Каракачанов се обяви за обща европейска армия

В интерес на всички държави от ЕС е да има обща европейска армия и обща европейска сигурност, отбеляза министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов се обяви за обща европейска армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изумителен министър на отбраната! Това е все едно шефа на БНБ да иска да се въведе валутен борд - елате да ни управлявате, защото ние не можем да си вършим работата?! Нали ако има обща европейска отбрана, българските ресурси за отбрана ще отиват за европейската?! Най-забавната част е: ние предлагаме прозрачност и откритост. Демек, ние сме свалили гащите, а и нямаме какво да крием. :))))))))))

На Европа обща армия в момента не и трябва- Трябва и обща полиция и обща жандармерия, за да прочисти джихадистите от територията си и да ги репатрира. За справянето с този проблем трябват не танкове и изтребители, а влакове за извозването до пристанищата и кораби за по нататъшното им отпращане откъдето са дошли. Трябва да се стигне до момента в който ако в центъра на европейски град бъде забелязан арабин, хората да се спират учудени и да искат да си правят снимки и селфита с него за спомен.

СМРЪДЛИВ,КРАДЛИВ "ПАТРЕОТЕ",армията може и единствено е състоятелна като Н А Ц И О Н А Л Н А.Що не пробуташ тоя несъстоятелен ПИНИЗ в САЩ да ти се посмеят от сърце на ПРОСТОТИЯТА ТИ И НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА ти.Но аз те разбирам общата ЕВРОПЕЙСКА армия създава условия за нови порции грабежи и крадене на пасмината ,която се курдисахте във властта,този път не от асфалт ,а от националната сигурност.Читак ,историк си ,но в исторически план по въпроса си тотална НЕВЕЖА.КРАДИ ИДИОТО,пееш си последната песен в политиката ПОДООТСТЪПНИКО!

Каракачанов, предизвикваш да се кажат нецензурни думи по твой адрес. По-голяма глупост от това няма. Какъв Еврейски съюз, него го няма, а още по-малко обща войска. Несъвместимост на всички равнища, а това, че сме в шибания ЕС и шибаното НАТО е еврейска геополитика, заслуга за която има и комунистическия принц, евреина Соломон Паси. С евреите от Западна Европа българинът-славянин няма нищо общо. Но в Дойчланда има много славянски територии.

На снимката е видно кой ни управлява - комунист (Бойко Борисов) и агент на репресивния комунистически апарат - Държавна сигурност (Красимир Каракачанов)! Жална ни майка!

Акцентираш неправилно на това, каква политическа принадлежност има и единия и другия по скоро акцента трябва да е, че ни управляват изключително прости и нагли индивиди, които уверено ни водят към дъното.

Всеки народ си заслужава управниците. Прост народ, слаба държава.

Е как да нема значение, че куманяги на отчет към еврейите зионисти ни управлеват. Че то има ли по-лошо от това, че точно политическите причини в полза на зионистите са над националните интереси. АЕ СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ КУМАНЯГИТЕ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТЕ ЧЕ СТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ЧЕ ИЗГЕНОЦИДВАХТЕ НАРОДЕЦА! КУМАНЯГИТЕ НА САПУН! ЕВРЕИТЕ - НА КОЖЕНИ ЧАНТИ! :-) ЦИГАНИТЕ - НА КОЖЕНИ ЦЪРВУЛИ! :-) Айде на далаверата, сейл! от 1944 не е имало такава разпродажба - ЕФТИНДЖОС!

та които нехрани своя храни чужда, А сега да вземем да помислим, нато е глупост, няма нищо лошо в добре въоражена българска армия към 60000 щика като се има в предвид и мигрантите и русия, и нато, та може би е наи умесно да спрем с глупостите и литературните кражоци на комунистите и прагматично да подходим, крачка едно ремонт у нас с руски части от миг на 400 самолета от студената воина дето ги имахме, и ако щеш нови от русия, защото са значително по евтини и наще ще ги ремонтират полесно, алтернативата на локхиит мартин или ф е скъпа, по добре летящи 100 самолета от хангарите отколкото чужди патрули, та ето и работа, сега виждате защо турците си пазят армията......... и турският президен тропа по масата и на хамериканците и на путин...... щик мама щик , след американстата е втора в нато, това са ......... заводи, облекла, индустрия, национален интерес и лесна външна политика не с пръдня боя да правят като наще

Ами да. За какво и е армия на Чехия или на Германия или на Франция? Те граничат само със страни от ЕС! Катп бпнус от новата обща армия ще буъде премахването на поста министър на отбраната в отделните страни и този тлъст паразит най-после ще си намери порядъчна работа!

Абсолютно съгласен, само ми е странно, колко тъп трябва да е министъра за да иска точно това?! :)

Ха ха ха...още ли плюе по Станишев и Радев?

Душицо, като ти порасне и втора мозъчна клетка, ще можеш не само да дишаш и дъвчеш дъвка едновременно, но и да вденеш, че една идея, когато е лоша си остава лоша, независимо кой я е казал! Пари за голяма армия България трябва да започне да дава, когато си оправи икономиката.

нагрубяваш!Кий ти говори за "голема" армия бе? За други работи става въпрос...за оръжейна промишленост за превъоръжаване.....

Що така нямаме пари за армия нали сме вече богати европейци.

Знаят ли в Москва къде участват и какво говорят Румен Радев, Сергей Станишев, Корнелия Нинова за силна Европейска Армия ? Ще има дърпане на уши !

Ооо, този се събуди! Само дето вече сме в НАТО, то пак е обща армия, ама ние сме само терена, като армия ни няма никъде. Колко "общи" армии, г-н Каракачанов да се създадат, Нато, Европейска, може би Балканска. Айде да се зАпрем малко, а!? И стига с предложенията, дайте да си оправим нашата армия, че за смях сме станали сами на себе си, пък после да се обединяваме. То такива кой ще ни иска, ние не искаме да участваме достойно, а да ползваме чужда защита. Така не става!

НЯМА ДА ПОМОГНЕ, ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВА ПОЛИТИКАТА НА "МИЛОСЪРДЕН" МАСОВ ТРАНСФЕР НА МИГРАНТИ !!!

"МОДЕРНАТА АРМИЯ" ще дебне руснаците, докато бежанците ги онождат изотзад. Сладко, сладко.

РУСНАЦИТЕ, ПРИТИСНАТИ ОТЗАД, ВЛИЗАТ ТУК ЗА ДА СЛОЖАТ КРАЙ НА МИГРАНТСКОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ И ДА СПАСЯТ ЗАДНИЦИТЕ СИ :-))

Дира се изгаври с троловете... След като оплюха Станишев и Радев... сега по същата тема...ще пада-лизане. Така е като си трол,и не мислеш с главата си.

Руслямистанците искат да разпаднат Европа, вие тук говорите за обща армия. Никой няма да позволи България да излезе от руската орбита - интересите са огромни! На кой иначе блядовете ще продават най-скъпата газ в Европа или пък Лукойл да си дерибества по собствени закони, без да плаща стотинка данък печалба? И всичко това на цената на неколцина купени политици и малко пропаганда.

Lukoil не е Руски ;)

Обаче, трябва да има квоти за жени, поне 30%, особено в командния състав, за ЛГБТ - 30%, за мюсюлмани 30% и останалите 10% "разни".

Забрави BLM и Antifa. И те трябва да имат представители.

Тез, кои бяха!?