250 арестувани в Москва след масов бой

Московската полиция е задържала близо 250 мигранти, взели участие в масов бой в близост до търговски център в Москва в югоизточната част на столицата.

Обратно в новината

Коментари - 250 арестувани в Москва след масов бой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги депортират всички в Таджикистан, без право на влизане в Християнска Русия.

руските емигранти - най-мирните емигранти.

Ами ако си си направил труда да прочетеш какво са написали, няма начин да не са най мирните. За щастие в Русия евроатлантическите ценности не им понесе климата и не можаха да се хванат. За сметка на това ние пишман европейците ги усещаме на гърба си.

у Русие нЕма емигранти... както и 20 000 000 мюслита също не са емигранти... нищо че са повече от цялата популация на Сирия.

Аз като казвам, че Русия вече не е руска, ами азиатско-кавказка Орда Цялата гмеж от мюслита и джихадисти са се преселили в Русия, да не говорим за самите притежатели на руски паспорти Освен това боят в Русия е една фитнес процедура и се практикува за здраве Тези не са ми братя, днешните руснаци не са ни братя

Тея таджидци, ми мязат като нашите мургавели, само дето разликата е, че руската полиция ги е прибрала ВСИЧКИТЕ 250 бройки, докато ако това се случи у нас, нашите "роми" щяха да сринат квартала, а пък нашите полицаи щеше да ядат и бой... :-D

по статистика, от участниците в масов бой, полицията успява да прибере 1/5-та от участниците Знаяи са се млатили хиляди, а са арестувани само 250 Тоест полицията е пребила 250 човека

и кого лъжеш освен себе си... че и ВСИЧКИТЕ с главни букви :))) ех мурзи мурзи... прати моите съболезнования на родителите ти.

МЪЛЧЕТЕ РУБАШКИИИ! А, КАЖЕТЕ СЕГА ЗА АЗИАТСКИТЕ МИГРАНТИ ВЕЕЕЕЕ! СМЕШНИЦИ! КОМЕДИАНТИ!

Това е варварство, това е чудовищно нарушение правата на човека. Тези азиати никога няма да се цивилизоват като нас европейците.

Простотията тук е невероятна. Ние сме 5.5 млн. души от тях над 1 млн. са турци и над 1 млн. цигани. Тръгваме да обсъждаме руски проблеми и то по най-долния начин. Трябваше руснацитте да не дават кръв и пари за подобно потурчено племе. Европата щеше да ни освободи на най. Отоман банк англо-френска генерали маршали4 рязани западняци.Европа е нямала никакъв интерес да троши огромен турски пазар

КАТО НЯМА КВО ДА СЕ КАЖЕ ПОЧВАМЕ С ОСВОБОЖДЕНИЕТО И ЩО СИ БИЕТЕ НЕГРИТЕ. АЙДЕ ПЪК АЗ ЩЕ КАЖА ДЕТО ВИ СВАЛИХМЕ ОТ ДЪРВОТО И ВИ ДАДОХМЕ ЦИВИЛИЗАЦИЯ, АЗБУКА, РЕЛИГИЯ И КУЛТУРА!

Благодарим с колегите за комплимента. След като си доволен от нас, няма да имаш вече проблеми с достъп до мрежата.

Днешното ислямско нашествие в Европа не е нищо друго, освен повторение на вековния ислямски експанзионизъм, на вековния ислямски империализъм. Но днес нашествието е потайно и по-коварно. Защото днес нашествието е не само от събратята на Кара Мустафа, Лала Мустафа, Али Паша, Ахмед Паша, Сюлейман Великолепни, както и от съмишлениците на Бин Ладен, Ал Заркауи, разните малки арафатчета и касапите, които се взривяват заедно с небостъргачи и автобуси. Нашествието е от имигранти, които се заселват в страните ни, в родните ни градове. Без никакво уважение към нашите закони, те ни налагат техните собствени закони Техните обичаи, техният Бог. Знаете ли колко от тях живеят в европейския континент, които се простира от Атлантика до Урал? Около 60 милиона. Само в Европейския съюз живеят около 25 милиона мюсюлмани. Извън ЕС живеят 35 милиона. Включително Швейцария, където те са повече от 10% от населението. В Русия са 10,5%, в Грузия 12%, в Малта са 13%, в България - 15%. 8% от тях живеят в Кипър, 19% в Сърбия, 30% в Македония, 60 % в Босна и Херцеговина, 90% в Албания, 93.5% в Азербайджан. Засега са малобройни само в Португалия (0.5%), Украйна (0.45%), Латвия (0.38%), Словакия 0.19%, Литва (0.14%) Исландия (0.04%). Но навсякъде, дори и в Исландия, те се множат. Не само поради неумолимото нашествие, но и защото мюсюлманите са най-бързо увеличаващата се етническа и религиозна група в света. Това се засилва от полигамията и от факта, че според Корана жената е само утроба за раждане на деца.

Ширака страна мая ...

Задържали на куп 250 муджахидина! Браво! Ще ги пореспектират за всичко, за което са и не са виновни. Нашите готованци през това време стачкуват за по- високи заплати. 250 мургавелняка на куп ще пребият служителите на 9- те РПУ заедно с пожарните и жандармата.

Ще ,ще то е ясно:))) Да, ама не са !

Да , ама не е като в Германия -яко шибане и никакви действия от страна на властите, потулиха всияко.

Те всички руснаци са с азиятски вид. А иначе Москва си е мюсюлмански град.Там всеки 4-ти е мюсли. Голямата джамия е най-Голямата в Европа!

Русия ще е център на православния Ислям,който е добър Ислям.

Вътрешна черепна травма??? на тоз Хавруз явно мозъка му е гръмнал и му е разцепил черепа!!!!!!!!!!!!!!!!!

'250 души с азиатски вид' това ако беше тука или в Еврохалифата, досега да са осъдили полицията за расизъм заради това изказване. Че и обезщетения щяха да им платят. Но сега в Русия ще изядат по един тупаник и ще си ходят по живо, по здраво

Както върви ...Русия ще е мюсюлманска и вместо петолъчка на знамето ще има полумесец.Славяните остаряват и умират, мюсюлманите напротив, са млади и многодетни. През последните 15 години броят на мюсюлманите в Русия се е увеличил с 40 на сто. Седем от десет бременни рускини завършват бременността си с аборт, а мюсюлманките не абортират. И не мюсюлманите погубват своя живот в шишетата с водка. Сред младите жители на Русия мюсюлманите ще заемат все по-голям превес. От демографска гледна точка през 2050 г. Русия ще бъде предимно мюсюлманска страна. А през 2020 г. (след някакви си 3 години!), повечето от войниците в руската армия ще бъдат... мюсюлмани. Какви ще бъдат последствията от това? При една спокойна и мирна трансформация в рамките на мултикултурна обстановка, няма ли да се получи мюсюлманско общество? Или това ще доведе до една гражданска война по примера на босненската, само че в огромни мащаби? Или ще има ислямски държавен преврат? Или ще се стигне до нарастване на сепаратизма по примера на Чечения? Джохар Дудаев беше съветски генерал, летял на стратегически бомбардировачи, докато не осъзна, че е чеченец и мюсюлманин. Може би той е първият, но съвсем няма да е последният от руското командване, на когото може да му хрумне подобна мисъл. Така или иначе, към 2050 г. Русия ще се превърне преимуществено в ислямска страна, владеещо ядрено оръжие. Ако бях на мястото на руснаците, които обичат цивилизацията на Пушкин, Достоевски, Солженицин, аз бих се тревожил повече за бъдещото на страната си. Но в кръга на нещата, които предизвикват страх у мен за съдбата на Русия, не биха били западните противоракетни системи. В този списък аз бих включил съвсем други неща. През 1571 г. кримските татари-мюсюлмани са запалили Москва. Възможно е в навечерието на 500-годишнината от това събитие столицата на Русия да не бъде Москва, а Бахчесарай - някогашната столица на Кримското ханство. А Русия вече да не се нарича Русия.

може и така да е. но дотога еврохалифата и ние барабар с него отдавна ще сме нахупили фесовете. или мислиш, че зачулените в Европата абортират, а джамията в Рим е по-малка?

ООН твърди че през 2015 година емигрантите в Русия са били 11.6 милиона, или 8 процента от живеещите в Руската федерация, и чак сега се чува за това как руската полиция се оправява с тях;)

За безброй случаи нито се чува, нито се стига до полиция. Родните цигани са направо цвете в сравнение с Кадировата кавказка измет и с това как наглеят - не в Чечня, а в РУСКИТЕ градове.

Затова ли до всяка джамия в Чечня Кадиров почна да строи и по една черква, да не говорим че руснаците вече разрешават исляма да бъде проповядван само от завършили в Русия ходжи, и то в сертифицирани от руснаците верски училища а всички останали ги гонят като терористи-)

тук циганите бият полицаи и нищо....

Там си арестуват циганите до последния агресивен примат,а тук толкова мургав народ ако се събере полицията ще напусне града.

"Около 250 души с азиатски вид, са искали да се срещнат с ръководството на търговския комплекс." Хубава среща е щяла да бъде :)))

Скоро поробените азиатски народи от руските окупатори и робовладелци ще се освободят като Украйна от руско иго. Почнаха да се осъзнават...

Полицаите, с цел да предотвратяват евентуални бунтове, са задържани Това е добре. Значи там почнаха!

Публикувал дописката , дали е прочел какво пише? Мигранти oт Киргизстан,пък то били роднини от Таджикистан...???Повторения на пасажи,като цепено,лепено..Пълно излагане.

Сейм шит, мен!) Има ли разлика??:))

Киргизстан или Таджикистан?

Две от дупките на един и същи кенеф.

"Колеги и роднини на пострадалия са се събрали пред центъра и  са предизвикали конфликт с охраната му., по данни на полицията." 250 роднини! Впечатляващо е, все пак!