МААЕ: Иран спазва ядрената сделка със световните сили

Иран изпълнява задълженията си по ядрената сделка със световните сили, обяви генералният директор на Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) Юкия Амано.

Обратно в новината

Коментари - МААЕ: Иран спазва ядрената сделка със световните сили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз знам,че на пръв поглед поста ми няма връзка с темата ама да напиша,че: Края на 2016 израелците атакуваха двореца на законно избрания до живот президент на Сирия от династията Асад по въздух и унищожиха две ПРО-та С-300 на сирийската армия които се смятат за съвременно ПВО и ПРО от военните анализатори по света...та: Иранските ядрени обекти също се охраняват от С-300! Тва е което исках да кажа!

Шило

Я, Тръмп пак е изказал становище неподготвен.

Брей, как хората не могат да разберат простички неща... и Обама и го каза, и Тръмп и кой ли не още американски политик - разберете бе хора, САЩ са нашата съвест, надежда и гарант за съществуването на цялата цивилизация. Затова, щом САЩ казват, че Иран не спазва "сделката" ЗНАЧИ ТАКА Е. Или пък генерал Матис казва, че САЩ са в Сирия по мандат на ООН, това ТРЯБВА да е вярно (нищо, че никой друг не си спомня такова нещо, пък и няма документи за това). Ако сте на друго мнение, плачете си за санкции!

СПАЗВА!!!!!Точно затова трябва да бъде наказана/каза Тръмп/.....Добре, че има и други участници...А май и А нглия вече НЕ Е ПУДЕЛ...

Айдееееееее и МААЕ се оказаха агенти на КГБ. То не остана невербуван административен орган, бе! Май само МОК удържа фронта.

А за клеветника Тръпм няма ли санкции? Тоя се научи като Боко да клевети и лъже, а после нищо.

Няма никакво значение какво казва МААЕ. Кога политик се е интересувал от истината по който и да е въпрос!?

Тръмп се изказва като служител на Израел. Не като американец.

Ми То същото бе