Цацаров: По-малко политика и съдебната реформа ще стане

Повече право и по-малко политика и съдебната реформа току-виж се случила, посочи главният прокурор по повод на избора на новия състав на ВСС.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: По-малко политика и съдебната реформа ще стане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама тя тая рИформа можеше да стане преди няколко десетилетия , цацко :)))) Първо : Отмяна на простотията с висящите дела .... Как примати с по 100-200 дела за взлом , кражби , насилие и, убийства и грабежи се мотат свободно ???????? Никъде я няма тази правна фигура. След третия рецидив - до живот без право на замяна , щото има мораториум на смъртното наказание .. за сега ! Второ : Проверка на имуществения статус на " висши " магистралки като панов , пенгезов , романов и сие . Внезапно забогатели примати , които не могат да докажат и 1 % от доходите си .. Кинтите винаги оставят следи , Сметна палата си върши работата перфектно , ама само на ниво експерти ... Докога ще замитате следите на внезапно забогателите ???? Видов ден иде , къде ще се денете , юродиви продажници ?!!!

Поне говори граматически точно и смислено. А не като масата гербокомунети и неслучили се във всяко едно отншение случковци - журналисти, артисти, юристи итн, за които всичко се случва, даже по план. Ту хепън по план.....

обаче само ако се разкараш от нея заедно с политическите отрепки, които представляваш!

Когато цацата стане скумрия.

най-много да се освиниш още, цацаров, друго няма да стане. Българската прокуратура в твое лице има повече присъди от ервопейския съд, отколкото присъди да е произвела тя

Докато дпс кадрува в съдебната система, никаква реформа няма да има там. То в тая жалка държава доган и пеевски са издигнати в култ като национално богатство.

Какво дпс пак ви е в главата след като всички чухме ''ТИ си го избра и назначи'' от Кокинов към боко....или боко представлява дпс вече?????

Тоя като какъв коментира съдебната реформа, след като народа отдавна го е оценил и има отрицателен рейтинг?!? Ако иска да изкаже мнението си, да се обади на Пеевски и да му го каже, нас кво ни интересува неговото мнение? Време е да започне да коментира условията в българските затвори в качеството му на обитател!

"Цацаров: По-малко политика и съдебната реформа ще стане" Е точно ТИ ли се намери да го кажеш това? Досега политическата намеса не ти пречеше, нали ти пълнеше кесията.

Сериозно съм притеснена за обонянието на главния ни прокурор. Как така депутат, няколко мандата работил само в НС, демек само на ползу роду, изведнъж от скромен приход, деклариран пред СП - стар опел и 50 хилки, за две години стана милионер - и то какъв милионер!;)) На всеки друг "държавен обвинител" в онези другите, "бели държави", щеше да му мирише, та да се не трае...само наша цаца такъв дерт няма, и затова и той тръгнал кирилицата да оправя.;) Щото оправи всичко друго у цацаратурата, барабар с рИформата...

Цаца докато ти си на този пост назначен от ментора си никаква реформа няма да стане защото трябва с бая дружинка около него да ги вкараш в затвора ако има реална реформа...

Ей, прав си, бе цаца - по-малко "ти си го избра" от страна на политиците и всичко ще е ок;)) И повече реформи за "след цацаров" и - воала!- имаме реформа и в прокуратурата;)

Цаца...нищо не може да стане като хората докато не ви изметат!Не сте вие дето ще направите съдебна реформа....

А кой ще я направи? Брюксел ли?Вие, троловете не знаете какво искате, но знаете да крякате по улиците.

А ти кой искаш да прави съдебна реформа...статуквото ли? Как този на когото му е удобно да няма правосъдие ще прави съдебна реформа.