Порошенко настоя за санкциите срещу Русия

Украинският президент Петро Порошенко настоя санкциите на Запада срещу Русия да не бъдат отменяни.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко настоя за санкциите срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно иска да закръгли на 30 милиона долара парите си в банки? Защото отдавна имам чувството, че ходи на просия, за да захранва личните си банкови сметки, а каквото остане - за другите лапачи и накрая за останалото. Според Форбс Украйна на 1 място през 2015 г. е Петро Порошенко с над $940 млн. Това е почти една трета от богатството на всичките двадесет начело в списъка на най-богатите украинци. В банковите сметки $26,7 млн.

Петро, кога ще променяш Конституцията?

Помню одну встречу на фронте с добровольческими подразделениями, на которой один из присутствующих, весь в наколках, спросил: Начальник, а амнистия будет или нет? Там у нас ребята интересуются. Спрашиваю, а что за ребята? Ну, там такое убийства, разбои. Ето Ви "демокрацията" в Украина. И тия искат помощ от Европа. Тях трябва да ги съдят за геноцид.

Да същото сполетя и Ирак, Авганистан, Либия и Сирия. Коя ли ще е следващата жертва на крокодила на запад.

Няма опозиция в Ру, има възход на селското стопанство, намалели са безработицата и инфлацията ... Заемите намаляват. а златните резерви се увеличават. А за крокодила - той е преживял десетки милиони години и стотици екоката-клизми. Същото не важи за плоскоуркските майфобмуни. Та, има ефект - вервайте ми!

Порошенко, няма смисъл да настояваш пред Запада. Санкции без участието в тях на Китай са ялови. Отивай в поднебесната и свиркай на калема на Дзинпин, ако му хареса свирката, може да ти угоди.

loyola

абе не му се нахвърляйте - той, човека, няма друга опция. Първо танковете бяха в Украйна, сега пък тепърва ще влизат ... следващия път ще излизат ... какво да каже друго (Bolzano's theorem) ?

Малоумник, никой не мисли за Украйна, има само интереси. Украйна е просто "курбан" в отношенията изток - запад. Нищо повече!

Абе този не е ли хазарин пък с българско потекло ? Въх аз пък какво пиша и дали няма да ми клъцнат коментара ?

С Плевнята са брат'чеди!

глигана валцман би следвало да има предвид господарите си на запад:)

Май само руснаци коментират тук? :)

Не си прав дори и турци и македонци форума е свободен :)

Мечти...ха.ха.ха руски мечти :Дир (Dir или Dyri) е варяжки военачалник, който, заедно с Асколд, завладява град Киев и ръководи поход до Константинопол. Според Начална руска летопис, той няма благороден произход и е един от подчинените на новгородския княз Рюрик. Асколд и Дир получават разрешение от Рюрик да поведат поход на юг към Константинопол. Когато достигат Киев, те установяват контрол над града и живеещите около него поляни.

Дайте му пари на Пърдошенку, че украинците измреха от глад.

Българи нека се радваме че не сме последни по тъпотия ие сме последни които си развалиха вържавата.Ето УнраИна е доказателство за това тази държава и тя е тръгнала към разпад.И те скачаха по площадите и викаха -Кой не скача е Москал и при тях дойде" демокрацията" имаше и даже "весели" курайбийки но още не са я конс8мирали "демокрацията" напълно предстои им.И ще видят кон боб яде ли.А еврозелките гласуваха за отмяна на визите и искат и тях да ги натикат в ЕС още 40 милиона гладни гърла ще влязят в Европа.Но кой ти гледа това еврозелките си гледат интереса още една територия за продажба на техните боклуци и ГМО !

Русия губи позиции в целия свят така,че скоро проблема на украинците ще отпадне

Санкции срещу русия...но кой точно рус, те там са доста. Напоследък стана световна мода всеки богаташ да се занимава с политика като хоби в свободното време и от скука може би. Подобно е палажението и в Червения дом, и в Белия дом, а ето, модата иде по терлици и у нас до известна степен...

Гражданска война се прави от гражданите на една държава. Руските терористи не са украински граждани!!!!

Щерев,Щерев, какви ги плещиш "Гражданска война се прави от гражданите на една държава", ами спомни Либия, Египет, Сирия, Ирак.

на Украина да бъдат наложени санкции за започната Гражданска война, геноцид спямо собствения си народ и грубо неспазване на Минските договорености...

вярвам на никои ! просто гледам реалността ... украина и българя се обезлудиха ... нали уж е демокраця , толкова очаквана , какво донесе на нас хората ? извинете за клавuaтурата

Мили деца, марципанче някой иска ли?:))

Това ч.у.ч.е.л.о има още някой, който да го слуша? Обикаля като цветарка от държава в държава да проси пари, ама вече НИКОЙ НЕ МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ!!!!

След баце от Банкя и плевела, тоя чупи тъпомера! Явно има много дивоч, които да вярват на крокодили като този!

Той и заблудените като него не проумяват че крокодилските апетити на ватенките нямат край,въпреки че са най-голямата по територия и най-богата на природни ресурси държава.Пьтр Толстой открито заяви че следващата им цел е заграбване на българското Черноморие,но те като някакви мазохисти продължават да се кланят на агресивните мужици.

след 25 години независимост, след като смениха 5 президента, с разбита икономика с уничтожено здравеопазване и образование , с население което се топи като сняг, с огромни дефицити и потънали в дългове , с милиардери олигарси c частни армии ,... украинците все още вярват че за всичките им беди са виновни руснаците .

и този е най продвинития президент - увеличи си капитала в много пъти и НАЙ СТРАННОТО НИТЛО ЕДНА ЕВРОПЕИСКА СТРАНГА НЕ ГО СЪДИ НЕ САМО ЗА СЪСТОЯНИЕТО КОЕТО НАПРАВИ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ НО И ЗА УБИСТВАТА В НЕГЛВАТА В КОИТО Е НАПРЕКО ЗАМЕСЕН - ИЛИ ТОЙ КАТО ПРОДЪКТ НА ЮСЕЙ И НЕ СЕ ОСПОРВА

Крокодил шоколадови бомбони не яде! Прасчо, не си научил стихотворението или не си го превел правилно от английски!!!

МИ ТОЯ ВСЕКИ ПЪТ ВИЖДА ТАНКОВЕ - И ЗАВИСИМОСТ ИЗПИТОТО НОНЕ СЪГЛАСОВАНО С ТЕЗИ ПО НИЗКИТЕ ЧИНОВЕ ! ТОЙ КАЗВА 100 А ПОДЧИНЕНИТЕ МУ 70 А ДРУГИ С по нисък ранг 20 и на кого да вярваме а сателита е секретен и не го казват понеже е с 7G

за танкове, германците, дето знаят какво е това и как да го използуват, защо си изтеглят батальона от Литва? След пишман атаката със зарин. И 6-те изтребителя спря от мисии над Сирия. Съвсем пък отделен е въпроса какви жалки картинки представляват Леопард2 и Абрамс след попадение от противотанков комплекс. Куполите не се задържат въобще след детонацията. Турците още осъзнават каквои им се случи, същото е с иракчаните при Мосул. Прегледайте кадрите в тубата и коментари има достатъчно, за размисъл.

Шило

Що не се занимава с Украйна? Докато гледа през плета в двора на съседа, неговия ще обрасне с бурени. Ако вече не е обрасъл.

А ЕКСОН - МОБИЛ НА КОЯТО ДОСКОРО БЕШЕ БОС СЕГАШНИЯ ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР РЕКС ТИЛЪРСЪН ПОИСКА ОТ ТРЪМП ДА ВДИГНЕ ЗАБРАНАТА ЗА СОНДАЖИ В РУСИЯ :))

Санкциите не ни пречат, а ни помагат.

Санкции са необходими не срещу Русия,а срещу фашистка Украйна!

позицията на порошенко е перфектна, путинците могат да ореват света, като не им харесва.

Толкова е перфектна, че никой не би я пожелал дори и на кръвния си враг...ама то при вас, обратните, кое е наред, че и съжденята ви да са човешки? :))))

потрошенко марионетков знае две думи :санкции и долари .

точни думи, както винаги.

FuckTheEU

Той хубаво квичи, но само за последната година печалбата му от руската фабрика за бонбони е около 190 милиона долара.

За съжаление сега наистина Русия е на мястото на Германия.Скоро ще нападнат не само Украйна но и Прибалтика.Гова е така защото управлява КГБ ненаситни върхушка

Кога "скоро", мека китчице? Ще ни ощастливиш ли поне с приблизителна прогноза. Седмица, месец, година, век..? :)))))

Не се ли намери някой, който да каже на опиянчения хазарин, че цитирането титан в съвременната политика, какъвто безспорно е Чърчил, автоматично предизвиква сравнение с него? А то изобщо, ама изобщо не е от полза за малоумния лидер на киевската хунта.

Значи руските танкове били извън Украйна!? Този чифутин на снимката обаче доскоро твърдеше, че в Донбас имало редовна руска армия. Има два варианта или си признава, че лъже или вариант две е отписал Донбас от териториалната цялост на измислената от Ленин и болшевиците изкуствена съветска република Украйна. Това е Южна Русия и Мала Русия.

сега е момента президент Плевнелиев да напише писмо с което да мобилизира европейските лидери за всеобхватни санкции

Ти явно най же наблягаш да забранят износа на цървули за Русич, но де те разочаровам, тук цървули не внасяме, каруци също! Вид моём рак да ти продажам некой реактор, ей такая да си имаш щот гледам скоро не чи купувал!хахаха БалъкOFF

Украйна е горда страна, браво украинци не се давайте на руснаците.

Че те половината украинци по паспорт са си руснаци а 1/3 от днешна Украйна си е чисто руска територия незнайно по какви причини дадена на Украйна.

България и Украйна с а братя срещу руската окупация.

седя, чуди се кво да правиш, почеса се и написа една тъпотия. Айде почеши се пак - и напиши следващата. И без това никой не ги чете.

наздраве

Русия трябва да се държи настрани от цивилизованите страни.

Ти ли си йивилизован ве мошара? Явно да ти карат хляб с каруцата е върхът на цивилизацията! За 10 години сякви членства , стигна до каруцата, след още някоя година, ще си с магарето и дисагите!мбухахаха

Президент нещастник на нещастна държава. Украйна не е интересна на никого, ще бъде използвана докато може срещу Русия после на бунището на историята.

Браво Петро ние българите сме с теб.

шизофренията явно води не само до раздвоение, ами и до размножение на личността.

И защо говориш от мое име?

Президент нещастник на нещастна държава. Украйна не е интересна на никого. Ще бъде използвана докато може после на бунището на историята.

защо путлеристките тролове толкова силно се хвърлят да защитават животното в кремъл? това помага ли на животното?

аз пък се чудя как още не си колабирал от тъпотия. За последните 10 години, соросоидните плужеци сте изписали има - няма около 750 000 "коментара" под новините, свързани с Русия. Толкова! Усреднил съм. И кво? Стотици загубени часове от няколко плужека и НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ. Това си е повод - и лично ти - да се застреляш.

от глупаци акъл не вземам. марш при путлер.

Айде бе! Нали след санкциите Русия започна да процъфтява?! Тогава, за какво квичите?!!! Щом Русия процъфтява повреме на санкции, значи санкциите са добре за нея?! Що недовоствате?! Щом санкциите са добре за руската икономика, значи трябва да искате да увеличат санкциите!!! Значи трябва да обичате и да приветствате санкциите!

А НЕЕ Е ЛИ ВЪВ ВЪЗХОД соросоиде????????

по-добре от това не може да се каже. само че не е крокодил а мечка.

Тоя пияндур ходи па цял свят и хленчи за пари.

Има си хас тоя питекантроп да не настоява за санкции. Та точно заради пова противопоставяне украинците са на издръжка на запада в момента.- Преди седмица ЕС отпусна поредните 600 милиона Евро ЗАЕМ на Украйна. Така се купува държава - печаташ си пари, даваш ги срещу лихва - и после прибираш собствеността.

Другия начин е с оръжие! Както прави Путя в Източна Украйна и Крим.

Напротив, другия начин е да се поканят такива питекантропи кат жо байгън и виетнамската булка да пият по един чай.

И този, като нашия пЛевелиев може да чете само текстове от фашингтонските си господари.

Тоя ревльо няма ли да го махнат най-накрая,че ми омръзна да му гледам мазната физиономия!

Нещо ви се губи новината за загубеното дело от Украйна срещу Русия. Като го заведоха беше голяо чудо тук,но сега тишина.