Израелски хирурзи забравиха пинсета в корема на българка

Израелски хирурзи забравиха 15-сантиметрова пинсета в корема на българка, на която се наложила спешна операция на дебелото черво.

Обратно в новината

Коментари - Израелски хирурзи забравиха пинсета в корема на българка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще и добавим пинсетата в сметката.

Променям си, доброто мнение: Подло, и, неблагодарно племе! Този път окончателно ще бъде. Хано Мутрак

Да регистрира престоя на пинсетата в корема йкато рекорд на Гинес и ще събере пари за операцията. Медицинска сестра 3 години да не отиде в БГ на един рентген при чувство за тежест в корема - това говори за лоша квалификация.

Цялата история е съмнителна.Може нещо да е сгафила и пинсетите,които не са открили след "многобройни изследвания" ,да е съвсем отделен въпрос.

Моля адвокатите да се наредят на опашка и да си пазят реда! Този случай може да донесе милиони на горката женица и на нейния "защитник на справедливостта".

Добре че майка ми и баща ми живеят в Израел, че тук намаше да се все още живи. Какви ли не операции, от сърце до мозъчен кръвоизлив и химиотерапии. И не си носят чаршавчетата и пижамките от вкъщи. Всяка държава може да се критикува за нещо, но здравеопазването в Израел е на светлинни години пред нашето.

Ся, тая пинсета докога смята да я държи в корема си и да не я маха ? Кое й е по-важно - парите или живота ????

Не може да съдиш евреин, това би било Холокост! Тя да е благодарна, че след като са установили липсата на пинсетата не са и пратили фактура да я плати или да са подали жалба в полицията за кражба!

Хомеопатията и лечебните билки помага при фсякакви болести.

Мда, доказано е от древни времена - хомеопатията действа безотказно при пинцети в дебелото черво.

Иначе сма първи дружки с Израилите. Целуваме се навсякъде дето се срещнем. Бойко да прати Спартана сега !

Ами прави са израелците. Там на летищата има жесток контрол от съображения за сигурност. В корема и има пинсета, но със същия успех може да има и бомба нали? От друга страна, жената няма съмнителен вид, няма арабски черти например, така че и тя е права да си търси правата, защото не се вписва в типичния профил на ислямски терорист, особено след като има доказателства от българска клиника. А виновните в случая са израелската клиника, повече от ясно е, че те трябва най-малкото да и изплатят обезщетение (което подозирам че ще бъде много повече от 10 000). Според мен трябва да преговаря с клиниката за да получи обезщетение, в противен случай да си намери адвокати, а ако няма като крайно решение да се обади на някоя телевизия и да и направят "реклама" на тази клиника по цял свят. Тогава съм сигурен че жената вече ще спечели битката.

Да ги съди до дупка тия боклуцикоито иначе стане ли дума за пари са ненаситни!!!

Те са ненаситни , а българчето хич. Ха ха .Поздрави КОЙ

Да си намери начин да се обърне към международен трибунал, да си иска правата в Страсбург! Евреите трябва да си платят за грешката и сигурно ще си платят и поправят , ако се намери правилен подход.

Евреите обичат да вземат!? А тук става дума за грешка и даване ?

Само да не си помислите че ние сме само боклуци.

Нещо не е наред в този разказ. Как така ще и' забранят да влиза в страната, защото не са могли да открият защо пищи системата ? На излизане от страната !? Нещо се е карала, крещяла, обиждала. И има не само металдетектори, има и рентгени на летището. Повторно са и' отказали виза, при явна нужда от спешна намеса ?! И две години няма кой да извади пинсетата ? Пие си лекарствата и си я носи ? И струвало 10,000 лв. ? Хм. Нещо не е наред. Разбира се трябва да и се помогне. Веднага. Но истината не бива да се изкривява !!

ТЯ е с четен печат заради изтеклия срок на паспорта, а не заради пищенето на уредите.

Ми нали е лежала в болницата, когато е изтекъл срокът на паспорта. Тя каква вина има? От болницата на предоставят документ на съответната институция за времето й на престой. Като е оперирана и вероятно и е било забранено да напуска болницата, как ще си извади паспорт? Това е 100% заяждане от страна на Израелските власти. Винаги, при добро желание от тяхна страна, може да се разреши казусът с изтеклия срок на паспорта.

stan_posta@

Няма такова понятие "черен печат заради изтекъл паспорт". Изтеклият паспорт си е изтекъл и има дупка от перфоратор. А "черен печат" означава знак, че лицето е нежелано в дадена страна. Защо ще е нежелана ? Нещо не е наред.

Пациентката е имала тежък следоперативен период,а не й е било направено и едно елементарно рентгеново изследване,за да видят грешката на лекарите.При тежък следоперативен период у нас не се постъпва така.

Ако това стане у нас ще почне един рев... колко сме зле и прочие и колко е добре в чужбина

Хайде сега пишете,че кадърните лекари са напуснали Израел и са отишли да лекуват на друго място.

В Русия съм.

Израелтяните ни презират, защото сме хора без достойнство... или поне такива виждат в лицето на обслужващия персонал и политиците ни. Допуска, че може нарочно да са зарязали инструмента вътре.

Знаеш през къде ми е ?

А българите какво, много ги уважават ли ? Както се отнасяш към един народ, така ти отвръща ! В случая израилтяните наистина се отнасят лошо с българите, за съжаление.

Горката... Отишла да си вади хляба при най-ужасните изедници.

Вместо да остане тук и да работи за 500 лева...

Не са 500, а 370 чисто.

Какви са тези глупости,дето ги пишете?Това,че е забравен инструмент,може да се случи навсякаде.Ако пациентката е здравно осигурена в България,няма нужда да събира пари за операция.Какви 10000лв.Навсякъде,където иска ще я вземат.

обаче в какви филми се вкарват наще мили санародници щакат по цял свят в всяка манджа мерудия...трепани прегазвани убивани.....сега пак и тая и сестрите в либия абе седете си тука бе хора ...........емигрант знаете ли какво е....че да мислиш че в др даржава е по добре от твоята

Ами парите - нека да плаща наем за двете години, това е евреин :):):)

Дир.бг ,това е най-добрата реклама за Израел ,браво !

Как беше - това само в България може да стане... Или пък не , и в Израел можело... Или навсякъде по света... Ама няма да сме Българи, ако само не се оплюем... Пък искаме другите да ни уважават... Ами няма да ни уважават като равностойни партньори, ако ние не го поискаме, ни ние сме заети постоянно да се оплюваме един друг...

Случилото се разбира се че е недопустимо, но както се вижда е напълно възможно. Нека не забравяме,че лекарите също са хора

"Искам всеки да си плати за грешките. Искам справедливост", допълва Христова. Ганке, Ганке, колко добре си го казала... Напускаш Израел с изтекъл паспорт, тук нямаш здравни осигуровки... Тя болницата в Израел нищо не ти е отказала, ама ти така си си постлала, че не можеш да се върнеш... Търпиш си последствията от твоите действия и бездействия, искаш справедливост- получаваш я, ама не ти изнася...

тези дето слагат минуси, биха ли обяснили: -каква е връзката на болницата с държавата? как може боницата да съдейства на госпожата за проблема ѝ да влиза в страната? Болницата има ли вина за този проблем? -Ако Ганка не отиде на преглед в болницата, защо болницата трябва да вземе за чиста монета нейното твърдение и да развърже кесията? В историята има толкова много неясни неща, но едно е сигурно- Ганка е пропуснала много неща и си носи отговорността за бездействието си...

Господа продължавайте да пращате наши болни при евреите. Събирайте пари за да им пълните касите и продължавайте да будалкате българите за чудесата на израелската медицина. А действителното ниво сами виждате какво е. Продължавайте в същия дух ще ви похвалят демократично.

тая история.. ."понамирисва".

Ганка зъдържа пинсетата, след като заплати цената и.

Бъди евреин докрай! Трябва да бъде осъдена, заради задържането на работен инструмент толкова години и неспособността да бъде използван...

""Искам всеки да си плати за грешките. Искам справедливост", допълва Христова." А, така! Всички други грешат, но не и тя! Аз пък виждам само нейни грешки. Това,че не знае законите, не я освобождава от отговорност!

И кои са й грешките, ако не е тайна? Че е пищял порталът на летището и тя хабер си е нямала, че има нещо в нея? Големи сте гъ.олизци, ако е българка, тя е виновната, чужденците за вас са винаги със светъл ореол, нали? Гиди продажници...

Грешка е че не знае че и изтекъл паспорта и не го е подновила или напуснала Израел преди да изтече. Затова има забрана да не посещава Израел за период от 5 години! В резултат на тези нейни грешки не може да посети Израел за да и извадят пинсетата. Научете се да мислите когато четете!

По принцип задължение не жирургичната сестра е да брои инструментите преди рязането и преди зашиването, за да не стават такива издънки. Това означава, че тя е спала и не е брояла.

А така. Поредното доказателство за юдо-масонския заговор за ГЕНОЦИД срещу великото българско племе. Бас държа, че и Сорос има пръст!

Изобщо не разбират какво толкова идеализирате евреите! Израел е една изкуствена държава, подпомагана от Русия и САЩ с млрд. долари годишно за да съществува! Само военната помощ на САЩ за Израел е 3,8 млрд. долара годишно и се гласува от Сената за срокове 10 год. или 20 год. ! Годишно!!! Плюс осигурени най-модерната американска военна техника - Ф-35, Пейтриът, разработки, осигурени пазари и т.н. Плюс всичко друго са освободени от всичките безумни европравила за либерастия, толерантност и т.н. Те евреите не са извънземни, бе хора! Просто са им предоставени перфектни условия да се развиват като нормална държава! За разлика от България - един шамар да удариш на циганин и айде 10 НПО-та те съдят!

не ,ние идеализираме мошенниците и тарикатите без човешка съвест и морал !

Всички сме хора. Всички грешиме. Изстрелват ракети - те се взиряват. Самолети падат поради човешки грешки. Влакове се сблъскват. И в България се случва, но тук сме толкова чувствителни и станахме толокова агресивни, че сме готови на кървава вендета. Забравянето на инструмент, марля или тампон е често срещано при операция.

Горко ни, ако забравянето на инструмент е често срещано при операции. Да попитам - вие в хирургиите ли работите? Ако е така - в кое отделение, да знаем...

След като тук е осигурена и има опасност за здравето и какъв е проблема да бъде оперирана ? И тук се случват тези неща, даже не съвсем рядко за съжаление , но има грешка има и оправяне.

Ами не е осигурена!

Да се осигури .

Здравеопазването и Външно министерство?????? Какво се спотайват,да помогнат на жената или се очаква пак члез дарения частни лица да помагат???? Те хората ще помогнат ако се стигне до там,ама за какво са ни властите,ако си мълчат????

Сега една хубава сума за обещетение от сорта на 300 000 евро ше им доде много добре на еврейските тарикати !

там имат застраховки, плаща застрахователната компания и си е в реда на нещата, а евреите са най-умната нация в света, а вие хем сте бедни хем сте тъпи

Що ти умен евреин ли си?

вие ?

1. Евреите са етнос, а не нация! Нацията е общност на хора, обединени с един език, единна територия и организирани в СВОЯ държава! Евреите са плъзнали по целия свят и водят съществувание на паразити, адаптиращи се към чужд гостоприемник. Затова трябваше някой друг, а не те самите, да им създава държава! 2.Евреите били "най-умните" на света?! Единствено и само те се възприемат като такива! Всичките им интелектуални и "умни" постижения са взети назаем, както се казва, но винаги се представят като еврейски достижения. И как иначе - нали евреите се имат за "богоизбрания" народ!

Еврюнги сър!

Стига сте извивали ръцете на лекарите в България.Има правила,които ако си навън ги спазваш ,а тука даже и бой ядат медиците ти.

Ще търсите българските лекари със свещ вие! И ще се научите да им плащате като на израелските!

Доктори - да, ще търся, ама лекар- не

Сигурен ли сте,че знаете разликата?

Мисля, че лъже като циганка, да ме прости Господ, но дали съзнава, че се е захванала с най-големите мошеници и манипулатори, които човечеството познава