Цацаров скастри Икономическа полиция, похвали ГДБОП

„Икономическа полиция“ е в състояние на пълно заспиване и затишие. Това каза главният прокурор Сотир Цацаров .

Обратно в новината

Коментари - Цацаров скастри Икономическа полиция, похвали ГДБОП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баш , ....като СЪД. СИСТЕМА !

В България ВЕЧЕ на КОРУПЦИЯТА , се казва че е СПАНЕ .

каква икономическа полиция бе, идиот такъв?? Може ли едно ченге да арестува ББ или ДП например!?

Абсолютно може, то затуй ме пенсионираха, за да не ме допуснат да стана шева на туземния филиал на Европол. Идва европейска заповед за арест на боко, моко, маджо, баджо, черепа, кокала, дебелянчо, цацата и прочие, земам гарвана, товаря ги и директно като колетна пратка там дето им е мястото.

Знаят си те. Заспали като съдебната система !

Цялата правосъдна и правоохранителна система е страстната с мафията. И законодателната и изпълнителната власт. Тихи системи. Бачкат само за себе си.

Цаци и Баци в кризисен ПиАр. Приоритет им била корупцията? А вас кой ще ви разследва, арестува, съди? Кой? Кой? Кой?

Прав е Главният Прокурор Хиляди фирми на руски граждани регистрирани в България не плащат данъци

боркора се изкълчиха от работа!

За корупцията е много прав!С изключение на софииската прокуратура- там колективно обсъждат от коя преписка ква пара може да се свали.Без да се притесняват!

връзкарчета. Държавна работа - все със връзки в тази държава, не става въпрос за кадърността, а за това, колко дебели връзки имаш - толкова по-голяма заплата имаш, па може нищо да не вършиш и да не разбираш от тази работа. Справка - съпругът на цецка Цачева

Цацаров,някой те е вкарал в 6-та глуха!В мвр-то едни бачкат, а други бият тъпана по пресата.Данс- и те се навират в бъркотията-ловят селски кметове и детските градини-след ревизионен акт разбира се.Чат пат "бачкат" и по канали за крадени коли,въпреки,че не им е работа.Просто нареждат на заптиетата, а после думкат тъпана и дават брифинги.Икон. полиция е смазана,защото иначе ще улови местните партайгеносета-всички са крадливи.Шашмата с КТБ щеше да е разкрита от икон. полиция за няколко месеца,ама ги бият през ръчичките и не им дават.А,бе бля,бля,бля.....

Тихи Дирекции! В МВР от 40 години всеки търси връзки под камък и дърво дасе намърда цивилен в Икономическа -в ДАНС--защото не се раоти нищо иминават 28 години стаж както следва ---сутрин купил си вестник в 8 и 30 влизаш в кабинета --- до 9 00 леко настройване--- в 9 00 около половин час клюки при началника---- след 10 00 --отиваш даси вършиш лична работа --от 12 до 13 и 30 --обяд и почивка --- към 14 00 --лека дрямка в креслото в кабинета --и някой фалшиф рапорт да напишеш --може малко общуване с машинжпискште Към 17 00 --почваш дасе ослушваш за начаници--хубаво е след 18 00 да извадиш бутилка алкохол--приятелски да пиинете с началника и даси тръгнеш след него Но като го почерпиш---другите дни може и в 17 00 да излезеш задетето от детската градина Всеки Божи ден до пенсия----плащайте БАЛЪЦИ

В тази проклета държава всичко е заспало! Нищо чудно, че се топим като народ! Който и друг да беше на наше място щеше да измете политиците от парламента. Българските политици са част от мафията.

Нещо в Държавата не е наред. Гл. прокурор дава акъл на всички и се бърка навсякъде. Ние не сме Прокурорска Република, Четете и спазвайте Конституцията за да бъдете свободни.

Когато дъжавен служител спи, в нормалните държави го пращат на борсата за да си почине хубаво !!! Като преди това му правят проверка и му се отнемат всички привилегии !!!

ПО ИЗКЛючение е вярно,но не мога да вярвам на тоя, че ги казва без корист

Изобщо не е заспала а е добре платено-разсеяна

Ами Цаца как да работят като ще се натъкнат все на бизнесмени от управляващото кръгче - Гергов , Пеевски, Цветелина и приятели! Да ме извиняват групировките, ама нали според Цацаров вече са си изсветлили бизнеса!

борисов,цацаров,пеевски-моделът КОЙ!!!

кога се събуди?

Кога у наше село се чуе магазинеро да испищи, он си знае защо и кога видим жив катажия тука, знчи нещата че потръгнат а до тогава е ''''''''мижи да те лажим??????

Ли Куан Ю е човекът, превърнал Сингапур от корумпирана държава в държава на реда, закона и благоденствието. Сингапурското чудо. Негови са думите :"Започнете като вкарате в затвора трима от най-близките си приятели. Вие знаете за какво, и те знаят за какво." Един от великите съвети на Ю. За смели хора, обаче." За акули... ... а не за цаци!;)

Не мога да сложа повече от един плюс затова Ви казвам "БРАВО"!!!!!!!!!!!!!!!!! Благодаря.

Мерси, но аз просто съм цитирала един мъж с топки;)) Жалко, че в БГ са кът, но пък кастрати - дал Господ...

Добре си го казал ! Иска се ТУПЕ !!! А на лаладжийство. Браво, голям си ! Или както навремето го е изтъкнал Мао : Мачката не е необходимо да бъде черна, бяла или пъстра, а да лови мишки !

Цацаров се подмазва на Цветанов

Нали , Цветанов го назначи .

Не само не са ,,заспали" ,ами участват водещо в далаверите.

Гусин Цацаров въобще не са заспали , КОРУПЦИЯ БРАТО , КОРУПЦИЯ , КАТО ПРИ ВАС В ЦЯЛАТА СЪД. СИСТЕМА . Нали официално се обяви : България , най-корумпираната държава .

изобщо не спят, ами постоянно слухтят и ходят да си искат процентите , че да не им секне бизнеса на някой съгрешили

Границата между Криминалноста и Полицията е твърде размита и трудно може да се определи, откъде почва едната и къде свършва другата- пълна интеграция и взаимно проникване. Цацаров, Цацарооов - не се прави на умряла лисица - всички, знаем всичко - Докажи,че си кит!!

всички спят сладко и папкат от народните пари,които обаче са на привършване,накрая ще ми папкат оная работа!!!!

Само тя ли? То цялата полиция е заспала...

На мен ми е известно какво трябва да се направи, за да има синхрон и резултатност. Обаче не очаквайте от разните му там връзкари и подставени човечета реални резултати! Те не са свикнали да Мислят ! Все чакат наготово. Някой да им даде Идеята какво и как да го направят. Ето защо нищо не върви по мед и по масло. Всеки чака наготово.. Та после да се бие у гърдите с думите - Аз, Аз, Аз...

изобщо тоя що се обажда? Що не си види неговите подчинени дето много работят? А той как иска икон.полиция да работи и защо и какво точно да прави? Да хваща дребните търговци или магацинчета ли? Ми нали на някой ваш човек ще се развалиспокойствието бе Цацаров! Къде се е чуло и видяло гарга на гарга око да вади! По същия начин конкурси за прокурори и съдии се правят в системата се вкарват наши хора които да оправят проблемите!

сега полицаите ще стачкуват за по-големи заплати.

напълно прав ,че "Икономическата полиция" е в състояние на пълно заспиване и затишие. Тъй наречената аристокрация в МВР при социализма-стопанска полиция,а след 1989 г. икономическа полиция винаги са били в състояние на пълно заспиване и затишие.Кадрите там са висшисти,но със непокрито самочувсвие,некомпетентни,липсва широка култура,мързеливи.Това го казвам като бивш финансов ревизор който е имал често работа с тях по служебен път.Имаше"икономичиски" полицай които не бяха виждали разплащателна ведомост,ордери и други първични документи и т.н. Ти им говориш едно за което си работил ежедневно,те ти говорят врели,некипели и не дават да им оспориш.Не знам как ги квалифицират в системата,ама са гола вода,особенно сега по-младите.

Икономическа полиция заспала, ама не казва свинята изрод защо! Защото Прокуратурата не е заспала, а полегнала и лочи от схемите с бандитите. И какво да върши полицията, като помиярите в прокуратурата играят с престъпниците?

Ами разбудете я! Нека не забравяме, че заплатите им са в пъти повече от тези на редовите служители на МВР, а ефективността им почти нулева. Нека раздрусаме системата и от дървото окапят презрелите и гнили круши!

Цялата полиция спи и не работи а все искат пари,но защо няма наказания и уволнения?