Борисов нареди пълна чистка в ГЕРБ-Добрич заради суджуците

Бойко Борисов поиска да бъде освободено цялото ръководство на ГЕРБ-Добрич заради афера със суджук, злоупотребявайки с името му.

Обратно в новината

Коментари - Борисов нареди пълна чистка в ГЕРБ-Добрич заради суджуците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много си кахърен,бе г-н Сужук Борисофффффф,ОФ!!! Дали е за сужуците,или за това,че отреденото ти време от Началника вече изтича като пясък през пръстите???? СУЖУЦИ или СУДЖУЦИ все си ГАФФФФФ!!!!

Я чакай малко, както сме я подкарали ще е на добре май.От Добрич се оплакват от липса на суджуци и потоци от кайма към премиера-СЛЪНЦЕ/а той горкия маа филии със свинска мас/От Русе/отразено е няколко поста по-надолу/ пък твърдят че местния ГЕРБЕРАСТ контролира червените фенери и може би се грижи за интимния комфорт на ВИНЕТУ-СЛЪНЦЕНОСНИЙ.Ние пък от Плевен сме по-скромнички опитваме се да подсигуряваме финансовата стабилност на ГЕРБЕРАСТИТЕ.А какво ли става във Варна, Бургас, Пловдив, и т.н. още цели 28 области.

Цялата държава(горката)се упвавлява по модела"СУДЖУК"от преплетени свински чевра ...

Та така - "след 4-тия тон колбасаря се усъмнил" ... решил, че "Слънцето" е станал вегетарианец ... толкова Смешно и Трагично ... и тези ни Управляват ... помислете най-сетне, не е трудно...

Бацее, тази шия не е от туршия май....а от суджуци и то добрешки!

Суджука е защитена БГ марка в ЕС, но този от Г.Оряховица! Да се ослушаме, как е там! Засега там ГЕРБ само навяват гадни спомени от Цветанов и Болницата, там! Та, дали смеят да припарят не знам!

Суджук Бойко ГЕРБ изработи много лайна и за мирисаха чак до Брюксел.

По закон виновен е не само, който иска подкуп, А И КОЙТО ДАВА ПОДКУП. Затова и месара да отива в панделата!!!!!!Дал е подкуп от 4 тона суджук подкуп. Факт.

Добрич ряпа да яде пред хайдутина от Герб Русе ...Нунефчо ...хайде сега Антончо новия депутат му извади досието и защо си е подал рапорта в разцвета на силите , като полковник? Проститутките сме и новоназначени полицаи срещу 6000 лв. от Координатора !

Давай нататък бе друже, като си я подкарал карай докрай, белким на народеца най накрая му светне червената лампа.Да не би вие от Русе да сте се грижили пък за интимния комфорт на ЮНАК БОКО-СУДЖУКЛИЯ.Ние от Плевен пък подсигурявахме ГЕРБЕРАСТИЯТА с някой и друг левец щото хорицата са закъсали и си нямат нищо с нищо.

...много суджуци за да не качваш кръвното и да не получиш констипация! И въобще какви са тези простотии?

Аз си мислех, че е дебел щото лапа мазни кифтета, пък той лапал тонове суджуци.

Вече не си пада по филии с мас!

Абе тиквун навсякъде из България твоите стругкури действат по този начин и за това ''печелите'' избори а не че хората те искат и ви вярват.. Вземете се разпуснете та да отървете хората от вашето дерибействане завземайки властта посвсеместно с рекет заплахи лъжи

"След като разгоня фамилиите на онези мошеници в Добрич,ще си окича цялата тераса със суджуци."

Представяте ли си до къде опря тая ГЕРБЕРАСТИЯ, до манджата бе драги мои, до манджата.Опоскаха всичко де що е останало от държавицата ни и сега се насочват към малките благинки които са останали по трапезата ни.То и комунистите крадяха ама тея са УНИКАТИ имам усещането, че и акото от дупето ни ще вземат.

Борисов, старо ченге си но тук нещо издишаш...?!? Знайни и незнайни мародери от висшия ешелон на ГЕРБ, повечето и депутати, само чакат някой да поиска услуга и искат огромни пари уж за партията и за теб лично - ТОВА Е ИСТИНА...!!!!!! Консултирахме външен кандидат да строи Лот от магистрала - на 260,00 млн. лв. индикативна цена, ни поискаха 10 % или 26,00 млн. лв. и уж за Борисов...!!!!!! И хората, световна пътищарска фирма си отидоха... Оправи си хората Борисов, че пак ще те свалят - червените крадци и убийци от партия мафия БСП на КУРнелия са гладни до безумие...

ОСТАВКА

Много си кахърен,бе г-н Сужук Борисофффффф,ОФ!!! Дали е за сужуците,или за това,че отреденото ти време от Началника вече изтича като пясък през пръстите???? СУЖУЦИ или СУДЖУЦИ все си ГАФФФФФ!!!!

Еееехххх,господин Суджук Борисоффф кой ти изяде първо суджуците,апосле премиерското място?????

може би и в ,,колбасарски цех-ктб,, са деиствали по същата ,,схема,,...???

другарю борисов, много сваляш и чистиш, внимавай, че твоят ред май е съвсем близо.

През последните години,какви ли не скандали имаше,ама като този евала на добружанеца!!!!!!!!!!!

НАРЕД Е ЧИСТКА ВЪВ ВИДИН.

metev,GLEDAJ I ti DA NE POPADNESH V GRUPATA,CHE MNOGO GUZOLIZCI SE NAVUDIHTE DA VI EBEM PICHKATA MAJCHINA! DA NE ti VZEME MIASTOTO NIAKOJ PARCAL OT KURVENSKATA nova! CELUVAJ USURDNO POSRANIJAT GUZ NA boko-SUDZHUKLIJSKI,CHE PAK SHTE TE EBAT KOMUNISTITE!

Гущера си къса опашката!

Нареждай Бойко,това ще ти е за последно.

няма как да стане, колкото и да ви се иска отвън да влезете в НС, защо ли? защото всички работещи подкрепят тях, партия Герб, дори самите родители и роднини ни казват много неща, но до тук... Макар, че има много двуличници и не харесват пожарникаря и цвъки. Дори преди години точно една от герб каза следното: Бойко ще ни оправи, извадете си извод сами. За себе си не одобрявам, не може да си приятелка с жена депутат от герб, а същевременно да казваш: ББ ще ни оправи !!! Чувам някои като ми казват, такъв е живота, нека говорят, за когото и да е било зад гърба, важното е в очите да не ти казват... Много корупция навсякъде и то по най-високите върхове от 30 , а и от 1945, а и много години цц е на власт, т.е. партия герб. И какво като дойдат другите, още по гладни, още по крадливи и кой в случая е потърпевш - НАРОДЪТ, малкият човек, видяхме ги и бсп, и дпс, и ... един дол дренки са всички...НЕ САМО ГЕРБ Е ВИНОВЕН. 3000 хиляди долара, ПЧБ / фалит, Дъщерята на руски олигарх си купи Остров... Някой тайно изкупува цели квартали в Ню Йорк... парата играе борбата. Сега като Левски не могат да се срещнат като него. Говори се голословно ... все ни е едно кой ще ни управлява, който и да е без връзки не става в бг. Живи и здрави, всеки да се урежда кой както може, без гръб,... на вълка, защо му е дебел врата, защото сам се оправя

Можеш поне още толкова да напишеш, защо спря?

Тази престъпна малоумна просташка сган ,едната част трябва да е в затвора а другите да се освидетелствуват и в лудниците. Всеки ден тези психопати ,устройват престъпни скандали, а колко укриват , и хората си не смеят да се обадят никой не знае.

Тоя дебелак на снимката доста суджуци ще да е излапал, за да се освини така. И не само суджуци. Но сега пак се оправдава с друг. Все някой друг му е виновен.

Гладна тиква суджук сънува.

Представяте ли си тъпото Селянин каква гадна твар е! Да не даде едно суджученце на Баш шефа! И после олеле. Краде като за последно, а иначе държавата му виновна!

Основен принцип: ако те хванат, не разчитай на Борисов да те спасява. Той пази себе си

Е, няма угодия! И да вземе отношение и да не вземе все тая! Чудя се преди като нямаше ГЕРБ кой Ви ядеше суджуците, та бяхте така безмълвни за случващото се? А, село, мое родно село?

Какъвто главатаря на бандата такива и крадците по места.

Мислех, че PR-ите на ГЕРБ са в отпуска, ама след последния провал по-ми прилича, като да са ибягали.

Кой изяде суджуците? Някои са яли за двама или за трима, а други са се минали и нищо не са получили. По суджуците им ще ги познаете.

Филм на Луи дьо Финес Свинетка е скътала в скъпата чантичка от Диор малко суджук и луканчица. Да не мислите, че гербаджиите само в Добрич имат подобни интелектуални находки? Навсякъде в страната е така. КОМЕДИЯ ИНФАНТИЛ

Комедия СЕЛЯНИЛ!

за Европейско Развитие на Суджука.

Суджука е защитена БГ марка в ЕС, но този от Г.Оряховица! Да се ослушаме, как е там! Засега там ГЕРБ само навяват гадни спомени от Цветанов и Болницата, там! Та, дали смеят да припарят не знам!

симо

Бах маааму...СМЪРТ НА СУДЖУКА!!!!!????Остава да обявим война и на ПЪЛНЕНИТЕ ЧУШКИ И НА ПАЧАТА и с България е свършено...

На снимката, която ДИР-а любезно ни е предоставил, бате ви Бойко има вид на човек преял с четири тона некачествени суджуци.

Прокуратурата няма ли да разследва къде са отишли суджуците. Само с партийно наказание ли ще се отърват?

Този е в Герб сигурно от 10 години, досега е усвоил поне 40-50 тона колбас и изведнъж проблем? Това честно ли е, другари?

Резултат от партийното строителство на Цв.Цв. Не е много по-различно и в други области - рекет на бизнеса и кадруване в администрацията.

Щом областното е изяло суджука- да ги сменя!

Не е луд изялия баницата а този дето му я е дал...... Кой производител ще си хвърли труда без договор и без пари?!

Който иска да си запази бизнеса!

КОЙ? КОЙ СИ Е ИЗЯЛ СУДЖУКА? ПЛАТЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ ТРОЛЧЕТА, РАЗБИРА СЕ...

Боцко е сол таш*к на Пеевски отдавна - справка КТБ.

Една от най коментираните новини. Мнения много, но никой не се съмнява , че Боко е супермен и може да изяде 4 тона суджук годишно. Грубо изчислено е около 11кг за денонощие. А и суджук се яде с вино и приятели. Както е казал другарят Сталин, можем само да завиждаме.

Докъде може да падне моралът на ГЕРБ!!!

И на следващите избори, които май пак ще бъдат предсрочни ще гледаме "Листа и до листата Суджук". Видимият резултат от нашето Падение - НАСРАН но правещ се на Не Насран. Обаче има една Миризма, дето всички я знаем ...

боко пак ще спи във симитли

Било "Суджукгейт" - ташак. Та то си е по нашенски живо Осиране. ---------------- От както са се пръкнали, ги ненавиждам. Никога не съм "обичал" милиционери. Но тези направо "убиха рибата" с този суджук. Тъпанари, но това е направо НЕВЕРОЯТНО постижение за един "милиционерски акъл".

В архива на ЦРУ, към доклада на Джон Байърли--ще бъде добавено: "....бойко методиев борисов продава страната си ---за не повече от четири тона суджук...."....:))))) ..... В архивите на НКВД---ще бъде добавена само една дума: "РАЗСТРЕЛЯТЬ" :)))))

Учени или прости са в ГЕРБ. Учения и в клозета да го затвориш , ще намери какво да яде и за началника в буркани ще затвори. А тези гейберасти не пратили суджук за началника си. По прости и от него.Направо са уникални.