Битката на лидерите в най-големия избирателен район в София

Лидерската битка в най-големия избирателен район в София - 25-и, според екзит пола на "Алфа Рисърч":

Обратно в новината

Коментари - Битката на лидерите в най-големия избирателен район в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом като 4.2 % има за Св. Витков показва колко хора са в депресия, пълно отвращение от политиката и невяра в същата, че някога ще променят статута им!!!!!!!!!!!!!!! СЪОТВЕТНИТЕ ПАРТИИ да си правят ИЗВОДИТЕ!!!!!!!

Браво Бойко! Мачкай червената мафия. Ще те презибираме докато ги унищовиш.

Бойко много е свалил гарда. С нищожна разлика пред червената маймуна

Катастрофата на "сините" "десните" или както и да се каже определи победата на ГЕРБ. Помните ли как Радан Кънев излезе в опозиция, когато на него и Христо Иванов просто им се провали реформата? Победа ли? Резултатът е унищожителна катастрофа, която не допуска връщане на тези хора в политическото пространство. Резултатът на "патриотите" показва колко са слепи и самозабравили се. ГЕРБ спечелиха благодарение на нефелната Нинова и "изгубените" десни. Защото ГЕРБ , а и БСП са анахронизъм за нашето време и този народ, но не и нелогично следствие от тъпотията му.

Защо Лея Коен не се е избръснала? Как е възможно да се явява така в студиото на БТВ?

Никой няма да даде власт на запенена лъжкиня готова да се докопа до власта с цената на всичко. С свинаро, гечев, лечева, и др. лапачи толкова.Иначе Баце върви надолу,ама е прекалено нагъл да го разбере.

Колко надолу. Крепи си електората.

Нека оставим тролчетата да се чешат.Когато Нинова кабинет"Нинова 3" и аз ще стана комунист/социалист/ За тяхно нещастие ще има кабинет"Борисов 3.

СЛАВА НА ГЕРП!!! ВЕЛИКА ПОРЕДНА ПОБЕДА!!!! ПО-БЕ-ДА ПО-БЕ-ДА...

ЕЕЕЕЕ, БОЙКООООО, НАПРАВО ТИ КАЗВАМ, НЕ СИ ПРАВ !!! МОЖЕ ЛИ ДА СИ ТОЛКОВА БЕЗМИЛОСТЕН БЕ МОМЧЕ ?? ТЕЗИ червени идиоти да ги мачкаш А ? МОЖЕ ЛИ ?? ХАЙДЕ БЪДИ ПО МИЛОСТИВ !! МОЛЯ ТЕ съжали поне километъра, че едвам се отърва от карценомите !! И ОНАЗИ ХАРТИЕНА ЛЯСТОВИЦА ЕДВАМ Я ХВЪРЛИ ГОРКИЯ !!!

Напротив, малко им е ! А оня с километрите да си седне на дъртия задник и да си гледа старините, че вече стана за посмешище. Ама те комунягите- нали с кръв са я взели властта, с кръв щели да дадат...Та- старците да внимават...да не прокървят отнякъде.

От Нинова не ме е срам.Тя е интелигентна жена ,говори умно, не е простачка, работи честно за България и всеотдайно,не е крала, не лъже,възпитана е и напук на всички ,красива жена е. Винаги ще гласувам за нея защото и вярвам.Захванала се е тази жена, не за себе си, а за добрите хора, за нормалните, за здравия разум, за почтенните Българи за това България да я има и да бъдем хора не слуги. Направи каквото можа и то не е малко. моите поздравления и уважения към тази жена.

Я пак.

малейййй, като го прочетох това, и аз започнах да се гордея, въпреки че знам за булгартабак, топлофикация красьо черничкия, и други някой нещица!

Гадни сте, завистливи и нищо съществено не казвате. НИНОВА Е СУПЕР и от нея не ни е срам, за разлика от простака който ще досъсипе територията. Няма да ви бъде, отивате си и един ден тази просташка партия ще бъде забранена и съдена. Няма да изкарате и пет месеца и ще има нови избори. Мутрата няма капацитет да управлява. Иде видов ден , БСП печели. Нинова е свестен човек,достойна майка и жена. Колкото и да лаете, в края на краищата НИНОВА е моралния победител. Доброто ще победи злото.Денят ще дойде и няма да бъдем роби .

Ела да те прегладам...Или ако нещо си попрекалил/а/ - я с медикаменти, я с алкохол....спри се. Ако пък не си- имаме хапченца разни, лоботомии всЕкакви правим...ше те оправим!

До "гордея се с Нинова" Знаете ли, че сме на тоя хал заради 70-те години царуване на комунистите, че те са на принципа "разделяй и владей" и страхът и безропотното подчинение на простия народец в основата на тяхната власт? Мързеланковците се издигаха по партийна линия и не им беше нужно нито да учат, нито да работят - защо, след като работническата класа взимаше 2 - 3 пъти по-висока заплата от инженерите, лекарите и учителите? А Корнелия като виден член на СДС и част от екипа на Костова така се налапа чрез "Техноимпекс", "Техноекспортимпорт", "Булгартабак" и какви ли не още РМД (разбойническо-ментарджийски дружества), че стана кредитен милионер и се ояде до девето поколение! Престъпният комунистически режим съсипа и народа, и авторитета на България, прогони децата ни, обезвери ни и ни превърна в нихилисти - а хора като ВАС продължават да им вярват - и да ни съсипват. Ако вас не ви е срам от Нинова - мен ме е срам и от нея, и от такива като вас, вероятно и вие сте като нея!

Глупости , Нинова не е откраднала една стотинка. това са празни приказки. Тя няма нищо общо с комунистите и с ограбването на държавата. вие сте заслепени от злоба и емоция. Ще ви кажа нещо от френската революция. И тогава френският народ е подкрепял масово и възторжено френската революция, но не е знаел какво го чака, получил е гюлотината . над 5 млн. са обезглавени при около 25 млн. население. вие трябва да помните едно,,помнете го добре и си го спомнете когато дойде денят. България ако не излезе от ес и нато е загубена,чака я катастрофа. Забележете ,геополитически и Англия и Русия, а това са две империи от двете страни на евроаншлуса са вън от ЕС. Те с а вън от капана. ЕС неизбежно ще се разпадне, този процес не може да се спре ,България остава послушен заден мръсен двор на Германия. Този път срещу Германия са три велики сили. С този ваш простоват прогермански Борисов, идат лоши дни, много лоши,ще се убедите. Катастрофата му е неизбежна и ще повлече и България,т.е- каквото е останало от нея, щото народа се е пръснал по света да бъде щастлив мияч на чинии.

Страхливеца, подкрепен от страхливи хора!

Другарю,ближи си раните,плачи и се скрии в червената дупка!

Честито българи!Днес е хубав ден за демокрацията и България!

И 15 диоптъра да си тури, пак ще си остане сляпа и нахъсана, като съкратена изнервена даскалица...но с поглед през рамо към пустата Америка! Дори и в любимата Масква ги не искат вече тия продажни трошляци. Пак изядоха фъшкиите, но жалко за простолюдието, което успяха да прилъжат с утопичните си бабини девитини за бъдещ просперитет, наистина жалко, че се хванаха пак на въдицата. Но като цяло народът показа трезво мислене и се ориентира къде са пробойните в кораба и този път не се поддаде на емоции и обещания. Иначе щеше да е страшно. Я вижте Македонско как се гърчи отвсякъде, на юг още по-тежко. Това ли искаха да ни причинят? Е, поставиха ги на място с този звънък шамар, та още не са се показали пред нито една камера, пращат само петоразрядни мюрета да се усмихват и твърдят, че всъщност крахът бил...победа! Само малоумник може да продължава да каканиже такова нещо като роботизирано зомби! И така, спокойно може да се направи извод, че има две страни - народът и отсреща самотната БСП. Да ги оставим да се самоизядат от утре по пленуми и срещи. Приятна вечер, нощна отмора и бон апети!

моля, моля- съкратена даскалица-не обиждайте даскалиците. , Първо, нема такова животно,щото даскалиците днес са кът. И второ-таа на човек не прилича, камо ли на даскалица /те са много женствени , особено в последно време, особено пък мъжките/

Браво Бойко,за това те избрахме,да мачкаш червените гниди!

Господа и Дами, положението е трагично - бат` боки нема как да бъде изгонен - това е прецедент - все се опитават да го махнат, той сам поддава и им залага капан - хоп айде пак той.

При такъв бой от другия лидер, обикновено се говори за оставчица... особено ако 5 месеца си се изживявал като бъдещ премиер и си се държал като краварката в левия ъгъл... Корни, нещо по темата?

За човек който двойно вдигна броя на депутатите в парламента, не бих казал че Нинова се е издънила. Айде да ви е честит борисов-3. Кога ще подава оставка, знаеш ли?

Когато му се прииска пак да ви направи смешни.

КурЗаНелия, оле, оле, оле!

В тези сложни времена последното, което ни е нужно е да ни управлява климактерична скандалджийка, гарнирано обилно с лъжи. Гласувах с нежелание за ГЕРБ т.е.избирах от двете злини по-малкото.Това не може да продължава повече, ако не се промени нещо ще ги изгоним всичките.

Толкова и ще ги изгониш като 'стане време за гонене' . Това е егати смешната работа - два пъти го преизбират след като го гонят - българите са със сбъркан чип , който ограничава гоненето - няма как да го изгоните тоя Бойко бе - ето вижте се. хехехе.

Не може да бъде изгонен с внуците на политбюро,толкова ли е трудно да се разбере?!

Имаше смислени други опции, ама явно си гербераст, затова така ти се е получило

Хахахах , егати софийския район, който гласува повече за магарешки вместо за Св. Витков.. Да го наречем варненски или далавераджийски ?

Ivan

Важното е, Тиквата да няма голяма преднина и да не може да сформира стабилно правителство!

чакай бре! не беше ли важна победата?

То е ясно, че няма да има стабилно правителство. То се иска малко акъл и малко познати кадърни хора, не просто разни пожарникари. Но това не е добре по принцип. Ама няма как да се промени - просто - човека познава такива хора - цецка слонска, десито кухата лейка и подобни калинки. Просто това е положението.

Курнелийо,ако си мъж си направи харакири!!!

а ако си жена, сепуко!

Огромни дупки са се отворили по бул. Цар Освободител в района на варненския квартал Владислав Варненчик, съобщи БНТ. Булевардът е един от най-натоварените и води към индустриалната зона на града, много хипермаркети, мострени зали, сервизи и автокъщи. Венцислав Василев минава с автомобила си през тази част на булевард Цар Освободител по няколко пъти на ден. Възмутен е от състоянието на настилката, но е принуден да се движи по пътя, за да стигне до работното си място. Дупките за него са голямо препятствие.

Искам да попитам бедните,онеправдани хора,които се принудени да живеят на ръба на оцеляването.С какво Бойко Борисов подобри живота ви,че толкова го харесвате.Ако го харесвате само заради това,че ви нарече прости и затова се разбирате с него,тогава не може да ви съжалява човек.Ще си сърбате попарата!Лошото е,че аз също трябва да сърбам тази попара,а това определено не ми харесва.

Приятел , зареже попарката - мини на пасти

а БСП с какво,90-91г.,97г.-вашата партия-така наречената БСП/БКП/,те предизвикаха всичката тази мизерия

а ми яж каша от елда, и варенная ряпа! очен здравословна диета. лекува от русолюбство!

Бабите ли са бедни и онеправдани , при позвъняване на ала,ало извадят по някоя хилядарка и я хвърлят от терасата или прозореца.

Бойко да пече тиквеник и да идва в маалата да черпи че чааветата са гладни

Удвоихте си резултата,дръжте курса. Все пак кметовете са на Герб.

а областните,подменени за честни избори

А областните управители на БСП...

хванаха и държат едно нещо, но не е точно курс. Повече прилича на к.. Те затова народът е казал: "Първо скочи, пък после викай..."