Доналд Тръмп: ”Обикновено излизам прав”

Президентът на САЩ Доналд Тръмп защити спорните си твърдения, често опровергавани от фактите, в интервю за сп. "Тайм", предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп: ”Обикновено излизам прав” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На войня, като на войня.

?

Защо всички тук си чешете езиците с Тръмп:::::))))Не гледате какъв батак е у нас.Аз не съм американофил обаче Америка си е добре .Който и да е президент там за нас нищо няма да се промени докато не го променим ние самите.Не ставал за президент..... направихте ги американците много тъпи.... може и да са но не чак толко като нас... та 30 години ни работят все едни и същи боклуци.Щото тук във форумите сме много велики ама като се наложи да се действа се почесваме знаете къде.....

като ти е къс хоризонта стигаш до поговорката "не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле"

абе ако Тръмп продължава с глупостите може да излезе не прав, а легнал. Щеше да е смешно, ако беше президента на някоя малка тропическа държава, ама не би.

"Да направим Америка за смях." Новите снимки в камиона са уникални. Абсолютен смешник.

както обикновенно анти трамп статия в дира. а защо не се коментира изявлението му че е бил подслушван от службите на обама. тук излезе че е прав, но дира трети ден малчи.

Ами защото НЕ е прав. Даже той официално каза, че "съжалява" за това изказване и че било в кавички. При всички случай, точно тази клевета няма да му се размине. Той и за това беше чул от "Фокса". Тотален, патологичен лъжец. Говорел по интуиция! Смешник.

Напротив , хората на Тръмп са били подслушвани, а има улики, че и Тръмп е бил подслушван през Ноември, Декември и Януари. Но БГ гей-демократите, не го пускат в новините. Пуснете си малко Американски новини и ще видите, но не СНН или СБС

Мойте деца винаги познават. Като ги питам дали ще вали - едното казва ще вали, другото казва няма да вали. Винаги познават. Имат страшна интуиция.

Този изобщо не е наясно какво прави. Все някой му е виновен за нещо.

Американският президент Доналд Тръмп даде ясно да се разбере, че очаква Русия да върне Крим на Украйна

Щерев ти лично от умрял писмо получавал ли си :) ?

Неговата чакалня се нарича Белият дом- то там не остана място от чакащи.

По добре от оная , но определено е много зле ..

чел в таблоида "Нешънъл инкуайърър" Моите уважения към Тръмп, обаче този "таблоид" е най-обикновен жълт вестник. Определено не става за президент, но е по-добре от оная