Киев отрече да е играл срещу Тръмп на изборите в САЩ

Украинското посолство във Вашингтон отхвъли твърденията на Доналд Тръмп, че Украйна е опитвала да саботира неговата предизборна кампания през 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Киев отрече да е играл срещу Тръмп на изборите в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

били отговорно заявявали... при тях всяка дума е лъжа... нали ги гледах, как преди месеци барабар с Порошенко са плюели по Тръмп

Еееей, тоя докога ще го търпят американците да обслужва интересите на Путин?

Да, само не знам как ще се нарекат милионите украински пари, наляти в предизборната кампания на Клинтън, което беше доста афиширано, когато се очакваше Клинтън да победи. И многото антитръмповски подигравателни речи. И как бяха като попарени след като узнаха резултатите. Но това явно не се брои. Някаква невероятна наглост е това.

Пораженко се беше хванал за черния шлифер, ама той се оказа хлъзгав и сега ще яде Тръмповия ...

след майдана само убийците и изнудвачите имат право на живот там, у украината. "мирни сеячи".........тез се отстрелват за удоволствие и членство в клубъ. кво да го правиш, война е.

Порошенко дали е оцапал щаните?

На някой много му се иска да скара Украйна със САЩ. Всъщност новите санкции, ако влязат в сила са в подкрепа на Полша и Украйна, които са против СП-2.

Кавги няма да има, но война може би да.

А нас кой ще ни защити за Южен поток?

Цитат: "Агенциите посочват, че Тръмп не е привел доказателства за украинска намеса в изборния процес в САЩ." А за руската има ли? Виж САЩ се хвалеха с намесата на изборите в Русия, за да изберат Елцин. Както са се намесвали в поне още 100 избори по разни държави.

Укрите , най-древния народ на Земята ,никога не са били просто "мирни сеячи на гречка " ,защото в миналото те създаваха морета и планини ,а днес определят съдбата на Америка ,Русия и целият свят и човечество !

Името укри е истенско. Още наричани украни или укряни. Покрай някаква река с подобно име.

Въх, "брато" ти изтрепа всичката риба още от сутринта ма остави малко и на други от форума ха ха !!

А макетата?

Адам и Ева са били укри, всичките езици са тръгнали от украинския език, укри са измислили барут, колело, лека кола, печатни машини, ракети, платова, самолети, влакове, телевизори, мобифони и т.н. Апропо... същото твърдят и латвийците

Какво казват Украинската Хунта - Тръмп Лъже ! Защо изцапахте в Болград Българския Паметник на Опълченците загинали за освобождението на България от Турско робство и написахте обидни думи за Българите в Болград ? Българите са там , когато вас не ви е имало като Държава и нация такава Украинци не е имало и писменост и език не е имало ! Тръмп ще ви оправи мръсно лъжливо циганско племе украинци !

Пак лъжат Украйна ! Жид ги командва и за каква честност говорим ! Потрошенко се надяваше жидката Килари да спечели , амъ нищо не се получи ! Сега го натисна Тръм и той като Циганите , не бях бате , друг беше , българите виновни ! Цигани са Украинците !

Как да не са подкрепяли Киларито Киев , нали техен бизнесмен В.Пинчук даде няколко милиона за кампанията по избирането на болната за власт Килари ! Потрошенко открито поддържаше Киларито ! За това мразя Укрите , много лъжат и крадат , същи като Циганите са ! Не вярвайте на Новите Цигани-Укрите !

Това поне беше явно. И не само те, а и цяла западна еврогея. Нашия БХ обаче е хитър.Пасува в такива ситуации. Той осигурява мезето за партийните сбирки.

Аааааа. Всички помним подкрепата за Клитори Клинтън. Притова в медийното простронство. Марципана да не се оправдава. И да не лъже

Украинското посолство твърди, че президентът на САЩ лъже?

Депутат от управляващата партия в крайна, предложил да се спрат пенсиите, защото били толкова малки, че нямало смисъл от тях.

И ние отиваме нататък.Освен това тук работят само работодателите.

Ами сеячи на гречка ще си и останете драги Укри

Преброени са дните на Порношенко! Путин го не зачита за индивид. Тръмп го мрази. Еврогейският съюз не му дава вече пари. Народът му гладува. Дори и столицата му Киев вече е само историческа столица, след като на мястото на Украйна възниква старата Новорусия. Скоро ще го окачат на дървото, където му е мястото на жида.

Да знаеш случайно какво значи на украински "комунякъ на гиляку" ?

Конгресът във Вашингтон с ОГРОМНО МНОЗИНСТВО гласува ЗА нови санкции срещу Русия!

И какво от това, дебил, с колко ще ти се повиши заплатата!?Що за тъпи, прости, индивиди виреят тук, изпадат в овчи възторг ту от САЩ, ту от Русия, а истината е много, много, тъжна, нито едните, нито другите дават и 5 пари за нас!!Така че, да си гласуват санкции едни на други, дреме ми, те ще се оправят, защото са велики държави, а ние, с тези тъпи, продажни политици и смрадливи ибрици като теб, за къде сме!?

Чий го търсиш тук тогава?

СИСТЕМАТА ЗА КРЕДИТНИ КАРТИ МИР ВЕЧЕ ДЕЙСТВА И ПУСНАХА И МЕЖДУНАРОДНИ КРЕДИТНИ КАРТИ ПРЕЗ КИТАЙСКИЯ ЮНИОН ПЕЙ :)) ... НИЩО ЧУДНО РУСИЯ ДИРЕКТНО ДА УДАРИ ДОЛАРА :))

Колко средства има разбита от Руска агресия Украйна за да може да се меси в избори на 3000 мили от Киев ? Може би не харесват Тръмп но чак пък да се месят..малко силничко казано

Пък като върнете и онези 3 млрд, дето Путин ви даде

се погрижи за тях отдавна

За разбитата Украйна е виновен тумора който разяжда целия свят, САЩ.

А трябваше да ги съботирате!

Лоши дни настават за киевската шайка. Няма вече курабийки, няма долари, има гладни и гневни донбаски миньори. На краля на фалшивите шоколадени бонбони и марципана - Порошенко, му припари под гърба :)

Киев може да си отрича, ама то се знаеше още тогава, че управляващите там нацита бяха открито срещу Тръмп и подкрепяха Килъри: "Украинските усилия да саботират Тръмп с обратен резултат" бе заглаието, под което още тогава вашингтонският Политико разобличи укрите ("Ukrainian efforts to sabotage Trump backfire", By KENNETH P. VOGEL and DAVID STERN 01/11/2017 05:05 AM EST) и сега очевидно се очертава яка духалка. Изглежда, че същото ще е и с умерените канибали, видно от днешно заглавие в Л'Ориан льо жур: "Тръмп: програмата за помощ на бунтовниците беше опасна и неефикасна" ("Trump : le programme d'aide aux rebelles syriens était dangereux et inefficace", 25/07/2017, L'Orient-Le Jour). Абе, всичко си идва на мястото, т.е. както го е замислил Путин, макар че бай Дончо още дори не е взел властта!

КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ СТЕПНИ МАКЕДОНЦИ ? ... НЯМАТЕ ЛИ СУДЖУК ЗА ОБСЪЖДАНЕ???

бягеееец не мърси името на човека

КВАЕ Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МАКЕДОНЕЦА И УКРОПА ??? - МАКЕДОНЦИТЕ КАЗВАТ Ч БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТАТАРИ - УКРОПИТЕ КАЗВАТ ЧЕ РАШКИТЕ СА ТАТАРИ ... - МАКЕДОНЦИТЕ КАЗВАТ ЧЕ САМУИЛ БИЛ МАКЕДОНСКИ ЦАР - УКРОПИТЕ ЧЕ РЬОРИК БИЛ УКРОПСКИ ЦАР :)))

Ще се потепат руснаците и украинците, потепат, пък ще се разберат. Нямат културни или религиозни разлики. Внимавайте със силните приказки, да не се окажете вие лошите после, дето насърчавате човеконенавист и омраза. От тия приказки нищо добро не е излязло никъде.

каква украйна ,моля ви ?! целият свят говореше ,че само килърито можела да оправи вселената ,а тръмп бил луд ,всички припяваха . ако някой подкрепяше тръмп го изкарваха и него ненормален . само руските медии се опитваха да останат неутрални,но пък с радост отразяваха скандалите около демократите .

Еееее, той Тръмп си е луд за връзване....

аз съм още по-луд .историята е пълна с луди ,всички сме луди ,но се правим на гръмнати и не искаме да си го признаем .

Тежко и се пише на крайната. Добре,че свалиха самолета, че да спрат настъплението.

Имаш предвид този дето руснаците свалиха ли? Голям автогол, ако не беше това, кой знае докъде щяха да стигнат.

3 години минаха оттогава и ни едно доказателство за вината на руснаците за Боинга!?! Странно, а???????

ние живеем в такава епоха ,КЪДЕТО НИЩО НЕ СЕ КРИЕ ! Всико си е в нета .Там чено на бяло е написано за Тръмп ,че този ако стане презиент аз съм транвай и много много глупости както тука пишат тия от просната - щеревци бягеици марлоу и прочие простаци . А винаги има и предел или норми за поведения,нека да е суборнация но дествително укаинците си мислеха .,ЧЕ ТРЪМП НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ПР-Т - НО СТАГА И НАСТАНА ЧАС НА РАЗПЛАТА

Няма ля ля, Трам поиска разследване на ролята на Украина, и връзката им с демократите.

Шило

Само на мен ли ми излиза Error 404, като тръгна да търся нещо за Украйна?

На всички нормални хора така излиза :)))

Така им излизало и на нормалните хора като търсили България допреди 27 години, ама на - още ни има.

ИМА И В ТУБАТА изгонен жур - ст ШАРИИ - ТОЙ ЩЕ ВИ ДАДЕ ВИНАГИ ПЪЛНА И ПРАВДИВА ИНФ-Ю ЗА ВСИЧКО ПО УКРАИНА - сега е във франция може и за винаги

Само изгонения жур знае какво става във Франция, никой друг.

Петушарий е нагъл про-кремълски трол и лъжец, с изкуствено надут от ботовете рейтинг. Аз пък ти препоръчвам Невзоров, Белковски и Шендерович да ти дадат правдива оценка на ставащото в Русия.

Всички помним изказванията и на Потрошенко! Хилъри беше безспорен фаворит.

По време на изборите хунтата в Киев е снабдявала Килъри и демократите с компромати за Пол Манафорт - шеф на избирателния щаб на Тръмп. Факт! Тръмп ще разтури хунтата от Киев в борбата си с представителите на либералния глобализъм вътре в САЩ... Каква ирония на съдбата, а???:)) А Путин ще стои и отстрани ще гледа сеира в Киев, който ще му поднесе бивша Украйна на тепсия ...

Не са се месили бе. Ако се бяха месили, щяха да пратят снайперисти, да изгорят жива Мелания или поне щяха да му свалят самолета!

това само путя го може

Ма верно ли? ех, много дълги му ръчичките на "Путя" бе... да не та фане и тебе???

Откри се най-накрая, кой пречел и вредял толкова много, в изборите на Оранжко!?И изтръпвам от ужас, ако в тези избори се бяха намесили още по-силните и злонамерени, Горна Волта и Зимбабве!?Демократите тогава, щяха да овладеят властта за поколения наред!?

Бедна Украйна в която миналата зима хората си наклаждаха огньове насред апартаментите за да не изпукат от студ, беше световен спонсор номер едно на фондацията на семейство Клинтън с дарени десетки милиони долари.

оранжевият е полуидиот.Бахти палячото.

Идиот е щото ти отряза грантовете!

Напротив, заблуден е бургер-кинг и на всички ще им стане ясно, просто е нужно време.

За сметка на това, ти си завършен такъв.

Единствени защитници на хунтата в Киев остават онкоболния Макейн и г-жа Мърморкел... Дали колко още ще издържи хунтата, как мислите????

Основният защитник на Украйна са хората в Украйна. Нито Меркел се е била 3 години на фронта, нито Маккейн. Неговата война е била виетнамската. Политиците само бърборят, докато 18 годишни момчета гинат в окопите.

Всички фашисти в гроба!!!

Президентът на САЩ Доналд Тръмп очаква от Русия да върне полуостров Крим на Украйна и да прекрати насилието в Лугансака и Донецка област, стана ясно от коментар на говорителя на Белия дом Шон Спайсър,

Пак си спал отвит...

Ще ги върне и хоро ще играе Путин..ха.ха някой иска да скара най Великия Президент и Украйна.

Преди изборите цяла хунта псуваше Тръмп, сега е отрича :)))) На хохлите изобщо няма вяра. Хохлите като соросоидите за пари продават майка и баща си.

Усещам края на Украйна. Вчера едно западно списание пишеше, че ... "за съжаление, Путин е роден винаги да печели". И го доказва успешно.

Килъри и демократите са се опитали да се сдобият от бивша Украйна с компрометиращи материали за Том Ханафорт - който беше глава на предизборния щаб на Тръмп, когато той е работил в Киев като консултант по антикорупция. На Порошенко му изстива мястото...

Объркал съм му името, лицето е Пол Манафорт!

Глупостите дето написа не попречиха на трол системата да ти даде лайкове.

според укрите полицаите на маидана сами се палеха и се саморазстрелваха , хората в одеса се самозапалиха , в донбас се самобстрелват и самовзривяват , руския ту през 2001 пак не са го свалили те , за малаазииския боинг през 2014 също нямат вината , абе те укрите са чисти като момина сълза бе , как може на някого да му хрумне да ги обвинява в нещо тез "добри "хорица .

Няма групова вина. Руският войник, свалил малайзийския самолет, е виновен, още 1-2 шефа нагоре по веригата са виновни, но Володя в Сибир не е. Да се обвиняват цели народи заради злото на няколко психопати е глупаво и вредно.

Патка, от свалянето на самолета минаха вече три години... Къде са ти доказателствата за вината на руснаците????

Новия виц: Украинските соросоиди дали на американците 5 милиарда да спретнат майдан против Тръмп..ха.ха.ха

Киев отрече да е играл срещу Тръмп на изборите в САЩ...........ЕСТЕСТВЕНО, .........БЛЮДОЛИЗ.ЦИ.ТЕ НЕ ГО ПРАВЯТ !!!

Сега остава да се разнищи намесата в изборите от Зимбабве, Бурунди, Етиопия и Чили. Направо им разказаха играта на тия избори, ей. И българите се намесиха, ама нас още не са ни открили!

Тръмп е цар на фалшивите новини, самият той толкова много фалшиви новини сътвори... То не беше първоначално обвинения, че Барак Обама се опитва да му саботира кампанията. След това Китайците искали да сразят икономическото господство, чрез заговор за глобалното затопляне и т.н. интересно е че към никое от своите твърдения, той не представи някакви стабилни доказателства. Ако бях американец определено щях да се срамувам страната ми да я управлява такъв човек.

Pesh0

:) не знам кой крив кой прав , ама доказателства , че Русия се е бъркала в изборите на САЩ ????????????? И ако е можела и го е правила , къде са спели всичките сили на най - великата сила :))))))))))) А че Украйна си чака обещанията от предното управление на САЩ е ясно . САЩ обеща кредити на Украйна , само ако запази територялната си цялост . Сега всички са излъгани :) особенно украйна

Доказателството е твоят коментар - щом в загубена държава като България има 300-400 руски трола на заплата, смятай какво е в по-важните държави.

Считайте, че на хунтата в Киев й биха шута! Скоро Путин ще си каже тежката дума за бъдещето на бивша Украйна...

Веднага почнаха с оправданията. Нещо не им е чиста работата...