Голям интерес към срещата Путин-Тръмп, но без илюзии

Президентите на Русия и САЩ - Владимир Путин и Доналд Тръмп, ще се срещнат на 7 юли в Хамбург, в рамките на форума на върха на Г-20.

Обратно в новината

Коментари - Голям интерес към срещата Путин-Тръмп, но без илюзии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-накрая, ще ти дойде ли акъл в кратуната? Погледни си и правописа!

НИЩО ДОБРО НЕ ОЧАКВАМ ДА СЕ СЛУЧИ НА ТАЗИ СРЕЩА!!!САЩ ДОБРОВОЛНО НЯМА ДА СДАДЪТ ЛИДЕРСТВОТО СИ НА ПЪРВА СВРЪХ ДЪРЖАВА,ВЪПРЕКИ КИТАЙСКАТА КОНКУРЕНЦИЯ И РУСКАТА ВОЕННА МОЩ!!!

Какво има да коментираме. Повече от ясно е, че вербовчикът от КГБ отива на среща с агента си.

Ми какво да пишем-то тука пълно с руснаци и американци,а българи няма.Карат се помежду си-е,нищо за нас поне сеира остава.

май е добре лекари да има онлайн

Тия двамата са като Хитлер и Сталин-шизо!!!!!!!!!!!!!!!! И те няма да направят нищо защото имат много деца и много млади невести- живучка им се.Трябва още да остареят,като станат за фризера може да издънят нещата,но лакеите днешни ще се оправят с тях преди това. Няма страшно.

ако америка е била толкова пъти в истински воини и се намери президент като путин да я вдигне на крака , тогава бих повярвал че е гърявник и стратег ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Първи зам.министър на отбраната на Украйна се казва Иван Руснак. А иначе украинците са "различни", не са руснаци!!!

двама илюзионисти ще се срещат, но без илюзии

Тато Тръмп -Какво ще правим с Покрайната? Путин - Можем да си я вземем цялата!.

Тази история с дипломатическите вили на Русия в Ню Йорк и Мериленд е наистина много забавна. Те принадлежат на Русия, купила си ги е по установения ред. Да, но страната която се тупа в гърдите, че уважава най-много собствеността (частна или не) просто забрани на собственика да ги използува без ниакво съдебно решение - ей така (слава Богу, още не е почнала да ги ползува за някаква цел, освен може би, за инсталиране на "бръмбари"). Така че май че имаме държава, която смята, че може да лишава от един от елементите на собственост (именно ползуване на собствеността) по свое усмотрение. Дядо ми разправяше, че по този начин "народната" власт го лишила от ползуването на магазина му, като искала да си плаща данък сгради. Не знам дали САЩ искат от Русия да плаща данъци върху тази собственост, но самои това остана за да се превърне САЩ в новия СССР.

Днес е нац. празник на САЩ, а РФ и КНР такава тесла им удариха... Нищо не е случайно!

Снимките са илюстративни. Единия е креслив, инфантилен смешник, а другия може да те купи и продаде без да мигне. Ще бъде интересно дали Дъмпи ще пробва кретенското си ръкостискане с Путин.

русия си остава една силно независима страна. нищо не зависи от русия :) освен ако тролът ни обясни обратното :) давАй, трол!

повтори трола и си удари един плюс за по сигурно

русия си остава една силно независима страна. нищо не зависи от русия :) осен ако тролът ни обясн обратото :) давАй, трол!

То и поляците са едни тразвеници :-)

Първо, вече са абсолютно ясни темите и последователността им на обсъждане. Второ, абсолютно е ясно кога ще се състои и колко ще продължи разговорът. Трето, CNN, ТАСС и ДИР не са информирани за тези подробности. Четвърто, Тилърсън официално заяви, че САЩ смятат да оставят Русия да решава съдбата на Сирия и Асад. Та, те така.

Войната на Русия срещу Запада вече започна. Не искат да го повярват нито в Русия, нито на Запад, но страната вече е съвсем друга. Откъде изпълзяха този примитивен милитаризъм, тази ретроградност, това помрачение? Ние се питаме това всеки ден. В Европа навярно също се питат. Защото хората на Запад искат просто да живеят нормално и в мир, докато руснаците са готови да умрат за героичната идея. Разликата е фундаментална.

показва, че и тук има тъпанари - хаха!

Светлана,руския народ е бил смазан с тези 56 милиона избити руснаци.Аз така като права сметката НЕ Е ИМАЛО СЕМЕЙСТВО КОЕТО ДА НЕ Е ПОСТРАДАЛО- я майка ти я баща ти я брат ти а сестра ти,АКО НЕ СИ ТИ.Как няма да си смазан.Ше си смазан не ами смазан.Просто очите на хората в русия трябва да се отворят.Този народ трябва да се бъде събуден. Ти за какво си мислиш господарите на путин не искат украйна да е свободна.Ми щото украйна е много близо до руския човек.Ми той като погледне през оградата и ше види какво е да не си роб.От това ги е страх,ако руския народ се пробуди ше ги измете за 2 седмици.Господарите на путин искат да настроят останалия свят срещу руския народ и руския народ срещу останалия свят.Само так господарите на милиционера могат да постигнат целите си.

Тази дама-лауреат е пълен продажен боклук.И на такива дават премии, които станали обезмислени както тази премия за мир на Обама.Вече всичко губи цена.

Шило

Примитивен милитаризъм, казваш? А какъв е този милитаризъм, който си пълзя, пълзя, обхвана Сирия, Сърбия, Ирак, Афганистан, Сомалия, Либия, запали Египет...Иновативен, някакъв? Айде, стига.

Пост съветски. А в момента, руско-путински. От 1945г е така.

Ама ти си много тъпо парче бе...Я да видим "кое е общото,кое е главното" както казваше свинара от правец.Кое е общото между изброените държави,а умнико. Всичките са диктаторски режими.Е момче,през 21 век место за това няма.Разбра ли бе цървул. Няма място за диктатори на земята. Иначе народите на тези страни изостават безнадеждно от останалия свят.И това ли не ти е ясно.Мамин умник той...

неуважително с Европа и скоро-скоро надзорниците му ще го сменят.

Тръмп към Путин - Какво ще правим със Сирия и Украйна ? Путин - Нищо, до следващата среща - хахахахах

морски ли /май си сухопътен по корем/ -че то по пияни от поляците има ли бе ???

Бати тъпото заглавие! А кога ще се срещнат с илюзии. Тия да не са илюзионисти бре...

Ценителю, абстракциите, за които говориш, явно не са силната ти страна. Пример - дойде Сталин, изтрепа комисарите на Ленин, респективно на ционистите според теб и занули усилията им, които им струваха един влак с пари. Така ли? Нещата са далеч по прости - трябваше да се оформи по-важния, фундаменталния полюс от новата двуполярна система, с която да се управлява света. Богатствата на Руската империя, вкл. тези на Сибир станаха с един-единствен собственик, т.е. станаха основния властови ресурс в света, който "подпира" другия полюс - американския долар, замислен в модела като световното платежно средство.

Момче,примитивноста на "аргумента" сталин ДНЕС е отчайващ. Когато евреин плати за нещо,какъвто е метежа от 1917г платен от "червенощитко и приятели","аргументи" от подобен характер са наивни.Такива "аргументи" са били приемливи ама когато хората са били много по-наивни.Днес те просто нямат място.През 1918г от 316 души хай,топ тартори в русия само 18 НЕ СА БИЛИ евреи.В теа 316 са улянов,зиновиев,каменев,троцки,свердлов...и въпросния джугашвилев.При метежа 1917г в петроград е имало доооста жители на долен иист саид на манхатън.Просто така евреин защитава "инвестицията" си.С живота на 56 ПЕДЕСЕ И ШЕСТ МИЛИОНА руски хора.Щото НИКОЙ НЕ ОБИЧА ДА ГО КРАДАТ.И се опъва.Руския народ не е приел КРАЖБАТА и се е съпротивявал.Но евреите не познават милост.Така руския народ е бил смазан.За това и аз кавам ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ЖЕРТВА НА ЦИОНИЗМА Е РУСКИЯ НАРОД.

И никой не говори за тези 56 милиона руснаци.Никой.Има разни "избори" на софи,има "спъсъци" на шиндлер, има...Това е силата на ционистката пропаганда...А има и бухенвалд и освиенцим.както се вижда ционистите не си поплюват за да постигнат целите си.Как са го свили номера с идиота адолф,не знам и не ме интересува.Ако седна и се позамисла ...Но РЕАЛНИЯ РЕЗУЛТАТ от всв е разшираване на сверата на господство на ционизма в света-бедната източна европа.И пак КРАЖБАТА-НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ЧОВЕШКОТО БИТИЕ

Бай Дончо да внимава, че Шефа го е избирал.

До 2-3 месеца Украйна ще даде автономия на руските територии, а за Крим ще се замълчи. Сирия ще я разделят. Щатите ще вдигнат санкциите и ще настане любов. И това се знаеше много отдавна.

Нема да я бъде тая!

Коя?

Момче,а според теб случилото се в украйна случайност ли е.хаха.За да стане това има сили които са го осъществили.И то достатъчно мощни. И преди да го направат най-вероятно дъъълго са го мислили.И са заинтересовани от това.Това не е прищявка на някой.Така че...

Нямаме никакви илюзии в отношение на Държавата Фейк, където Новините са Фейк и Президентът е Фейк. Нямаме никакви илюзии, че и срещата е един Голям Фейк. Поне Новините Фейк, ще имат повод за Нови Фейкове, а Президентът Фейк може би ще успее да усмири Конгреса Фейк.

Заради такива разсъждения бех баннат на 26 миналия месец за неколко дни,което показва важноста и неприемливоста на тези разсъждения на определени среди с власт в дира.хаха.И не ми е за сефте.Преди изборите миналата година бех банван два пъти и то за доооста по-дълго време.Но на мен ми е през кура.Не всички в БГ са идиоти и тъпаци,все пак...Нъл тъй

УСЪ Да вземат да дадат некой милиард на Марципана, че измреха от глад в Украйна

Науката борави с аксиоми.Това са абстракции които задават рамките в които се разглеждат нещата-факти,събия...Без такава рамка,човек не може да види общите тенденции и закономерности.А това е много важно по много причини.И една от тях е че живота тогава е по-лесен. Една такава абстракция е че ОТ 1917г СЪВЕТСКА РУСИЯ Е ТВОРЕНИЕТО НА СВЕТОВНИЯ ЦИОНИЗЪМ С КОЕТО ТОЙ СЕ НАДЯВА ДА ПОСТИГНЕ СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО.Това което еврейството вече няколко хиляди години не успява да постигне,го постигна там в русия-създаде своя държава.В свободния свят това очевидно е невъзможно защото там живеят свободни хора.Това е сигурно най-малкото заради опита който съществува.Икономическия модел "маркс",ОСНОВАВАЩ СЕ на НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ЧОВЕШКОТО БИТИЕ-КРАЖБАТА НАРЕЧЕНА ЗА БЛАГОЗВУЧИЕ "национализация",наложен от ционистите в русия е бил неизбежен.Зад паравана на БЕЗУМИЯ от рода "диктатура на пролетариата", "народовластие", "общонародна собственост", "социална спраедливост" или "социално равенство",евреите са направили нещо което никой друг в човешката история не си е позволявал-ЛИШАВАНЕ НА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД ОТ СОБСТВЕНОСТ И ПРИСВОЯВАНЕ НА ТАЗИ СОБСТВЕНОСТ.Присвояване ЗА СЕБЕ СИ.Защото СОБСТВЕНИЦИ ПРИ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "комунизъм" са именно ТЕЗИ КОИТО ПРИТЕЖАВАТ ВЛАСТА,ТЕЗИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ. То друго и не може да бъде, ЗАЩОТО УПРАВЛЯВА СОБСТВЕНОСТА. Това е рамката за която говорих по-горе.И за да не изглеждате "лековати"-както казва др пирински-изхождайте от нея.

Освобождение е имало и това го знае всеки българин който не е с промито съзнание!Позор за тези които отричат!Русия създава Банка,Библиотека и Армия преди да се напусне България.А парите които Русия изплаща на Османската Империя за нейните претенции към България са АБСОЛЮТЕН ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ!

Чрез Полша глобалистите се опитват да вкарат Тръмп в капан, но съм сигурен, че резултата от визитата на Тръмп в Полша ще е примерно равен с отношението, което получи Меркел при срещата си с Тръмп... Битката вече не е между изтока и запада, а между запада и запада!

Великият Президентът на САЩ Доналд Тръмп очаква от Русия да върне полуостров Крим на Украйна и да прекрати насилието в Лугансака и Донецка област, стана ясно от коментар на говорителя на Белия дом Шон Спайсър

Шило

Сложи ли му икона на "великия", пред която да коленичиш и да се молиш?

Важно е за всички путеноиди ..ха.ха.ха даже и за Путин като се среща с Тръмп..ха.ха.ха"На 30.06.2017 г. сексолога Наталия Кобилкина организира безплатен семинар на тема Как да имаме желязно самочувствие. Събититето се радваше на изключително голям интерес. Близо 250 човека присъстваха на семинара, който се проведе в Гранд Хотел София а около 100 зрителя следяха онлайн излъчването в YouTube. Сексологът приложи различни изпитани и ефикасни техники за повишаване на самочувствието при жените и мъжете. "

НАДНОРМЕНАТА НИ КАЛИНКА ЩЕ РЕВНУВА.

Пече се новата Ялта...

По-скоро много им се иска на някои нова Ялта...

Обективни кономически фактори го налагат! Не е въпрос на нечий каприз.

Не очаквам големи промени . Още е рано да разпаднат Руската федерация...ще я оставят да си издъхне сама

кой по напред ще се разпадне.Вестник "уолстрийт джърнъл: след гръмките фалити на Детройт , Мемфис и още..бля бля.., след фалита на щата Калифорния ,днес щата Илинойс/с главен град Чикаго/ започва процедура по фалит поради огромни дългове и дефицит .Вече 2 години щата няма бюджет.

.... какво , и те ли минаха вече на Бояришник ?

ДИРА защо разпространявате фалшивите Гьобелсови новини на вашите господари от Фашистка Америка !?? САЩ експулсира 35 руски дипломата ,а другарят Путин вместо да отвърне със същото ,като мъдър човек каза ,че няма да гони никого и даже ги кани на Новогодишното тържество заедно с децата им в Кремъл ! Така другарят Путин за пореден път показа ,че е най-великият държавник в света !

Ха ха ха. Най-глупавото на твоя пост е, че точно една седмица след предстоящата среща Путин - Тръмп, Русия ще експулсира реципрочен брой американски дипломати. Помни ми думите.

програма на Президента Барак Обама целеше намаляване с 30% потреблението на петрол и газ в ЩАТИТЕ до 2030г., което хвърли в ужас световните кюмюрджии и те му спретнаха комбинацията тръмп, като путлер също е маша в ръцете на световната петролна мафия.

а с какво ще се утоли глада за енергия в света? С въглища ли? Пак КПД-то е по-молко

Сменете си редактора, че ще ви лепнат печата ФЕЙК - експулсирани бяха АМЕРИКАНСКИ ДИПЛОМАТИ, а не руски.

Русия взема Европа без Англия (Брекзит) и част от Азия. САЩ вземат северна Америка, южна Америка, Англия и Австралия и Н.З. Китай взема Азия и малко наоколо Африка остава неутрална Арабите ще ги подчинят на една страна, но не казвам коя. Мир и любов :-)))

:)))))) психопат

точно това е описано в един роман отпреди 10 години. Остават само 5 империи в света.

Еднополюсен или триполюсен свят може да бъде устойчива конструкция. Така или иначе човечеството трябва да реши въпроса с войните и устойчивото развитие, ако иска цивилизацията да оцелее.

Путин има сложна програма и няма кога да се срещне с Тръмп, но освен на Г20, може да се видят и в София на 3ти март догодина ...

До Редактора Виктор Стефанов НЯМА ЛИ ДА СИ ПОПРАВИТЕ ФАКТИЧЕСКИТЕ ГРЕШКИ? ... или нарочно пишете фейкови новини? Не Русия експулсира 35 американски дипломати! а САЩ изгони 35 руски дипломати...........

САЩ изгониха 35 путлерски шпионина, маскирани като дипломати, а путлер не смее да предприеме реципрочни действия, защото знае или са му обяснили как пак ще завърши поредната игра.

Паисий

Да бе, а амер.шпиони се маскират като коледни елхи в посолствата! хахахаа...

Русия не и трябва да гони клетите американски димломати /те и без това стоят все по корем/. Обаче явно Русия може да си назчани палячо в САЩ било то президент било то шеф на фантазьорите от ФБР или вечно пробитият балон ЦРУ.

води война срещу Европа, като саботира конкурентни газопроводи от Катар, Саудитска Арабия, Иран, или чрез сателитни режими, или чрез преки или прокси войни.

А кой саботира руските газопроводи като накара България да откаже Южен Поток? Кой иска спиране на Северен поток-2?

стига измислици... 1. Русия никога не е спирала Иранския газ - напротив - Газпром добива газ в Иран! 2. Саудитите не продават газ на никога. Те произвеждат нефт.

Ти сега лъжеш ли или те мързи да четеш? Саудитска Арабия и Иран са нетни вносители на природен газ и това няма да се промени в близките 10 години. Какви газопроводи бълнуваш?

Не очаквам нищо особено на тази среща. По скоро във вътрешно политически план на САЩ, очаквам изостряне на анти президентските настроения, от сорта на "Защо не гепи руският президент за врата!" или "Ти не ставаш за президент!" ... Дано не съм прав!

Интересното че в Щатите президентите се менят но външата им политика никога! Това е най силното доказателство че в САЩ президента не е играе такава важна роля както си мислят повечето хора.

А не е ли белег и за силата на институциите? Че дори и едно говедо като Тръмп не може да срине страната? А представяш ли си Тръмп ако е начело на Русия какво би се случило?

Определено и това което казваш е донякъде вярно. Но защо тогава по умеят да променят неща във вътрешната политика?

Тази константа не ми е известна и не знам как се казва? Или се променя, но пренебрежително малко? Май зависи от точката на наблюдение. Според мен се променя и то доста, например с простака Тръмпи, който доста промени политиката като се оттегли от климатичните споразумения. Но може пък да има теми по които не се променя. Все пак една политика може да се мисли, когато е дефинирана като правена интелектуално и за това прогнозируемо. Обаче Тръмпи не знам дали попада в тази категория, все пак трябва да предполагаме, че администрацията като цяло е същата така че нещата зависещи от нея може и да не се променят.

кой-знае какво от такава среща не може да се очаква. Тръмп още го обвиняват, че е руски агент, което са пълни глупости. Тръмп е агент на другата половина от американския "естаблишмънт". Нека се разберат поне да не започнат да се пуцат. Това ще е достатъчно

на путлер дали ще му стърчи още томахавката от задника :)))

тях ги търсеше перуката и питаше абе нали убихве еднол летище а то цяло целеничко ??!!.Дека са тия пиратки??Пари нема за купони а ние пари трошим за заря с пиратки

аз не разговярам с вас /Тръмп,Меркел , Макрон и др.капачки/, говоря директно с вашите кукловоди, които искат или не сами идват при мен.С вас мога да обсъдя въпроси като "как е времето днес, и добре ли се наспахте." /Из филма "Интервю" на Оливер Стоун/.

ДО Редактора Виктор Стефанов НЯМА ЛИ ДА СИ ПОПРАВИТЕ ФАКТИЧЕСКИТЕ ГРЕШКИ? ... или нарочно пишете фейкови новини? САЩ експулсира 35 руски дипломати, а не Русия 35 американски!

кво е това? глупакът и тъпакът красавицата и звярът? вълкът и червената шапчица? две рижави лайна?

Мараба глупи,днеска на празника ви нещо сте импотентни както винаги сте били незавсими говеда