Военизирана група на юг в САЩ е готова да грабне оръжие

Хората, наричани също американските "патриоти", не са еднородно движение, но те споделят едно и също недоверие към федералното правителство.

Обратно в новината

Коментари - Военизирана група на юг в САЩ е готова да грабне оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам! Общество, в което някакви възгледи могат да бъдат незаконни, е поробено.

Хората са Патриоти! И не искат да забравят историята на своите деди! Нещо напълно нормално, за всеки нормален народ! Но олигофрените които управляват Краварника, се опитват да унищожат всичко което не е толераско, либераско, педократско или съдържа и намек за свобода и достойнство и история! И точно затова, скоро ще има нова гражданска война в Крварника! Защото американския Юг, никога няма да позволи неговата история и корени да бъдат заличени от Севера!

В САЩ е законно да имаш антиислямски възгледи - верно ли? И това било лошо нещо? Е, щом сороските медии казват, така ще да е... Да се пребият с камъни, веднага!

така трябва да бъде навсякъде по света ,за да се сложи край на робството .

у нас само престъпниците имат оръжие а в америка всички и могат да се защитят и при нападение у дома и при терористичен акт а не да чакат и да викат полиция а у нас няма ни полиция ни оръжие ни правосъдие -тук властват престъпниците -затова америка е велика!

Даа,въпросът не е ДАЛИ,а КОГА империята на злото накрая ще рухне и ще се възцари мир и разбирателство на тази планета... НЯМА ПО ГОЛЯМ ТЕРОРИСТ НА ЗЕМЯТА ОТ ФАЩ!!!

сащ убиха ХИЛЯДИ жени и деца в Хирошима и Нагасаки. Изгориха ХИЛЯДИ жени и деца ЖИВИ с напалм във Виетнам. Избиха ХИЛЯДИ в Корея, Ирак, Сърбия, Либия, Сирия, Афганистан.

Тази бомба там рано или късно ще гръмне, ще я предизвика я латино вълната от юг, я инономическа криза, природно бедствие или просто инцидент ще отпуши събралото се напрежение... на хората им писна от толерасия, фалш и лъжи...а и отдавна не е имало мащабна война, хората забравят ужасите на войната. И предвид факта че там има стотици милиони единици оръжие в населението влк. в неграта и латиносите,картинака ще стане цветна. Аз залагам на 15г макс.

Екстра ! Крайно време е сащисаните да опитат как се воюва на собствена територия . Да се самоунищожат до крак . Добра новина за целокупното човечество на Планетата. Със здраве :)))

Е идва време янките да се усъзнаят.

Усъзнаят викаш? и на тебе ти е време!

се пише с О....НЕЩАСТНИ НЕГРАМОТНИЦИ!

Баба Ванга не беше ли казала нещо като това, че Обама ще бъде последният президент на САЩ и след него щатите щели да се разделят на отделни държави? Нещо започва да гние от вътре при тях.

Ами не, вероятно не гние нищо от вътре. Може би Москва връща използваните методи обратно на американците. Те нямат НПО, но пък си имат един куп техни си организации. Москва само им напомня за правата им.

Почти бях сигурен че "материала" е на еврейските лъжци от Дойче веле,ама сгреших.Бил е на други контролирани лъжци.

Хамериканците не са изгубили още, за евроГеийския халифат обаче няма надежда.... Само Унгария, Русия, Беларус и Полша имат надежда.... всичко останало е вече заринато в био боклук и промито от всякакво чувство за общество...

Абе Дир, колко още опорни точки ще ви спуснат чорбаджиите от Москва?

Протестърските отрепки сте по прости дори и от комунистическите такива.

А нещо по същество бивше комсомолче ??? Какво не е вярно в статията ?

нищо не е вярно

Тъпи и неграмотни реднеци. Проблемът е, че наркобандите, наркоманите и дрогоразпределителите от негърските и латинските гета не са по-добри. Има нещо гнило в цялата система.

Ха дано се изпотрепете, ама едва ли - няма кой да ви го позволи. Та докато се трепете светът да си отдъхне от вас!

а бе тъпа.ци русолюбски, прочетохте ли статията която се мъчите да коментирате с алкашката каша която е останала от онова дето ви е било мозък?? 19 ред: готов съм за гражданска война, за граждански конфликти, за ядрено нападение от северна корея от россия, готов съм за чужда инввазия или на собственото ни правителство в случай че насочи оръжие за да го разоръжи! казва крис! ясно е посочил враговете ! по долу пише: идват от ...с кемпер последен писък! тя е, жена му, с перфектен маникюр дори когото стреля с ... къде видя нищета и беднотия която се бори против сащ, нищож.ества смот.ани?? защо сте толкова тъпи , бе русофили??

Не забрявай виаграта чиче,знаеш защо нали,попикания

Войната е между индустриания капиталистически Север и патриархалния и феодален Юг. Психопата Линкълни изпраща пълчища емигранти /предимно престъпници и всякаква сволоч, така наречените "янки"/ срещу Южна Каролина Джорджия и Тенеси. Южняците водени от генерал Лии се бият храбро но нямат попълнения от жива сила, оръжие и муниции, за разлика от армията на Линкълн, която постоянно се попълва от отрепки докарани с корабите от Европа. В крайна сметка Южните щати губят войната и всичко е разрушено и ограбено от пройдохите на севера. Сегашните посерковци нямат нищо общо с някогашните герои.

Войната засяга много силно патриерхалното общество на Юга. Конфедерацията наброява около 9.5 милиона души от които 3.5 милиона са били роби. Работата е в това ,че предимно се е отглеждал памук, който се е продавал в индустриална Англия. Севера блокира морските пътища и аграрния Юг фалира , ако прибавим и изгорените плантации, нещата стават плачевни. Ако хората познават американския Юг от чичо томовата колиба и заемат едно естествено отношение на отрицание на робството, то нещата са по сложни. Ако вярваме на работническо дело , че след освобойдението си афроамериканските роби почнали да работят 3 пъти повече, то 1.2 милиона са били необходими да обработват земята. Плантаторите са хранили робите си , понеже цената им е била висока към 50 000 60 000 хиляди сегашни долара на човек и това прави една огромна за тогавашното време сума . Но без роби те просто биха наели 3 пъти по - малко и биха им плащали , колкото храната за трима души на човек, тоест биха изкарвали същите пари. Ако сравним очарователната Скарлет от "Oтнесени от вихъра", която си няма друга работа освен да флиртува с галантни кавалери и дъщерите на бившите плантатори , които работят във фабриката за моливи на един северняк за да преживяват от един филм, ясно става антагонизъмът в този филм срещу севера. Та най глупавото нещо , което е направил Юга е да почне война, той би могъл да понесе освобождението на робите икономически , но войната го е довела до фалит.

Така де, така. Ония с памука, живеещи в 16-ти век са добрите, а онези от Севера дето до ден днешен движат и без това ръждясалата и смазана Америка да си гледат работата. Браво. Хайде сега боядисай вратлето червено, ако не си е червено по рождение, самолетчето до Остин, пушката, Хесус Кристос, пикап и бездействие по цял ден в Тексас и те така.

ще вземат властта и ще поканят Путин за президент, като преди това ще върнат Калифорния и Аляска на Руската Федерация ??? А сега, гламавите туземни рашофилистичета да дращат плюсове, защото иронията и сарказма са непонятни за спаружените им мозъчета.

За да бъдеш русофоб задължително ли е да си невеж олигофрен?

"Руснакът съзнава, че е ненавистен, непоносим или в най-добрия случай съжаляван в цивилизования свят, в който свят той няма дял и никакво участие в изграждането му през вековете. Непоносимо страдание за русина е това съзнание - да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията".

В неговия случай -да, и не само олигофрен, той посто се е родил животно, живеещо тук в ДИР.БГ{:-(((

В това пъклено дело съзирам ръката на Москва. Има безспорно доказателство. Знамето е същото като в Донбас.

Този сбор от непълноценни индивиди, населили бившите колонии на няколко държави, впоследствие прераснали в САЩ е генетично увреден и до днес. Поради това, той е манипулиран от Евреонала-Еврейския интернационал. От психопати до откровени идиоти, това са съществата, населяващи САЩ. Същите психопати и идиоти се стремят да получат гражданство на САЩ. Дегенеративна държава, създаваща неудобства в света.

Ходил ли си да погледнеш поне отдалеч "тази държава"? Или само съчинения по картинка.

"Двадесетината членове на милицията "Джорджа сикюрити форс" (Сили за сигурност на Джорджия") се обучават, за да са готови при конфликт. " Тези са по малко от една булгаристанска ловна дружинка. В България има 200 000 авджии, които притежават 300 000 цеви. ЗАКОННИ. И поне още толкова незконни. В това число не влиза късото оръжие и помпите на бандитите. На американците каквато им бирата, такива им и "групите". Пръдня. Пфу.

Конфедерацията е жива, браво! Да живей!

Ти, въобще, наясно ли си защо е водена Гражданската война между Севера и Юга??? Наясно ли си какви ценности са защитавали Севера и какви Юга, Конфедератите?

Какви ценности? Я пак...

Наясно съм пиленце, наясно съм :)) Наясно съм и защо свитнаха Линкълн след това.. Ела ми на гости в Гетисбърг и всичко ще ти обясня!

Наясно съм пиленце, наясно съм :)) Наясно съм и защо свитнаха Линкълн след това.. Ела ми на гости в Гетисбърг и всичко ще ти обясня!

Давайте,юнаци южняци! Вие изградихте и вие и храните страната,с вас сме!

Прави са американците! А ние какво? Седим и чакаме да ислямистите да ни изпозаколят. С какво ще ги посрещнем? С широко разтворените бузи на Асен Генов ли?

" Ние англосаксонците взимаме винаги това, което ни хареса. Преведено на човешки език, това означава, че ние, американците и англичаните сме крадци, разбойници и пирати "

я питай марк твен русские как са придобили една седма от световната суша??

тъййй, я да видим какво казват в щатите? втората поправка на конституцията на сащ гласи: за сигурността на една свободна държава е необходимо добре регулирано опълчение, правото на хората да съхраняват и носят оръжие не трябва да бъде нарушавано! а ето какво казват в россия: президент , у которого у каждаго гражданина по телевизору, ведет себя иначе, чем президент у каторого у каждаму гражданина по стволу! ако не ви е ясно, ползвайте преводач!

ма те и в сащ са открили памперса бе,след като омазали кълките

не са го открили, а са го изобретили! а ти още си бършеш задн.ика със слама, щото нямаш нито акъл, нито пари! и банята ти е един път годишно без сапун, щото се шибаш с пресни брезови клонки! русская му работа!

ти не знаеш български, седнал си да пишеш на руски. Ничего ты не написал, ерунда хуевая.

тука смърди на валенки и самагон, руския слугинаж злорадства, точно тия от Южните щати ще ви унищожат, марксисти недоклатени

Няма нищо по-отвратително от пиян, осран и повръщал американски войник "

Южните щати са заграбени от САЩ през 1848 г.от Мексико/1/2 от тогавашната територия на Мексико/ и в тях живеят много испано- говорящи ТАКА ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ОТНОВО ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ МЕКСИКО.

Ама, това, с присъединяването, сериозно ли го мислиш или пробваш новото си чувство за хумор?

Калифорния е руска утрепко. Чети повече история. Като се вземе предвид, че половината от САЩ са присвоени територии от Мексиканските Съединени Щати, какво остава за вакеросите.

да бъдат сравнени с нашите ловни дружинки, но ... доста слабо изглежда - стрелба по къща - макет, барбекю ... къде ти, да гръмнеш глигана и да го одереш! Може поне да вземат страха на местните орки, пак е нещо.

ти вероятно си пропуснал цирка, дето го спретнаха алкашите за ден победа, като построиха макет на райхстага и го превземаха десетина пъти??

На англо-саксите оръжието им дрънчи между ушите по рождение. Това си им е в гена. Войната, а не футбола е националната игра на острова от който са тръгнали. Така че нищо ново, тези неща ги е имало и ще ги има.

и бизнесменТи крадят и с г.ъ.зовете си!разрушавайки/ислямизирайки/Европа ,къде ще се пренесат да живеят?В Бразилия за 20 $ ще гръмнат или Филипините...

Следващите големи исторически събития което ще се случат след разпадането на СССР, излизането на Великобритания от ЕС е разпадането на ЕС и САЩ.

могат да се разпаднат,но не и заради такива ентусисти.Разпадне ли се сащ няма кой да връща дълговете :Д китай,Япония и Ю. корея ще пият студена вода.

и в германия и във франция двама мъже се опитаха да спрат камионите убийци но с голи ръце срещу въоръжен не успяха и полския шофьор беше убит -ако имаха оръжие щяха да ги спрат и нямаше да има никакви други жертви но европа е овче стадо на което тепърва ще теглят ножа докато не и дойде акъла в главата -щото тук само престъпниците имат оръжие и много добре го съзнават!в америка това не може да стане -един камион да прегази 80 човека -все някой щеше да извади пистолета и да го гръмне!

Американския идиотизъм няма граници.

от наркоманизирани кравари какво може да очакваш,вместо да си гледат фермите те ръгнали да се военизират,нали при една евентуална атака срещу фермата тия ще бъдат първите заврели се в кенефите увити с три ката паммперси с двойна употреба

Точно тези не са наркоманизирани, и изобщо много бъркаш в преценката си за тях. Ако се изправят срещу теб, най-вероятно ти си този, който ще напълни гащите.

войната не е филм направен с декори в холивуд гого,така че знаем за войните дето краварите са водели и още водят.и после наркоманизираните ветерани просят по асфалта за пиене и амфетки,щото тия са смели пред автокиното,а като им опре оня твърдия стават пиндоси,примери колкото искаш

Комуноиднорусофилистичните тролове пак се размечтаха .

"Готов съм за гражданска война, за граждански конфликти, за ядрено нападение от Северна Корея, от Русия, готов съм за чужда инвазия или за инвазия на собственото ни правителство, в случай че насочи оръжие срещу народа, за да го разоръжи" Де да имаше повече такива и тук ...

Тук той щеше да е въоръжен с регистрирана въздушна пушка която щеше да му бъде веднага иззета (като начало на проблемите)щом местните цигани то натопят на полицията ,че ги плашел с нея когато влезали да крадат в двора му.

От 1775 до 2015 година, в многобройните войни водени от САЩ, са загинали общо 1 396 733 американеца. Само между 1968 и 2015, в САЩ са били убити 1 516 863 граждани на САЩ. С огнестрелно оръжие. В къщи. На американска земя. В мирно време. Повече, отколкото на война.

Предайте се, говедари! Фермат ви е обкръжена! Авгиевите ви обори скоро ще бъдат изринати.

Идиоти! Били подготвени за ядрени атаки от Северна Корея или Русия ... и как точно са подготвени? Чули са, че при такава атака трябва да държат пушките напред с изпънати ръце, за да не капят върху краката, предполагам.

тук няма ни оръжие ни полиция ни правосъдие а в америка има и трите!затова там рядко има тероризъм в мащабитге на франция щото а някой нападнал а някой го гръмнал а не овцете да ги размазват по тротоарите беззащитни и да не може никой да гръмне шофьора!

Хайде де! Какво още чакате? Грабвайте оръжията! Откога чакам втора Гражданска война в Америка. 9 свещи ще запаля в църквата, само и само да стане по-скоро.

колко си тъп -то затова не става щото се знае че не може да стане понеже всички имат оръжие

Семейната двойка Рустър и ивет ди Мария идвали с кемпер, в камуфлаж, тежко въотъжени, за да правят християнски добрини.... каквито добрини сътворихте в Хирошима, Нагасаки, Виетнам, Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Сърбия...Такива ли? Няма какво да говорим. Приказките са излишни.

Глупак

у нас само престъпниците имат оръжие а в америка всички и могат да се защитят и при нападение у дома и при терористичен акт а не да чакат и да викат полиция а у нас няма ни полиция ни оръжие ни правосъдие -тук властват престъпниците -затова америка е велика!

Късно е. Краварника е прецакан,а населението зомбирано и дебилно.

Някои много се напъват да спамят и е ясно защо. Американците са посрани от страх, страх ги е дори от собствената им сянка, това е. Каквито и глупости и да издраскат разните грантови лакеи, няма да могат да скрият посраните памперси.