Стотици хиляди искат Мелания да си плаща за охраната

Над 225 000 души подписаха петиция, с която искат Мелания Тръмп да живее в Белия дом или да си плаща сама за сигурността в дома си в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Стотици хиляди искат Мелания да си плаща за охраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз предлагам и генерал Деси, тоже да си плаща за охраната, а не наш гръб! По примера на братята хамериканци!

Аз съм доброволец да пазя Мелания докато Тръмп е на работа. Ще я гушкам вечер да не я е страх от тъмното. Ще ходим заедно в "Била", ще й помогна да си извади Била-карта, за да пазари тънко и ще я пазя от имигрантите. Ще я кача на голфчето, за да не будим подозрение и ще я карам на Муртинци да копа керевиз, да си почине на чист въздух и зелника на мама. И далеч нема да ви искам 126 000 долара на ден. Само половината. И то на седмица. Конкиренция. Пазарска икономика.

Да видим дали си спомням правилно. Споре независимите изследвания на "Галъп": Всички мразят Тръмп. Великобританците искат да останат в ЕС.. Бат Бойко е най-добрият избор за България. ЕС е жив и здрав и цъфти и връзва. Крим трябва да се върне на Украйна. Всички мразят Путин. Асад е лош и убива хора. Всички посрещат имигрантите с цветя и рози. Имигрантите са сириици (дори и тези, които идват откъм Мароко). Или някой лошо подбира кои изследвания на "Галъп" да цитира или тия са по-зле от нашите, но с по-голям бюджет и затова по-известни. А, иначе, Тръмп го мразят едни много точно определени американци и докато се правят проучвания сред тях, рейтинга му все ще е такъв.

"А, иначе, Тръмп го мразят едни много точно определени американци и докато се правят проучвания сред тях, рейтинга му все ще е такъв." ================= да, 46%, тоест половината! за сега!

Всъщност броженията и протестите на американците около разгходите за охрана на Тръмп и семейството му са нищо в сравнение със скандала, който се заформя и все още не е получил пълна публичност, и който ще затъмни този със съветника на Доналд Тръмп по националната сигурност Lt. Gen. Michael T. Flynn, който лъга под клетва и то нееднократно, вкл. и вицепрезидента Mike Pence, когато е попитан дали е контактувал с руснаците след като са засечени и записани и негови телефонни разговори и съдържанието им с хора на Путин. Става дума за разкрити по предварителни сведения поне 23 агенти на руските служби и Путин на високи позиции в американската администрация, диломация, високи чинове сред военните, в академичната общност в Америка! Те оперират под защитата на имунитет и използвайки достъпа и връзките си с високите етажи на властта във Вашингтон, в Конгреса, Пентагона и топ университети, ДОРИ И В БЕЛИЯ ДОМ!!! Един от разкритите подобни агенти, много дълго и старателно, добре подготвян от КГБ е Jack Brasky, спечелил славата си на супер агент на КГБ, който обаче след това спасява живота си и доживотен затвор като сътрудничи на ЦРУ след разкриването му. Сензационно той решава да се разприказва и така издава други негови колеги от КГБ, както (по-важното) МЕТОДИТЕ И СРЕДСТВАТА ИМ, след като дълги години е предавал на руснаците едни от най-големите тайни на Америка, до които е успял да се добере! Историята с разкритите руски шпиони на високи места в американската администрация, Конгреса, Пентагона и Белия дом ще затъмни и разследването на Комисията на Конгреса, създадена за разследване на връзките между кандидат-президентската кампания на Тръмп и намесата на Путин и службите му в негова полза! Става ясно колко дълбоко руските служби са проникнали в Америка и по най-високите етажи на властта и на практика във всички области на живота тук!

Някогашният компютърен специалист е вербуван и подготвян от КГБ дълго време още като младеж - студент в Източна Германия, за внедряване във високите етажи на американската политика! Като младеж той е направил впечатление като умен и отличен ученик със забележителни и обещаващи качества и е имал планове да стане професор по химия, най-напред на Щази, която после го предава на КГБ като много перспективен. Той разказва много подробно как е бил подготвян за оперативна работа от КГБ, с най-малките детайли, които са много интересни между другото...През повечето от 10 години като агент на КГБ в Америка той получава достъп до личната информация на милиони американци като програмист в Metropolitan Life Insurance, като предава на руснаците много важна информация, вкл. важни кодове. Руски дипломат във Вашингтон изгражда неговата нова идентичност, като му дава името "Jack Barsky" на името на починал на 10 години младеж. Той е изпратен в Ню Йорк като руски шпионин с легендата на успешен бизнесмен, както много други руски агенти. Неговата задача е да се внедри и впише във висшето общество на Америка и политиката и да се сближи до лица, близки до най-високите политици и управници на Америка! Неговата измислена легенда е, че той е от New Jersey, роден в Orange, като американец! След 10 години успешна дейност в Америка друг руски шпионин го предава на ФБР и той е арестуван. "Jack Brasky е много подготвен руски шпионин, който бе заловен от нас, но много сериозният проблем е, че се оказа, че ИМА МНОГО ДРУГИ КАТО НЕГО, ВНЕДРЕНИ ДЪЛБОКО ТУК ПРИ НАС, ВЪВ ВАШИНГТОН, НА ВИСОКИ ПОЗИЦИИ!!!", заявява предстявител на разузнаването...

Пак фалшива новина.

Така е много лесно, а? Не се иска нито акъл, нито да си правиш труда да се напрягаш с някакви факти, информация, източници..., нито дори и зачатък на мисъл, защо да се притесняваш и затрудняваш двете си мозъчни клетки, като просто можеш да махнеш с ръка - фалшива новина, Обама е виновен, фашисти, еврогейове, и ... въпросът е решен! Ти си победител! Да ви е.. у тъпаците недоклатени!

"Същевременно социологическата агенция "Галъп интернешънъл" разпространи допитване, от което става ясно, че едва 35 процента от американците поддържат Тръмп, а недоволните от неговата работа са 59 процента, предаде ТАСС. В допитване на същата агенция от 11 март 46 процента от американците изразяваха подкрепа за Тръмп." За два месеца доверието в Тръмп е спаднало с около 10 %, от 46% на 35&! Ако някой от бригадата тролове и кретени случайно знае аритметика, тоест може да прави елементарни сметки, да смята и е чувал за простото тройно правило, нека да сметне само след още няколко, да кажем 3-4 месеца къде ще е доверието на американците към Тръмп и какъв ще е единственият изход за освобождаване от това бреме - ИМПИЙЧМЪНТ!!!

Изправено пред лавина от нарастващи разходи за охраната на Тръмп, КМЕТСТВОТО НА Palm Beach иска Trump ДА СИ ПЛАТИ ИЗРАЗХОДВАНОТО!!! Facing soaring costs, Palm Beach officials ask Trump to pay up POSTED 3:46 PM, MARCH 17, 2017, BY CNN WIRE PALM BEACH, Fla. Palm Beach County officials, facing the prospect of paying millions of dollars in overtime costs associated with protecting President Donald Trump during his frequent visits to the tony Florida enclave, want either the federal government or Trump himself to foot the bill. Protecting Trump while he is at Mar-a-Lago, his private club in Palm Beach, primarily falls on the Secret Service. But when the president visits Florida, the Palm Beach County Sheriffs Office is asked to assist in a variety of public and private ways. With Trump making his fifth trip as president to what he calls the Winter White House, the costs are rising. According to estimates by the sheriffs department, it costs about $60,000 in overtime every day Trump spends in Florida. (СПОРЕД ОЦЕНКАТА НА ОФИСА НА ШЕРИФА НА ПАЛМ БИЙЧ, ОХРАНАТА НА ТРЪМП СТРУВА НА ОФИСА МУ ПО 60,000 ДОЛАРА ВСЕКИ ДЕН КОГАТО Е В ПАЛМ БИЙЧ, И ТО ... САМО ЗА ОВЪРТАЙМ, ТОЕСТ ЗА ИЗВЪНРЕДНИЯ ТРУД НА ПОЛИЦАИТЕ!!! За всеки ден, който Тръмп прекарва във Флорида!!!) Trump has spent, before this weekend, 14 days in Florida since taking office in January, meaning costs to the sheriffs department will likely top $1 million during this weekends visit. Тръмп е прекарал преди този уикенд 14 дни във Флорида и това означава, че цената на охраната му само за офиса на шерифа на Пакм Бийч е вече 1 милиона долара!

Нещо много си се запенил. Схващаш ли, че ако Обамката трябваше сам да си плаща за охраната, хонорара му от незаслужената Нобелова награда щеше да замине за няколко месеца. После отде пари, а? Да не е Тръмп, че да вади милиони колкото иска. Ей на сега книги пишат заедно с Мишел - да има повод да им преведат още малко хонорари, че там стриктно следят доходите. Легализират си ги с книги, които на никого не трябват. Но ще се "изкупят" почти като топъл хляб - я университети, я шерифства. Както томовете на Тодор Живков се продаваха прикачени към вървежни книги като Шогун.

Пределно ми е ясен смешния ви и жалък припев, и мнооого отдавна го писах, че колкото повече време минава, толкова повече Перуката и тъпанарите, които го обожават и поддържат ще плачат и споменават Обама. (както на червените боклуци все Костов им е виновен, вкл. за всичките им золуми, престъпления и безобразия - "А вие защо биете негрите"! Смешни и жалки сте:) И така докато на американците им писне и го импийчнат републиканците, защото утре пак ще търсят подкрепата на избирателите си за да се намърдат отново в Конгреса и Сената. Така че изобщо не ме изненадват опорните ви точки... Но все пак да напомня - ТУК НЕ СТАВА ДУМА ЗА Обама, не е зле все пак човек да погледне и статията, или поне заглавието й, преди да си кара по опорните точки.

Не съм се запенил - научи българския език и значението на думите, поне на тези, които използваш. Постингът ми, който репликираш и оценяваш като запеняване е просто цитат на една от многото статии в американската преса по темата, и откровено казано нещо взе да ми писва непрекъснато да ви обяснявам най-прости и очевидни неща! Ако не сте тролове и не се правите на ударени значи наистина сте идиоти и бавноразвиващи се!

Ню Йорк досега е похарчил 25,700,000 долара, да го преведа на някои - повече от 25 милиона долара за охраната на Доналд Тръмп и тази сума скача всяка МИНУТА!!! Например само за днес, само до този момент Ню Йорк е похарчил за неговата охрана 98,900 долара, а докато приключа този постинг сумата ще е над 100 хиляди долара! Посетителите по улицата пред Trump Tower могат да видят групите полицаи, някои от Homeland Security със защитни жилетки, както и техните коли и барикади. Колите на New York Police Department са подредени пред зградата. Цялата тази охрана е предназначена за да охранява президента и неговото семейство и идва на доста висока цена. Президентът Donald Trump живее основно в Белия дом - White House, разбира се, но неговият апартамент в центъра на най-големия град в САЩ е също много строго охраняван, дори и когато президентът не е в Манхатън! Първата дама Melania Trump и най-малкият й син Barron, живеят в Trump. Основните разходи за охраната на Trump Tower, КОГАТО ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ Е ТАМ, са около $149,000 на ден, СЪГЛАСНО ПИСМО, КОЕТО МЕСТНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПОЛИЦИЯТА (according to a letter the local police commissioner), James ONeill ИЗПРАТИ НА АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС. Когато президентът Тръмп е в Ню Йорк ЦЕНАТА НА ОХРАНАТА СЕ УДВОЯВА - ДО $308,000 a day, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ ТОЧНО СЕ НАМИРА В ГРАДА ПРЕЗИДЕНТЪТ!?!?! Дори и преди той да влезе в президентския офис, домът на Доналд Тръмп струваше на Ню Йорк около $25.7 million, СЪГЛАСНО NYPD - ПОЛИЦИЯТА НА Ню Йорк!!! Цената за приблизително двумесечния период, откакто Тръмп е президент възлиза на малко по-малко от $35 million , които кметството трябва да плати! The City Council anticipated an even larger outlay of $70 million.

Ясно. Остава да обясниш как охраната на Белия дом струва 50 млн на ден. Или 100 млн?

И откъде ги взе тези 50 милиона на ден разходи за охраната на Белия дом, бе идиот? Ти неграмотен, тъп и прост трол ли си, или да? Когато ми кажеш откъде точно си взел тези 50 милиона на ден, тогава и аз ще ти отговоря за какво са похарчени перо по перо.

...този Cорос ,голяма скрандза бе ...само на толкова ли плати ?!?

Аз пък казвам, ч Тръмп не получава заплата за Президент за разлика от черния маймуняк! Маймуната на токчета без охрана ли се подвизаваше? То не беше стойки, то не беше чудо - модел, манекен, актеиса, певица... па и малките чернайки също! Може ли да знаем дали сега не ги охранявате още???

Ето малко по-конкретна информация за някои кухи лейки тук, които очевидно са пълни тъпанари, награмотни прошляци и лузъри и идея си нямат за какво става всъщност дума: NEW YORK HAS SPENT ABOUT $25,700,103 PROTECTING THIS GUY. TODAY ALONE, TRUMPS HOMETOWN HAS ALREADY SPENT $96,070 By Polly Mosendz January 12, 2017 Updated March 21, 2017

кухи лейки, пълни тъпанари, неграмотни прошляци и лузери дали този пост не съдържа объдни квалификации и не подлежи ли на цензуриране, е моят въпрос. Защо се допуска да бъде налаган такъв тон и стил в коментарите. Все пак дир,бг. е една от най- популярните ел.медии.

Не, ако се казва истината! А забравих най-важната квалификация - ФАШИСТИ, ПО-ТОЧНО ЧЕРВЕНИ ФАШИСТИ! ИЛИ НАЙ-ТОЧНО - КОМУНИСТИ И ЧЕРВЕНИ ОКЛУЦИ! Съжалявам, ако си (някой) си се разпознал, но не трябва да се сърдите от истината! Ако не ви харесва - очовечете се! Цензурата няма да ви помогне да се промените.

Росен Плевнелиев дали е подписал петицията?

Маляния си е червената Деса фатмакеса,дето си я избраха американски селяндури,пейзани и гащници !

Маймуната на токчета!

$146 бона на ден за някаква никому ненужна компаньонка си е доста нагло и просташко изпълнение.

а за мяймуната крещяха ли?!

Пука им на либералните идиоти за държавния дълг или разходите за сигурността на Мелания. Това е просто една маскирана атака срещу Мелания, която е прекалено готина и красива и засенчва тяхната любимка Мишел Обама, която в сравнение с нея е като грозен трактор!

Фалшивите новини и медиите : Папата разбрал, че Тръмп станал християнин и казал на Трюдо - Да отидем при него и да видим как се проявява като такъв. Срещнали се на една яхта и започнали разговор. Папата попитал Тръмп как се чувства като християнин и какви дела християнски дела може да покаже. Тръмп отговорил- Е, аз отскоро съм посветен в християнството, но се старая и давам най-доброто от себе си. В това време вятърът отвял тиарата на папата в морето и настанала суматоха. Всички агенти на яхтата се засуетили как да извадят тиарата от водата.... Тръмп казал - Спокойно, аз сега ще я донеса. Слязъл по стълбичките и тръгнал по водата, взел тиарата и я върнал на папата. На другия ден журналистите съобщили: Тръмп не може да плува.

Ха-ха-ха,Браво!!!

Радвам се, че анекдота ми ти е харесал...Е, той е за интелигентна публика

Всъщност не ми хареса -майтапя се и ти се върза. Вицът е от серията тъпи.

По $150 бона на ден за една словашка ку*ва! Бати! Една шепа български мутри с размерите на Бойко Борисов, ше я пази и ше я лющи всеки ден за 1000 евро и неколко филий с мас!

Ехехе, още вчера го написах това и веднага ми лепнаха минуси! Идеята ми беше че, че хората в Амер държат сметка на държавните пари и реагират./// За разлика от БГ, където 4 милиарда КТБ се оттекаха като 5 милиона кубика вода от яз Искър и никой не реагира. Подобно нещо май се получава и с БГ годишен бюджет, където под маската на Санирането, всяка година се губи 1 милиард. по-точно за едни е същи обекти се изписват 2 пъти пари. Вторите се губят или направо не са дошли в БГ, а са си останали у дома- в Свет. банка. Не бива да се забравя кой даде тон за санирането, пребоядисано като топлоефект- Кристалка и Ценителя на картини с говеда. С това бе обосновано и излишъка на Нова ядрена централа т.е. 3 заека с 1 куршум: Не на Белене, ДА на облепването на блоковете с Единия милиард, С едно щракване на пръсти Свет банка печели втория милиард. Няма кой да направи ревизия, трябва да е по-силен от Свет банка -композитор на Настоящето и Бъдещето на Света.

Тъй ли става? А, едни $7 трилиона, които "изчезнаха" покрай кризата им? С тях к'во стана? И кой им търси отговорност? Хората се надигнаха направиха протести Occupy Wall Street и к'во стана? Демократическата полюция арестува 8000 души, смачка от бой още толкова и накрая нищо - бангстерите си продължават. Всичките палячовци, които защитавате "западната демокрация" сте жалки и смешни, вечно с двойните стандарти.

150 000 долара на ден за охрана. Ами милиардера Тръмп да ги плаща, щом се намира в Тръмп Тауър, защо трябва да плаща данъкоплатеца. Нали Тръмп голям го вади с неправдите.

Петицията е подписана от същите тези, които се подписваха и за ЗАБРАНАТА на ДВУ-ВОДОРОДНИЯ ОКИС. Ако не знаете за какво става дума, вижте тубата "Ban Dihydrogen Monoxide".

Охраната й в Тръмп тауър, като и тази на Барън Тръмп, струва между 127 000 и 146 000 долара на ден. Ква е тая словенска фльорца с такива привилегии. Щом Тръмп иска сваляне на разходите и нов ред в щатите какъв пример дава.

дали Мишел Обама беше оставена без охрана!

В Белия дом?

Охраната на Мелания едва ли е по скъпа от охраната на Доган.Доган го охранявали 24 човека и струвала 3 милиона.Патриотите са изчислили ,че струвала около 3 влака,които били спрели ,поради липса на средства.Тръмп се е отказал от заплатата си и тия пак недоволни.

и аз се отказвам от заплатата си в този случай. ГОДИШНА ЗАПЛАТА - 400 000 долара Охрана на тръповица - между 127 000 и 146 000 долара НА ДЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти пък на ден. На минута е 200 хиляди, а събота и неделя по половин милион.

пък си и душица, та го вярваш!И какво, цял ден 5 хеликоптера висят над "Тръмп тауър" и после отиват и кацат в градината на Белия дом,за да изхарчат 150 хиляди долара на ден! И пак се съмнявам дали ще могат!

Всъщност в сумата е включен наем за помещения в сградата на Тръмп където се помещава охраната. Чичко Скрудж прави пари от това, че жена му си стои в къщи.

Ако приемем, че ню йоркски полицай взема $1000 на ден надница, значи около 127 полицаи охраняват Мелания. Струва ми се леко завишена бройката, а надницата, че не е $1000 е друг въпрос. Да не бъркат охраната на цялата сграда или на улицата. Ще вземе да фалира целият щат накрая.

не е такава сметката. а цифрата е вярна и никои не я оспорва, иначе перуката пръв щеше да си изока припева за fake news.

и перука ли му сложихме?Явно не си гледал клипа, където го проверяват дали е с перука!Двама души се овесиха на косата му и нищо не помръдна!

Не си спомням ( а аз отдавна помня) досега толкова просташка кампания срещу законно избран президент. Очевидно слабограмотната и мързелива част от населението е подходяща за манипулация. Тази зараза май и у нас се опитва да се засели - някои вече призовават Борисов да не е министър-председател, макар че българите гласуваха за него. Това е доста опасно заиграване и от него най-губещи са народите, не политиците.

Ами като си припомним възхищенията и възхвалите на Мишел Обама колко била... красива и т.н. какво друго да те изненада. Само дето не избраха дъщеря му (на Обама) за мис САЩ - щеше да е уместно.

Ами като се има предвид, че не е имало по-прост презинент, избарн от пълни простаци, всичко си е съвсем на мястото.

Защо са тези минуси, не сте ли съгласни, че купуването на гласове е между нашите съграждани, които са неграмотни мързеливи...На пейката пред блока цял ден киснат едни безработни кияци, които за 2 лв. се продават. После., кой ми с. а в гащите

че "слабограмотната и мързелива част от населението", която е лесна за манипулиране са точно избирателите на Тръмп. Точно те се повлияха от гръмките му речи и лъжите му. Ама май дори и те започнаха да се усещат.

Глупак, понеже те гледам, че изобщо не си в час и пишеш глупости с тези бакалски сметки, нека да те светна малко, съвсем отгоре-отгоре. Едно ченге в Америка получава в зависимост от длъжността и стажа му поне някъде около 80-100,000 долара на година и повече. Ако вземеш грубо средно по около 2000 долара на седмица (5 работни дни), това прави около 400 долара на ден - отново, ОРИЕНТИРОВАЧНО! Сега прибави и извънредния труд, за който е написано в писмото - ако не знаеш да те светна, ТОЙ СЕ ЗАПЛАЩА ОТГОРЕ 1 ПЪТ И ПОЛОВИНА! Отново - ОТГОРЕ, НАД РЕДОВНОТО ЗАПЛАЩАНЕ! После включи разходи за бензин, екипировка, оборудване, бензин,...Мястото, което охраняват е едно от най-заетите - и като кръстовища в Ню Йорк, и като движение, което ангажира много полицаи и да контролират движението, включи и снайперистите, задължителните хеликоптери,... и после тегли чертата, след като си решил да се правиш на счетоводител. И накрая да те светна - това не ти е България - всичко се отчита и проверява, сметките и разходите се водят много прецизно. Ти как си предстаяяш там да стане измама в сметките, и то точно в тези сметки, за които се водят публични дебати и стават очевидно голям проблем на града, защото им натоварва бюджета и или ще трябва да повишават данъците на жителите, или да режат от услугите за населението. Ама очевидно че тези неща са много повече от акъла ти, за да ги вденеш. Ти изобщо виждал ли си някога през живота си бюджет, знаеш ли какво е това животно? И това е за РЕДОВИТЕ ПОЛИЦАИ НА Ню Йорк, не говоря за федералните, за Сикрет Сървиз... Ама какво ли си губя времето и съм тръгнал да отварям очите на слепите!

Стана ми смешно от написаното в статията, че близо половината от американците не били доволни от работата на Тръмп като президент, защото нещо не се сещам за каква точно работа изобщо може да се говори при него. Този освен да пише в Туитър и да говори глупости и лъжи, да се дъеля, напада и скандализира някого и да се оправдава с Обама, медиите, Хилъри Клинтън, и да забърква скандали и после да опитва да ги потушава с ... ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ЛЪЖИ И СКАНДАЛИ, и да се фъчка и прави на велик подобно на оранжев орангутан пред тъпоъгълници и лумпени, които му вярват и го подкрепят друго досега реално не е направил. И нтересно още колко ще го търпят американците и кога точно ще се набере критичната маса неодобрение в Америка. Мисля, че по света вече много добре го разбраха и усетиха след първоначалното стъписване и дори вцепенение от глупостите и агресивните му простотии! Между другото въпросът за цената и на охраната на самия Тръмп вече се повдига и дискутира - поне в Палм Бийч, където е къщата му, която той посещава почти всеки уикенд. Ако оставим настрана неговата охрана, чиято издръжка е от федералния бюджет, шерифът заяви неотдавна, че бюджетът му за годината вече е на изчерпване, на целия бюджет за годината заради мерките и на тях по охраната на Тръмп и или той трябва да разреди посещенията си (което трудно миже да стане), или да платят данъкоплатците, защото иначе полицията не може да си изпълнява задълженията. Не знам какъв е отговорът от офиса на Тръмп, вероятно няма такъв.

info-то пак е разредил посещенията при психотерапевта...

тези савсем изтрещяха. когато обамовица обикаляше света някои правишели и сметка? трумп работиш без заплата. Jерит саветник на трумп работиш без заплата. иванка рабити като саветник без заплата. вижте бюджета на трумп какво орязване на администацията има.

Близо $1,5 трилиона от общия дълг на САЩ са от студентски заеми, които лентяите им усвояват за дипломи по феминизъм, расови отношения и други подобни простотии. Американските умни и красиви да почнат оттам, като ги е толкова грижа за държавните разходи.

Нормален ли си?

Един Цацаров, щеше да види тя! Ама засега й се размина. Но чакаме да й свърши мандалото ли, какво беше там - а, мандата!

То пък нея какво има да я пазят? Ако я вземат за заложничка или я отстрелят, нова плейбойка ще си вземе левент русокоско! Какво толкова?

Luna0102

Не се сещам колко беше заплатата на президента- 8 000 ли беше, 10 000 долара на месец, на година това прави грубо 120 000 долара, от която щедрият Тръмп се е отказал. В замяна на това едноДНЕВНАТА издръжка за охрана на съпругата му е повече от едногодишната му заплата. Това ако се случи в България, тези дето го възхваляват, какви ли ще ги пишат?!

Заплатата му е около 400хил$ на година. За тия 8000 сигурно се бъркаш с Боко.

400,000 долара, колкото наистина е годишната заплата на президента на САЩ, са по-малко от цената на охраната му - на Тръмп и семейството му, за ден и половина!

Глупости. Заплатата на Тръмп е 140 000 бакса на МЕСЕЦ. А само за миналата година е обявил 262 милиона приход и е платил 30 милиона данъци.

Ето един, който е видял данъчната декларация на Дъмп за миналата година!!!!!

Идиот, това са цифри, които изтекоха от негова данъчна декларация от 2006 година! И която всички са на мнение, че той самият е организирал да "изтече" до медиите, по ред причини, които коментирахме подробно, но не ми се обясняват пак... Ти наистина си кръгъл тъпак, и като всеки такъв много обичаш да се изказваш категорично и напълно неподготвен! А да не говорим, че това, което наричаш заплата на Тръмп НЕ Е ЗАПЛАТА, А СА ПРИХОДИ, БЕ КРЕТЕН, но сега сигурно трябва да ти обяснявам и какво точно е това и каква е разликата...

Стотици хиляди искат Мелания да си плаща за охраната И в Бъгария е така, плащаме за охрана на Боянският Хидроиженер, въпреки , че даже не е и съпруга на президент.

Абе тези със лазерно оръжие от сателит ли я пазят бе? 150 бона на ден на човек? Б..х ти охраната.

Щерката, зетя и внука- малкото Бойко, кой ти охранява, във бункера на Негово Превъсходителство, Примейра ни Хойко , който по цял ден рита в Обора на Бистрица, или хойка някъде по Европа, да се целува с Педалите, и с Евро- бюрократите, а тука, Народа на РБ, си брои стотинките!

2250 000 на фона на многомилионен Ню Йорк са капка в морето.

хаха, искат хората, не е като тук на нашата "скъпа" Деси да има охрана и дори кабинет в Президенството и да не си плаща нищо? За какво виси в Президенството изобщо? Сигурно слухти някоя от секретарките да не забърше любимия и съпруг Радев май? Изобщо каква работа има там и ходи и с охрана на всичко отгоре!

взима заплата от един долар като президент, тези 225 хиляди либзомбита да си направят лоботомия или харакири най-добре.