Бюджетната комисия одобри 27 млн. лв. повече за здраве

С близо 440 милиона лева повече ще разполага Здравната каса догодина, реши на второ четене Бюджетната комисия в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Бюджетната комисия одобри 27 млн. лв. повече за здраве | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сетен път политиците показаха своята кретентносТ. Бихте ли отговорили в коя страна на ЕС ИМА СЛИВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА И ЧАСТНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ. КЛИНИКАТА - защо финансиране от държавата , тя е частна и там се плаща или пациента има здравна осигуровка. НЯМА И НИКОГА НЯМА ДА ИМА ОПРАВИЯ ГОСПОДА ПИШМАН ПОЛИТИЦИ - ИМА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ. Оповостява се , клиниките никнат като гъби а се иска закриване на държавни болници и защо здравеопазването стана търговия а КЪДЕ Е ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА ТУК ? държавата следва да определи кои са държавни болници и да създаде финансиране , ценоразпис за тези които не са осигурени , ТОВА Е ПРАВИЛНО И ОТ ТУК СЕ ЗАПОЧВА , стига късогледство.

нали населението на България,всяка година намалява с 50 000 души,кое налага този бюджет да бъде увеличаван постоянно?

"С близо 440 милиона лева повече ще разполага Здравната каса догодина" Де юре 440 млн. лв., де факто 103 млн. лв. / дължими 230 млн. за лечение в чужбина + 72 млн. за БГ болниците + 35 млн. за лекарства /.

С трици маймуни може да лови само български лекар. 3 млн. лева повече за изследвания, тия ни заласнаха направо.

При 4 милиарда бюджет, 27 милиона са под 1%

Браво! Ура! Да живей! Това прави... колко... некъде малко под 4 лева на глава от населението. За цялата година! Върхът! Ето го идва истинският живот!