Пращаме петиция до ЕП срещу двойния стандарт при храните

Омбудсманът Мая Манолова, Камен Донев и редица организации изпращат петиция в ЕП срещу двойния стандарт при храните в Евросъюза.

Обратно в новината

Коментари - Пращаме петиция до ЕП срещу двойния стандарт при храните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в тази петиция от КОКА КОЛА???? КОКА КОЛА докога ще ни трови с подсладителите си? Там, в Европа тези продукти и натуралните сокове са със захар. А ТУК? А НАШИТЕ ДЕЦА? На първо място сме по детски диабет.

на ек не трябва да се праща петиция, за двойния стандарт, а направо испанската полиция. това ще е един хубав старт.

Направо да зарежем тия еврогейски храни и да си ядем нашата родна, високо качествена продукция. Вчера на женския пазар видях прекрасно родно сирене по 3 лв./кг, направо без пари.

lu4ka

Абсолютно. 3 лева - без пари ... и без мляко.

Имало си още маймуни дето ги ловят с трици!!! Браво, само така. Аз мислех, че са свършили от преди 10 год., ама е добре, че има и такива. Ние също трябва да ядем, нали? Е, вярно аз трици не ям! Точно щях да си режа за отопление палмовата гора във Видинско и ето надеждааа... В тази връзка Ви обещавам сирене под 2.50/кг на Женския пазар. С Вас да се резберем така:Аз ще доя палмите, жената ще меси, замаьосва и заквасва, детето ще мъкне продукцията. Това ще е денонощно. Къде? Как къде? В Денонощния магазин на Женски пазар, който откривам след седмица. Цяла седмица ще се наложи да чакате ,скъпи клиенти, за да се наквасят добре нещата. След това нищо не се иска от Вас, а само да купувате, да купувате с удоволствие, пари и денонощно. :)

Прекрасно е , че най - после се говори за двойния стандарт на храните в ЕС , но важно е да се постигне някакъв резултат ! Много важно е също за двойния стандарт и при лекарствата , за което съм повече от сигурна !!!Време е в близко бъдеще да се постигне резултат и за двойния стандарт при лекарствата !!!

Е,и?Сигурно в ЕС ще си разплетат чорапите...

пратят и една за двойния стандарт,въобще....

А за нашенските ментета ни ду ,ни ху...

ква петиция, бе? а? всички внесли и продавали вносни храни в българия и в балканите да се разстрелят още тази вече и да се обесят! докога ще ни тровите и държите гладни, бе? тика всички станаха психясали и инвалидизирани гмо-та!!!! и това заради европата! --- Еес а се унищожи! европата да се потопи!

Супер, Мая, но уви!!!