Станишев за изборите в Германия: Мачът още не е свършил

Окончателната победа за европейската демокрация изглежда бе обявена твърде прибързано след постигнатия резултат на крайнодесните на изборите в Германия.

Обратно в новината

Коментари - Станишев за изборите в Германия: Мачът още не е свършил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този мизерник в нормална държава би бил обесен заедно с петър димитров, с който ликвидираха Български Морски Флот, ТЕЦ Варна, летищата Варна и Бургас подариха на ТИМ. Днес съпартийците им се чудят как да съберат поредната порция юрдеци, които да повярват на дрънканиците им за икономика и работни места, при положение че през 2008-ма година над 900 човека само от БМФ изгубиха работните си места, и никъде нищо не се чу за това, а през това време "социалния" им президент агента гоце стоеше и гледаше.

Да, вярно е ! Те този мач го играха в България след Костинбродската афера, когато победителите в изборите бяха изхвърлени от управлението на страната с добре режисирана постановка чиито сценаристи са от чужда държава, за да може да се заметат следите от големите грабежи на столетницата с приемането на закона за невъзможност да се търси сметка на стопанските ръководители на висши позиции в българската икономика преди 2009 година! Прочетете закона и всичко ще ви стане ясно! Сега е ред на Германия - дано те са по-умни от нас.

Смешник.

ЩЕ НИ НАТРАПВАТЕ БРЪТВЕЖИТЕ НА МУХЛЯСЪЛ ПЕДЕРАС?

Ами, много правилно са ни обвинявали, че не си пазим границата. Нима София не е пълна с нелегални? Та то неадекватното МВР, което по принцип е толкова неефективно, благодарение на огромното количество имигранти, започна при всяса акция да залавя по 100-200. Да повярвам, че изведнъж са станали суперефективни? По-скоро имигрантите са толкова много, че и аз да изляза да се разходя от ЦУМ до Лъвов мост, ще намеря 40-50, дето не се и крият.

Плосък данък. Вреди на БСП.

...а бе Cергеи,с Mартин що не фанете да се вземете ?!?...и давамата сте безродници и двамата сте гнусни ....поне ще ни се разкараш от главите ...ти не си вече балгарин !!!...ти си европеец !!!

И Дзверкел еврейка. И Шултз. И СтаниШеф. И Шикългрубер. И куманяги, 15 покуление. Сега некоуй седи в кабинет и пресмета колко е похарчено и за какво. Ако помните истериите на Киларито, и дотациите й от Сауди Арабиа. Сега некой врещи, Киларито още врещи. Това е, едни еврейски зиониЗки и куманиЗки пари са поарчени, и сега некой ше врещи. А ние, да си опичаме акъла и да се бориме. То е ясно, че ни го набутаха изодзадзе. Изхлузването, батка, саму с възелин......

"Социалдемократите в Германиянаправиха много за подобряване на социалните условия в страната,... но за съжаление това остана неразбрано от избирателите." Е, тка е със социалисти и соц.демократи - никой не ги разбира и още по-малко, им вярва! Логично - хората имат многостранен опит...

Излиянията на станишев са в абсолютна противоположност на политиката му като премиер на България. Въведе ултрадесен плосък данък с цинична спрямо бедните хора ставка от 10 % и намали осигуровките. Ренегат.

УВАЖАЕМИ ТРОЛОВЕ И НОРМАЛНИ ХОРА, ПРЕД ВАС СА ДВАМА НЕОПИСУЕМИ СЪСЕЛИ, КОИТО НЕ СЕ СРАМУВАТ ДА ОПРИЛИЧАТ ТАКОВА ВАЖНО НЕЩО КАТО ИЗБОРИ НА ФУТБОЛЕН ИЛИ КАКЪВТО И ДА БИЛО МАЧ....САМИ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ИЗВОДИТЕ СИ ЗА АЙ-КЮТО, СЕРИОЗНОСТТА КЪМ ФЕНОМЕНА"ИЗБОРИ" И МЯСТОТО ИМ В СЪВРЕМЕННАТА ПОЛИТИКА НА ЕВРОПА...БОГ ДА НИ ПАЗИ ..ОТ ТЯХ И ВСИЧКИ КАТО ТЯХ.

Искам да го попита някой този...малоумник,защо избяга като насран в Брюксел,а не остана да се бори тук,в Кочината,за да победи прокламираната от него..."социалдемокрация"??? Дали не е нещо,което е свързано с...финикийските знаци?!?

Резултатите на изкукалата Меркел и останалите психо немски политици удариха дъното! Тия идиоти нямат по-лоши резултати до сега и много трудно ще управляват вече - ще им трябват най-малко 3 партии в коалиция хахаххахаха!

плужек, мача ТИ свърши. Алтернативата дойде...............

За тоя плъх нещастен мачът свърши .И сабакити на село знаят че си руски кавалин

Повечето германци са за съжаление с толерстки и промити мозъци и пак биха гласували за тези отрепки. Единствено когато мюслитата станат над 50%, започнат масово да крадат и изнасилват и се свърши яденето в супермаркета, тогава болните мозъци ще се осъзнаят. Но вече ще е късно. То и сега е късно, над 2 милиона арабски паразити влязоха в Германия и няма как да бъдат изгонени. Единствено нов Шиклгрубер може да оправо нещата, но уви.

Мача не е свършил, ама пуноидите отнесоха 100 дузпи и ярко им пламтят задниците!

Изборите свършиха.Загубиха избирателите.Дадоха си гласът и повече гласът не се връща.За да има промяна трябва хората да излязът на улицата и да се развикат.Иначе ако чакат до другите избори пак ще е същото!!

ние пък да си мислиме, че работите, а то мачле сте си риткали с нашите средства. гиди асоциални на социални помощи... швулц е прочут еврогейски бюрократ и със своите глупости, които ръси не можа да заблуди всички германци, както заблуждава всички в европарламата. англичаните и те се усетиха и заради тези двамата напуснаха разграбвания, неограден двор на ес.

valentor

нооо се брои, че правилното училище бил учил сър гей сатан и шеф

Да ти го тура, топките са дълбоко навътре и мача отдавна свърши!

Хамстерът се изказа неподготвен. Нищо ново.

valentor

за цоцалисти-изобретението на доктора . Гильотен се именува

тия двамата фаготи снощи пак са спали заедно

гея жид сергей печели дори и когато го поема отзад

Станишев, ние комунистите----жив ще те дерем, социалдемократическо мекотело!:))))))

valentor

разбирам Ви, товари шч , вашите са все такива : едните идеалисти=глупци, другите материалисти...

Ненормално е, Станишев да бъде шеф на ПЕС и някой социялист да спечели избори. Нали той е строго профилиран в губенето на избори.

Станишев ,за мен между Шулц и Меркел няма никаква разлика ...участието в коалиция с Меркел обезличи социалдемократите ...Шулц да подава оставка !

А баба ти Мергел на пенсия! Тя е статуквото. Германия има нужда от промяна и освежавани на бундестага с млади хора. Няма ли млади политици в тази Германия?

проблема в европа е кое да избереш - тричавото или редкото

за Станишев мачът отдавна е свършил и май само той не го е разбрал.

Най-лошото е, че сегашните комуноиди са далеч по-опасни от едно време. През татово време и пиле не можеше да прехвръкне през границата с Турция. Стреляше се на месо и нито един кирлив арабин нямаше как да премине. А сега същите тези ми се пишат демократи, готови да затрият собствените си народи като им докарат милиони от тази сган и ги принудят да им плащат помищи и да ги хранят.

Само да те светна, по татово време никой не напираше да влиза у нас. Напираха да излизат, затова пазехме границата.

ТОЗИ ШУЛЦ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕЛИЦИПРИЯТЕН ПОЛИТИК. ЗА НЕГО БЕРЛУСКОНИ КАЗА, ЧЕ ПРИЛИЧАЛ НА ПАЗАЧ ОТ КОНЦЛАГЕР ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

Мръсната комунистическа сган не мре. Никой не ги иска, но паразитите продължават да се развиват и да пият от кръвта на хората. Станишев го изритахме като краставо куче от БГ но сега продължава да вреди на народа вече на Европейско ниво.

na futugrafiata : 2 MARXisten !!!!

След завета на Тато - ляв мигач и завой на дясно, нищо ново не научил. Смрад курвенска.

na futugrafiata : 2 MARXisten !!!!

За пръв път на снимката виждам двоен кондом , се си мислех , че са с единична вместимост.

Защо няма поне един, който да се изкаже със симпатия за Сергей ?

Защото е капут.

Верно бе, Станишев! Верно, че партиите ПЕС-овци отстояват принципите на "демокрация, равенство и социални права". И най-вече на европейските "ценности": "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. "Социалистите продължават ислямизацията на Франция, започната от предишните правителства" е заглавие на публикация от 9 август 2016 на френския католически сайт Льо салон беж ("Les socialistes poursuivent l'islamisation de la France amorcée par les gouvernements précédents", le 9 août 2016, Salon Beige). Демек, изпълняват точ в точ брюкселските директиви: "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", писа бретонският Breiz Atao /Бретан винаги/ ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", 21 MAI 2017). А че: "4000 джихадисти от ИД са се вече промъкнали с потока нелегални в ЕС" ("4000 djihadistes de l'Etat islamique ont déjà infiltré le flot des clandestins en UE", 8 septembre 2015, Médias-Presse-Info), е без значение!

Тоя па плъх гнусен,не пропусна пак да ни срами. То ако не са мангусти крадливи - ще са такива мекотели каманистически-Кристалинка, Боковица... Това ни е износа в ЕС.. е как да ни уважават ?!

Сайтът на Моника Станишева всеки ден редува подобни сатии за Станишев и за Радев. Вече не ги и чета!!

А що правиш тъдява , четеш тъпните на Простия ли?

Ами тогава чети само Пърдялко бе...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Шулц ли само можахте да извадите бе ? И тия резултати са ви много. Единствения читав депутат в немския парламент е Сара Вагенкнехт.

.....намиране на решения на ежедневните проблеми на хората, конкретни действия за подобряване на техния живот, както и отстояване на солидарността и социалната справедливост Ако това не са клишета,здраве му кажи. Станишев ги използва във всяко негово изказване, тъй като друго нищо не може да каже.

Станишев не разбра социалистите в Франция ,Германия и къде ли не търпят сериозни поражения.Просто вече не са социлалисти а пребоядисни комунисти -капиталисти .Единствено е да дигнат малко пенсиите и толкова .Нямат послания .В България единстевено към сляпата вяра че са русофили и им се връзват а посланията не са им руски а антируски.

Широките социалисти от левия браг, ще оправят нещата.

Стига ни набутвали глупостите на тоя некадърен хазарин,враг на българите!

Аз не виждам нищо страшно в "крайно десните" да се страхуват онези с гузна съвест. ЕС няма алтернатива за мир в Европа и затова е необходим, дори и на крайно десните. Те трябва да бъдат приобщени, а не изолирани, за да не се роди някой нов Хитлер. Не, че го няма и днес в Севера Корея и Русия, но не е като оригинала в Германия. Всичките про ислямски, християнски, про патриотични лозунги не са друго освен чист хитлеризъм от същата долна проба. В този смисъл и Станишев е прав, че мачът за Европа не е свършил- Европа трябва да е обединена, за да се опази от война вътре в нея, но едва ли Европа ще е толкова силна, за да опази този свят от война.

В първата си битка АзГ превзеха плацдарм (как приятно и по немски звучи това), а във втората (която ще е много скоро) ще постигнат разгромна победа...!!! Дааа...!!!

Станишев за изборите в Германия: Мачът още не е свършил Станишев, или не си пиеш редовно хапчетата, или си ги предозирал, но най-вероятно е, така да си се родил- нищоправещ човек, който разтяга "локуми" из ЕС, но никой не го и слуша.

Станишев до като не заличи социалистите в Европа няма да миряса! На едни избори в България го раздаваше боксьор, сега гледам мачлета играе:))) ...и все губи - за радост на умните, работливите и красивите европейци ;)

да го духаш бе червен плъх,вашта система е минало,така че бегай се скрий под някое бюро да не те хакнат националистите