Горанов: Бюджет 2018 ми е готов

Бюджетът засега върви добре и няма рискове за годишното изпълнение. В бюджета за 2018 г. няма да има драстични промени. Данъците няма да се променят.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Бюджет 2018 ми е готов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой се интересува от НЕГОВИЯ бюджет след като казва ''бюджета МИ е готов''????

Интересно след като предстоят два и половина силни месеци, може би, и при липса на качествено прогнозиране, как може да си готов с бюджета! Или там в Свищов сте учили, че проектобюджет се прави, като гледате тавана и си насосвате числа. Но най-важно е каквото каже другарят главен пожарникар. Щото Той е чел Винету. Е не целият, както говорят хората, но поне до часта, когато Олд Шетърхенд прави бюджета на апачите.

Като за заявка е добре. Така трябва да се направи от всяка политическа сила, която е сериозна. Всъщност, за да му е готов бюджета трябва да е налице и бюджетът на съдебната власт, която макар и независима все пак е част от бюджета на изпълнителната власт.

И какъв бюджетен дефицит залагате г-н Министър? Иначе казано, колко голям заем ще изтеглим през следващата година?

ЧНГ!!!

Ако си научил за толкова години какво значи бюджет може и да имаш някакъв напредък защото до сега ти гледахме кривогледите сметки дето залагаш малко приходи и свиваш належащи разходи за да може след това да плеснете с ръце и самохваленето да започне как имате ''преизпълнение'' на приходите и как след договорки и защита на задниците си започвате едно раздаване на милиони които обаче са си чиста кражба от средствата необходими за социалния статус на хората..

Надайте се и добре дошли нови дългове и кражби...

Нае се помайвай, ами почвай 2019-та и 2020-та, че няма време, времеееееееее.

Горанов: Бюджет 2018 ми е готов Интересо така ли точно го е казал- ..."ми е готов".

данъци ако искаме да имаме държава. Единствения проблем е че не знаем как се харчат и често из медиите излизат скандали за порочни финансови практики. Данъците са поносими, но трябваше минималната заплата да не се облага. Все пак на 450 лева като им вземат 110 лева данък, месечния доход пада с 25%. Редно беше системата да бъде пропорционална и богатите да плащат повече, както е в западна Европа.

Данъка на 450лв е... 45лв...

А защо забравяте осигуровките та и вие като много ''запознат'' решихте че данъка е 45 лева... Аман от всезнаещи като тоя дето си мисли толкова години че бюджет значи две колкони които винаги изравнява в приходната с някой и друг заем