Борисов в Брюксел: Не пипайте сделката с Турция за бежанците

Според премиера Бойко Борисов споразумението с Турция за бежанците не трябва да се пипа, нито преговорите за членство на Анкара в ЕС да се прекъсват.

Обратно в новината

Коментари - Борисов в Брюксел: Не пипайте сделката с Турция за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Носят се разни слухове, че ББ щял да се кандидатира за президент на БГ, явно не е вярно. По-скоро се готви за кандидат президент на Турция.

И Турция , и Русия , с нами ! НАТО /САЩ/ , са отживелица !

d4

на Тиквун му е у шише... сигурно сънува кошмари непрекъснато.

Борисов с оня, Борисов това, Борисов онова, само Борисов с Мики Маус още не видяхме.

Ей, дебелак. Като искаш толкова турците си ги вземи в Банкя, не ни ги натрапвай на нас.

Суджука пак се прави на президент. Ама от суджук политик не става!

Турция,ако изобщо спира емигранти, го прави НЕ заради т.нар. споразумение, а заради собствения си интерес. Турция с европейски пари заселва араби в Кюрдистан, т.е Източна Турция. Турция е държава, в която сатрапите и извергите са на почит, отвратителна с религиозния си фанатизъм и и изобщо няма място в ЕС! Не трябва да има зависимост между преговорите им за ЕС и споразумението за емигрантите. Турция е в Мала Азия.

по добре да си малчи....пак не е в час...

Ердоган, особено през последните 2-3 години, е влошил имиджа на Турция пред обществеността на Европа до такава степен, че да се изстрелят до рекордни висоти измерените от социологическите агенции негативни настроения относно приемането на Турция в ЕС. Де факто едва ли има вече европейска страна, която да иска Турция в ЕС,със сегашния й профил на почти диктаторско управление, почти ислямизирана държава и образование, почти извън НАТО, почти пред гражданска война, почти пред война с мнозина от своите съседи, и мечтаеща за възвръщане на нейните владения в границите на сърцето на своя сатрап. Всъщност, Ердоган, ако си го представим че има атомна бомба, по-скоро би приличал на севернокорейския Ким. Да не говорим за ужасиите с опандизването на университетски преподаватели, журналисти, даже и писатели, с обвинения в ... тероризъм. Цялата разправия за членство на Турция в ЕС, може да се характеризира точно само с три думи: Кухо взаимно шикалкавене.

Браво, че удържа натиска дипломатически, че просвещава и възпира Европа, не познаваща турците и мюсюлманите. Но не като послушни работници с чужда религия и култура.

Бойко, ахмак ненагледен----леля ти Меркел тъй ли ти рече да кажеш, дебеловрат песоглавецо?:)))))

Не може всички "благини" - с кака Меркел приятелче и с Ердоганче - братче!

Защо бе идиот? Искаш да ни надупи6 към Турция ли бе предател. Вместо да говориш глупости земи спри да крадеш и създай силна армия. Съжалявам че съм гласувал за теб!

ти кога съжали? 2009 ? 2013 ? 2016 ? или ще съжалиш отново след 2018 ?

страх ви е в парламента че ако Турция излезе от Нато ,ще ни нападнат и пометат, супер нека дойдат да изметат боклука от нашия парламент ние населението ще ги подкрепим!!!

Днес Той предупреди, че Турция може да се оттегли от НАТО; Онзи ден пък предупреди, че Турция ще влезе във военен съюз с Русия, Индия, Китай и Иран. Разбирач е ген. Бойко. НАТО-вците да ГО слушат и да си водят записки!

Баце, ти си бандит на конци, за вълците в ЕС ти си просто една маймунка. Трай си, че колкото пъти си отвориш устата, само глупости ръсиш.

Бойко - "Трябва да намерим баланс какво искаме и какво ще се случи." - е тази изключителна мисъл и Димитър Пенев не може да я разтълкува.

Ти няма да излезеш от комата,МУРЗИЛКА. ТИ СИ В КЛИНИЧНА СМЪРТ.ГОСПОДИ,ПОМИЛУЙ РАБЪТ СВОЙ,ЧЕ СЕ Е ИЗГУБИЛ ИЗ ДРУМИЩАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА.

Кой си ти бе мухльо, че да говориш такива неща??? Кой те е упълномощил бе??? Само да те срещна без охрана и ще ти счупя тъпата кофа, която имаш за глава!!!

Може да го направят евнух в харема на Ердоган след като го изгоним!

тоя човек от водещ политик на Балканите и балкански политически "класик", вече става водещия политик над Европейския континент!?Той коли, той беси!?Каквото той каже, това става в Европата! Е!?Държавата, на която той е мин-пред, е на последно място по всичко добро в ЕС и на първо, по всичко лошо!? Ама каквото той каже в Европа, дето се казва, думата му е с ранг на закон! Не пипайте казва Турция и край!?Турция да бъде приета в ЕС! Край!Защо ли е пък, толкова категоричен!?Дали защото, за няма и десетина години Турция безпрепятствено трябва да си вземе определената за нейна, една част от българската територия, знам ли!?

Ама ти верно ли му се връзваш на тоя. Той за пред нашите медии ги говори тези глупости, а там като отиде им лиже подметките и само хлипа"Йес сър". Я някой живееш в Европа да каже дали там се чува Дебелака да дава акъл, и някой да го възприема насериозно.

Дир-а взеха да цензурират и Тиквата. Значи друг им дърпа конците. Изказването му предадено в мк сайтовете звучи доста тревожно. Дават едно към едно. Изглежда доста уплашен. Германия и Австрия настоявали за прекъсване на преговорите. Могат ли да направят този номер ? Могат и още как.

Не пипайте сделката с Ердоган, че ми отидоха гласовете от Турция! Как ще 'печеля' избори без подкрепата на моя султан Ердоган? Цецо не се справя вече сам.....

Срам,срам,срам.

Щом този простак дава акъл ЕГАТИ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

защо коментирате изказванията на този- Б----Ук

кажи и там на Ангела кво да прави. И на Юнкер... Аве широкомащабен глобален политик бееее)))))):

Има много българи, от които ме е срам,вожде. Българи, пълни боклуци, които в България въртяха бизнес оръжия, крадени коли, развяваха си задниците по мейнстрийм медиите и еничарски, долнопробно лъжеха за грантове, за политически изгоди, и за лесни пари. Нещастни боклуци, за които можем само да искаме извинение за тях. Те ще живеят, но никой няма да ги помни. Щото никой не помни плъховете,вожде. .......

Сделката по бежанците от март 2016 г. струваше на ЕС, включително и на България 3 милиарда евро до този момент. Никой в Брюксел няма намерение да я разваля. Така че вероятно заработва точки пред Ердоган. Сега Турция вече може да поиска още 3 милиарда евро за своята икономика. За Българите остава втория Фердинанд и един голем Х....й!

съжелявам че ти го казвам баце ама недей да се пъчиш в брюксел ти си само шеф на мангалистан и така както вървят нещата само с празни приказки единственото което можеш да направиш в Брюксел е да им измиеш кенефите поне нещо елементарно да се свърши че за друго нямате капацитет !!!

Капацитетът им стига напълно, за да затрият България.

не виждам на кое му викаш _България,то това си е Мангалистан.

Аферим, пезевенк бей ефенди!

Бойко спешно трябва да си смени съветниците!

Не, съветниците трябва да сменят Бойко.

Много е загрижен Бойко за Турция нещо! Ако беше толкова загрижен и за БГ сега щяхме да си имаме и АЕЦ Белене и Южен Поток, вместо Турция да ги строй сега!

Ко белине къв паток ве.Не ни требе нищо.Малко на скубят чи и ощи ши им са вързвами

От османската империя излязохме горе долу живи,ама от европейската едва ли!

Ния още сме у савецката империя ве

Да бе, от 28 г, и със стипендии на Сорос всичките ни политици, вкл. т.н. БСП

Дойде време и Брюксел да изкара 500 години под турско робство. Ние трябва да улесним процеса максимално, после ще ги питаме робство или присъствие е било...

Моща на НАТО е 10 пъти По -голяма от тая на Русия и Китай,който никога няма да подкрепи КрЕмЪл с/у ЕС и САЩ!А сащ САМИ са способни да попарят всякакви колективни мераци с/у тях!Все едо да се съюзят няколко хлебарки за колективен отпор на слон!Смешни химери!

Хи хи хи....

Вие сте някое момченце на 18, което се репчи по форумчета.

Борисов мисли? С какво ?

Правилно е да се пише "мощта", а не неграмотното "моща"!

Били сме "южен фланг", но на Варшавския договор. И въпреки, че Турция не беше в него, не посмя да ни пипне, дори когато течеше Възродителния процес. Но тогава имахме зад гърба си СССР , а сега......а бе то не е за приказка.

Този ни продаде на турчулята, дори не го е срам колко ниско пада на ердоган. Националните предатели навремето са ги съдили, за този няма ли правосъдие.

кво лаеш бе , нали и патриотите са на власт

Псевдопатриотите, сакаш да кажеш

На кой натиск няма да издържи нашия Перко Наумов , т.е. Борисов?За всички глупости които направи в българската политика никой не го е натискал , той сам си събуваше гащите!Дръж се за Турция , пък ще видим до къде ще я докараш мръсен предател !

"... Той предупреди, че ако Турция се оттегли от НАТО, тогава ние ставаме неговия южен фланг..." Излизаме от НАТО и повече не сме ничий южен фланг, нито пожарникарски щранг и т.н. Най голямата ни заплаха би била Турция. Но ако ние сме в добри отношение с Русия, това е достатъчно за да спим спокойни. Както беше през соца. Някой да се е притеснявал или тревожил тогава, че Турция може да ни нападне?

братва , аз съм служил там ... имаше и боици , боина готовност и техника ... сега всичко се изпедерасти ...

ЩО НЕ ХВАНЕШ КЪМ ПУТЛАНДИЯ ТА ДА СИ СПИНКАШ "СПОКОЙНО" ТАМ;)

а бе цървул , нали ви пратихме с щерев да чакате новата вълна мигранти с гол гъз ... ти прескочи за малко до тук за грес и взе да пишеш глупости ... марш на поста !!!

Ти чуваш ли се. Спокойни! Двамата диктатори са първи дружки. С тях никога не можеш да си спокоенн.

Разсипа българската отбрана, сега тръгнал да оправя европейската... СИКаджията съвсем изтрещя. Явно кукловодите му здраво го притискат. А като виждаме чии геополитически и икономически интереси защитава в момента, не е трудно да се досетим кои са кукловодите. Тиквата скоро ще получи прозвището "предателя". Крайно време е да бъде освободен от отговорност.

ББ значи бил разсипал българската отбрана, а не другарите основатели на БСП с унищожителния за България антинароден проамерикански преврат на 10.11.1989г., извършен от Луканов, Лилов, Пешо танка, Станишев старши и пр., по инструкции на американския шпионин Горби? И да питам, какво е състоянието на отбраната ни към 2009г., когато ББ е за първи път премиер след всички изредили се преди това бесепари и седесари и царе?

Дорде дойде бойо освободителя поне имахме бойна авиация. А не еър полисинг да ни пази небето. Ама кой може да те убеди в нещо различно от Той (да се свети мутренското му име) е най-големият политик/стратег/месия на вселената...

Позицията на Борисов е като на страхивец,ненадежден съюзник на НАТО и САЩ!

Борисов,заставаш на грешната позиция. Русия и Китай, ако решат от европата няма да остане камък върху камъък. Не говоря за военнни действия,а за икономически лостове. Америка е мразена от целия свят,всички и желаят кончината. Тя е пред финала си. Моля те бъди умен политик,бил си на обучение при най добрия. Поздрави!

ако решат? Исторически гледано, Китай е за традиция, сиреч силен Китай, на китайска земя. А Русия не е тъкана да живее западен живот! Със здраве.

Турция и без Еврофондове процъфтява.А тука нашите боклуци ни унищожават.

Как мечката насили кравата,знаете ли я тази приказка? Леля Ванга е казала, перефразирам: дръжте се с Русия и ще пребъдете! Все повече се убеждавам в това. Америка е бита карта,а и ние не сме от нейната ,,кръвна група". Да се махат от България,да си ходят! Русия си е наша и православна! Казах!

Не сладкодумник, а малоумник.. казах!

България трябва да бъде граница на НАТО спираща руските и турските имперски интереси и за това е важно да имаме сериозна ,военна натовска база,гарантираща сигурноста ни!

Бих казал ....кенеф на НАТО и ЕС!

на премиера да ни пуснете?

Перфектен Борисов във външната политика! За голям срам на палячото Радев,който трябва да я върши тази работа, но не му стига легитимност.

Аз пък се срамувам, че моята Родина има такъв изключително прост премиер, на когото Маргините са му дали прякора Тиква!

Яне, ти ли си бе?

лайнян боико е велик дипломат,затънал до ушите в лайна ама съдружник и застъпник на турция,как иначе и откъде ще преминават амфетамините от цеха му в дупница(след като изгони галевите и приватизира фабриката)нали пак през турция, посока сирия,ирак и ислямска държава,където коли и беси приятеля му ердогун

Добре че никой за нищо не пита мегаполитика от Банкя.

ЩЕ СЛУШКАТЕ САМО-ТОЧНО ТАКА;)