София и Скопие едновременно одобриха договора

Правителствата на България и Македония одобриха в един ден проекта за договор между двете страни, който се очаква да бъде подписан идната седмица.

Обратно в новината

Коментари - София и Скопие едновременно одобриха договора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щеше да е добре, ако беше ясно какви точно са били т.н. отстъпки от двете страни. Но така, потулено, неясно, далече от народа, никак не ми харесва. Иначе аз съм за обединение на целия ни народ, какъвто има по всички съседни държави, но най-много естествено в Македония. БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА!

Ами те и на българската общественост не и казаха една дума да каже за този договор. Публикуваха го когато всичко вече е решено. Захариева и американците го написаха. Ние само гледаме втрещено !

Договор, подписан от СУДЖУКА и МАКЕДОНСКАТА НАДЕНИЦА. Остава да се разбере СЪДЪРЖАНИЕТО на този Договор, обаче, щом американския посланик в България го одобрява и е потупал СУДЖУКА по рамото, то Договорът е доста съмнителен.

Някой да е чел този договор, че нещо ми се губи пред погледа и не знам какво пише в него?

Тоя нещастник на снимката, успя да ни продаде и на македонците!!След краварите, еврогейовете и макетата му нареждат какво да прави, но как да е иначе, от ул. "Козяк" са дали нарежданията си и двете балкански, невзрачни марионетки, изпълняват!!Суджук бей Безхаберни, направи толкова поразии за 8 години, които и комунистите не можаха да направят за 45 години, благодарение на него, оглавихме всички непрестижни класации!!Пак си го изберете, 4,5, 66, защо не, но България няма да я има след безобразията на банкянският селяндурин и кохортата му крадливи, безочливи изроди!!!

До тук, БХ-С се справя успешно с указанията. Сега, ако тръбата от Турция, премине през Гърция и после през Македония, за да доставя газ за Сърбия, Унгария и Австрия, то все едно, че е минала през Българския Балкански Хъб, си помисли Слънцето - хахахахах

Да се казва Макебългария - ще увеличим населението, ще имаме добри хора, проекти и ще сме сред богатите и развитите!

участие и усвояване на средства по регионални ((( транс - генетални ))) проекти, сиреч или тоест сърбя македоня две наденици и суджук в поскя им задник или газооооо на мъкедонски Двама македонци се срещат в центъра на Ню Йорк: - Ех, Трайче, колко е малък свeтът - Не е малък, Македония е голямa

Ще правим заедно македонко-български суджук , марка ББ!

Договорът е одобрен на ул. Козяк, а не от българското правителство. С това сам бай Суджук се похвали тази сутрин.

Какво го хвалете ББ - наредиха му подписа. Какви отстъпки са направили макетата - нищо и половина. По-далече от тях , много промити мозъци, не виждам как ще престанат да плюят " бугарскиот окупатор" Те и сърбите избягаха от това диво племе.

браво на Бойко

едновременно толбухински суджук и македонска наденица.

Гърция ще реши какво да става с Македория, те още 2006 г. ги спряха за НАТО в Букурещ, даже и американците не можаха да повярват какво направи достойния гръцки народ!

Как може България и Македония да вървят напред ,докато зад гърба им шават недоизбити 5 колона от удбашки гниди в Скопие и драгалевски и позитански гадове в София !!Тази измет ще саботира,руши и мародерства,кога ще се роди българския Пиночет да ги провеси за кайсиите по ж.п линията Скопие -Варна!

а суджук ще има ли?че то заев може дасе окаже шиптер и да не яде краден мутренски суджук

Следващия път подпишете на Нова Година - в 12:00 - нещастници!

Бате Бойко за сега много добре се справя във външната политика на България. . . . . .не го харесват "децата на Сорос", но ако една тръба от Турски поток я "тръсне на българския бряг . . . . просто ще е върхът на сладоледа. . . .

що ти е тая тръба ве.

dobrin

до колко ми е известно това мов ве да е неизгодно за русия,поради опитите за изнудване от страна на евросъжъза...изнудваха и българия и русия.

Надяваме се македонците да вземат мерки, а ние ще забраним ли на Бож.Дим. и другите ченгета да водят антимакедонска пропаганда?

На пук на сърбомани и рубладжии...

На Бойко да не му бутнат албанският текст да подпише, а оригинала сигурно е превод от англоамерикански.

с българско самосъзнание са се изнесли от Македония в България след войните! С това се е нарушил етническия баланс на Македония в полза на албанците. Като са ви толкова дебели главите на останалите в Македония-УЧЕТЕ АЛБАНСКИ!

македония е вече албанска и албания,косово и македония ще се обединят до 10 години и ще царува велика шиптерия,нали за това адвокатката външен министър на бг Екатерина Захариева е в тирана да се откаже от претенции към македонска земя и че в македония няма българско малцинство,продажници

А ние какво им даваме ?

Предлагам другия път, когато се срещнат с онзи облещения президент, вместо да казва, че го държат за шлифера, да каже че го държат за суджука. Не за друго, а по-лесно се превежда!

на 02.08. ще ходи в Скопие да подписва исторически договор между България и Македония,а г-жа Лъжа ще се фръцка на връх Бузлуджа да лее злоба и омраза и да нагъва кебапчета със беззъбия си електорат.Ха,ха,ха... .

Бих ти се изхрачил в устата, ако мога.

БОРИСОВ ОТИВА ДА РИНЕ ЛАЙ....ТА НА КОМУНИСТИТЕ ,КОИТО НАЧЕЛО С НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ Г.ДИМИТРОВ!!! Тази сган създаде тези проблеми и вече 70г. се чудим как да изправим "извратената" от комунистите каруца ,измет антибългарска !!!!!!!!!!!!

Борисов: Очаквам отказ от македонски претенции....А аз очаквам да се махаш, нещастен наглец, докога ще те търпим, бе, Т.Ж. беше цвете в сравнение с теб, Мутро некадърна!!Оставка на Суджук бей БЕЗХАБЕРНИ!!

Един известен австрийски историк беше казал ,че македонският е български написан на сръбска пишеща машина !!! "Интелигенцията " завършила в Сърбия ,вербувана ,заемаща ръководни постове се стреми да използва в речника си колкото се може повече сръбски думи ,но това ще отмре ,защото вратата към България беше здраво "залостена",а обикновените хора си говорят нормално и когато тази двата се отвори тогава ....!?

СУДЖУКА БИЛ ЗА МАКЕДОНЕЦА , УЖ ДЕ !

Договора има ли на албански вариант защото той сигурно в оригинал е на англоамерикански с български превод.

"Правителствата на България и Македония одобриха в един ден проекта за договор между двете страни..." Е как да не е в един ден - задокеанският кукловод дръпнал конците и двете дребни балкански марионетки се задвижили едновременно. Споко, народе - всичко е под контрол. Сценарият си върви едно към едно с написаното от сценариста, който е и режисьор, и кукловод, и главен печеливш от пиесата...

ти какво искаш-да се изтрепем за кефа на руснаците ли

Какви руснаци ти серът в устата тука бе.

БАЛОНА ЩЕ СЕ ПУКНЕ НА ПЪРВИ АВГУСТ , БОЙКО САМ ЩЕ СИ ГО ПОДПИСВА - КОЕТО СЪЩО Е ПРЕДАТЕЛСТВО

Никакъв договор да не се подписва. Макетата ако искат да се пресъединят към България с името българи. Казах.

Имам още цяла седмица да клатя лодката. Очаквайте компромати, провокации, улични вълнения, криминални прояви, може и някоя глава да отхвърчи.

заради войните за присъединяването на македонските баири загубихме източна тракия и беломорието,простите македонци - руски агенти убиха единствения патриот и повел България към Европа Ст.- Стамболов.Македонците са българи,но са избягали от Аспарух да правят своя държава.Криви и опаки хора.Заради тях умряха десетки български патриоти .Те са изродената част от българското племе-устати и нахални,с голямо самочувствие без покритие.Колкото по-далеч от тази пасмина-по добре.

Прав си за Стефан Стамболов.

Така както ги описваш, по ми приличат на софиянци!

Да си кажем правичката ,от това по-лошо не може да стане ! Македонистите се га реват та пушек се вдига ,защото като падне стената и "ГДР" изчезна ......!!!! Ревете ,вашата м ..... комунистическа !

Догово съгласно плановете на Коминтерна от преди 80-100 г.

В един ден след ''добронамерено'' посещение на американските началници....И двамата на снимката са измекяри и както се вижда с макеноснкия народ сме от една порода оФци

Отново разчоплиха старата рана в българската снага, за да кърви непрестанно.

По-добре за Македония е да капитулира пред България без пушка да пукне, отколкото пред Албания с цената на жертви.

Екскременти ке ручам, Премиер ке бъдем и до Козяк ке одим.

на незабравимата певица Мими Николова - "Да знаеш да чака-ааш, да можеш да чака-а-аш - това е любов!"

Аз едно разбрах - По нареждане на САЩ Борисов ще подпише някакъв документ без да пита никой. В който ние признаваме македонският език! В него признаваме ли че азбуката ни е македонска? Да не се окаже после че е така? Гаси държавата. Този първи член на конституцията, може да се задраска!

Сега разбрах ,че в Австрия пишат и говорят на ....австрийски ,а в Кипър на кипърски !!!!

на аржентински, И В БРАЗИЛИЯ - НА БРАЗИЛСКИ...

Ного си тъп, Саше!

Имам още цяла седмица да клатя лодката. Очаквайте компромати, провокации, улични вълнения, криминални прояви, може и някоя глава да отхвърчи.

Рубин ви наби канчетата и ще подписвате, ама какво подписвате само краварите знаят

На овцете е забранено да живеят с кравите

Дано падне и последната Берлинска стена градена с години от Сърбия и Русия /СССР/!!!! Тези "БРАТЯ" любвеобилно работеха ПРОТИВ ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ И ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!!!! Затова нямаме жп.връзка ,нямаме магистрала ,нямаме телевизии,вестници и списания ,ПРОСТО КОМУНИСТИЧЕСКИ КОНЦЛАГЕР !!!!!Сърбоманите и русофилите са БЕСНИ на този договор ,ЗАЩОТО МАНАЙ-НАКРАЯ МАКЕДОНИЗМЪТ СИ ОТИВА ,колкото бавно и мъчително да е това ,истината рано или късно ще победи огромната комунистическа лъжа !!!!!!!!!!!!!!!

100+

Македонистчетата слагат минуси и си ядат та...те от яд ,майната ви атнибългарски келемета !!!!!!!!

Как си отива македонизмът, като во вики виков си битонира македонската нация, македонски език и македовска кирилица. Това си е същото национално предателство което Гошо Тарабата направи навремето.

Нека паднат репресиите срещу българите и границата ,да имаме магистрали и жп. линии ,тогава гледай сеир !!!!!А досега като не сме ги признали какво стана ,по-зле ,важното е народът да се почувства свободен ,без репресии ,тогава ще видиш !

Чини ми се ке се подписаа нещо декаа никой нема са го спазува...

Като нема да спазувате, нема да има суджук!

Манго Айше думаше: "Де се е чуло, видяло, малък Заев Юнак да цака, да цака, още прецака?"

Договор за доставка на боза върши повече работа.

Боце, дай на човеко да замези малко с български суджук! Стига с тези сушеници!

Човекот мези домашна колбасица со кълцано месо.

Вратовете на тия двамцата от снимката ще са от суджук, но не от македонския.

явно памперсите тия дни само суджуци сънуват.....няма лошо,това са ви и мокрите сънища да хапнете и вие по някой суджук но ще го лапате само на гномчето с тия копейки:)))))))

к'во? България подписва договор със себе си?

А превода на български език пратиха ли го ?!

И те като нашите щом сащ им се ''притече на помощ'' вчера днеска всичко е наред макар че нищо не е наред и интересите и на двете държави не са застъпени след като сащ им диктува секретните за народите им договори за ''взаимопомощ''