Немски военен, регистриран като бежанец, е задържан за терор

Разследват млад офицер от Бундесвера и студент по подозрение за подготовка на терористичен акт.

Обратно в новината

Коментари - Немски военен, регистриран като бежанец, е задържан за терор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъвто е канцлерът, такава е държавата и нейните военни. ЕС е проклятие за разума.

Ясно колко е лесно да се регистрираш като бежанец в Германия,дори получил статут,две години бил сириец.Затова имат 2 милиона сирийски бежанци и още взимат.Накрая австрийците са го хванали,не германците.

Е що не казаха поне едното име на тоя германец. Да не е Мустафа с дядо от Анадола?

Старши лейтинанта е германец и се казва Peter B. Стига ли ти това или имаш и други въпроси?

Турлю гювеч или словесна доария, от която нищо не се разбира

А сега де? Ханс, който се е престорил на Ахмед, който се е оказало че се е казвал Херман? По-заплетено изглежда и от Щирлиц!

На Сорос ми трябват млади араби за да бъдат обучени за бъдещата война с Русия и за да унищожат европейския ген като насилсвено забременяват жени там.

Тоя Сорос докато не се гътне няма да миряса.

И тогава няма да миряса, защото е създал плеяда от ученици и последователи, сатанисти с пари, които ще продъжат.

Германците от едната крайност в другата , от супер чиста раса ,сега станаха ...араби ,пълна лудница ,нещо са изтрещели !

Това е само началото ..Скоро белите европейци ще са бежанци към държави които не са ислямизирани . Пример ; 1/ 3 от Белгия е със африканско население ,до 20 години съотношението ще е обратно , тъйкато имат по 10 деца и т. н.

повемче от 200.000 българи са в вече в Германия.и 2/3 живеят на гърба ная германците. Един 16 годишин в Хамбург е купувал с карта без покритие за над 1000 евро. Така е по света.

На офицерите и на армията. Израза " Изпаднали Германци" никак не е бил случаен, а става и отново актуален.

тази щуротиа? Може да са изпаднали в плен, но поне водиха война, а ние както винаги минахме между капките, но се подиграваме.

Аууууу,какъв сложен сценарий :-) Сега ако вземат и изкарат,че всичките изнасилени и малтретирани жени в Германия всъщност са били ощастливени от натурални германци ще е върхът :-)

НЕГАТИВИТЕ...И след време - белгийския парламент от негри!

Много сложно, за да е вярно.Но надявам се скоро нормалните ще заработят просто и ефикасно, както някога е работила немската машина...

Сега,като дълбоко смазана машина работят със засълващи тласъци немските европедали!!

Интересен случай! Скоро ще им писне, и Ханс Картечницата ще започне да "свири"!

много сложен терористично-конспитративен сценарий е замислил Бундесверът. Не може ли по-простичко?

а, колко по-нетривиално щеше да е, ако го бяха нарочили за офицер от Червената армия?!

искат и путиноидите в България! За това ниновчетатат в ЕС гласуват ЗА бежанците, а тук Курнелия насъсква българите СРЕЩУ тях!

МРЪСЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Може да е правил журналистическо разследване. ;) Другото е бежанците да живеят там по-добре от разни немски греждани. Дават жилища на "бежанците", а на бездомни в Германия не. За тежко престъпление с пистолет не му е било да се кача в самолет с пистолета, но все пак си е престъпление. И това "7-милиметров пистолет" звучи странно! ;) Те дори куршумите са по стандарти и не съм чувал за 7 милиметра. Имаше за 7.62. А на 7-милиметров пистолет, трудно ще си завреш пръста да натиснеш спусъка. ;)

Най-вероятно 7 милиметров означава, че е със сачми с диаметър 7 милиметра.

Така би трябвало да е. Както има за калибъра. Но не знам да има куршуми които да са 7 милиметрови. Онези са спрямо някакви инчове и затова има 7.62, което трябва да е 0.3 инча. На Макаров е 9 милиметров.

регистриран като бежанец през 2015 , не говори немски , 2017 вече е офицер от немската армия , какво образование има и къде го е получил , разрешение за работа как е получил , защото ние от ЕУ чакахме години да отпаднат забраните за работа , та даже удължиха срока с 2/3 години

Да го проверят отзад дали е разширен!Щом е бил в мигрантско общежитие - вероятността клони към 100 %.Оттук вариантите са два - или е искал да застреля изневерил любовник,или е влюбен в главатаря на ИДИЛ.И в двата случая е добре да го освободят , защото любовта е свещенна , а европедалите са под защита на закона !!

Според статиктиката в Германия за 6 месеца през 2016 година, така наречените бежанци са извършили над 142,500 престъпления на територията на Германия. Нужно ли е изобщо някой да се старае с такава конспирация, за да ги предстви в друга светлина?

Според вестник Die Welt версиите са две за откраднатото оръжие.Едната е,че е искал да се самоубива,а втората е споменатата от ДИР, че щял да топи милите бежанци за нещо. Сами си отговорете, защо се лансира само едната....

Регистриран като "бежанец" от Сирия е офицер от Германската армия ?!?!?!? Хайде стига бе! Съвсем се побъркахме. Егати и Германската армия, егати и Германията в чиято армия има такива офицери !

преди дни болшевикът псевдопрезидент на австрия претендира всички жени да носят бурки от солидарност. Хигиенично е някой да се пробва да ликвидира мръсната гнида.

Остава само да докажат, че е агент на ЦРУ и всичко се подрежда!

Според DW, всичко е организирано лично от Путин...