранти,на всичко отгоре,ами да,няма да ги пратят при сърби я!Сега остава да имате и лекари в тези кабинети,че само с оборудване не става!Вложете парите където е най необходимо и не подценявайте инфраструктурата!Успех!

нарочно настаняват бежанците в покрайнините

Не знам кога си се пръкнал,но от всички написани глупости тук,печелиш скункса. В София,пък и в цяла България,през омразния вам соц,на много места имаше чешмички. Отначало течаха свободно,после им монтираха кранчета. Беше голяма радост за децата.И не беше нужно да са подарък от братушките. Бяха си подарък от всяка община. А, беседки имаше във всеки парк. Тъй че,иди да спиш,че глупостите ти идват в повече.

С чужда пита помен правиш. Ама са хитри тия сърболя.

Някой виждал ли е някъде в страната поне една чешмичка , беседка или линейка подарък от "братушките" !? Нашите родители построиха Нефтохима , с български пари - тия го купиха на безценица и сега цуцат милиарди от нас ! С Козлодуй същата работа . С Белене се канят да ни дерат по същата схема ! Ама нали били "Братушки"!!!

каза ли че ще карат болните в Пирогов?

Гадни американци, линейки ще им подаряват. Виж руснаците не биха се сетили за това, но да пускат парашутисти на белградското летище могат!

Чичка ,те тези линейки са за болните от левкимия дето американците им ч натресоха с обеднения уран!

"Американското правителство осигури чрез USAID 1,3 милиона долара, за да помогне на 10 общини, които са най-засегнати от миграционната криза..." Пука им на краварите за болните от левкемия и веждите им са окапали от срам заради обеднения уран.