Зетят на Тръмп на разпит следващата седмица

Комисията по разузнаването в Камарата на представителите на САЩ ще разпитва зетя на президента Тръмп във вторник.

Обратно в новината

Коментари - Зетят на Тръмп на разпит следващата седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, значи всички заподозрени първо ще се срещнат "неофициално"с разследващата комисия, и едва след като отрепетират въпросите и отговорите "официално" ще представят шоуто пред американската публика;)

Софтуерен инженер съм и имам специализации и FBI, и в NSA. Заплатите на Американските колеги хич не са високи спрямо средната работна заплата в САЩ, но служителите са изключително патриотично настроени, всеотдайни и са много чувствителни при подценяване, а още повече пряко атакуване на тяхната работа. Оранжевият клоун още от самото начало обяви война на секретните служби, което породи сериозни съмнения за обслужване на чужди интереси. Няма да му се размине импийчмънта, въпрос на време е.

Да де, чувствителни били. Защо тогава проспаха превъоръжаването на Русия и кампанията в Сирия? Имат такива възможности да закачат ушите си по целия свят, а се излагат като кифладжии. Проявяват се не като професионали. Спомни си как започна офанзивата в Ирак. Обама подведоха няколко пъти. В случая с Тръмп - хем нямат достатъчни основания за обвинение за връзките му с Русия, хем се обиждат като ги нарича аматьори.

В статията и дума не се споменава за компроматите на руснаците за Тръмп. Още след като заема президентския пост Тръмп има брифинг с шефовете на американските служби. Там, между другито, ТЕ ГО УВЕДОМЯВАТ, ЧЕ ОТ ЗАСЕЧЕНИ ОТ ТЯХ РАЗГОВОРИ НА ВИСОКОПОСТАВЕНИ РУСНАЦИ И СЛУЖБИТЕ ИМ, вкл. техни доклади, в т.ч. и на Кисляк СТАВА ЯСНО, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ИМАТ СЕРИОЗНИ КОМПРОМАТИ С ДОКАЗАТЕЛСТВА (записи) ЗА ТРЪМП И НЕКОЛКОКРАТНО СА НАМЕКВАЛИ ЗА ТЯХ НА СРЕЩИТЕ СИ С ХОРАТА НА ТРЪМП! Всъщност точно от тогава Тръмп се паникъосва и ... ЗАПОЧВА АТАКАТА СИ И ХУЛИТЕ СИ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ И КОМИ! От тогава започва и да говори за ...ИЗТИЧАНЕТО НА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ СЛУЖБИТЕ КЪМ МЕДИИТЕ, КОИТО МНОГО ДЪЛГО НАБЕЖДАВАШЕ ВЪВ ФЕЙК НЮЗ! Дотогава Тръмп се изказваше най-възторжено и одобрително за работата на Коми и службите. От тогава и започва да се опитва да притиска Коми и да иска срещи с него насаме, И ДА ГО ПИТА ИСКА ЛИ ДА ОСТАНЕ НА ПОСТА СИ И ЧЕ ОТ НЕГО ОЧАКВАЛ ЛИЧНА "ЛОЯЛНОСТ", тоест ДА СЕ ПОТУЛЯТ НЕЩАТА! Коми обаче знае това, което Тръмп не знае, и че въпросната информация за Тръмп е известна и на други службини в Америка, и извън нея, освен руските и Путин, разбира се... И тази информация е засечена и проверена от много различни източници, сега се чудят как да отиграят ситуацията, но при всички положемия скандалът е огромен. Стане ли широки публично достояние точното съдържание и "геройствата" на Тръмп с него е свършено и като политик, и като президент, и като бизнесмен и човек.

Адвокатите им ще имат нужда от адвокати..

Според Гласът на Америка, цитиращ Ню Йорк Таймс (вчера), Тръмп е проучвал възможността като президент да ПОМИЛВА свои роднини и... САМ СЕБЕ СИ !!