ЕК глоби Google с 2,42 милиарда евро

Google ще трябва да плати 2,42 милиарда евро на Европейския съюз, защото нарушава антимонополните му правила.

Обратно в новината

Коментари - ЕК глоби Google с 2,42 милиарда евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ли ще обявят новата виртуална държава Гугъл? Иначе и те започнаха да прекаляват, създадоха изкуствена бизнес среда в която никой не може да ги конкурира! Да живеят сикрет сървис!

lu4ka

Еййй, тея от ЕС се чудят откъде да гепят пари.

Гугъл манипулира здраво Адсенс и Адуордс, алчноста на тази компания няма граници.

Трябва да отворя Гугъл!!!

Проблемът е друг - мнозина влизат в Гугъл за да научат елементарни понятия,термини,истини,които се научават още в 5 клас на основното училище...Нашите родители ги научаваха още преди да се появи тоя "чичко"!!!Който ,между другото, се препитава от неграмотните той затова и отнася глобичката от ЕС за милиарди евро...

Напиши го грамотно, след като претендираш за това!

Аз не мога без "чичко Гугъл"!

Всички големи компании почват рано или късно да се държат идийотски. Вероятно защото винаги се появява по някой шеф дето иска да се издига и се напъва ли напъва за резултати... А що се отнася до Гугъл, аз лично искам като си купя телефон да не ми се налага задължително да ползвам Гугъл. Искам просто телефон.

провери в Гугъл, че се пише ИДИОТСКИ, явно не знаеш някои неща! Е нищо де...на всеки се случва.

Бо Бо

ЕК да глоби САЩ за причинената миграция в ЕС и милионите човешки унищожени съдби от провокациите на Пентагона и американските медии по цял свят, от създаването и финансирането на ИДИЛ и т.н.

Идиотщина! А какво правим, ако Google те накарат да подпишеш споразумение с тях за правото да ползваш техният софтуер? Или те накарат ДА ПЛАЩАШ за правото да ползваш техният софтуер?

Тогава те губят! Така мисля...

Така мислиш, защото не знаеш какво е, когато не използваш Google. Опитай да изкараш една седмица без да ползваш техните продукти и тогава ще си говорим.

И к'во ше ядат тея от Googl-а, а? Логично е да ги запишат към НОИ с новата мин. пенсия. Иначе "няма търсачка - няма намирачка"!

Заслужават си го тея ко*елдаци. Който се занимава професионално с Гугел знае за какво иде реч. Хак да им е.

Не се занимавайте с Гугъл аз съм на Яндекс и не съжалямам !!!

След като не си на китайският Байду, занчи още си в сферата на нормалното. ;) Яндекса си се ползва в бившите СССР републики. Не го ползвам, но са ми искали да се съобразявам с него за оптимизация на търсенето (SEO) и ме е ядосвало. ;)

Яндекса е много крив откъм СЕО - нищо общо с Гуглето. Говоря от опит, но и той се лъже ;)

К'во монополно положение- търсете с хуйловската търсачка "Яндекс" сичко ке ви найде ;-)

Бандитска работа-- поридния пример за преразпределение на световните пари --няма значение дали ще бомбардираш ислямска държава за петрол --дали ще почнеш 3-та световна или някакви съдебни глоби И американците правят същото--глобяват немските фирми с милиарди Всеки давзема по едно дърво--който не може дърво--автомат --и дапреразпределя

Какви ти милиарди, тук пенсионерите вече ще взимат по 100 евро!

Също трябва да глобят! А петролен картел, саудитите - кой ще ги глоби???

Трудна работа - държат под 30% от пазара. Виж, Гугъл държи на практика интернет. Скромно - целия.

Европа отвръща на удара на САЩ по фолксваген... Да очакваме в другия епизод следващия удар на САЩ.

сЯ трябва да ни ги дадат за кебапчета! Няма само ние да храним германци и франсета!

размер до 5% от среднодневния световен оборот на Alphabet - дружеството майка на Google. Според резултатите от 2016 година, паричната сума, отговаряща на тези проценти, е около 9 милиарда евро.

Тези за нищо ги нямат милиардите!

инфлация, чедо.

А кой ще глоби БНТ, в много от чийто предавания се рекламира Фейсбук?! Като национална телевизия тя трябва да отчете пред данъкоплатците колко са приходите от реклама на Фейсбук. Или няма такива? Ако няма, кой им дава правото да използват тази платформа във всяко предаване?!

БНТ няма какво да рекламира на Фейсбук. Фейсбук е канал за комуникация които се използва от много хора за това БНТ го позлват за да комуникират с тях. Да рекламираш фейсбук е като да рекламираш...билборд...той самия се изпозлва за реклами а не е цел на реклмната комуникация. Никой никъде не може да ти каже колко приходи могат да се генерират от рекламата във Фейсбук (или където и да е). Ако телевизията като бранд изпозлва Фейсбук за да се рекламира (което е обратната логика на това което казваш) то тогава може да даде отчед до колко хора е стигнала тази реклама и това е... За въпроса "кой им дава право да изпозлват тази плаформа": 1. Кой и защо да им забранява? 2. Коя друга платформа за комуникация е по-добра и разпространена и достига до повече хора? 3. Ако някой трябва да дава право...защо тогава са им дали право на телефони? електронни пощи и т.н... Като цяло от коменатара ти се разбира че не си мн наясно как работи фейсбук и интернета като цяло.

Муха ги ухапала, Гугъл.

Муха, ама конска!

Ами Ефропътъ да се самоглоби заради монополната политика на немските вериги хипермаркети, които изместват всички останали и налагат цените на пазара в не една европейска страна. Или пък да се самосезира за затварянето на блоковете на АЕЦ-а, които се оказа, че никой не искал да бъдат затворени, но едва ли не ние сами сме го решили. Може да се самосезират и спирането на проекта Южен поток, докато тайничко уредиха Северен поток 2. Ама нали те определят, те налагат правила, с които да глобяват когото и както си искат.

А горивата и лекарствата у нас са също монопол.Марешки се опита да разбие монопола,а сега го съдят..Този шизофренен ЕС не вижда ,,защо,,сме най бедните в ЕС,затова и най много умираме

путин е виновен