Експерт: Турция и Брюксел играят сложен танц

Турското общество остава силно разделено година след опита за преврат, каза пред БНР журналистът Александър Велев, бивш генерален консул на България в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Турция и Брюксел играят сложен танц | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кючекът е сложен танц, изисква се предварително обучение.

ЗАПАДНАЛИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПРИЕМАТ ТУРЦИЯ КАТО РАВНОПОСТАВЕНА СТРАНА,А САМО КАТО ВАСАЛ ЗА МРЪСНИ ПОРЪЧКИ ЗА БЛИЗКИЯ ИЗТОК!!!ПОХВАЛНА Е БОРБАТА ЗА НЕЗАВИСИМОСТ НА ТУРЦИЯ!!!ДА СЕ УЧИМ ОТ КОМШИИТЕ!!!

бивŞ консул,юрналİст,İ какво знае за турсİя-нİŞŞŞŞто.ердоган сяда на маса с световнİ лİдерİ като путİн,тримп,меъ İ другİ,не вİждаŞ лİ как се диря с борİсов,с една дума лİдер-световен,хаъде днес е баърам.

Вие превърнахте думата юналист като нещо лошо. А според мен и двете и Едоганлисистите и Юналистите за много лош избор за Турция. Това ще го разберете малко по късно ;-)

Турция трудно ще влезе в ЕС, никой не я иска. Турците са много различни тъй като произхода им е анадолски, те са кюрди които са си сложили друго име за да се промъкнат в Европа но номера не минава. Най добре да се интегрират с азиатски страни и да си стоят там.

Сиктир бе НАТО Сиктир бе ЕС Турция вижда резултата за България от членството и в ЕС- пълен фалит

Кюрдите са ни братовчеди по прабългарска линия бе "аналитико".Казват мама, татко, къща, тояга и пр. " Когато видим в турски паспорти записано националност кюрд, тогава в българските ще запишем националност турчин" Тодор Живков След него великите ни демократи се извиняваха и се дупиха за Възродителен процес с 3 убити. Турция никога не се е извинила и няма да се извини за хилядите жени и деца убити в Батак и Перущица. След Т.Живков има само предатели на България. така е Инджеффф

Как няма да купят Руското ПРО, след като американското ПРО не можа даже да усети 7 руски ракети, изстреляни от Каспийско море и прелетели над 700 км. през Турция, камо ли да ги порази. От др. страна Американските са в пъти по-скъпи

Турция не пее в градския хор. Какъв ЕС, к,ви 5 лева. Прост народ. С този, такъв си го надянаха ? Като нашият !!!!!!!!!!!!!

Кое му сложното на танца? Турция е азиатска държаеа и няма място в ЕС. Точно и ясно!

Този бивш консол що не гледа митинга в истанбул тази вечер,дадоха го и по БНС видя го целия цвят милиони застават за своя президент.Преди седмица опозицията имаше митинг с около 100 Хил .господинчо консул ченге,колкото и да искаш друго турският народ с разлика от мил и половина гладове подкрепи референдума.вие ченгета комунисти не знаете правилото на демокрацията 50+1..вижте с кого се вижда Ердоган/.....Тръмп,Путин,Тереза Мей,Меркел,Френският президент както и с президентите на Китай ,Индия,Пакистан и др какво ще говориш Бе господинчо,умираш от завист ,че Турците си имат Силен Лидер като лидер,браво на Турците,че не цепят басма на САЩ,германия и др

Турският танц е прост. Върти се около алъш-вериш, доене с каквото може на ЕС и изобщо - гледане единствено на собствения интерес. Поръсено с имперски амбиции.

Силна президентска власт има в САЩ,Русия и Франция.Какво прави Турция в страната си е нейна вътрешна политика.Въпросът е да не се намесва при съседите си.Турците си избират Ердоган и политиката му и те сами си решават съдбата.Това не е наша работа.

Следва гражданска война

Какви 50% какви 5лв ? Въвеждайки военно положение Ердо сменя из- бирателната комисия и във военно положение провежда избори с Точ- ните хора в избирателната комисия...? АНАДЪМ?

ердогад направи от Турция лична собственост, която ще се опита да предаде по наследство на най-големия си син според султанските традиции :))) Защо всеки идиот с власт се побърква и прави едно и също - окопава се във властта с насилие без да му пука за раята , докато раята се усети и му вземе феса, заедно с главата !!!!

Защото и Германия толкова е интегрирала турците си, колкото ние - циганите.

Да струваме няколко дивизии на турската граница, за да заплашим тоя.

Какви и кои родове войски дивизии ще струпаш?!?! Не знам дали имаме 2 батальона окомплектовани пехотинци, а говориш за няколко дивизии. Явно се шегуваш.

Лошото е, че не се шегува. Просто не знае на кой свят е. Но и това не е трагедия. Трагедията е, че мнозинството са като него.

Колко да е сложен? Всичко е много просто. Те са мюсюлмани , казват за нас евроейците, че сме геури (презрително определение), не признават друга вяра освен тяхната (смятат се , за правоверни). Те мюсюлманите са от 7 век много преди това, света познава Орфизма, Християнството, Юдейзма, Будизма и т. н. Исляма е проблема на Турция, защото въпреки, че ислям означава мир всъщност е най-агресивната (тоталитарна) религия, дори не е религия а агресивен политически проект. И днес виждаме какво прави И. Д. -ДАЕШ.

Страстен кючек на пилон. Хайде гадайте...

Браво - позна! Танцът е кючек, хич не е сложен. Особеното е, че в случая, Европа/Меркел го играе на голо дупе, а Турция/Ердоган, с гол... в ръката... нож.

Нашия полуобразован, нискоинтелегентен, слабоумен БаБаит - ББ