Спипаха пласьори на менте евро и наркотици (снимки)

Бопаджии задържаха петима участници в организирана престъпна група за разпространение на фалшиви евробанкноти и наркотици.

Обратно в новината

Коментари - Спипаха пласьори на менте евро и наркотици (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое ли пък не е менте в Бг ? Като се има в предвид , че на практика , вече 27г., във всяко престъпление има участие един и повече полицаи , то сега как е ? Колко полицаи са участниците ?

Щука

"Бопаджии"... Абе, Редакция, бива ли така?! Служители на БОП или агенти, или каквито и да са, ама "бопаджии"... Да не се гумаджии или бензинаджии :D

d4

онзи ден писаха за случая... циганската махала в Петрич. и единия от задържаните е циганин с прякор "Циганина"..... демократична реалност.

Марихуаната лекува много заболявания в това число и рак..но като ти напишат едно такова заглавие,Наркотици,и край..а цигарите и алкохола колко народ убиват годишно,но се продава легално..в няколко щата в Америка марихуаната се продава легално..

Дали лекува конопа е спорно, но ЕДНО Е СИГУРНО - УВРЕЖДА ДНК-то и води до СИГУРНА шизофрения.

И до невероятно затъпяване. Иначе съм абсолютно за разрешаването на сякакви наркотици и отрови, света е пренаселен. Даже е добре да стимулират маалите като тая в Петрич да употребяват