Великобритания губи привлекателност за имигранти от изток

Броят на имигрантите от Източна Европа във Великобритания е намалял с около една трета след вота за Брекзит, най-вече поради последвалото отслабване на лирата.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания губи привлекателност за имигранти от изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

островитяните трябва да следят нивото на океана и общото затопляне на климата инак и България ще им се стори ама много привлекателна

Не ги мислете ингилизите. Ще имат известни трудности, но ще са върха. Лирата е паднала защото и $ падна, а те са свързани. Виж, какво става с недвижимите имоти отидоха в космоса. Жалък коментар. При нас страшното предстои.

Нека сикотУ сиган от пакистан, афганистан, ирак и т.н. д ас еизсипе там. Те там се борят да им спазват правата и даже джобни и квартира без пари им дават. Ние тук и без тва не сме много гостоприемни към арабите.

АМИ ТО ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙЦИТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТ БЕЛИ , ОБРАЗОВАНИ (ИЛИ ПОНЕ ПРИРОДНО-ИНТЕЛИГЕНТНИ) ХОРА В КРАЛСТВОТО И ИРЛАНДИЯ :))

Нали това беше целта на Брекзит!

Е, затова пък Ингилизстан е привлекателна за ислямските ненормалници и мангусти от Изтока и Арабия. Скоро шария и там!

Кралицата вчера произнесе реч. Речта беше забавена с 2 дена, заради технологията на съхнене на мастилото върху хартията. Тази хартия, върху която е написана речта, ше остане непокътната поне 500 години. Това са важни неща. Там всичко се планира за 100, 200, 300 години напред. Затова са ВЕЛИКА империя. За политиката към мигрантите: експериментът вече е проведен в отдалечение колонии: Канада, Австралия и е доста успешен. Нарича се точкова система, при която желаещите да живеят и роаботят трябва да докажат: език, образование, трудов стаж. Трябва и да са млади. След като експериментът е успешен, ще бъде внедрен. Има и един друг експеримент, проведен наскоро. Наричаше се социализъм. Той не беше толкова успешен, НО доста изводи се направиха. Новият съветски съюз се казва "Европейски". Е, На кралицата не и се живее в съветският съюз...

Тази смешна държава, живееща със спомените от миналото, когато е била велика нация, много скоро ще разбере че жестоко се е осрала. Досега Щатите я имаха за 51-вия си щат, държаха я за предмостие към Европа, но сега и на тях ще им стане безинтересна. А и Тръмп сам се изолира зад океана. Е скоро англичаните ще си припомнят всички аспекти на понятието "остров".

Важното е да не секва желанието на мигранти от близкия и далечен изток и необятна Африка, и ако може по-чернички и по-диви!

Виж сега. Едно време като висях пред британското посолство под номер и ме развъртаха за виза, Бонго Бонго от Уганда и Конго идваше и директно вземаше.

цветя да им купуват с нашите измъчени пари!И амер. правят пачка с тези визи!