Андрей Райчев: Патриотите не си дават сметка, че са на изпит

Патриотите не си дават сметка, че са на сериозен изпит и един вид по милост са включени в управлението.

Обратно в новината

Коментари - Андрей Райчев: Патриотите не си дават сметка, че са на изпит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да млъкваш бе !

Какво е комунизма-творението на ционизма.Басните за :"диктатура на пролетариата" или "народовластие" или "общонародна собственост" или"социална спраедливост" или "социално равенство" или КРАЖБАТА НАРЕЧЕНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и т.н.Комунизма това е мечтата на евреите за световно господство.Това те се опитват да постигнат чрез своето творение за което платиха през 1917г.А след това платеца беше руския народ.Каква по-голяма сметка от 56 ПЕДЕСЕ и ШЕСТ МИЛИОНА РУСКИ ХОРА.В никой ресторант не можеш да навъртиш такава сметка.Но така ционизма запази власта си в горката русия.С цената на 56 милона руски живота.Какво стана в БГ.През 1944г най низшето съсловие от БГ общество тогава, беше поставено на власт от една ЧУЖДА СИЛА-ЕВРЕЙСКА РУСИЯ. Прийомите използвани в ционистка русия бяха наложени и в БГ от тази най-низка прослойка от БГ общество.През 1980г,наложената от ционистите състема на управление в русия,след като изпомпа жизнените сили на руския народ се срина.И тогава на най верните псета на еврейска русия- БГ комунисти-беше ПОЗВОЛЕНО ДА СЕ ПОДГОТВАТ ЗА ТОВА ДЕТО ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ.И тоа откровен идиот е участвал в организирането и подготовката за "прехода"-външен дълг,създаване на "демократичната опозиция", мутрите...Кво стана с теа дето не беха получили разрешение за подговка е добре известно-в мазето на секуритатя.

А. Райчев, този грухтящ екземпляр с многобройните си провали в предизборни, следизборни и пр. коментари да подскаже какви наказания трябва да получат лицата носещи портретите на Ленин, Сталин, бай Тошо, Путин и т.н. влезли в историята с гигантски престъпления срещу човечеството, необуздана агресия, анексия, бандитизъм и пр.

Този аутист още ли го канят в телевизиите да се скрие в мишата дупка откъдето е изпълзял!

Айде масовия избирател мога да го разбера донякъде като е гласувал, примерно за СДС с надежда за промяна, а не със знание за участниците в нея. Мога да разбера дори и гласуването за царя - изведнъж се появява някакъв пундяк, никой нещо не знае още, ах, колко европейско, ах, колко фино. Даже сега и за Марешки мога да разбера вота, нова мутра, това-онова. Мога да разбера защо не се гласува за БСП - отдавна известната червена олигархия. Това, което обаче не мога да разбера е как така се гласува за н-ти път за вече добре познати простаци, некадърници, крадци, наглеци полу- и завършени идиоти - формиращи по-строги или по-хлабави комерсиални сдружения от рода на ГЕРБ, "патриоти", всякаква етническа паплач, "реформатори", АБВ, ДБГ и прочее до болка известни с уменията и намеренията си същества. Тия хора не ги ли видяхте вече толкова години какво правят и какво могат? То бива човек и да сгреши, веднъж, даже 2 пъти, ама на третия път - вече си идиот, народе мой. И купените гласове - те дваж идиоти, защото не осъзнава, че за 50 лева сега или мизерен пост, проваля и собственото си бъдеще и това на децата си.

И да не забравиш да добавиш над мелион мъртви души, които беха доказани преди неколко години че се въртът по избирателните списъци от много години. Ето ти как Б.Б. бива избран - с около мелеион мъртви души и неколкостотин купени гласове и воала, ние не гласуваме за него, но той е избран. Затова от години се дрънкам за електронно правителство - като се въведе електронен подпис и електронна и заверена нотариално идентификация, да видиш как ше лъснат мъртвите души от списъците, щото мъртвите души не могат да идат лично при нотариуса на крака и да се идентифицират със снимка, пръстов отпечатък, или ретина отпечатък - като личен идентификатор. И ко праят тогава вечните избираеми, ако лъснат измамите с мъртви души и платени гласове? ето затова нема и нема и да има електронно правителство! Не им изнасе дори да преброят народа - и там ше лъснат измамите и далаверите, ше стане ясно броя на циганите, ше стане ясно геноцида и кой колко е крал. Хич да не споменавам централна база данни - че тогава и правителствот оше падне като се извадът наяве връзките и далаверите, кой на кого е роднина и поименно се извадът имуществото и банковите сметки на определени хора - и се публикуват. Електронно правителство веднага ти прави справки по всякакви показатели - кой къде живее, какво досие има,дали е осъждан, какви банкови сметки има, и прочие.... Мислите ли, че на управлеващите им изнасе това да стане публична информация? да е възможно народа да види какви ги вършат? То това ше е революция - не вервам да има дори един-единствен гражданин да не се дигне срещу тех като стане ясно къде отиват данъците ни, как се управлева страната и колко всъност сме задлъжнели защот озаем след заем изчезват в бездънните им джобове.

Може, сигурно има мъртви души, това ще са по-скоро данните на контингента на ония с рейсовете през границата, ама може и ухото Цвъки през последните 10-тина години на възход на формацията на разбойниците да е прилапал туй списъче. Но, електронното гласуване не е за условията в България, манипулациите ще стават още по-лесно. Електронен подпис не се вади пред нотариус, заявяваш и попълваш по интернет своите данни, после отиваш в някоя фирма и някаква лелка все отегчено ти снима личната карта, така и не я погледнаха, мисля. А и струва пари, макар и малко, но едва ли някой може да го наложи за всички. Иначе, каква ще да е тая нотариално заверена идентификация? Както и да е, по-скоро би било по-добре законът да не допуска да гласуват примерно хора без средно образование, камо ли неграмотни, защото не могат такива да определят управлението на страната. Да не могат да гласуват и държавни чиновници, тъй като са зависими. Да не могат да гласуват хора в чужбина, които са трайно там и с двойно гражданство - те вече са гласували, че не ги интересува. Да не могат да гласуват престъпници в затвора - те нямат права или поне не такова право и т. н., и т. н. Е те тогава може и да стане по-добре, ама надали.

пак тоя псевдо родоблюбец Райчев, все задника му обърнат към европейските институции. ЕНП разрешила- какво ще разрешава ЕНП господин Райчев, ние сме избирател, в нашата страна и ние решаваме! Какво се нахвърлихте върху момчето за нищо! На цялата общественост е ясно, че тове шега, ами защо не премахнат стауята от музея или да го обявим инего за нацистки музей тогава! Срама нямате ли? То бива ли да сваляте гащи пред чужди нам хора всеки път? Всички вие псевдо интелегентите, развращавате 28 години нацията , разпилявате добрите сили в нея, служите само на корумпираните, дето ви хрантутят. Как да ни уважават в Европа, когато ние самите не се уважаваме! Господин Райчев, всички вие заедно с журналиситие, телевизионерите и вестникарите унищожавате българския език, българскато достойнство и не допринасяте за българщината!

Някои хора трябва да посетят Архипелаг Гулаг....Там нещата не са по-различни от Осфиенцим.......

бяхме много наивни, не се занимавахме с политика, а то си беше и опасно. Каднидатствах психология и философия и естествено не ме приеха - имаше квота за момичета и момчета, независимо че момичетата имаха по-добри резултати, квота за удърници, деца от провинцията, деца на лауреати и пр.титоловани. Разбрах - тези дисциплни обясняват как комунизмът броди из Европа и го завладява, как светът няма друг шанс освен повсеместния комунизъм. Та тези дисциплини бяха за избрани наши другари - постулат!

Тогава все пак се приемаха грамотни хора. "удАрник" "титУлУван"

Кадърният човек ще го оценят и при фашизма и при комунизма. Некадърникът появил се след 1989 г. завзе властовите структури. Резултатът : ликвидирана България и българите

Комунягата некадърбик е много страшен. Това е човек с сробско мислене и никакъв аристократизъм. Той не иска свобода, той иска да заеме мястото на началника си и да му бъде господар. Господарят, бил той чифликчия, благородник, робовладелец или капиталист се грижи за хората си. той няма защо да им се прави на началник - той е по-учен от тях, с по-висок статус, и може да си позволи аристоикратизъм в отношенията. Бившият селски ратай, станал председател на ТКЗС-то ( той не е избиран от никогоо, а поставен там от съответния партиен функционер) смята че сега всички в ТКЗС-то трябва да му бъдат роби. Политическият офицер, довчерашен работник, естествено не разбира нищо от военно дело. А е назначен да контроолира работата на кадрови офицер, учил 5 години, и служил още 10. . Резултатите ги знаем. И цялата тази пасмина сега има претенции да бъде "първо качество". Селяндурите, управлявали България 45 години с помощта на силата на СССР ( и на военни "съветници"), сега изведнаж не искат да си спомнят за работническо-селския си произход, с който толкова се гордееха.

Специалностите педагогика, философия та дори и право не бяха предпочитани и в тези факултети оставаха доста свободни места, които се попълваха от завършилите рабфаг или със студенти, отпаднали поради слаб успех от други факултети.

Тоа е един откровен идиот. Сътрудника на цка на бкп,един от авторите на проекта на цка на бкп "мирен преход към демокраси".Това е той.Ако имаше лустрация тоа щеше да проси,ама не.И сега аз требва да търпа тоа идиот на телевизора...Да БГ е на тоа хал щото преди 70г мършата в БГ беше поставена от еврейска русия,да властва в тази страна. Прийомите използвани в ционистка русия бяха наложени и в БГ от тази най-низша прослойка от БГ общество.А мършата има това отвратително качество да се само възпроизвежда.Мършата ражда мърша.

Привет Лузър !

Боже, боже, колко си неграмотен!

Говедо,неграмотен или не,тва си е мой проблем.Не притеснявам никого.Докато съществуването на идиота райчев и нему подобни е проблем освен негов,така и мой.И моите проблеми стават двааа. Разбра ли тъпо говедо дето ми се правиш на тарикат. Ноооо,стадиона си е там.А както казвам АЗ челния опит на генерал пиночет требва да се изучава в детските градини-"как се изкоренява комунизъм".Е ми ТАКА СЕ ИЗКОРЕНЯВА.И в неговото изкореняване нема нищо лошо защото той е измислен и осъществен от известни представители на еврейската раса.А този факт гарантира неговата противоестественост, безумие ...и всичко лошо което един болен мозък може да измисли.

И БКП са избивали невинни хора "като скакалци". Самият Райчев е син на един от червените сатрапи. Еврейският "Наръден съд" (над 80% от съдиите са били евреи) са осъдили и изпратили на смърт хиляди българи, много от които не са били виновни за нищо !

Галъп и в. Сега да мълчат - Хилари не е на власт. Само Тръмп и да живеят патриотите , а идиотите да продължат да гласуват за БСП.

забряваме, отгнася се и за мен. На този Райчев баща му не беше ли топкомунист, наричаха го Сивия кардинал. Само това си спомням. Но няма начин да е бил друг с този си преуспял син май социолог и такава снаха.

ТОВА ИМ Е КОТИЛОТО - полтическите науки (псевдонауки) са пълни с ционисти и поколенията им, които никога не са работили и са научени да бъдат продажни, щото нищо друго не умеят освен да са платени готаванци (пример СтаниШеф - трето покуление еврейска подлога ....).

Това е позицията на ционизма. КуманиЗма е другото име на ционизма, защото беше измислен за да не се излага на показ и директно самия ционизъм. Не е случайно, че структурите на куманягите са пълни с ционисти и масово са управлевани от евреи и подставени и купени хора. Не е случайно, че Европа е завзета от многобройните подразделения на ционистите, облечени във всякакви най-различни имена - за красота и благозвучие - социалдемократи, социалисти, куманиЗти, зелени, пембени, лефтисти, етц - цялото именоване и се за удобството да ви оберът гласовете и да си мислите, че има демокрация, а па то ау, насекаде ционисти да ви управлеват - в балХар конкретно, куманяги. По това ще ги познаете - изваждат номера с холокоста за да затворят устата на секи критикар със собствено мнение, и да виктимизират секи инакомислещ. По същата причина демонизираха и Хитлер - баш па Хитлер беше най-способния и умен политик някога, който единствен успя да изхвърли ционистите от Европа, и без тех и кряажбите им по банките и в икономиката на германия, само защото парите оставаха за германците, а не за ционистите, и Германия стана икономическо чудо и направи най-впечатляващата икономическа революция някога документирана. Сега още един път ше приложат номера с холокоста и нашичкия дето и не е чувал за ционизъм, ше го разкатает и направът на парчецна и на кайма и ше си го зготвът по некоя човекоядна еврейска рецепта.

Наредили се някакви ''политолози, социолози,психиатри'' и започват да ни казват как това което НИЕ виждаме слушаме чувстваме не е ''реално'' и за това трябва да приемем техните ''анализи''..Мнозинството господа са по умни по аналитични по реални по професионалисти от вас така че не се заблуждавайте че някой ви вярва на ''професионализма''. Елементарното ви ''патриотите са на изпит'' е поредната манипулация след като те надълго и нашироко казаха че са подписали с боко пълен мандат'' което не е никакъв изпит а елементарна договорка за властване и крадене БЕЗнаказано подкрепяйки се до края

Въобщ не си разбрал за какво иде реч. Става дума, че т.нар. патриоти имат слаб 2 на изпита по култура и човешки ценности. Нещо, което за разлика от България, в цивилизования сват е на първо място и волности не се допускат.

Ама това се знаеше преди да се договорят за властта с мутрата ..И как искате двойкаджия толкова години преди да стане отличник минавайки 40 години???? Както тиква няма как да стане нещо добро след определено време така и тия няма как да станат нещо друго от това което са всъщност.. Единствено парата и властта са в главите на тия т.н. ''патриоти'' и мутренския им съдружник

Глупости, из цела Европа е същото - политически цинизъм до побъркване. затова споменах по-горе това явление, има си и термин за което, нариче се политическа мимикрия. Ясно е, че нема как да убедиш масите, че искаш тотален контрол и че искаш ти да управлеваш, а не масите да имат собствен контрол. Ноо ясно, че нема да го кажеш в прав текст и че ше използваш други начини и средства за да яхнеш процесите. Политическа мимикрия е че ционистите нароиха секакви благозвучни партийки и ги нарекаха со секскви цветове на полтиическия спектър та текиви кату тебе да лапнат въдицата и да си мислът че има плурализъм. В действителност това са си изцяло сичките платени агенти на ционистите, настанени там по топлите службици, по точно определени критерии - да слушакт заповедите за да си зимат паричките. И ти си мислиш, че има демокрация и че сичко е нарет, и мируваш и не се бунтуваш. А ако знаеш истинската картинка, ше се разбунтуваш и ше ги изметеш. Политическа мимикрия се нариче това понятие - ти си мислиш, че има демокрация, но те знаят, че управлева ционизма. А който се усети какво става, баш бива наричен нази и бива заклеймен като народен предател или като престъпник, като изверг или там кото им изнасе. Ей кога ше се научите след 70 години куманиЗам ..още ли не сте им научиле фатките и номерата бе!

ПАТРИОТИ ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ . ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ УДАРИ ВИ ГИ ОРГАНИЗИРА ГЕРБ ЗА ДА СЕ ОТВЛИЧЕ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ НАЗНАЧЕНИЯТА НА КОЙ .КОЙ СЕ НАСТАНИ ВЪВ ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА И НИКОЙ НЕ ГИ КОМЕНТИРА А СЕ ЗАНИМАВАТ С ВАШИТЕ ХОРА ЗА ДВЕ СНИМКИ. ГЕРБ ВИ ПОСТАВЯТ НА КОЛЕНЕ ВИЕ СИ ТРАЕТЕ И СЕ ОПЕАВДАВАТЕ ЗА ДВЕ СНИМКИ КАТО МАЛКИ ДЕЦА ,ХВЪРЛЯТЕ ОСТАВКИ ЗА ДВЕ СНИМКИ А ХОРАТА НА КОЙ ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА КРАДЕНЕТО. ИЛИ СЕ ДРЪЖТЕ КАТО ПАТРИОТИ ИЛИ СЕ МАХАЙТЕ. ВЕЧЕ МЕ Е ЯД ,ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС. ИЗПРАВЕТЕ СЕ И СЕ ДРЪЖТЕ КАТО ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ НЕ СТЕ СЛЕПИ ,ЧЕ КОЙ И МЕСТАН СА В МИНИСТЕРСТВАТА А ВИЕ СИ МЪЛЧИТЕ

Те са за ПРЕГЛЕД ...медицивски преглед в клиника ,на които прозорците са обримчени с предпазни решетки... Райчев и той е за там ...откачалката.

И те управляват...от тая клиника...а ти си в съседната стая...май...А?

Съгласна съм с Райчев. Не е етично Тенев да се излага с нацистки поздрави, но чест му прави, че на секундата си подаде оставка. А тези дето маршируват с георгиевски лентички, празнуват деня на победата под ликовете на Ленин и Сталин при все действащ Закон за забрана на комунистическите символи ... Тях какво да ги правим? На изпит са да, на който се провалиха още на входа. Изобщо са ракета носител на Борисов към дъното. Само да вметна Сталин е много по-голямото зло от Хитлер.

Ами имат правилно отношение точно посъщия въпрос, ако не знаеш, мило зайче! Освен това са ни освободили точно два пъти от робство. Сега ще се наложи и трети път да го правят.

От какво робство са ни освободили, че не разбрах? Защото ние сме нямали опълчение и само сме чакали Альошката по паланките?! А комунистическият режим как го наричаш ако не робство или не си виждал мазната салфетка, на която Сталин си е направил схемичката с Чърчил?! Сталин ни окупира, а след това изби армията ни. И как се нарича режим, в който свободата е само на хартия, нямаш право да се движиш свободно, да избираш професията си, да си купуваш жилище, да живееш в постоянен страх, че те дебнат отвсякъде и за един виц да идеш в затвора?! А преди това са конфискували цялата собственост и предприятия на семейството ти?! Робство, дорогий товарищ, дурак!

справка кратичка за най-големите убийци на 20-ти век в цифри: Най-големите убийци на 20-ти век: 1. Joseph Stalin - 42 672 000 2. Mao Zedohg - 37 828 000 3. Adolf Hitler - 20 946 000 4.Ching Kai-shek -10 214 000 5.Vladimir Lenin - 4 017 000 6..Pol Pot - 2 397 000

Писна ми от това ченге, Райчев!

Ами не го чети бе! На мен пък ми писна от тъпаци!

Шилo

Този път Райчев е прав. Не само са на изпит патрЕотите, ами и ги скъсаха!

Веднъж и тази червена подлога да лаже нещо смислено. Макар и подтекстът да не е изцяло верен, в случая е прав.

дир, като давате платформа на хора - хубаво е да кажете какви са - андреи раичев и жена му са евреи. с други думи тук тои не говори като политолог, а от собствената си евреиска камбанария. има право да го прави и съм съгласен с вижданията му - но взе пак е добре да се знае кои кои е като се публикуват мнения.

Какви Патриоти бе кавал? Това са чисти Измекяри ибрикчий

Пука им. Те са там за да се НАГУШАТ.

Започвам ЯКО закриване на агенции за социологически проучвания, както и на шоу-та. Новини ще се излъчват само по БНТ2 еднократно в 2ч. след полунощ.

Г-н Райчев, Вашите думи "ЕНП разреши те да бъдат във властта" трябва да влезе в златния фонд на българската журналистика. Прекрасно казано,честно и от все сърце...

Че то, за кого е тайна, че мутрата (Борисов), и в тоалетната не ходи, без разрешение от западните си господари! Нали те го "държат", да не е отдавна в затвора, заради действията си в бригадите на СИК.

Неговите думи са абсолютна истина. Вотът за патриотични партии в европа е наказателен вот и понеже започна давзима застрашителни размери а зелките го раздаваха надменно и арогантно явно са решили да претопят патриотите по европа докато могат.

Само искам да изясним значението на думата патриот. Патриотът е родолюбец, човек готов дори да умре за родината. Във фашизма, комунизма, демокрацията и европейските ценности няма патриотизъм. В чуждопоклонничеството също. Затова може ли да не наричаме десните партии патриоти? Или поне да го слагаме в кавички? Ако нашите "патриоти" бяха истински родолюбци, нямаше да се борят за постове и сделки, а щяха да се мъчат да оправят родината. При един такъв скандал, било то истина или не, нормален родолюбец би подал веднага оставка, защото името му носи негативи за цялата страна, а щом бай ти Симеонов е още в парламента, значи друго цели. А този Райчев ми е абсолютно антипатичен, но за пръв път съм съгласен с него.

да кога тоя ще плещи глупости и ще му плащат за това я да отиде да поработи малко на полето където му е мястото

Райчев е 100 процента на хранилката при Кури

Не е ли обратното? Мутрата и той е там на хранилка.

Че Волен не е толкова болен и луд ,колкото го изкарваха, но пък мазния валери и каракачанката са реално по луди от него.

Искаш да кажеш "вече не е". Болен Лидеров премина през доста сериозна дресировка, включително в Цацаротурата, преди да се кротне и да си взима парите тихичко.

Патритотите са като отвързани, особено ония на оня дето все му забравям името, дето се търкалаше с някаква турско-българска бабичка на границата. Ама ще го научат, ако преди това не го изхвърлят.

ЕНП разреши???

Да. Демек СтаниШеф разреши. Шулц и СтаниШеф управлеват тея процеси. И сега Шулц се кандидатира за канцлер и се бори с Дзверкел за местото й. Сичко одавна е изчислено....не се допускат случайни кандидати, и нещата са изчислени да се случат беззначение какво мислим ние данъкоплатците.