Шестима от кабинета ”Борисов 2” се връщали във властта

Шестима министри от кабинета "Борисов 2" се връщат с екипите си във властта, съобщава днес "Стандарт", позовавайки се на източници от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Шестима от кабинета ”Борисов 2” се връщали във властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли тия стари некадърни послушни муцуни ве! Нали от тях трябваше да се отървем. Само с бой ще се оправят нещата - много бой, лустрация и затвори за продажните политици, съдии, прокурори и друга паплач.

Даниела Дариткова- на здравеопазването значи "здраве му кажи"!За две години забатичиха повече здравеопазването отколкото беше,имаше опити за реформи и са нужни,но промяна няма!Дружествата повечето са в задлъжнялост,и на практика нищо!

Горанов не е никакъв финансист, стига сте го нарочвали,нищо не става от него!Е няма ли край тази агония с тези повторения!Имали експерти ,дръшки!Че и кадри имали,е някои да,но икономиката на ОП -абсурд,стига експерименти като Лукарски,той е за прокуратурата,нито пък правосъдното на ОП,а за енергетиката-още повече!Социалното може на патриотите,там имат експерти!

Тия продължават да влачат някои некадърници още от Борисов -1 ,та хората да съжаляват!Горанов олигофрена остава,че ни нататрузи с 16 млрд. заем е "върха" на компетентността,освен това приятел с Лукарски мошеника ,а Московски кръгъл некадърник да се връща е абсолютна потрес,такъв тъпанар и повече,то не беше умишлено съсипване на БДЖ,търси му цаката още от 2009 г.в сие с шайката изпълнителни директори,с концесии за 100 години и прочие несъстоятелни решения почти мафиотски!

УЖАС!!

Честито Бойко,честито на ГЕРБ,честито и на всички гласували за тази партия,които от първи април вдигат ток,вода,парно,но въжето за бесене е безплатно.Тъп народ,слаба държава.

Не ни го причинявайте отново. Меглена ни стига. А Милена чака, чака, и...дочака. Стягайте се за поредните нови "инициативи" към опитните зайчета, сиреч децата ви.

Нима някой си е мислил ,че с тези избори България ще стане по демократична ,ще стане по добро място за живеене,че българите ще са по заплатени ,поне колкото румънците....Нищо такова няма да се случи.Тя ще става все по бедна,хората все по болни,ще мрат,а няма да се раждат...и след 10г.ще е в небитието.Толкова могат комунистите от бсп,герб,пф.Те работят за себе си ,народа им е последна грижа.

Новите стари министрите са: Владислав Горанов, Лиляна Павлова, Томислав Дончев, Ивайло Московски, Екатерина Захариева и Ивелина Василева ОСТАВКА ОКРАДОХА . .ОСТВКА.ПАК ЛИ ПРАВИТЕЛСТВО С ГРАБИТЕЛИ?????????????

Май си прав. Дълга скамейка със състезатели, но всички те играят за мафията ... И успехът на мафията е сигурен, скоро някой ще си празнува поредния милиард, а българите ще мизерства, мрат, емигрират и ... ще плащат безумни нови заеми. На колко залагаш в този мандат на 10, 15 или 20 милиарда нов заем ??

Ми, за всичките тези интриги си имаме поговорка - Рибата още в морето, те слагат тигана на огъня. Що сте толкова сигурни, че ще има правителство от това НС? Аз съвсем не съм убеден, че ще стане. Да не говорим за ситуацията, че ни готвят широка (голяма) коалиция... И друго - престанете с тази простотия за ротационното председателство на ЕС. Няма никакво значение за развитието на страната. Ще им формулират от Брюксел 2-3 приоритета, които никой няма да изпълни, ще похарчат и изкрадат едни големи пари, ще затварят на периоди София за половин година, ще пъчат гърди и задници по телевизиите и ...толкова. На брюкселските бюрократи им е все едно кой е "председател" - те все са на власт и на печалба.

най-добре е да си остане Янев, а Попов да оглави комисията по отбрана и сигурност в парламента, защото тава са две възлови места за които трябват военни специалисти, а не граждански лица лаици!!!

Нито едно от тези имена на оставащи министри не буди оптимизъм. Видяхме ги колко могат. Горанов ще продължи стабилната бедност, която за него е най-важна, защото това искат "началниците". Павлова ще продължи за санира, но от това градовете няма да станат по-красиви. Философът-вицепремиер освен да засипва с приказки, друго не прави, но той за това е учил. Нищо ново, нищо по-добро за България.

Къде ги победители-цоциалисти, че нещо замлъкнаха... Товарищи като чуете мюизина бързо да изтрезнеете до боярщнка, че сте призовани да защитавате интересите на матушка и нейния съюзник пердоаня!

Нещо си се объркал. Темата е старите к*рви от ГЕРБ.

Едно не мога да разбера. Как става така, че във фийсбук, в дир и другите социални мрежи превеса на левите е антигерб е 4 към 1 а на изборите се получава друго. Нещо не се връзват нещата. Голяма далавера се върши, да знаете.

Ние гласувахме, ама при броенето е станало некакво объркване, ха ха ха.

Не е трудно да се обясни, например защо в последните часове избирателната активност изведнъж "скача". Като стане ясно колко хора не са гласували, техните "гласове" спокойно могат да се включат към някоя партия. Кой проверява? А онези, които са в чужбина, кой сверява колко пъти са гласували? Има ги в списъците, а гласуват в друга страна. Пътища - много!

На тези места които споменаваш участват само хората, които могат да четат и пишат.

с мокър чорап, без наистина да си такъв?! Всеизвестно е, че който държи властта, той печели изборите! ГЕРБ, официално се оттегли като правителство, но практически остана, чрез хората си на всякъде, в съдебната и изпълнителната власт!

Дрън дрън ярина!Да бяхте отишли да гласувате!След, като са избрани какъв е проблема!

Ние гласувахме, ама при броенето е станало объркване, ха ха ха.

Гочето, от кого са избрани, бе? Едва 15-16% от избирателите са гласували за герберастите, като голяма част от вота е купен. Боко Тъпото се уплаши от президентските избори и реши да заложи на сигурното купуване. Реално партията на Тъпото щеше да бъде 2-ра.

Бойко пак излъга. Каза че няма да вземе нито един от старите министри а пак ги е накачулил. За другите не знам, но е голяма грешка да върне Горанов във власта. Този корумпиран надут глупак ще ти изяде главата. Защо винаги слагаш по някой идиот за министър и то на невралгичен пост.

Не харесвам Горанов, но още повече ме подразни името М. Дамянова - преводачка, която никога не се е занимавала с образование, освен, че неизвестно защо я сложиха зам. министър, че и шеф на комисията в НС. Да не се предоверяваме и на Фандъкова - училищна директорка. Законът на тези автори нищо не променя. Децата ще остават необразовани и неподготвени за нищо в живота.

Недоразумението Борисов се завръща като бедствие за трети път. Благодарение на ненормалниците които гласуваха за тулупа, отново настъпва безвремие и безперспективност. Глупакът предлага отново претоплената манджа със същите доказано некадърни министри, плюс добавка от още две калинки - Дариткова и Дамянова. Дамянова от години работи за опропастяване на образованието и за повишаване на неграмотността сред учениците. Същата успя да сътвори и уникално тъп закон за защита на детето. Парадоксът е, че тази не е омъжена, няма деца и естествено е напълно некомпетентна в двете сфери в които работи - образование и закрила на децата.

ДВА МИЛИОНА ГЛАСУВАХА ЗА ЖЕЛЕЗНИТЕ СПАРТАНЦИ НА БАТЕ БОЙКО - ЛИЛИ,ЦВЕТИ,МИЛЕНА,ДЕСИ,ВЛАДИ,КРАСИ,ЦЕЦО И ТОМЕТО И ИЗГОНИХА ПРЕВТАСАЛИТЕ ЧЕРВЕНИ КУРБИИ- КУРНЕЛА,ЙОЛАНКА, ДЪРЕВА И ПИРГОВА!!

Добре дошли при Кмета на Симитли...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Много интересна статия в сайта frognews със заглавие "ГЕРБ не просто купува гласове! Кой е луд да си рита хляба?!"

Единствената възможност наистина е социалното министерство да се поеме от патреотето и техните експерти ако успеят да преизчислят пенсиите от 300 лв. нагоре, да ги приемат, а ако не могат, да го проумеят.

Gal

Айде да ви е честито Новото-старо правителство......

със стари ... нов б...к

Тате, пак имам двойка по български... - Защо?! - Днес госпожата пита: Вече повече от 10 години българите избират или БСП, или ГЕРБ. Какво е българите?" - Как какво е...?! Идиоти... - И аз така отговорих... Ама тя каза, че било подлог...

Моля ви не и СВИНЕТКА НЕКА КАДЪРЕН ЧОВЕК ДА ОГЛАВИ МИНИСТЕРСТВОТО

Ти, пък, какво имаш против партизанската внучка?

За какво им е на ГЕРБ Цецка Цачева в Парламента, щом плевенските избиратели вместо нея предпочитат други лица!

Задава се драстично увеличение на водата, газа, парното, от там и на всичко останало. ОСТАВКАТА на кабинет Борисов 3 е на дневен ред.

Връх ! Най-големите "професионалисти" няма що !! Още ще затъвате овце, хак да ви е !!

Алоо, Влади , кога ще теглим заеми? България се крепи само на заеми . Вносът на стоки в България /официално/ е ''САМО'' 93%. В същото време всички управници , отчитат и ''РЪСТ'' на икономиката ?????? Няма държавност , нямаме и икономика , НЯМА И ДЪРЖАВА , ПРОДАДЕНА Е ,........А ОТЧИТАМЕ ''РЪСТ''???

Абе Боце, тия не се ли оядоха достатъчно вече? Лилето е станала квадрадна. Я колко послушковци се увъртат около теб, земи "нахрани" някой друг!

БиБи+ШиШи= нов заем

ГЕРБ , от трън та на глог ! Хванаха си белята с патриотите , пък и предстоящото повишение на цените в Бг . Лошо Седларов , лошо.

Прекратено е производството срещу шестте дистрибутори на горива по обвинение, че са в картелно споразумение за цените. Това е решила Комисията за защита на конкуренцията два дни след предсрочните парламентарни избори, спечелени от ГЕРБ. Решението може да бъде обжалвано от засегнатите и от всяко лице, които има правен интерес, с 14-дневен срок. Антимополоният орган, който преди месеци се кълнеше, че този път разполага с категорични доказателства, че "Лукойл България, "Еко България, "Шел България, "ОМВ България, "НИС Петрол и "Петрол АД, сега твърди, че вече не съществуват основания за продължаване на производството.

Свинетка ще боядисва още блокове за 1 милион. Много скъпа боята бе

,не за 1 милион. Ако тези 2 милиарда бяха похарчени за ново строителство, щяха да построят един голям град и да настанят в него всички безимотни хора на България! ама как да приберат комисионните?

Отново шок и ужас! за какво се харчеха пари за избори? Разбра се, че стия нищо не става. А цецка пак в парламента. ТеПлевен не я искат, а тя пита за Народното събрание. ШОК И УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!

Това ли им е капацитета на герб? Пак ли тия?Ми как са изпуснали Бъчварката? Ще ми е мъчно за нея. Божеее,как ще ги изтрая пак да ги слушам как се борят с корубцията т.е. със себе си. Много скъпо излезе егото на Баце.

"нови": още 3 години мракобесие, лапачка и простащина. гарантирано от боколинка мутреската

Няма да изкарат и половин мандат!

Моля разминалите се с някакви си 5% от увеличение на социалните помощи да си подготвят чаветата, или поне тези на които знаят имената, за училище ;))

И ЗА МАТ'РИАЛА ПАК ОТ СЪЩОТО, КОЕТО СИ "ИЗБРАХА" - ГЕНОЦИД И ЛИКВИДАЦИЯ...!!! Дааа...!!!

давате ли си сметка каква инфлация ще стане ако изпълнят обещанията си

Али Баба и 40 разбойника се завръщат! Явно им е малко съкровището! Останало е още за крадене!

Нищо не се споменава за най-голямото министерство - на земеделието, където се въртят милиардите от ЕС, явно него тайно ще го спазарят.

На място на патриотите не бих искал министврства , а просто ще участвам в коалицията. За в бъдеще бих имаш само доводент от подобна конфигурация, отколкото да взимам министврства особено силови и да де оставя че ченгета от герб да ме сготвят. И не само да ме сготвят а да гледам будещия парламент през крив макарон. Ама пуста лакомия

една такава се събра със свястно момче от софия и си живее живота, а той горкичкия дори не знае

Поне е сигурно, че нови 52 млн. лв. субсидии ще получи ГЕРП (да не се бърка с по-безопасното ХАРП).

Хайде нов бардак със стари к...ви ще правим .

Много ми е интересно как ГЕРБ ще защитят тезата си за коалиция с патриотите пред другите членове на ЕНП. Интересни времена предстоят. Партия от ЕНП се коалира с антиевропейски формации при положение, че няма проблем да състави парвителство с членове на ПЕС и АЛДЕ - един вид с проевропейски такива.