След отговор от Цацаров, Нинова праща ”гербери” на съд

Главният прокурор ме уведоми, че нямам общо с проекта „Цанков камък“ – всички, позволили си да свържат името ми с проекта и с корупция, отиват на съд.

Обратно в новината

Коментари - След отговор от Цацаров, Нинова праща ”гербери” на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има няколко факта които са безспорни. Курнелия беше уволнена като зам. министър на енергетиката. И не от кой да е, а от нейния партиен другар - Станишката. Знаейки практиката в БСП-БКП, където и най-големите престъпници са невинни, стига да са верни партийни другари (Партията е права, когато съгреши дори), след като са я махнали значи че много е "дриснала в качамака". Каво точно, колко точно ще каже прокуратурата. Курнелия е влязла във властта гола и боса, както се писа. А е излязла с няколко апартамента, имоти, а синътб й е отишъл да учи в САЩ в престижен университет. За да изкара само бакалавърската степен му трябват поне 300-400 хил долара. Да речем че след 1-ви курс е получвал някаква стипендия или е работил (нали е много умен), пак нещата отиват на доста сериозни суми. Е, като навържем двата факта нещо ми се струва че др. Курнелия не се егрижила чак толкова за работноическата класа, а за себе си. И приказките по митингите на бСП-то са само прах в очите на публиката.

и става следното аз оставям моя стол на теб след две години ти на мен преди две години орешарски направи реклама на бойко а сега бойко си връща и така те са на всеки стол до края на света ако ти стиска нинова покани ги и самата вие първо на стола на лъжата кой какво е крал до сега

кой избра Цветан Василев за банкер и икономист на годината?

наборката е страхотна

Кога бе подаден сигнала за "Ц.камък" до глав. прокурор !? Кога разследваха!?Кога съдът излезе с решение!? И кога др. Нинова се похвали че не е замесена !? -"АЛАМИНУТ"- както казва ЧУДОМИР.

си е дало обещание през мандата на ГЕРБ да даде цялото ръководство на съд,все ще намери за какво.

и аз я видях по телевизията - "Главният прокурор ме уведоми, че нямам нищо общо с Цанков камък" и размаха някакъв лист. И тъй като комунетата вярват на всико на своите лидери и не задават въпроси, мисли, че всички са улави като тях. Грешка.

не е ли злоупотреба с официален държавен документ - мисля, че е подсъдимо. И го показа на цяла България - дословно: "Вижте Цацаров ми писа, че нямам вина". Абе каква майка я е родила тази никаквица, но комунетата си я избират - това е закон за тях - който му посочат него избират. Абе работила при Костов на най-отговорен пост и там лъгала и крала, а после в БСП, а после -нейн лидер - това не може и в Сев.Корея да го има.

Другарко Нинова,абе след девети/09091944/за истините казани за партията и партийните другари разстрелваха,а ти Другарко си играеш на Народен съд-в Името на Народа,Другарко Нинова вземи шмайзера като Вела Пеева,пък ако не знаеш как да го хванеш Решетников ще ти покаже в някой софийски хотел. Нинова-ти участвали в правителство което е изграждало с хидроложката помощ на канарчето Меди Доганов,значи си била съгласна с действията на другаря Дмитриевич Станишев,ако не си била съгласна тогава Р.Овч. щеше да те изгони и нямаше да приватизираш Булгартабак,Нинова откъде имаш пари за Техноимпекс, Нинова-Гергов ти го каза че ти и твоите другари/Румен Гечев при Виденов фалира банки/създадахте паралелната държава.Ако говорим за съд ТИ ТРЯБВА ДА ИЗТЪРПИШ ДОЖИВОТНА КАТОРГА,ЗАЩОТО НЕ ИСКАМЕ ДА ТЕ ХРАНИМ.

ако не корупция - да приватизираш като Главен изпълнителен директор Техноимпекс, да приватизираш в своя полза с 48% от акциите, а после първа боркиня против корупцията. Да показваш документ по теевизиянаи да казваш, че Цацаров с него я уведомява, че няма общо с Цанков камък, а той изобщо да не е пипал документа - лъжкиня - ами циганка и то влашка.

Кога Седесарка първа другарк,а ще отговори на следните въпроси, вместо с другаря Цацаров да създават интриги: 1. Ще разкаже ли защо и как на 28 години оглави държавния "Техоимпекс" в качеството си на синя комисарка, посочена лично от Командира Иван Костов? (вижте цялото разследване на ПИК в ОЩЕ ПО ТЕМАТА). 2. Как успя да приватизира "Техноимпекс" по криминалната схема "РМД", да се сдоби с два апартамента и пари в кеш, докато разпарчетосваше преуспяващото някога външноикономическо предприятие? 3. Защо хладнокръвно измени на сините си ортаци и мина в лагера на "врага", приставайки на прословутия Р. Овч. в качеството му на зам.-министър в кабинета на Станишев? Кога партията-столетница се е доверявала на седесари и ги е изстрелвала във висшите етажи на властта? Каква е била цената, за да стане ренегат? 4. Защо бе уволнена от Сергей Станишев по съмнения в корупция? Какво е участието й в аферите "Вальо Топлото" и "Булгартабак"? Как министър, уволнен от предишния председател на партията, изведнъж яхва същата тази партия със съвършено изпрана биография? 5. Ще коментира ли най-после СРС-тата, публикувани в ПИК, на които заговорничи с енергийния Остап Бендер Красимир Георгиев - Фронтиера? (вижте в ОЩЕ ПО ТЕМАТА). 6. Кой лансира пред нея кандидатурата на командващия ВВС Румен Радев за кандидат-президент на левицата? Вярно ли е, че това е генералът от КГБ Леонид Решетников? 7. Вярно ли е, че е станала лидер на БСП след задкулисна договорка с бизнесмена Георги Гергов, когото после отлъчи от ръководството на партията? Вярно ли е, че тя е просто фиктивно лице на председателския стол, манипулирано от сивия кардинал Р. Овч.?

а тия обвинени в процеса "Магнитски", кога ще ходят на съд, или трябва народа да вземе в ръцете си правдата и да им отдаде дължимото наказание, за ограбването на КТБ и издевателството над хората

ГЕЙБЕРАСТИ

Това са абсолютни глупости.Подписът на главния прокурор не е част от личните данни,защото държавният орган е главният прокурор,а не прокуратурата.Така,че не може да има лични данни,когато се говори за държавен орган.Това са елементарни неща,не случайно тази женица от село Крушовица,Врачанско навремето едвам е завършила "Право" в Софийския Университет.

а ние къде да пратим партийци вилнели на ръба на закона, изкуство което в партията се владее много добре, да а карат по ръба на закона

Нинова като чуе за Цанков камък и скача като опарена, нали уж няма нищо общо, ама крещи и плаши със съд.

от къде идват името и фамилията

"Цанков камък" се напука, после абе не се напука, ама много скъп и сигурно има корупция, и сигурно БСП са виновни, а Нинова е председател на БСП и тя е виновна, нищо че проектът е на НДСВ, в чието управление участва и Борисов, който тържествено го откри.

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА СВЪРЗАНИ С КРИМИНАЛНОТО РАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И ДОКАТО НЕ ИЗЧИСТИШ ЗАРАЗАЗАТА ДО 3-ТО КОЛЯНО С АНТИБИОТИК АК-74 , ВСЕ ЩЕ СИ БОЛЕН :)))

След поредната издънка на Курнелия, се надявам поне за две седмици да ни оттърве от противното си медийно присъствие!

Дааа с удоволствие трябва да се отбележи рязкия спад на аплаузите за Курни във форума, след излъчването на новините, където целокупния народ видя, как Курнелия размахва писмо с индулгенция и твърди, че е от Цацаров. ДА АМА НЕ!!!! Пак лъжи!! Че и в писмото се оказа, че няма никаква индулгенция!!!! Дерзайте червени драскачи!

брей, писмото й е до ГЛАВНИЯ прокурор. Хайде стига. Това са подробности и нямат отношение към истината.

Преди малко гледах новините с репортажи от пресконференциите. Ей богу няма такова нагло, долно, лъжливо, противно, изключително изнервено от собствената си слабост тяло (човек, трудно може да се нарече), като Курнелия! Тя е достойна само за съжаление!

Въпрос на гледна точка , моята е съвсем различна. Взе ми си фланелка с образа любим? А така радвай му се.

Стига вече.Спрях да гледам телевизия и да чета заради това отвратително същество.Не мога да повярвам,че я е раждала българска майка.По цял ден тази пепелянка сипе лъжи и сътворява скандали.Не се спря и на най-великия християнски празник Богородица.Тази безверница трябва да бъде осъдена заради тотален тормоз над българския народ.Проклета да бъде до девето коляно.Бог да ни пази от проклетата интригантка и психично болна Корнелия Нинова.

Ми като Боцко се е покрил като мишле , кво да те правя.Вземи му пиши , че не е чак толкова тъп , защото откакто му светна го е страх дума да обели.

Следващото писмо КУРнелия ще го пише до президенто Мадуро

Тъпотията те е избила като едра шарка.

Тя си пише с президенти!;) ....Пък Боко поема ПРЕЗИДЕНТСКИ/ердоганови, тръмпови, груевски, вучешковски, МЕРКЕЛОВИ:))))))

Суджук Паша Симитлията---целува ръка на хидроинж.Доган!....:)))))))/снимка/ АМА НИЩО ОБЩО НЯМА, ве!:)))))).... ..добруджанските суджуци са по-меки от Цанковия Камък!:)))))))

Кой ти отговори, ма, другарко? Цеацаров ли?

съвеста ти, МА!:))))))

И на мен да зададе така въпрос Нинова и аз ще й отговоря така. Да, Нинова няма нищо с проектирането на Цаков камък. Дали правителството в което е участвала Нинова има нещо общо с изпълнението на проекта Цанков камък тепърва ще научим. Дали БСП има нещо общо с Цанков камък гейт също тепърва ще научим. Но, с проекта нямат нищо общо, защото не са проектанти.

Безремонно съдене.

Що си написал бре?

Айде почвайте ,пак съдене за "обиди "и тем подобни,сякаш сме длъжни да ви търпим цирковете,разкатаването,по точно да се натрапвате,че сте много "убави"!А кой ще работи,всички невинни, а популизма хляб не дава!За какво ви плащаме заплати,екскурзии,есктри и прочие? След като госпожата е била зам министър на икономиката и енергетиката ,е толкова ли нищо не е съгласувала и решенията не бяха ли колективни или всеки министър или зам сам си взима решение и прави каквото си иска!

Канчето , канчето , трябва да се подбие.Та ква им е работата на политиците , тя и Цецка заряза струга?!Първо артилеристка подготовка и после излизаме ние пехотата. Питай оня топчията министъра на вътрешните работи , така се прави. Тй поне от артилерия разбира , да не те подвежда това , че от полиция нищо те разбира.

Внушенията са безспорни - К.Н. има отговор не от Гл. Прокурор Цацаров, а има п8мо от градски Про- курор Дойчо Тарев защо лъже??? В отговора пише : ..."нямате проце- суално право по п/ка ЦанковКамък" т.е. въпроса и е несъвместим и се занимава с безсмислици!? Перчи се с 1 милн гласа, а те са 936хил !? Добре, ако я дадът на Прокурора за ПАРАЛЕЛНА Държава-няма никак свобода в страната и провокации!?

Тя е писала до главния прокурор, а това, че и е отговорил наблюдаващ, ами не мисля, че е от такова значение. Грешката не е съществена. И как може да се занимавате с такива глупости.

Кефи ме лелка Кур. нелка /в/. А нейните писачи май са на смяна. Пак са на тема глупости - не прокуроро издава просъди, а съда Д Й ПОДСКАЖАТ. Царското трио още е отврат з мен и ЛЮ БИМАТА МИ КУР. заедно с чистото

Вибегало--добегало! и се осрало:)))))

Според думите на Нинова, Гергов е паралелна власт. Нинова пребори ли се с Гергов?

Да

За съжаление индулгенция от Цацаров не върши работа в този случай. Образът на Нинова е вече напукан заради мащаба на Цанков камък гейт. Това не са суджуци, а милиарди. Както вече писах, Цанков камък гейт постави началото на края на политическата кариера на Нинова. Съмнявам се, че са изхарчени милиарди, а виновни няма. Освен това скоростта и упоритостта с която бягат от Цанков камък гейт всички, ни кара да мислим, че това не е случайно. Те знаят от какво бягат.

Абиш си времето да пишеш пророчице , слепотата ти е пълна.

Тая да вземе да си ми върне парите с които са плащали на Ясер Арафат , Хизбула и други арабски терористи през времето , което управляваха като БКП !

Боко е от БКП-----от него ги искай и от Цецка Цачка, партсекретарка!:))))))

Нинова----яко вгорчава суджука на Симтлията!:)))))) ..А малките му суджученца, верни кученца-----квичат по форумите дрезгаво!:))))))

... всички квичали квичали дрезгаво, само квиченето на червения мандрил е ясно и високо, като на кастриран петел.....

Нинова олицетворява себе си с левицата. Левицата не е Нинова и това само подсказва, че Нинова има трудности дори във вътрешнопартиен план. Получила била Нинова индулгенция от Цацаров. Преди да е проведено ясен резултатът от сигнала подаден от ПП ГЕРБ. Но това означава разграничаване на Нинова от правителството с което е работила и лично от Овчаров. Хвърля ги на кучетата да ги ръфат, а тя е в снежнобяла носия от Врачанските села. Единственото неясно е дали Нинова ще иска индулгенция и за Техноимпекс?

В бяла носия и с калпак и с ЦЪРВУЛИ----само Цецо Ухото се облича!:)))))

Тая кога се върна от Щатите, кога започна пак с простотиите...

Курнелийо ма , колко им плати на пияндетата в Пловдив да бият дядото с фланелката , юа ?

Я питай първо Цецо що му даде таз фланелка с образа ''любим'' , не се прави на глупак , не е нужно , забелязваме го.

Цецо , я да го регистрирате тоя у Трето районно !

Абе ся се сетих. Той нали Макрона ще идва. Пък той нали си пада по малко по "големи" жени. Че, така де може нашето Курни да вдига шум, за да я забележи франсето. А ако я забележи може да я направи МАНДАМА, знаиш ли?

Ма таз кака лъже повече от нас циганите,ба.Ама иначе е като нащте.И да я фанат,че лъже,не признава за нищо на света.

"Новината" с поредните лъжи на госпожа ....(всички знаят коя) е публикувана в 13.16 часа. След по-малко от три часа тя вече е изобличена в поредните......,айде да го кажем неистини. Докога така бе Курнелио? Ти вече ставаш патологичен случай!

Изобличена от кого? От Цецо Шестака, дето му викат Цецо Истината ли? Или от потомствения слагач Ненков?

От дюкиментитей, от дюкументитей е избличена, казва едно а в хартията пише друго......

от изнасилвача кмет на Стрелча или оня собственик на Пловдивския панаир, него защо не го съди, уж говорил лъжи, уж зад гърба и преговори водил, ама свинарят е със запис, пък сигурно пари му дължи, нали той държи партийната каса.....

Eй, сужуче! Мноого си сладко, ама миришеш на преститутка, ама много ниско платена, сори пич! Много малко ти плащат за тва дето си го пръкнал! хахахаха

Тази жена вече няма задръжки в лъжите си.До днес си мислех,че все пак лепнатия им прякор г-жа Лъжа са политически заигравания и дърлене между партиите,но днес се уверих,че тази на снимката лъже като влашка циганка. Писмото което размахва г-жа Лъжа не е от и подписано от Цацаров,главния прокурор,а от наблюдаващия прокурор от Софийска градска прокуратура Д.Тарев.Защо бе,момиче сладко,женище лъжливо?Как с най-обикновени махленски лъжи ли ще преборваш ГЕРБ на изборите.То май като ти паднат капаците на очите не знаеш какво показваш и говориш.Ами това е долно,бе председателко на политическа партия в опозиция.Ти капка срама и задръжка нямаш ли?

Така, Значи: 1. Не Цацаров, а прокурор Д. Тарев и отговаря (лъжа 1) 2. Уведомява я, че не е разследвана по делото за Цанков Камък от 2010 година. (сега ми се срува, че сме 2017 и прокуратурата е сезирана наново миналата седмица!!!) (лъжа 2) 3. В писмото не пише, че няма нищо общо с проекта Цанков Камък (не е работа на прокуратурата да знае кой е участвал в проекта и кой не) (лъжа 3) Писмото го има

По-долу писах за споделената отговорност на ГЕРБ - слагате минуси, но никой не кометира как Бойко от осем години е във власта (ако смятаме царския ибрик и повече) и пак е чист като сутрешна роса. Това мили герберофили и Худини не го може.

Въпросът е: Как Нинова, която е изгонена за корупция и от Костов и от Станишев се оказва по-чиста и от ББ? Ако ми отговориш на този въпрос ти гарантирам аналогично разумен отговор и за ББ.

Аз не казвам, че е по-чиста, даже напротив - по-долу писах, че отговорността е споделена. Но защо тогава тя е обвинена като корумпирана и г-жа Лъжа, а Бойко да е чист? Ей това ми обясни.

докога тая дебела пача ще ни занимава със себе си ???

Може да е дебела за някой, може да е нелицеприятна за друг, но не е за запушените ти уши с неориберални ценности. И да се пънеш, няма да я разбереш.

Абе не е дебела бе човек! Тя е пухкава, особено, кото облече онова розовкото костюмче, как и отива на бузките!

потвърждава нар.поговорка "гузен негонен бяга " !

простотията и простащината е по хората ,а не по животните.ако в БГ се роди генй,той ще е гения на омразата,злобата и зависта.

Побързай, Нинова!!! Преди Амстердама да даде Суджук Паша Симитлията----на Върховния Окончателен Съд в Орландовци!:))))))

бе кухоглавец та тя бърза към Крушовица...ските и са намазани отдавна бре Пройчо ... скоро ще завий на умряло!!!

Ще прати ли,някъде?

loyola

Главният прокурор ме уведоми, че нямам общо с проекта Цанков камък - ами че той може да не знае (т.е. да му е поръчано да опраска нЕкой друг, засега)

Пък на мен ми казаха, че му е поръчано теб да опраска.