Тръмп се опъва на Г-7 за Парижкото споразумение

Американският президент Доналд Тръмп обяви днес, че ще вземе окончателно решение дали САЩ да останат в Парижкото споразумение за климата идната седмица.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп се опъва на Г-7 за Парижкото споразумение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стартира програма за намаляване потреблението на въглеводородна енергия и заменянето с възобновяема. Това хвърли в ужас петролните компании и те пробутаха тръмп.

САЩ станаха световна сила след ВСВ.Продадоха оръжие за огромни суми на Европа.Изнесоха в САЩ немските учени които им създадоха ядрената бомба и веднага я хвърлиха върху мирно население в Япония. Реализираха Плана Маршал, като за гаранции взеха държавното злато на всички евространи и го закараха в САЩ.Създадоха ЕС и НАТО за по-лесен контрол над Европа.Само дьо Гол се усети, прибра златото на Франция и я извади от НАТО. Свалиха го с американски пари. След него няма независим от САЩ европейски ръководител. Сталин също не разреши в Русия този план и създаде в отговор руска ядрена бомба.Ако не беше СССР, още тогава САЩ щяха да започнат реализацията на плановете на братя Дълес, т.е. войни и кражби на петрол.От 1949 г. всеки канцлер на Германия се утвърждава в САЩ. Създадоха маса военни бази в Европа. Така, че не само ще избутва европейските васали Тръмп, но и ще ги рита, а те ще си траят

Видно е, че някой контролира Евреопейския Съюз и парижките споразумения за климата и иска да гушне и гушка доста пари от продажбата на така наречените "въглеродни емисии". Искам да запитам тук пишещите "коментатори": -Тези дето вземат парите от въглеродните емисии, какво правят с тях ? - Защо след като уж искат да намалят емисиите, продължават да крият патентите на генераторите за свободна енергия от сорта на МАГРАВ и други подобни, не ги пускат в масово производство за да спасят планетата ни, а вместо това продължават да продават петрол, газ, въглища и други въглеродни горива, като водят и войни с тази цел. - Защо се опитват да ни заблуждават, че Президента на Америка е тъп и затова не им играе по свирката ?

На кукичката "промени в климата". която преди време се наричаше "глобално затопляне", се ловят едри и глупави шарани!

Още по-рано ,ако си спомняш ни бяха проглушили ушите с така наречената "озонова дупка" над Антрактида ,която също уж беше от замърсяването ! След това се затвори и от тогава нито дума не споменават за това..

voknid

Срещата се е провела на тъмно - за икономия на енергия, и за да фалират електроцентралите на твърдо гориво.

ти слизаш , така и ние . северно атлантическто споразумение си отпада , тогава твоят английско-британско самолетоносителят , както преди 70 години , да ни бомбардира Дрезден , другаде , да си живее Харизон ! Хип , хип , хура .

Не е ли наивно да си мислим, че населявайки някаква част от сушата и още по-малка част - заета с индустриални предприятия, ние, хората, оказваме осезаем ефект върху климата? Боя се, че ако има глобално затопляне, то се дължи на фактори ИЗВЪН човешката дейност. Напр. повишена слънчева активност. Разбира се, всякакви вредни емисии трябва да се ограничават, за да дишаме по-чист въздух. Но че така ще спрем глобалното затопляне, ми се вижда смехотворно. Май някой иска да дръпне едни пари чрез Климатгейт ;)

оранжевото чучело се оказа най-голямата кукла на конци, която някога е била слагана на толкова важен пост. абсолютен абориген.

Тръм се опъва или опъват Тръмп !? По -интересно е да се опъва Тръмповица.

.. и устата на О...хващащия ги за _утките знае най-добре

не ги ли е избутал от масата на споразумението , както избута черногореца, това нахално американско хотелиерско същество??? кво разбира един прост хотелиер и хазартаджия от климат, природни закони и екологично равновесие и условия за живот, тоя въобще не трябва да го питат за такива неща.....Да се изказва по това как се крият данъци , обявяват фалити и неплащат здравни осигуровки на работещи в америка... американците трябва да го свалят от власт заедно с цялата му фамилия - зетьове, дъщери, деца от първи, трети бракове....ужас, толкова малоумие у един индивид...

Какво наблюдавам в Германия? Меркел затвори АЕЦ и хората в планинските градчета и селца масово се топлят на дърва. В град Бад Вилдбад, който е известен балнеокурорт и СПА в Шварцвалд, всяка зима мирише на пушек и дима се стели над града. Ел. енергията е скъпо удоволствие за средния германец, а много населени места не са газифицирани. Е, това ли е начина за борба с климатичните промени?Комично е това престараване или някой гушка много пари със затварянето на АЕЦ и търсене на уж алтернативи.

кво очаквате от тоя зинал з амилиарди дъртак??? ДА се наложат санкции на САЩ, след като не спазват световни спразумения. САЩ да не са с некви привилегии или бомбите им и садизма им им ги дават тия привилегии над здравето на хората и природата на земята

Глобално затопляне през следващото хилядолетие ще има с човечеството или без човечеството. Това е неизбежен процес тъй като в момента Земята всъщност е студена. Все забравяме че все още не сме излезли от последният ледников период. Този период на всичкото отгоре е доста по кратък отколкото са били предишните. Така че смятам за глупост че само за някакви си 100 години което е просто един миг за Земята, човечеството със своята дейност може да влияе върху нея по един или друг начин. Единственото нещо с което сме повлияли е създадените от човека електромагнитни вълни. Което смятам дори за полезно. Всичко останало е временно и незначително при това на локално а не на глобално ниво. Което рано или късно просто ще изчезне.

какъв специалист, колко си умен само , леле, ти си готов мозъчен хирург бе... веднага да те наема внякоя частна болница в америка с 3 милиарда долара месечна заплата...

прав е човека, а ти си стой там тъпанар

Леле и сега какво ще правим като запишат , че Тръмп не е съгласен. Ужас, ами ако вземат да му накривят капата , тогава какво? Егати безполезната пасмина. Харчат народни пари да си правят купони по луксозните курорти и само отчитат дейност без никакъв реален резултат. Народен съд за всички политици.

Иначе САЩ наказват Германия (VW) и Италия (фиат) за вредните газове с големи глоби и съд. Даже Трумпи се заканва да спре немските автомобили в страната си.

Не за вредните, ами направо за ОТРОВНИ. Германците особено, а покрай тях - и италианците и японците МАСОВО ЛЪГАХА пред последнот десетилетие за разхода на колите и вредните емисии. Масово.

Хубаво, че ги наказват, ама защо не искат те да си ограничат врените емисии. В това е въпросът!

Както се пошегува неотдавна другарят Путин с Еврогейските климатици и "псевдо природозащитници "...."Едно изригване на вулкана в Италия обезмисля всичките им усилия ..." ! Опазването на околната среда ,ще се реши само с техническо развитие ,а не с затваряне на ядрените централи например ! Учените са предупредили ,че например ако от утре всички коли трътнат на ток ,ще е нужно 70% увеличаване на ел централите и връщане към въглищата ,което ще е катастрофа за природата !

Не е точно така. От 70 години всяка година мощностите за производство на ток се увеличават. И се разнообразяват.

Абе той Тръмп се опъва на Г-7, ама да не вземе накрая Г-7 да му го опъне?

ПРАВОТО Е НА СИЛНИЯ. КОЙ Е СИЛЕН - Германия ли или САЩ И РУСИЯ?! АНГЛИЯ РАЗБРА КАКВА ЩЕ Е СЪДБАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ТИТАНИК И ОВРЕМЕ ГО НАПУСНА. НИЕ ОЩЕ ОБАЧЕ СМЕ НА БОРДА МУ И ЩЕ СИ ОТИДЕМ НА ДЪНОТО ЗАЕДОН С ДОЙЧЕЮБЕРАЛЕС!

от мен да знаеш, силата е относително нещо и е равна или по-малка на куршум от снайпер в целта

Ами те ледовете си се топят... без значение кой го признава.

ТЕЦ - 2 Е СПАСЕН !! ЧАША ШАМПАНСКО ЗА ТРЪМП! ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е И ТОЙ И СЕМЕЙСТВОТО МУ!

И всички около теб, които ще мрат от всичко друго но не и старост!