ГЕРБ: Не сме коментирали Нинова дали е виновна

Не мога да си представя, че председателят на най-голямата опозиционна партия се припознава във всичко, което ГЕРБ казва.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Не сме коментирали Нинова дали е виновна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б- я е социална, а не ЛИБЕРАЛНА демокрация, сигурно са я сбъркали. Не за да храни цигани и да дава на полит. мошеници. Поне на думи да я защитим. Или вече сме с промити мозъци.

В ПОМИЯ И СЕ ГЪРЧИ КАК ДА ИЗЛЪЖЕ, ЧЕ НЕ Е В НЕЯ.

САМО УРОД МОЖЕ ДА ГОВОРИ И ПИШЕ ПО ТОЗИ НАЧИН!

Пачавра е майка ти и затова друго не знаеш!

Здравословно е когато управляващи и опозиция се карат.Тогава и едните и другите ги е страх да правят далавери.

Мислиш ли, че те не го знаят? Карат се циркаджийски, а далаверите си вървят, Цецо полицая вече има 6 апартамента "дарени" от тъщата и това беше преди 2 мандата. Сега ако тръгнат да го проверяват не знам какво ще прави, няма да му стигнат тъщите.

С дела за обида Ердоган натрупа цяло състояние, Нинова ако се разходи из този форум може да намери още за даване под съд за обида.

Цецо Дупето - абе селтак, д-р Енчев ли ти е направил пластиката и ти е пришил задника на муцуната?

Как няма да се припознава във всичко, което ГЕРБ казва, като името и непрекъснато е в устата ви!

Някои страдат от амнезия!

С ЧИСТА СЪВЕСТ НА ТЪКЪВ МУ СЕ КАЗВА: НАГЪЛ, ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ! МАНГАЛ!

ЦВЕТАНОВ ЛЪЖЕШ КАТО МАНГАЛ! ЛИЧНО ДЕСА ДУЛОВСКАТА ПРОСТАКЕСА НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ СЪДЕБНАТА ПАЛАТА, ПРИ ВНАСЯНЕТО НА СИГНАЛА ДО ПРОКУРАТУРАТА, ДАДЕ ИНТЕРВЮ ПОНЕ ПРЕД 5 МЕДИИ И Я ИЗЛЪЧВАХА МНОГОКРАТНО, НАБЕДИ НИНОВА И БСП, БЕЗ Д ИМАТ ВИНА ЗАЩОТО ПРОЕКТА ЦАНКОВ КАМЪК Е НА НДСВ В ПЕРИОДА 2001-2005 Г., В ЧИЙТО КАБИНЕТ УЧАСТВА И БОЙКО БОРИСОВ КАТО ГЛ. СЕКРЕТАР НА МВР, А 2010Г. ПО ВРЕМЕТО НА КАБИНЕТА БОРИСОВ-1, ОБЕКТА БЕШЕ ПРИЕТ ОТ ГЕРБ КАТО ЗАВЪРШЕН И ЛИЧНО БОРИСОВ ОТРЯЗА ЛЕНТИЧКИТЕ ПРИ ПУСКА НА СЪЩИЯ! КАКВА БСП ВИ ТРЕСЕ ВАС В ГЕРБ ЗА ЦАНКОВ КАМЪК, ЩО ЗА ЦИРК Е ТОВА? СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ!

...тази мазна подпухнала мутра ,защо е още на свобода ?!?....

Тоя на снимката колко ли апартамента има вече. Сигурно са повече от 6.

Интересни слипове в тубата. Напишете: полк Николай Марков - кой управлява България. Изглеадйте всичко с него. Интересно е.

Браво!! Българите започнаха да се събуждат и проглеждат! Голяма част от тях не се връзват вече на приказките на политиците. Има надежда, продължавайте така.

И безидейната им реваншистка идеология вече издиша. Само единия гол популизъм им остана да прикрива башибозушкото им управление. Толкова се изкарва със страх и лицемерие.

Герберастки кретенчета----има ли снимка на Нинова със СИК?----НЯМА!:)))) Герберастки кретенчета---има ли снимки на Боко със СИК?----ИМА, МНОГО!:)))) ...а цецо гуменката---продължава да вони по пресконференции:)))))

Цвъ Цвъ. Мозъка и останалите суджуци едва ли ще се удавят в българския "плувен басейн", но в австрийския е твърде вероятно...

Kak burzichko obrushtate plochata kato se naserete za poreden put,mamichkata da vi eba i u boklucite! Pone za viarni neshta da se hvashtahte! Sega Kornelka hubavo shte vi nashiba i naj- veche dulovskata razporetina koiato e maj po tupa i ot teleto borisoff! metev zalavaj se da im oblizhesh Guzovete nasrani,che pak se osraha do ushite da vi ebem putkata majchina na sichkite!

Kak burzichko obrushtate plochata kato se naserete za poreden put,mamichkata da vi eba i u boklucite! Pone za viarni neshta da se hvashtahte! Sega Kornelka hubavo shte vi nashiba i naj- veche dulovskata razporetina koiato e maj po tupa i ot teleto borisoff! metev zalavaj se da im oblizhesh Guzovete nasrani,che pak se osraha do ushite da vi ebem putkata majchina na sichkite!

Kak burzichko obrushtate plochata kato se naserete za poreden put,mamichkata da vi eba i u boklucite! Pone za viarni neshta da se hvashtahte! Sega Kornelka hubavo shte vi nashiba i naj- veche dulovskata razporetina koiato e maj po tupa i ot teleto borisoff! metev zalavaj se da im oblizhesh Guzovete nasrani,che pak se osraha do ushite da vi ebem putkata majchina na sichkite!

Лето е. До зимата на народното недоволство има още 2-3 месеца. Ходете, целувайте ръка на Нинова, да се спре, щото в панделата е лоша работа !

Отидоха 6-те апартамента на тъщата, като разходи по адвокати. Поне една гарсониера да си запази дошла от времето като е носил папките човечеца !

нещо е живота. На стари години да се върнеш към основното си занятие носене на папки.

Този път, тия сами се вкараха в капана на собствената си простотия. Ще ядете хурката и то здравата - хахахахахах

Нагъл милицшон.р. Този се оля вече. Осъди ги суджуците.

Явно Цветанов говори само и единствено от свое име. Той не я обвинявал, а разплетените дамаджани от ГЕРБ какво правиха ? Нима в тяхната партия цари анархия и всеки си ги плещи без да мисли за последствията ? И къде е Негово Величество Лидера, който дава тон на всичко ? Ако съм адвокат, ще предложа на Нинова да я защитавам "про боно" - без пари, само и само да се спре тази политическа говорилня проституция, защото сме на дъното по всички показали в ЕС, а това е пагубно за България !

Герберастки кретенчета----има ли снимка на която Нинова да целува ръка на хидроинж.Доган?---НЯМА!:)))))) Герберастки кретенчета----има ли снимка на която Борисов целува ръка на хидроинж.Доган?---ИМА!:))))) .....и не само целува, ами и СМУЧЕ!:))))

Ми да, вярно, не сте коментирали, вие направо я обвинихте, че нали там Цанков камък...зам. министър...Тройна коалиция...Доган...Драган...Петкан...Щото онова, късокракото кривогледо моме от Дулово, иненувано още "тежка артилерия", не рачи да погледне из старите вестници кога е започнат строежа, кой го е строил, кой го е откривал с ножица в ръка...Ама беше отворила една уста, сякаш е хванала Нинова в момента на вземане на пари под масата...И вдигнаха цялата тая пушилка, щото взеха да им лъсват насраните задници из провинцията и те да не са капо, "хайде сега да ви видим". А че станаха за резил с тия суджуци, срамежливо премълчават. Интересно ми е, какво ли ще стане, ако още хора се престрашат и открехнат "широко затворените двери" на гербаджийските далавери из провинцията? Щото злите езици упорито говорят, а и мълвата не е само из провинцията, че тия са станали като марокански скакалци - лапат наред...За туй беше и цялата дандания да заграбят властта на всякъде, че никой да не може да ги контролира...Е, все някога идва Видов ден...

На този етап има едно спасение, лъч в тунела. На това антикорупционно звено да се сложи човек, който е доказал своята некорумрираности смел, смел и пак смел. Да ги започне всичките, включително и Цацаров.

Цецо Каишков----е парцала на Суджук Паша Симитлията!:))))) С него Боко си забърсва всички периодични изцепки и всекидневни изхождания!:))))) .....а е срамота, щото цецко цели два месеца е учил право в ПУЦ---учен човек!:))))

Е кат' съм гузна що да не бегам насам- натам ?!

Сега като се разчовърка казуса КТБ/ от американците/ ще се види кой пил, кой ял. Ще видим и Цацаров, и Пеевски, и Бойко и т.н. Всичко ще излезе наяве, а после???

Не съм фен на Нинова, но тези от ГЕРБ вече наистина ни правят на маймуни. Няколко пъти слушах изказванията на Атанасова и тя пряко обвиняваше Нинова за участие в корупционни схеми. Чул съм го с ушите си! Като зам. министър.И че е била член на СДС. Айде стига бе, лъжливи гербаджии. Има ли някой вече, който да ви вярва??

Има бе човек,я колко зомбирани герберасти се напъват да лъскат имиджа на партията-майка тук! Като прибавиш калинките назначени на блага държавна софра, за които каквото каже вожда и учителя(да се свети името му) е кристална истина - ето ти КОЙ КОЙ КОЙ им вЕрва....

"Ние никога не сме коментирали дали тя е виновна, или не, ние сме казали единствено и само, че тя е участвала в кабинета, в който проектът се е бил реализирал." А кога бе завършен и кой ряза ленти? Кой кабинет платТи беше ли в този кабинет?

Винаги, ама винаги ме е учудвало как така в условията на безвъзмедни помощи от евросъюза милиони и милиарди потекоха от там, тези управляващи не можаха да оздравят икономиката и за КАПАК ни УДВОИХА дългът? Дивя се.

Защо мълчи Антон Тодоров , нали писа Бойко и другите ! Напълниха му устата с жълтици да мълчи , сега е по нисък от тревата , по нисък от земята ! ЦвЦв лае но Народа пресея житото от плявата и разбра Герб са Гроб и че кражба и далаверата са целта на тази така наречена Партия Герб ! Суджук Гейт малка прашинка от далаверите на Герб !

Абе, другари тролове! Защо Станишев я уволни от поста зам. министър? Защо, бе? Не беше ли с мотив- "Корупционни практики" в министерство на енергетиката? БЕШЕ! Да не мислите, че Станишев не е бил в час какво става? Или просто я уволнил- ей,така щото си няма друга работа? Ама сте тъпи парчета! ТЪПИ!

Моника Станишева чиста като сълза и се ожени за нея.

Защо някой не вземе да ми отговори по същество, ами само простотии и лайна?! Не се срамувай, ами кажи как Нинова е по-чиста от сълза на кошута и как това не може да бъде вярно! СМЕШНИЦИ!

Лайн-Янко!

Ти много не се напъвай! И без това друго не ти ражда кратуната. Карай си с лайната. Чух, че този месец Кутев бил в отпуска и нямало да плащат. Ама ти все пак си ги пусни. Може пък и да размислят. А дано, ама надали!

Тези от гроб тотално изтрещяха бе хора! Та не беше ли оня ден,когато оная "тежката артилерия" деса дуловска даваше на прокурор цанков камък и сипеше обвинения?!? Е, няма такива гьон сурати кавито са събрани в тази шайка! Там явно ги избират да са по прости от вожда и учителя,а пък и ако са и уродливи - още по добре...

а вярно ли че в герб ви избират по акъл??????

антон тодоров успешно замени методи андреев - ИСТИНСКИ ПОМИЯРИ! Напълно подходящи за гроб!

Гузен НЕгонен бяга,май?!

Политиците на прехода ДОКАЗАХА, че не МОГАТ да управляват. Единственото решение е кабинет от експерти и механизми за прозрачност на тези експерти в управлението.

ми нали "орешарското правителство беше "експертно"? използваха го да замажат кражбите, спрат енергийните проекти и разгромят КТБ.

Според стенограмите за КТБ никъде не видях Орешарски да е виновен. Само Борисов взема там някакви решения и го е страх за стола си. Единственото, което го интересува е да не е виновен и заплашва, ако някой му вмени вина. Аре.

Абе слепи и глухи ли сме бе циркаджия? Нинова защо побесня и впрегна всичко каквото може да ви го върне.Пуснахте дуловската фитка в атака та изсипа вагон глупости.И сега пас. Няма как невинен шестак.

Я пък сега не били коментирали. Я съд до дупка мамицата ви проста.

Тежко му е на Цветанов, извади шпаклата да замазва, то не било така, било иначе. Та преди няколко дена една видна деятелка на ГЕРБ се пънеше и заправяше Нинова та Нинова. Пък записвайте си капо не помните!

Както е тръгнало да се спрат вече изборите на политически кабинети и експерно правителство за две години, за да оправи батаците. Някой да вижда друг изход?

На Герб номера не мина да очернят и изнервят Нинова ! Преди да я изберат Нинова за патрон на БСП е проверена до черния дроб , за да не могат ето такива типове като ЦвЦв да я рекетират публично и линчуват ! Така че Нинова е бронирана от всякъде и думите на ЦвЦв дупка не правят ! Нервничат Герб ,, нервничат , нищо не става срещу Афера Суджук гейт , Афера НДК и Афера Калиакра !

Гузен, негонен бяга. Не била никак виновна за Цанков камък, защото не била вземала решения! Ами какво точно е правила като зам. министър на енергетиката? Хем посрано, хем голямо!

Янко, Янкооо, То Румен Овчаров каза една крилата фраза, Енергетиката е праста работа, но не е за прости хора. Та и твоя въпрос, няма какво да се коментира. Те затуй слагат по няколко зам. министри, всички да отговарят за всичко в енергетиката. Ех САШЕЕЕ ма много си прост.

то е повече от ясно, че е държала с ръце и уста "мъжкото достойнство" на Р. Овч. И не само неговото, но и на Иван Костов, който я сложи за шеф на редица дружества за приватизация. Някой да го попита защо точно Нинова? Тази вярна на БСП и "левите" идеи труженичка! Така и Гергов приватизира Панаира, ама сега не може да я гледа. Когато махнаха Миков като председател на БСП, ухиленият Р. Овчаров му рече с кеф-Нищо лично, просто бизнес! Но дебелата ти тролска глава не ги вдява тези работи.

Лайн-Янко!

Цветанов, с теб какво се случи? Чист си като планинска роса! Разследваха те, разследваха те и накрая се оказа, че си кристално чист. Всичко е наред. Чувал съм, че апартаментите в София са твърде скъпи. Ама, викаш, човек ако икономисва от закуски може 10 да си купи,а не шест!

Представям си сега какво им е в главите и съня на онези експерти - 2 лели и 1 чичо от някакъв държавен минно-геоложки институт - на които Доганя бил платил 50000 лв, за да му напишат идейния проект за Камъка, за който после му Минстрой му преведе 1.5 милиона лева. След като Доганя каза, че нямал нищо общо с Камъка, сетете се кой ще излезе виновен за куция идеен проект :)

на ГЕРБ ,някои по примера на Ниновица "газ пикаят "!

ЦвЦв настъпа мотиката и сега се чуди как да се измъкне без да разбере Българския ! Клишетата с които говори , този път не попадат в ямб и хорей ! А този А. Ненков което и да каже е лъжа и тъпотия за да се хареса на Гробарите и техния Тиквовод и празноглавец ББ и ЦвЦв ! Герб партия от крадливи и лъжливи идиоти !