Марешки: Валентин Златев няма да е ръководител на ”Лукойл”

Валентин Златев няма още дълго да е ръководител на Лукойл, заяви Веселин Марешки в кулоарите на НС в изявление от името на ВОЛЯ.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Валентин Златев няма да е ръководител на ”Лукойл” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И,....като се има в предвид , че ''интересите'' на ''държавата'' в ''Лукойл'' се защитават , от лицето Р.ОвчЪ ., то резултатите винаги ще са на страната на олигарха Златев , който пълни банковата сметка на Р. ОвчЪ. ,и на НЯКОЛКО /все още не на всички / черните партийни каси ... Вкарали са вълкът в кошарата , ТОВА СА ШАДЪРИТЕ НА ''ЛУКОЙЛ'' ... А Златев сега ще ни ''убеждава'' , че Марешки е престъпник ??? АЙДЕ , НИЦ !

Злобното отношение на всички управлявали досега в България партии към Марешки показва единствено това, че той е прав. Единствен той не играе по сценария на театъра наречен Народно събрание и затова статуквото беснее. Относно дебилите той не коментира процента, а обидата. По делата им ще ги познаеш.

Не си мисля, че някой от политиците и бизнесмените е светец. Но при всички случаи Борисов, Симеонов, Марешки са по-добри от ДС-КГБ мафията.

Давай Марешки!Стъпчи октопода!

Ама започни от себе си! Ще стане по-лесно и бързо,защото си още малко "октоподче "....

ама четете малце от историята на страната, на която сте фили: Още през 1935г. Федералният Апелативен Съд на САЩ (Съдия Лърнид Хенд /1872-1961/) по делото Хелверинг срещу Грегъри постановява: ВСЕКИ Е В ПЪЛНОТО СИ ПРАВО ДА УРЕЖДА СВОИТЕ ФИНАНСОВИ ДЕЛА ТАКА, ЧЕ ДА ПЛАЩА ВЪЗМОЖНО НАЙ-НИСКИ ДАНЪЦИ; НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗБИРА НАЙ-ИЗГОДНИЯ ЗА МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ МОДЕЛ НА БИЗНЕС; ПЛАЩАНЕТО НА ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ НЕ Е ПАТРИОТИЧЕН ДЪЛГ

Ами, никой не е длъжен да поддържа пътищата до заводите му. Или да му подава питейна вода до там, например. за държавата гостоприемник става дума.

Чудесно е че цитираш и показваш американския пример, ама покажи и какво е там отношението към монополите и печалбите им или към липсата на такива! Наистина руснаците ни имат за дебили да си мислят че още дълго ще ги търпим Лукойл хем да са монополисти, цените им тук да са по-високи от на съседните стани и хем да обясняват че нямат печалба!!!

Тоя истински дебил много се засегна.А и се взима на сериозно.

Зима идва е те вентилатора Марешки пуснаха, това си е мазохизъм.

В държава с 80% русодебили не им е трудно на руснаците лукойл да назначат продажен мазен селски каскет като златев и да декларират загуба в продължение на 15 години, неплащайки и стотинка данък печалба. А бъргарският пенсионер се чуди кофичка кисело мляко ли да си купи или сух хляб на промоция ... Това са ни продажните путинофили за съжаление.

Аз съм много по-подходящ за неговото място.

"През май 2006 г. Джон Байърли пише до Вашингтон, като се позовава на вътрешна информация от ЦРУ, че бившият вътрешен министър на България (бел.ред.: очевидно "Тагесцайтунг" има предвид тогавашния гл. секретар на МВР) е замесен в търговия с амфетамини, че участва в незаконни сделки с "Лукойл" и че като главен секретар се е погрижил за това съпругата му (бел.ред.: вероятно става въпрос за приятелката на Борисов) да може необезпокоявано да пере пари. Освен това Борисов поддържал и връзки с мафията."

освен това всяка сутрин закусва с дечица.

Я ПОГЛЕДНИ ВСЕ ПАК КОЙ Е БИЛ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР 2006Г. И ПРЕСТАНИ СЪС СЪЧИНЕНИЯТА КОЙ КОГО Е ИМАЛ В ПРЕДВИД

Норвегия добива петрол и от бензиностанциите си купува най-скъпия бензин в Европа.

Хайде пак, политиката на Норвегия от няколко години е спиране на автомобилите с ДВГ. В момента в Норвегия над 30% от автомобилите са електрически. Дават се безлихвени кредити и се освобождават от данъци, всички закупили електички.

Всички знаем, че Mарешки е варненец.A във Варна нищо не се случва без............знаем кои.Така, че .......затова и Баце и Златев са омърлушени.

Коментарите,косите ми се изправят.Борба на скрити групировки и почти нищо добро за бедният народ

Гледай ти, Марешки бил ясновидец ! Но Марешки спри да обвинивящ проф. Иво Христовз, за напраавената констатация относно дебилите. Аз като човек от народа не се обиждам , защотото това е истината. Хора които живеят най-бедно в ЕС и си спотайват и гласуват отново за тези, които им го причиняват как да бъдат наречени ?

Всички червени идиоти ли сте толкова прости ?Освен ,че Иво Дебила преиначава историята,и вие като като бити по главата тръгнахте в неговата посока!Става въпрос за българските евреи които не ги е спасила Червената армия или ги е спасила?А дебиле?

След като се смята, че са политически убийствата на Ваньо Танев и Мишо Бирата има ли сила която да опази Марешки. И тогава бензина спокойно ще стане 3 лева.

Колко ли народ е измрял в Германия, та бензина често минава и тази граница....

Там, такова де , това заплатите и те са в едни граници.Нищо не твърдя, а само факти.

Ершов си замина отровен и разболян от левкемия оня ден преди месеци намериха бесеншефа нарусенската рафинерия всеки които препятсва златев да краде бива отсранен.Тоз правешки миндил е толкова нагьл и плаши конкурентите си -Ще ви пратя спецназ Алфа =Алфа е отряд руски барети антитерористи и наказателна бригада кудето има засегнати руски бизнес интереси.В сьседна Румьния Лукоил е ГЛОБЕНА с 250МИЛИОНА ЕВРА за НЕлоялни практики иНЕплащане на даньци но в мафиотска Бьлгария Златев укрива ДДС даньци и такси и контрабандира на воля горива и ощетява Хазната с по 800-950 МИЛИОНА лева на година .За целта е сложил свои сьстудент отМГУ Москва заГЕРБ кмет на Бургас място откцдето минава КОНТРАБАНДАТА му на горива

Боко и сие натиснаха Магарешкия, досущ като с онова незаконното етажче на лятната му хасиенда. Магарешки са разрева из медиите.. Пък Боко го фана за ръчичка и на Лаута завлече. Спонсор на Локото да го прави.. А етажчето - то оцеля.. Сега с разследването за дъмпинг иска, не иска Магарешки документално трябва да обяви ЦЕНОБРАЗУВАНЕТО СИ.. Само с бляботения по ТВ-то няма да размине завалията. И ще си лъсне защо му ЗАПЕЧАТВАТ БЕНЗИНОСТАНЦИИ за неплащан с месеци акциз..

Търпение.. Ще се разбере.. Пърдон, ША ГО ВИДИМ В НОВИНИТЕ..

Имам чувството че картела спретна на марешката мутра делото за рекет и сега той опитва да им го върне. И в двата случая печели България.

Лукойл е международна компания, в която участие имат чужди граждани и компании (вероятно Ротшилд), НО е контролирана от руски капитали, т.е. над 50% от капитала си е руски, така че стига спекулации...

В България една стотинка не е внесъл данъци,е не ли редно НАП да се намеси.И друго щом няма печалба означава ,че е слаб ръководител или изпечен мошенник. Най скъпият бензин,когато на световната борса беше най евтин.Невероятни крадци от овчият народ

Той Лукойл, колкото и да е странно внася най-много данъци, достатъчно е да се видят и сравнят финансовите отчети. ""Демократичните вериги" пък са на загуба. Добре е да си еима ви впредвид и друго - към 700 лв е продажната цена на Лукойл на А95 и към 700 лв е АКЦИЗА. Оттам нагоре са надценките на бензандж ийниците и най отгоре е 20% ДДС. . . . та тук някъде е заровено кучето . . .

Уж си наблизо до рафинерията, ама за една публична тайна, дет цял Бургас я ВИЖДАШЕ. Не си ли я чул.. За едни среднощни танкери. Щото един ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР по това време сложи за шеф на БУРГАСКОТО РДВР не кого да е, а шефа на ЛУКОМА.. И на улав ли се правиш, че не си виждал червените НИВИ на ИПОН.. Да пазят тръбите на рафинерията.. Пък и матряла послушай - СТАРА ЛЮБОВ, РЪЖДА НЕ ХВАЩА.. Май си застанал от НЕправилния край на мотиката..

по-лекинко с copy/pasteto, че не успяваме да ти прочетем пропагандичката ве. И си личи от самолет, че копираш опорни точки.

За Уорлик е прав, намерих новината от 2011, бил е в Лукойл...

В Бурсаки вестник има статия за това.. Както и за "Операция фабриката."

Що не си обясниш защо на ВТОРИЯ ДЕН след отнемането на лиценза от АЛО, ЕГН-то на изненадващо доброзорно спешено посещение в рафинерията се оказа ПОСРАНИК УОРЛИК... Разходи се из нея и каза - "Тук всичко е наред. Върнете им лиценза." И на другия ден - хоп. Рафинерията пак си заработи законно.. Та кой изтормози повече АЛО, ЕГН-то.. Не бяха ли АМЕРИКАНСКИТЕ акционери в Лукойл..

лъжеш

фалшива новина...

ами проберете кой държи контролния пакет акции на лукоил и да не говоря празни приказки ще те улесня с още една "фалшива "новина

Червените защитници на руските ни енергийни робовладелци, пак показаха измекярската си същонст.

Руската обирджийска банда "Лукойл" трябва да бъде глобена поне 50 милиарда долара, заради обирът, който прави на България толкова дълго време чрез необосновано високите си цени.

Рафинерията навремето са я купили Лукойл, защото не е имало друг желаещ, понеже може да преработва само руския сорт Урал, а не Брент. Разбира се не знам доколко е достоверно това, но звучи логично.

Рафинерията е стратегическо предприятие за отбраната на страната и който я е продал е злоумишлен престъпник.

Е нали е руска, какво се пениш...

другарю политикономист - мавъра му викат

Нямаше друг желаещ, защото държавата в лицето на Костов "хитро" обяви, че дълговете на рафинерията възлизат на 600 милиона долара! Руснаците я купиха за около 150 милиона долара , вкл. дълга, значи за 750 мил. После странно изникна една "подробност", че това не било дълг, защото и държавата дължала едни 600 милиона на бившия "Нефтохим" от една сделка, наречена бартер "Петрол срещу храни" и накрая се оказа, че дълг НЯМА!Тази игра само с руснаци можеше да стане, а това че може да обработва само един сорт петрол, са меко казано, хм, нали..? Защото в тази рафинерия имаше години, когато идваха само танкери от Арабиите! А там е ясно какъв е петрола!

Имам информация, че в най-скоро време процесът по подаването и приемането на оставката на Валентин Златев като ръководител на компанията ще бъде дадена и приета", каза Марешки. Откъде тая информация я има - Марешки??????

от кгб, нали е кгбейски зет, а пък Вальо кгбейски резидент в бг...май и в кгб-то имало 2 течения и са се хванали за гушите??А иначе момчето от Варна си е 100% подкрепяно от тимаджийската групировка...и те кгб - козируващи...та театъра е забавен, но сигурно и кървав, ако не обесен, или инфарктен?

Марешки: Валентин Златев няма да е ръководител на Лукойл Златев каквото и да ръководи,все ще му се струва , че някой му прави дъмпинг.

Българската петролна и газова асоциация е търсеният картел, какво толкова сложно има тук?

Koe от това което казва не е вярно ? Поне не е страхливец ..

НО СЪС СИГУРНОСТ Е ДЕБИЛ, ЩОМ Е В ТОЗИ БИЗНЕС С ГОРИВАТА И НЕ ЗНАЕ КОЙ , КОЙ Е.

По-полека с клавиатурата..със сигурност знае , той казва че ще бъде сменен Златев...какво общо има тук чия е собствеността на Лукойл...

Защо у нас горивата са по-скъпи от Австрия, Унгария и Швейцария? Ония са и вътрешни страни, т.е. нямат си море да си карат суровия нефт до рафинериите, и пак по-евтино?!Как става тази работа?

кои горива конкретно?

петролните, например!Виж, дървата и въглищата са по-скъпи!

Марешки е сезирал европарламентарните лидери за картел у нас. И КАКВО ОЧАКВА?! ДА НАЛОЖАТ САНКЦИИ НА Якоб Ротшилд може би?! Ами той и ВАНЬО ТАНОВ ги сезира и гушна китката. Да видим как ще протече при теб процедурата по преминаване в отвъдното.

ВЪВ ВАРНА ЩЕШЕ ДА ВКАРВА ЕВТИНИ ГОРИВА В БЪЛГАРИЯ, АМА ПИЛ БИРА И ИЗДЪХНА В ХОТЕЛА ВА ВАЛЬО ЗЛАТЕВ В ПРАВЕЦ. МИР НА ДУШАТА НА МИШО БИРАТА, АМА С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ПОВЛЕЧЕ И СЪПРУГАТА СИ КОЯТО ИСКАШЕ ДА РАЗБЕРЕ КОЙ СТОИ ЗАД УБИЙСТВОТО МУ, И ЧАСТНОТО ЛИЦЕ ЗАЕЛО СЕ С ИЗЯСНЯВАНЕ НА СМЪРТТА НА СЪПРЕГА. Все пак да сложиш край на живота на един бивш СЕКРЕТАР НА МВР с много опит и рутина какъвто бе ЦВЯТКО ЦВЕТКОВ не е проста работа. И ТОЙ УМРЯ ОТ БИРА, КАКТО И МНОГО ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ВОЙНИ подобни на МАРШКИ.

УТЕПА РИБАТА БЕ!! ЗНАЕШ ЛИ КОЙ Е СОБСТВЕНИКА НА РАФИНЕРИЯТА?? Почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк Евразия, което притежава на 100 %. Истината за Лукойл е следната тази компания, нейните поделения, вкл. Лукойл Нефтохим Бургас Ад, са собственост на банковата династия Ротшилд. ING Group има столетни връзки с банковата фамилия Ротшилд, от 1971 г. част от Inter alpha bank group, друга холдингова структура, която е свързана с лондонският Якоб Ротшилд. МАРЕШКИ ЩЕ СЪБАРЯ ЯКОБ РОДШИЛД !! БРАВО МАРЕШКИ! Стискаме ти палци. ТАКЪВ ЮНАК КАТО ТЕБ БЪЛГАРИЯ НЕ Е РАЖДАЛА!

ЗАД НЕГО СА ХОРАТА НА РОКФЕЛЕР. АКО НЕ Е ТАКА И ТОЙ ЩЕ ПИЕ БИРА КАТО ВАНЬО ТАНОВ, И МИШО БИРАТА. БРАВО ВАЛЬО, БРАВО МАРЕШКИ.

да бе ..по кривата ти логика Рокфелер и Ротшийлд сигурно притежават и процент от петолъчката на партийния дом, която свалиха. Аман от прости конспиратори.

ПРЕДИ ДА ОПОНИРАШ, ДА БЕШЕ ПОГЛЕДНАЛ КОЙ Е ИСТИНСКИЯ СОБСТВЕНИК НА БЪЛГАРСКАТА РАФИНЕРИЯ. Какви руснаци какви пет лева?! Истината за Лукойл е следната - тази компания, нейните поделения, вкл. Лукойл Нефтохим Бургас Ад, са собственост на банковата династия Ротшилд.

До всички които плюят по Марешки: Марешки може и да не е китка за мирисане, но кажете нещо по темата за Лукоил и картела. Няма какво да кажете или не ви интерисува? Но най- вероятно сте заинтересувани.

МОГА ДА ТИ КАЖА, ЧЕ МАРЕШКИ НАЙ ВЕРОЯТНО Е ПРЕВЪРТЯЛ, ЩОМ РАЗЧИИТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЧИНОВНИЦИ ЗА ДА ТРЕПЕ ЛАМЯТА. ВАНЬО ТАНОВ СЪЩО ОБЯВИ ЕДНИ ТРИ МИЛИАРДА АКЦИЗИ КОИТО СЕ ДЪЛЖАТ ОТ РАФИНЕРИЯТА , НО СОБСТВЕНИКА Й ЯКОБ РОТШИЛД НЕ БЕ СЪГЛАСЕН С ТОВА НЕГОВО СЪЖДЕНИЕ. ВАНЬО ГУШНА КИТКАТА , както МШО БИРАТА КОЙТО ЩЕШЕ ДАВНАСЯ ГОРИВА ОТ БРАЗИЛИЯ. Покрай частното раследване за смъртта на МИШО БЕРАТА си отиде и жена му , и не кой да е а раследващия ЦВЯТКО ЦВЕТКОВ - /водещият офицер на агент ГОЦЕ/ ЦВЯТКО ЦВЕТКОВ И ТОЙ ПИ БИРА И ПО ПЪТЯ МУ СТАНА ЛОШО И ПОЧИНА! А той не беше кой да е. Предполагам, че до месец и на МАРЕШКИ ще му се случи нещо подобно.

е, че му припари отзад и сега се извива

Правителството Борисов 1 опита да сложи намордника на Лукойл и руснаците му спретнаха преврат.

Истината е, че Тиквата е пръв ортак на Златев.

че така ти се иска.

КОМУНЯГИТЕ МУ ДАДОХА РАФИНЕРИЯТА,РАШКИТЕ ГО КРЕПЯТ ТОЛКОВА ГОДИНИ,ХРАНИ ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ПАСМИНА,НО ВИЖДАШ ЛИ КОМУНЕТАТА КАЗВАТ ЧЕ БИЛ ПЪРВИ ПРИЯТЕЛ НА БОКО-ПОРЕДНАТА ЧЕРВЕНА ЛЪЖА;)

КОЙ Е ИСТИНСКИЯ СОБСТВЕНИК НА РАФИНЕРИЯТА И ПИШЕШ ГЛУПОСТИ Почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк Евразия, което притежава на 100 %. Истината за Лукойл е следната тази компания, нейните поделения, вкл. Лукойл Нефтохим Бургас Ад, са собственост на банковата династия Ротшилд. ING Group има столетни връзки с банковата фамилия Ротшилд, от 1971 г. част от Inter alpha bank group, друга холдингова структура, която е свързана с лондонският Якоб Ротшилд. ТАКА, ЧЕ МАРЕШКИ Е ОБЯВИЛ ВОЙНА НА КЛАНА РОТШИЛД.

Хубаво пишеш, ама лъжеш. Хайде да опита да влезе американски кораб в пристанището на Лукойла, а? Поради каква причина това пристанище е руска територия?

фейк! Стига си разпостранявал на Антон Тодоров лъжите, омотани в полуистини..

ВБА

Колкото повече печелят някои, толкова повече обедняват, някои. Парите са, като скачени съдове. Най правилният строй за времето си, и съдебна система има Китай, а Вие си отговорете, защо е така. И там има недомислици, но този вид капитализъм по света няма да издържи, като и фактите го доказват. На пръв поглед не се вижда, че има алтернатива чрез нов социален строй и устройство, но.... Крайно време е, някои бая да си напънат мозъците, и да прочетат отново немските мислители от по старо време, докато е време, за да реформират държавите си....Някои, както са я подкарали дълго няма да издържат и най много да направят някоя голяма беля...

Както са тръгнали нещата, нищо чудно още някой да гушне букета...по естествен начин РАЗБИРА СЕ.

А от конфликта "Ало Ваньо", в който Бойко казва на Ваньо, че е обещал на Мишо Бирата да не му се бъркат и реално да спре да разследва, двама от тримата замесени са мъртви - Ваньо Танов и Мишо Бирата. Живият е Бойко Борисов.

КАКТО И ТОЗИ КОЙТО Е ИЗФАБРИКУВАЛ ЗАПИСИТЕ(МАКАР ЧЕ НЕ Е СИГУРНО-КОМУНЯГИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ);)

Ваньо скоропостижно се спомина едва след като заедно с Дянков сложиха водомерите на входа и на изхода на Нефтохима. Същите водомери, които служебното правителство веднага премахна, след като свалиха Борисов от власт.

Този е в политиката, заради бизнеса си. Затова и се подмазва на ГЕРБ, за да не му разследват бизнеса, което бе тръгнало. Служи им за "патерица", защото го е страх, държавата да не му удари бизнеса. Показателни са няколко неща: 1. Политическа партия образувана на бизнес интерес; 2. Страха от държавата и че ако си смени политиката, ще е преследван; 3. Че ако е важен политически субект, ще му се размине разследване.

...май и МаГарешки, започна да хвърля масло, като стар таралясник - хем е жертва, хем ясновидец, хем наказател... Абе, изобщо гоУем хибрид се извъди! Направо го виждам, като прототип на Робин Худ;-)

От къде беше Златев ,май там др. Нинова поднасяше цветя ....! Червената мафия е на всеки милиметър ..!

А ти защо не си спомниш как Тиквата стоеше чинно до Първанов при откриването на паметника на Т.Живков през 2001 г.?????

дам, целокупният български народ ще изпита дълбока скръб от тази покъртителна новина...

Строим развито капиталистическо общество!

Подтиквувче , за Златев не знам пък и не ме интересува , но за тебе съм убеден , че повече Парламент няма да видиш освен на панорамен изглед.

... защото си тъп (за да разбереш) и мързелив (поне да се опиташ) - картелът на търговците на горива в БГ е страшен!

Аптекарят мошеник ептен изплесна и почна да се изживява като Ротшилд.

Фурнаджийска лопата е тоя Марешки, в кой точно университет са го учили!?

В университета, където се преподава предмета "Ти на мене, аз на тебе".