Иво Христов: Йончева не е изгонена от президентството

Началникът на кабинета на Румен Радев - Иво Христов, опроверга лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че Елена Йончева е била изгонена от президентството.

Обратно в новината

Коментари - Иво Христов: Йончева не е изгонена от президентството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иво Христов и Йончева са руски шпиони и мястото им е в затвора.

Дефакто Йончева е изгонена, но чрез демагогията въпросният съветник, който жонглира с думите, може да се каже всичко, но.......истината е тази!!! Йончева стана банална да занимава българите със своите бесове.........

Махнали са я по време на изпитателния срок, защото не става за тази работа. За две седмици са я видяли колко струва. Ако беше много ценна щяха да я задържат.

Иво го казва,значи е лъжа!...

боико лъжеца и крадеца е индивида които разединява нацията и създава само интриги но идва времето когато и на бунището с овча тор няма да го искат и ще изчезне от политическата сцена на българия.

лъже постоянно, защото е угоден на крадливата вътрешна и външна олигархия. Всички цигани сега гласуват за него платено. Върти далаверки със сина на местан, с москов и има самочувствие на цигански барон, поведение, нахалство до бога

Герб го казват правилно: Там се работи с високо ниво класифицирана информация. НЯМАТ И ДОВЕРИЕ. Освен това, тази жена не блести с никакво ниво и форма на знания. Там журналисти не трябват, трябват експерти по как да се гради и пази държавата. Не познавам тази жена, със сигурност има качества. Но уважението на хората към нея спада заради самата нея. Толкова силно его, толкова "чувствителна" на тема аз, е къде си тръгнала другарке.?!! Като искаш да си в политиката, като искаш да си в журналистиката, тези неща и нападки за там са нормални. Иначе, ако вземте да се съдите за дай си ми куклите и парцалите, ОТСТРАНИ СЕ и си се съди, НО НЕ на гърба на народа. Той ако тръгне ви съди, ще ви измете повечето от вас. Политиката не е модно шоу.

ЕТО ВИ ДОКАЗАНА ЛЪЖА,ИЗРЕЧЕНА ХЛАДНОКРЪВНО ОТ ФЕОДАЛА!!!"ДОВЕРИЕТО СЕ ГРАДИ ТРУДНО,НО ЛЕСНО СЕ ГУБИ"!!!

Йончева дали е изгонена или не няма голямо значение, но ИЗГОНВАНЕТО на Борисов и ГЕРБ е жизнено важно за спасението на България.

ДА АМА НЕ!

НЕ АМА ДА

Кой знае как е било точно. Нито на Йончева, нито на Радев може да се вярва за каквото и да е!

на Боко може да се вярва! Проблема е, че не знаем кое ще е последното, което ще каже, защото сутрин е едно, вечер-друго....!

Вярвайте на фактите. Йончева е освободена от престижна професионална позиция за да се нареди на избираемо място в депутатска листа. Затова опонентите и не се отнасят към нея като с журналист, а като с политик, засега третостепенен и неизбран.

А него какво го интересува къде, що е Елена Йончева ? Ако не ходеше Тиквата с охрана , до сега да са му счупили Тиквата Народа ! Това не ти е Илиинци да рокетираш хората , идва и твоя край , дано да те боли много !

Този простак как го търпят хората , като някоя жена клюкарства ! Вече знаем ББ е мека китка ! Който гласува за герб , гласува за унищожаването на България ! Борисов е жена !

кмета на симитли доказа че мутрата боика е жена

Началникът на кабинета на президента - водач на листа в Пловдив! Това измама ли е или ДА? Държи речи,гласуваш за него и получаваш - бат'Сали!Това някаква шега на БСП ли е? Или така се постъпва с робите?

Нещо бъркаш хората. Направи справка и тогава пиши. Единият е професор, а другия журналист. Еднаквита имена не означават един човек.

не му обращаите внимание,Илчо Кунчев е от сектата"аз съм прозд и вие сте прозди"

Изгонете я за да поправите пропуска си.

ся остава бай Иво да риче: - Гарелов напусна доброволно, по лична инициатива :)

Помолиха я напусне!!!

само елементарните и нечистоплътните хора и някои пенсионери все още вярват на лъжите на БСП

борисов , стига с тия МУТРЕНСКИ номера...

бб ти си долен лъжец и на всичко отгоре след 8 години разпад, отново искаш да яхнеш коня..., а??? Ти си позор за БЪЛГАРИЯ!!!!

Нали не се подмокри

ДА АМА НЕ!

Комунистите непрекъснато ни занимават с тази мисирка Йончева,която е никой в пространството. Колкото и да плюят Борисов ,цялата партия на комунистите не са направили колкото Борисов за 1 седмица е направил. Поне след изборите няма да споменаваме повече комунисти-те са жалка история вече.

Йончева е правила филми за главорези, чиито имена Бойко само като чуе и напълва памперса!

Даже им се е предлагала!

Крадеца вика "Дръжте крадеца!" Бойко освирепя и ако не излъже поне три пъти на ден,не може да заспи.Как да му вярваш?

Ако бях на мястото на Йончева, щях да дам ББ на прокурор и за тази лъжа!

Тя защо зае този пост,след като е знаела,че ще става депутат?Това е поредната фалшификация около лицето Йончева.Каква е причината да напусне президенството след няколкодневен престой?

Когато е заела поста,не е знаела,че ще става кандидат-депутат. Тя по начало не е партиен човек,и не е очаквала. В последствие е получила покана и е била убедена от Нинова да я издигнат,макар и не член на БСП. Какво странно виждаш в това? Живеем в динамични политически времена...!

нешо за борката се сещам са бай ганьо,дайте му едни круши да лапа тоа

на бянканския мошеник?

МНОГО КАДЪРНА ТАЗИ БЕЕЕ ,НАЙ-СКЪПИТЕ РЕПОРТАЖИ В ИСТОРИЯТА НА ЖУРНАЛИСТИКАТА,ЗА 2 СЕДМИЦИ ПРЕЗИДЕНТСВОТО "ОПРАВИЛА" СЕГА ТРЪГНАЛА И НАС ДО ОПРАВЯ.МАЛКО СКЪПИЧКО НИ ИЗЛИЗА МА ЩОМ Е ЗА ДРУГАРКАТА ЙОНЧЕВА -МОЖЕ.ДАЖЕ КАКВО ЧАКА ПРЕЗИДЕНТА АМИ МЕДАЛ НЕ И ДАДЕ ИЛИ ПЪК НАПРАВО МЕСТОТО СИ ДА И ДАДЕ.:):):)

мутрата окончателно превъртя в абстиненция за власт

През 1989 г. разжалването на бай Тошо СЪЩО беше съпроводено с изказване на благодарност за свършеното от него, пожелания за здраве и пр. двуличия! Сега по същия начин постфактум се представят нещата - колко много била свършила, как ще свършиоще по-много на всяко място (намек за дялан камък), пък тя се оказа една жалка (като всички останали от БСП) интригантка, която на фактите отговори с ЛИЧНИ нападки за съдебното настояще на кандидата на ГЕРБ!!! Подобни нападки още по време на президентската кампания чухме и от устата на друга емблематична фигура от лявото - Таня Дончева по отношение на Марешки??!! Това е арсенала на БСП - лъжа, лъжа, грабеж и бандитизъм!!

"Елена Йончева е еталонен професионалист и достоен гражданин, който даде всичко от себе си в работата". Е,с извинение, не съвсем всичко в работата, а по някоя и друга дреболия тук там, че май и на Станишев!

То да се обединим ама как да стане това с лъжлив и страхлив лидер като Бойко Борисов.

как единствено ти, стигна до такова велико заключение: "или/или"? От дългогодишен личен опит, или ..."пойна птичка" ти го "пропя" на ушенце, та реши незабавно да да го "пльокнеш" тук като откритие за простолюдието?!

"PEYTSCH", ти в същност разбра ли "за ко иди реч тукъ"?! Какви филми, какви куршуми, каква Луна, бе, пич?! Казусът е следния - Боко и сие крадат и вместо да си мълчат, чуруликат (от вица за врабчето). Елена - добра или лоша, фалшива или не (на мен не ми е нито симпатична, нито "вервам" на филмчетата ѝ) е взела някакви парички. С фактура и фискален бон, платени от ... Боко!!!! Тогава Боко защо реве като магаре - "...тя,...такованка...ама аз ѝ платих "масрафа"...". Ами да не си ги платил, бе държавен хрантутник. И сега Елена ще го осъди и ... пак ние ще му плащаме сметката за тъпите гафове.

Много прос.Т тоя бе. Как го търпите

Поредната лъжа на лъжливото овчарче.

Аг-жа Лъжа кога казва истината?!

Както винаги Борисов лъже!Господин лъжец!

Да лъжат е привилегия на комунистите - новопокръстилите се само на хартия социалисти. Спомнете си наглите лъжи на станиШЕФ, всичко изречено от Корнелия и от нейните съпартийци: Ерменков, Бойчев, Велков и цялата сган!!!

Колкото и да се старае, ББ не може да надмине върховната г-жа Нинова?

Те всички са маскари, ама имаме си и Баш Маскара на Републиката - Боко от Банкя! Всеки ден той се бори за защита на титлата си - бие дуспи докато вратаря не му "пусне" и плещи глупости денонощно. В казуса Елена Йончева - тя казва, че крадат, той я цака с недомлъвки, че тя е взела някакви хонорари за някакви филми! Относно хонорарите на Йончева - има филм, има хонорар, къде е тук проблемата?!

" Герджик, гОни го и тоя, че много взе да ми се отваря, като созополска мида! И гледай да ми поливаш магнолията в офиса, че като се върна другата седмица да не те назнача за щатен градинар в Банкя! И не ми излизай с номера, че пилота му е шев а не ти! Виж намери начин, щото ти казах какво ще ти е преназначението иначе!" Б

lu4ka

ББ - гаден, голям, крадлив, лъжещ задник.

Тоя е невероятна кръстоска между човек , животни и растения: -тиква, -магнолия, -мутра, -джанка, - Винету, -Бай Йух...:)) -булка беглец -симитлийска невеста, -прани гащи, -..... :)))

Защо се обяснявате на всяка лъжа на боко като го знаете че по голям лъцеж крадец манипулатор и интригант от него няма. Вместо да се обяснявате тихом мълком в съда за клевета и да се чуди от къде е изгряло слънцето ама реалното не той след време

Аман вече от интриги и клюки, до кога политиката ще се свежда до кръчмарски шегички и подмятания ? Елена Йончева ли е главният враг на народа, с нея ли ще си оправдава ББ управленческата и умствена немощ през цялата кампания?

И ко ся, Борко Джанката отново го хванаха в ЛЪЖА.....

колкото и да го повтаряте НЯМА да стане истина!

Къде съм го повтарял, госин/г-жо ЛЪЖА?!

Вместо да пишет за 30те страници с руски инструкции към БСП как да спечелят изборите, те ни занимават с това кога Йончева е напуснала президенството. Ето затова казвам,ч е журналистите са големи манипулартори - отклоняват ни вниманието докато политиците ни прекарват.

Ако някой измисли такива инструкции той е за Нобелова награда! Това е най -якия виц който може да се измисли.

де да беше шега По-чудното е, че се съобщава като откритие, а това е стара традиция. Та тази партия сама ни предлагаше за 16та република, та сега едни инструкции ли няма да получи...

lu4ka

Няма лошо, значи сега пак ще спечелят изборите, защото имат необходимата литература.

Та нали г-н Президента ни обясни че Йончева била уволнена по искане на Брюксел! Ще намеря къде го четох. Разберете се най- сетне кой какво да казва! Този Иво Христов беше най-върлия русофил при Керев и говореше само срещу ЕС и НАТО.

Дебелия Страхлив Лъжец от Банкя ПАК излъга!

От ясно по ясно е че няма кой да излезе и да каже че са я изгонили. Само балъци могат да помислят че единият лъже а другият казва истина. Става въпрос за хора които играят предизборната игра.

Ти ако имаш възможност да избираш , кое би избрал ,ако има такава ситуация,

Тя е на заседание на Думата по въпросите на външната политика. Вече се е срещнала с Путин.