Краят на ”умерената опозиция на Асад” в Сирия

Войната в Сирия навлезе в решителен стадий - стадият на окончателното унищожаване на терористичните банди, държащи в страх целия регион.

Обратно в новината

Коментари - Краят на ”умерената опозиция на Асад” в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това от Спутник или Раша Тудей е преведено?

То си го пише отгоре откъде е преведено - от ''Взгляд''. Иначе и на мен ми прави впечатление последните дни се появиха птрводи от руски. Някакъв вятър на промяната ли ще е... Лошо няма, само да не сме пак ние прецаканите накрая...

Истината е, че големите играчи си премериха тоягите и тези с по късата пишка напускат играта. Съвсем не стана, като в Холивудските бъркочи, ама кво да се прави, за тия неща се иска истински мъже!

Наглите Кравунгери скоро ще опънат Шалтерчето и на Пърдушенко в Украйна. Хахахахаааа

Ау, ау, ау, какъв дебел ми го навреха тия краварофоби, а аз треба само да си траем оти, а съм мръднал, а ми е влезнал по-надълбоко.

Тази публикация се явява предателство към демокрацията и евроатлантическите ценности защото е насочена срещу техните самоотвержени и безкористни защитници в Сирия. Но дори и подобни предателства не са способни да спрат победоносният ход на вечните и непреходни евроатлантически ценности, чиято пътеводна светлина води човечеството към светлото бъдеще

Аз винаги съм изтъквал че евро-атлантическите ценности са голяма работа. Бих допълнил още две неща. Тези ценности са всичко което имаме. И второ: американците са тъпанари и това адски добре им подхожда. Те не са глупави, защото разбират ситуацията по тях си начин. Те не са зли, защото могат да отделят доброто от лошото. Те оценяват интелигентния, но за нещастие те са тъпанари по своему.

Браво ! Как сте изпуснали да я публикувате !

Ало Дира, как се излъгахте да пуснете тази статия ?

Умерена сирийска опозиция, умерени украински демократи-все тая. Всички са финансирани и насърчавани, инструктирани от ''най-великата'' и ''най-демократична'' USA. А CIA са набъркани във всеки конфликт по света. А сега всички мечтатели за Американската мечта ще си счупят пръстите да пишат какъв съм путинофил. Само че аз не съм нито путино- нито кро- фил. Аз бих казал, че за разлика от тези, които свързват Америка с България, аз съм не само българо-, но и китайо-, индио- бразило- сирийо-, либио- русо- и всякакъв друг -фил на страните, които се борят против интересите на САЩ на своята територия и естествено против колабориращата с тях своя върхушка.

Бившият външен министър на Франция Roland Dumas е разбрал от британски министри, че се подготвя инвазия на бунтовници в Сирия още две години преди Арабската пролет....

"Roland Dumas: The British prepared for war in Syria 2 years before the eruption of the crisis"

Прекрасна статия. Но не САЩ се отказаха от " умерената опозиция", а опозицията като цяло се отказа от сътрудничество със САЩ. Никой в Сирия, освен кюрдите, не иска да си сътрудничи със САЩ, това е. Гледах един клип , сниман в райна на гр. Джераблус. Снимаха колона американски военни, които бяха обсипвани от ругатни и обиди от страна на уж умерени опозиционери. Крещяха по техен адрес-"прасета"," кучета", "дяволи", "неверници", "махайте се".... И наистина американците се махнаха още на другия ден.

Препечатваме глупави руски статии писани под одобрителния поглед на вожда и се кефим... :) на глупостите в тях. Това редакторите на Дир-а са мазохисти.

Глупакът си ти а не статията, но нейсе, това ти няма а едва ли би искал да разбереш. Ха, ха ,ха , абе налей си малко скоч, а ако няма и бира свава.

браво тръмпи. но за тези своеволия ще получиш доста ритници по кокълчетата

Е, г-да демоНкрати, цялата в лъжа за сатрапа от Дамаск, за борбата за демокрация в САР, за умерена, цивилизована, прогресивна опозиция в Сирия изтече в канализацията и лъсна грозната истина за невероятните лъжи, с които ни заливахте в продължение на 6г.!!!! Запомнете добре: "Силата е в истината!", затова и РФ разгроми пропагандните ви лъжи и успя да наложи волята си в САР... Поредният отвратително тъжен ден за атлантистите.... :))

ДА СЕ ГОТВЯТ УКРОПИТЕ - ЗА КОЛЕДА ЩЕ СТАВАТ НА СУДЖУЦИ :))

14:08 2 август 2017 / Автор Взгляд / обновено преди 1 час ------------------ Да се смее ли човек или да се чуди на нечии мисловни "проблясъци"? А россомангьовците се подмокрят и вият от кеф, та чак изпадат в делириум! :)))) "Взглядь".... Че какво друго може да напише този незнаен автор, което да се хареса на късичкото ботоксче? ДИР.БГ, не ни занимавайте с мокрите сънище на препилите с лосион! Много ви молим!

Малко хора си спомнят, че мюслимските братя се ползват с подкрепата на ердоган. Малко хора си спомнят, че когато започнаха първите сблъсъци в сирия, турция от самото начало осигурява оръжие, логистика и обучение на бунтовниците. За същия ердоган говорим, който е едновренно член на нато и в същото време най близък приятел на путин. Войната в сирия е просто игра на големите. Лозунгите са за глупаците.

Защо още не пишат, как лудите крави са го отнесли за пореден път в Афганистан? Afghanistan: Casualties feared after blast hits NATO convoy in Kandahar

Цитирам: Отказът на САЩ от поддръжка на "умерената опозиция" предреши нещата - "умерена опозиция" вече няма....... УМЕРЕНА ОПОЗИЦИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!!! ЗА ДА Я НЯМА СЕГА!!! ВИЧКИТЕ БЯХА НАЕМНИЦИ НА КОИТО КРАВАРНИКА, САУДИТСКА АРАБИЯ, КАТАР, ЙОРДАНИЯ, ОАЕ и т.н плащаха кървави пари!!! И ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ НОРМАЛНЕ ЧОВЕК! Без платените евролоигофрените козяци естествено!

Мачкай Вова

Автор на статията е "Взгляд "

разбира се, това не е "доиче веле"!

Шило

Я, какво е станало, та нещата почнаха да бъдат наричани с истинските им имена?

Поредната война, в която Русия победи.

Спря финансирането от САЩ на главорезите и войната свърши. Войната в Сирия е започнала след освобождаването на членове на мюсюлмански братя от затворите в Сирия под натиска на международната общност САЩ и ЕС.Това се казва да се съюзиш с дявола /исляма/. Това ли са съвременните световни лидери - алчни лицемери без съвест.

симо

САЩ спряха да поддържат и.....ВОЙНАТА СПРЯ......Извод?А санкции?А изхвърляне на НПОтата?А бой по троловете амерички?Защото само така може да има мир и прогрес....С път на коприната а не път на копривата.

Аз

Сирия вече не е новина. Сирия щеше да е новина, ако беше като Ирак, Афганистан или Либия. В Сирия, обаче, се намеси Путин и малко по малко нещата си идват на мястото и новините свършват. Тръмп отстъпва по всички важни противостояния, защото САЩ са безсилни, и за очи вдига тук-там врява по маловажни теми - като санкциите, например. То, пък, да му се невиди, за снкциите ЕС се усети, че отнася дебелия вместо Русия и се изрепчиха на САЩ. Какво предстои: Путин замрази конфликта в Украйна, разправи се с ислямската и американската сган в Сирия. Сега, вече свободен, ще разреши конфликта в Украйна. Разбирай - Украйна ще изчезне от политическата карта. През това време санкциите ще си паднат от само себе си. Западна Украйна, под един или друг вид, ще я стовари на ЕС - най-вероятно като гноен цирей в границите на Полша и Румъния. С тази Украйна и с мургавите инвейдъри ЕС се разпада в рамките на 5 години - след Великобритания, напускат Полша, Франция, Холандия... И Германия, защото ще ѝ писне да издържа секва напотребна сган. Има, разбира се, и вероятност да греша в дреболиите - толкова, колкото е вероятността някой да скочи от балкона и да не падне. Всяка моя грешка в тази поредица означава само едно - голяма война. Ама много голяма.

Много си остроумен, но подценяваш ЕС. Нека представя моята прогноза за видим кой е прав. Значи - Украина си оства както е в момента. Бития-бит. Русия си усвоява Крим. Европейския съюз процъфтява, защото ЕС има огромен оотенциал за еазвитие. Никой няма да смее да пипне КНДР заради Китай. Като резултат-действието ще се прехвърли в ... Африка ! Там ще бъде огромната битка.

Как така,че все още Преродената Пастирка и Сашо Шопара не са се изкашляли по въпроса?

Не стига, че е от "Блят" ами и информацията е от "независими източници". "Източник на тези цифри и сведения е командването на елитната бригада "Тигри" на правителствената армия (на Асад - Убиеца, както го наричат в Сирия)." ХА-ХА-ХА.

Кои го наричат така? Брадатите джихадисти, нали? Как можете само на боклуци да симпатизирате?

Аз

Наричат го. Ония, дето ядяха човешки сърца по телевизора.

И сега няма ли да се потърси вината на САЩ, че са подкрепяли и финансирали терористите от Ислямска Държава и другите подобни. А няма ли да понесат и вината за многобройните внедрени терористи в Европа, както за атентатите.

Че 'сичката т.нар. "умерена опозиция" е паплач от различни джихадистки групировки, 80% от които признати от ООН за терористични, го каза зам.шефът на френския генщаб генерал Дидие Кастр още на 16 декември 2015г., по време на аудиенцията си пред Комисията по външните работи, отбраната и въоръжените сили (Commission des Affaires étrangères, de la Défense et des Forces armées) към френския сенат, ама и преди и сега продажните медийни официози не са спирали да заблуждават читателите си с лъжите си срещу Асад. Е, който им вярва, рабира се. А аудиенцията на генерала е публикувана на сайта на френския сенат и се намира лесно, като се напише в гугл: SENAT général Didier Castres Audition, le 16 décembre 2015

Започвам да чета новината с името на автора. ИЗНЕНАДААА: Автор Взгляд !!! Кой е собственик на "Взгляд": Владельцем издания по состоянию на 2013 год является Институт социально-экономических и политических исследований (ИСЭПИ), которым руководит бывший замначальника управления по внутренней политике администрации президента Дмитрий Бадовский..." Контроль осуществляется через ООО Популярная литература супругов Константина и Елены Рыковых. Константин Игоревич Рыков - депутат Государственной думы , фракция "Единая Россия"! Абе "ДИР"-ници - Да не сте си продали сайта на Кремъл?

Абе "Приз"-ници - Да не сте... Аман от щатни щатски тролове!

slavy_@abv.bg

Никога не ползвам информация от пристрастни източници. Щото ще ме излъжат! А за Сирия - и САЩ и Русия са пристрастни, защото са яко замесени и гонят техните си интереси! Та така - проверявай източниците ;)

Все още не са така ясни нещата в Сирия... Например. Дараа... Освен САЩ и Йордания, Израел също са много оплетени там.. и дори първите две са спрат да оказват помощ, то Израел няма да кротне докато не направи Сирия новата "ивица Газа". Освен това, стои и въпроса с Кюрдите. С вземането на Ракка САЩ ще се опитат да легитимират власт. От друга страна самите кюрди имат много големи вътрешни противоречия. Ще видим... за сега Сирийската армия има голямо предимство спрямо всички фракции... Лично по мое мнение до края на август- началото на септември обсдата на Дей-ей-зор ще падне. До края на годината цяла централна Сирия ще бъде прочистена, границата с Ирак подсигурена (в това число и Ал-Танаф) и ще остане само Идлиб, Дараа и Кюрдите....

И сега на кой ще продават евтиното българско оръжие ? Ше секнат милионите за някои

американците и политиката им по света и региона за грабене на ресурси както и стремежа им да не се затрие отрочето Юдея са генератор на сичкото зло по света.

"умерена опозиция" вече няма. А погледнато в по-широк аспект - никога не е и имало." Eто това е истината доживяхме да я чуем , ами тя истината винаги ги изплува както олиото над водата .

Още един конфликт спечелен от Русия. След Украйна, дойде ред да се възобнови мира в Сирия.

"Никой няма намерение да се подиграва на американците за направеното от тях в Сирия през последните три години, тъй като нещата са очевидни за всички." Ами то от това по голяма подигравка - здраве му кажи.

Верно ли САЩ спират всякаква подкрепа за когото и да е в Сирия? И ся кой ще идва на конференция в Правец?

Ето ви косвено самопризнание от САЩ, че те са виновниците за кризата в Сирия... ---------- Не знаех, че Взгляд е американска газета! МУХАХАХАХАХА

Ето ви косвено самопризнание от САЩ, че те са виновниците за кризата в Сирия... Сега вече се отказват да поддържат терористичните групировки, които бунят тамошните общества...

12345 , вчера като се беше появила йотовица в дира и всички позисрански копейкаджии като тебе се бяха покрил в дън земя!

Една статия, с която съм изцяло съгласен.

Чудесно съчинена хибридка. Евалла, бе дир(ник)а!

"... "умерена опозиция" вече няма. А погледнато в по-широк аспект - никога не е и имало. ..." И как да вярваме на медиите, като повече от 6 години ни лъжеха ...

Щатите загубиха в сирия, за това насочиха вниманието си към българия. сирия и българия са написани нарочно с малки букви.