Откраднали документите на Дрис Укабир, той се предаде

Дрис Укабир, на името на когото е бил нает бусът, използван за атентата в Барселона, е заявил пред полицията в Каталуния, че са му откраднати документите.

Обратно в новината

Коментари - Откраднали документите на Дрис Укабир, той се предаде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В МАДРИД И БАРСЕЛОНА.НОВСЯКЪДЕ-ЖАНДАРМЕРИЙСКИ КОЛИ И ПОЛИЦАИ С АВТОМАТИ,С ПРЪСТ НА СПУСЪКА! СЪЩОТО ВИДЯХ ТАЗИ ГОДИНА В ИТАЛИЯ,ОСОБЕНО В РИМ! А НА ОБЩИНАТА В МАДРИД ОПЪНАТ ТРАНСПАРАНТ:ДОБРЕ ДОШЛИ,БЕГЪЛЦИ!!! АМИ ХАЙДЕ-ДОБРЕ СА ВИ ДОШЛИ!!! ЧЕСТИТО!!!

МУТРАТА И ИЗРАЖЕНИЕТО,НЯМАМ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ,ЧЕ Е ТЕРОРИСТ!!!

типично тирористче

Още при появяването в полицията за издаване на първи паспорт, полицията да арестува лицата с подобна физиономия....Светът ще е по хубав!!!

Полицията да арестува всеки който прилича на горния. Светът ще стане пак хубаво място за живеене.

Пълно и незабавно екстрадиране на всички араби и африканци от Европа! Мястото им не е тук! Може да се направи поне спрямо тези, които са пристигнали последните 10 години и спрямо всеки от тях, който създава проблеми. Започвате от пристигналите през последните години и колкото назад стигнете. Изчистете страните си, докато е време, защото после чистенето ще е много по-болезнено за всички, най-вече за тях.

И кога точно ти взе кръв Тръмп, че да си прави куршумите, прасчо?

Пълна и незабавна екстрадиране на всички араби и африканци от Европа! Мястото им не е тук! Може да се направи поне спрямо тези, които са пристигнали последните 10 години и спрямо всеки от тях, който създава проблеми. Започвате от пристигналите през последните години и колкото назад стигнете. Изчистете страните си, докато е време, защото после чистенето ще е много по-болезнено за всички, най-вече за тях.

моля Ви всички, пишете грамотно! Нищо не ви се разбира. Не сте ли ходили на училище?

Ходили са - до трети клас.

Интересно как другите разбират, а ти не. Може би ти не си ходил на училище? И още нещо - това е форум, не събиране на литературоведите в България.

Ко?

Поредния атентат,поредните жертви и нищо! Европа не прави нищо за да спре бежанския поток и навлизането на терористи,че и на всичкото отгоре Европейската комисия задължава държавите да приемат ислямска психично-болна измет! Вместо да ги гонят,те продължават да ги приемат,което означава единствено,че са замесени в тероризма в Европа!!! Западните европейски правителства са замесени с Ислямска държава начело с извергът Меркел,заради която загинаха стотици граждани на ЕС!!!!

и да запази ранените! Не може да се отрече-успешен атентат 12 убити, 80 ранени....то си стана ежедневие...Сега пак ще се почне-нас не ни е страх, а то си е за страх...И най-лошото-няма надежда всичко това да спре,напротив...И какво е решението-въоръжени до зъби полицаи? Или както Т.Мей предложи-да ги убедим, че нашите ценности са по-добрите.... no comment!

Мангал мръсен преминал нелегално границата на ЕС е това!!! Те ви бежанци и икономически мигранти!!!!

И тези, които я търпят. Швабите с бирените шкембета и промитите кратуни. Едно време дедите им натресоха дребното човече с мустаците на Европа, сега тази дърта чанта с ислямските шебеци.

Недейте да поставяте всички под един знаменател!...Терористите са различни! - едни с ван, други с тротил, трети - със сатър...

..."собственикът на вана" - аз мислех, че е собственик на джакузи, но като прочетох целия текст. разбрах смисъла на цялата информация.

Ислям в Европа, значи смърт за Европа! - поне такава, каквато я познава(х)ме: бяла и християнска.

Това дето си го написал се нарича религиозна нетърпимост и е довело да разпадането на не една и две вече бивши велики държави.

Мисля, че не трябва да слагаме всички мюсюлмани и бежанци под един общ знаменател! Все пак, не всички са такива, а повечето наистина бягат от войната в Сирия и нямаме право да не ги пускаме при нас! Нали за това сме обединена Европа, за да може всеки да е свободен тук!

Си любител и на гей-парадите?!

Точно свободния човек не може никой да го задължава да приема някого в дома си, нито да го хрантути, докато онзи мисли как да го претрепе. Но практиката показва, че свобода в Европа няма, както и на всякъде другаде. Има демагогия , лицемерие и фалшиви ценности.Плюс безмерна алчност и извратеност. А свестните мигранти, доколкото има такива, не ходят по джамиите ,уредили са си живота и не чакат социални помощи. Само че са единици.

Още един "мирянин" ненагледен от "религията на мира"!

Някой ще ми разясни ли каква е разликата между фашизма и исляма и защо за едното не е разрешено да се говори, а за другото е разрешено само хубави неща ?!

Какво не му харесвате на момчето ? Я, какво хубаво име - Дрис ! Още малко и против религията му ще имате нещо против !? Я вземайте пример от Дир-а и не пишете "нетолерантни" коментари към убийците на хора !

Дрис ли е, Пръд ли е, но явно е осRал работата!И като се размирише...

Аз незнам за какво подксачате тук във форума, след като ЕС го искаше всичко това?!?!? САЩ им го набутаха, а те охолно го приеха...

Казва се ОХОТНО.

Виждаме, привлекли са и трикове с бусове.

...целта на тези атентати е да се саздава страх и несигурност ....народа сам ще поиска да му се ограничат правата !!!

Как ще е собственик, а пък е наел вана? Хахаха

дайте ми го тоя парче по парче ще го режа, ще го горя с ютия, да пищи боклука да се моли за помощ...какъв съд бе малоумници веднага на дръвника и главата му да пада веднага пред всички майцици на които са загинали децата ..веднага!!!

Не така бе, че и той права има, откъде се намери такава нетолерантна

Тия атентатори ЦРУ и МОСАД като клонинги ги фабрикуват!

Онзи с мустачките може да е бил всякакъв, но е имал право за някои неща...

Вече е мъртъв, но още не го знае. Проблемът му е, че такива типове са много.

Отново син на аллаха! Това вече може ли да учуди някой?

...де що има мангал...трепане !!!...друго спасение няма !!!...сащото и за либералните демонократи !!!

Мю(юлманите вече трябва да се третират като престъпници, тая религия е зараза и трябва да се изкорени.....

Най-вече такива като дъртата склеротичка Меркел,които поканиха всякаква сган от Азия и Африка и им раздават гражданство като топъл хляб.

То слушка, щот иначе няма да папка:)

Сакън, отидоха инвестициите на европейските политици.

Нямат логика тези атентати. Сега четох коментари на испанци,които пишеха,че тези живеят в социални жилища на общината,имат по 10 деца,и получават социални т.е.паризитират. Паразита никога не убива този,който го храни.

А нашите цигани, а?

колкото и социялни да получават чааветата никога няма да си позволят живота на висшата а даже и на средната класа,новите коли хубавите къщи,скъпите училища и т.н.тези които живеят на соцiялни се отделят в квартали кадето нормален човек не смее и да премине с кола.това разделение е тема табу и никаде няма да видите по медиите да се говори за него,покраи изгорелия блок в лондон се опитаха да надигнат темата но маи само с опита си останаха всичко си е по старому.

циганин нефеляк, кво друго да очакваш

Такива зверчета може да умират от глад,но пари за оръжие(в случая като такова е използвал микробус) винаги ще намерят.

Или ще им дадат...

Религията на мира настъпва! Факт. Меркел да се снима с него, а Папата да му измие краката...

А аз ще му врътна една бабалюга!

Сегашният "папа" Франциско по прякор Комундето е всичко друго, но не и християнин! Ако беше, щеше да брани Европа от ислямската заплаха! Бенедикст затова се и оттегли - заради мултикулти натиска, а иначе човека си цитира византийския император Мануил Палеолог: "Покажете ми какво ново е донесло исляма на света и ще намерите само неща ужасни и нечовешки - като заповедта да се разпространяа вярата с меч". (цитирам по памет)

Има само един начин за оправяне на тези човекоподобни. Семейството на терориста се ликвидира до крак незабавно. Селото или блока му се сриват до основи и всички на улицата. Практикува се в израел. Друг начин няма.

Да де, но баш врейски общности по цял свят докараха арабели и невежество. Първи критикуват всеки изказал опасения от цигани и незаконни имигранти. Но от детската градина възпитавт децата си в ционизъм.Виж си сама фактите

jingiby

Типичен м?нгал...

Този Дрис трябва да го пратят при нас в Турция.Така ще го надупим,че цяла седмица ще дриска като самосвал!

Ква вана бе малоумници ,няма да се къпе тоя....

закривайте джамията, махайте тази измет от погледа ни!!! Всички са едни и същи боклуци, нито веднъж не се чу реална критика от "добрите мохамедани" към подобни деяния! Даже обратното, празнуват и се поздравяват скришом за всяко убийство. Тази гнус няма място в цивилизацията! Свинята пеефски и циганомохамеданската му партия са престъпление срещу човеците в българия! Свинята меркел е грижа на немците но ако боко продължава да й бъде подлога, трябва да бъде изметен на секундата!

gonzales

голяма прилика с нашето джипси от пазарджишко.

не вана наел е биде бе преводачи и редактори

и ибрик имало даже.

DRIS...DRIS TA SE NASRAL! OSHTE PRIEMAJTE TAZI PAPLACH!

Такива дрисльоци като Дрис не трябва да ги пускат в Европа. Да си живеят заровени в пустинята гладни и жадни и никога да не излизат от пущинака, че виж какви поразии правят.

Стига сте ги показвали тези терористи! Зорлем ги правите известни, а те това искат. Играете по свирката на терористите. Нито имената им споменавайте, нито снимките им давайте. Да ги трепят като кучета и да ги заравят някъде, където никой няма да ги знае!

То този се е оплакал в полицията че са му откраднали документите и то веднага след като си чул името. При това на доста километри от Барселона. Така че е повече от сигурно че не е той. Това, което не споменават в статията е че най-вероятно документите му са откраднати от брат му, който се е върнал наскоро (най-вероятно от чужбина). Иначе и двамата си имат полицейско досие. Просто брат му бил по-див.

каква интелигентна европеиска физиономия има